پاسخ: عکس های منظره landscape
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
35mm
به نظر میاد که نوردهی دچار مشکل هستش. نه جزئیات زمین و نه آسمان به خوبی ثبت نشده ... نظر شخصی من اینه که نکته خاصی در این عکس وجود نداره که عکس رو به چشم بیاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
به نظر میاد که نوردهی دچار مشکل هستش. نه جزئیات زمین و نه آسمان به خوبی ثبت نشده ... نظر شخصی من اینه که نکته خاصی در این عکس وجود نداره که عکس رو به چشم بیاره.
ممنونم جناب Abdolpanah.
البته عکس ادیت شده است ( مخصوصا" رنگ) ولی خب عکسی که مشکل دار و بی مفهوم هست ، ادیت یا بدون ادیت نداره .
بازم تشکر که نظر دادین.:::love2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
35mm
ممنونم جناب Abdolpanah.
البته عکس ادیت شده است ( مخصوصا" رنگ) ولی خب عکسی که مشکل دار و بی مفهوم هست ، ادیت یا بدون ادیت نداره .
بازم تشکر که نظر دادین.:::love2:::
من جسارت نکردم ... ولی واقعا بعضی از منظره ها هستند که پتانسیل بالایی برای عکس ندارند ... و شاید بهترین عکاس ها هم نتوانند عکس در خوری بگیرند. ولی به هر حال برای عکس گرفتن از چنین منظره هایی که داینامیک رنج بالایی رو طلب می کنند استفاده از تکنیک HDR و عکاسی با فرمت خام میتونه راه گشا باشه.
نقل قول:
لطفا کلیک کنید ...و با عکس زیر مقایسه کنید!
بنده که تفاوتی نمی بینم :think:;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir Abdolpanah
برای عکس گرفتن از چنین منظره هایی که داینامیک رنج بالایی رو طلب می کنند استفاده از تکنیک HDR و عکاسی با فرمت خام میتونه راه گشا باشه.
ممنون جناب http://www.akkasee.com/forum/image.p...8&type=profile
عرض نکردم نظراتتون سازنده اس :::yess:::
آماتوریم دیگه ;)
سلام
جناب فانی!
بنظر من نقطه ضعف بزرگ کارتون کادرشه که بنظر میرسه خیلی هدفمند بسته نشده، اون تکه از جاده پایین کادر که بخش کمی رو آشغال کرده حضورش خیلی ضروری نیست، اون ستون سفید هم که با کنتراست زیادی که با محیط اطرافش داره بلافاصله چشم رو به سمت خودش جلب می کنه
بنظرم اگه جلوتر می رفتید (جایی که اون آدمهای تو کادر قرار دارن) ثبت بهتری رو می تونستید از این منظره داشته باشید
:::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BERLANO
سلام
جناب فانی!
بنظر من نقطه ضعف بزرگ کارتون کادرشه که بنظر میرسه خیلی هدفمند بسته نشده، اون تکه از جاده پایین کادر که بخش کمی رو آشغال کرده حضورش خیلی ضروری نیست، اون ستون سفید هم که با کنتراست زیادی که با محیط اطرافش داره بلافاصله چشم رو به سمت خودش جلب می کنه
بنظرم اگه جلوتر می رفتید (جایی که اون آدمهای تو کادر قرار دارن) ثبت بهتری رو می تونستید از این منظره داشته باشید
حتی با کراپ هم میشه نتیجه بهتری داشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BERLANO
سلام
جناب فانی!
با تشکر از شما اقای مطهری و سایر دوستان به خاطر راهنمایی های ارزشمند.
فقط اینو عرض کنم که منطقه جوری بود که پر بود از تیر برق و بهترین وضعیتی که پیدا کردم همین بود.عکسو از طریق ps اصلاح کردم.