پاسخ: عکس های منظره landscape
قابل توجه مهندسین عمران و شهر سازی!
براستی شهری به این بد قوارگی و زشتی جایی دیگر دیده اید؟ نمای سیمان کنار نمای آجراین یکی کنار نمای سنگ" سنگهایی در چند رنگ! ویلایی کنار آپارتمان "آپارتمان سه طبقه کنار برج 25 طبقه" فرودگاه در محاصره شهر"آن بنای یادگار قدیم راهم در وسط گذاشتم که فکر نکنید جایی غیر از تهران است. اندک فضای سبز در جنوب برج آزادی هم اشتباه نکنید پارک نیست پادگان (جی) تشریف دارند!منظره ای زیبا ! از یک شهر نه چندان قدیمی!
http://www.imageox.com/image/293850-2008-02-1-.jpeg
سلام
جاده 2000
[IMG]http://i37.*******.com/2071dgm.jpg[/IMG]
24mm
F/9
1/320
ISO 400
-------------
این هم جاده 3000
[IMG]http://i35.*******.com/16kdobd.jpg[/IMG]
35mm
F/7
1/200
ISO 400
به به. به نظرم عکس بسیار قشنگیه
پانوراما یا حالت واید اون هم باید جالب باشه
یک سوال . آیا قسمت پشت این چمنزار جداگانه ویرایش شده ؟ مخصوصا تم رنگیش
دلباز جان اگر منظورت دریاچه و كوهها است، بله. تابلو شده؟ :::love2:::
آسمون خیلی بدی بود. بی روح، سفید و غبار آلود.
اطراف، عناصر مزاحم زیاد بود. خیلی انتخابهای زیادی نداشتم.
ممنون از توجهتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
دلباز جان اگر منظورت دریاچه و كوهها است، بله. تابلو شده؟ :::love2:::
آسمون خیلی بدی بود. بی روح، سفید و غبار آلود.
اطراف، عناصر مزاحم زیاد بود. خیلی انتخابهای زیادی نداشتم.
ممنون از توجهتون.
پیام جان سلام: منظورتان این بود كه قسمت دریاچه و كوه به عكس اضافه شده یا عكس با همین كادر هست..... قسمت جداسازی شده و جداگانه ویرایش شده؟
نقل قول:
پیام جان سلام: منظورتان این بود كه قسمت دریاچه و كوه به عكس اضافه شده یا عكس با همین كادر هست..... و آن قسمت جداسازی شده و جداگانه ویرایش شده؟
نه دیگه بابا بیخیال:::big grin:::. اون قسمت رو جداگانه ویرایش کردم. :::happy:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kholeno
نه دیگه بابا بیخیال:::big grin:::. اون قسمت رو جداگانه ویرایش کردم. :::happy:::
حقیقتا اول درست متوجه نشدم............ ولی پیام جان بدون جداسازی نمیشد به این حدود رسید. بنظرم باید بشه. البته جداسازی هم روشی است..... من به سلیقه اگر مجبور شدم استفاده میكنم آنهم بندرت. با فرمت خام ثبت داشته اید؟ ممكنه یك اسنپ شات از فایل خام را اینجا بگذارید. دوست دارم ببینم چه مشكلی باعث شد شما را به جدا سازی بكشاند. البته اگر مقدور است با یك دنیا شرمندگی و ارادتمندی:::happy:::
1 فایل پیوست
نقل قول:
حقیقتا اول درست متوجه نشدم............ ولی پیام جان بدون جداسازی نمیشد به این حدود رسید. بنظرم باید بشه. البته جداسازی هم روشی است..... من به سلیقه اگر مجبور شدم استفاده میكنم آنهم بندرت. با فرمت خام ثبت داشته اید؟ ممكنه یك اسنپ شات از فایل خام را اینجا بگذارید. دوست دارم ببینم چه مشكلی باعث شد شما را به جدا سازی بكشاند. البته اگر مقدور است با یك دنیا شرمندگی و ارادتمندی
بله یك عكس با فرمت Raw هست. راستش من خیلی عکس دارم. خوب حوصله و وقت ویرایش همشو ندارم. از هر پروژه ای یکی دو تا شو درست می کنم. اما هر از چند گاهی یه مروری می کنم. بعضی ها رو ویرایش می کنم. این هم یکی از اونهاست. اون قسمت دریاچه و کوه رو هم با استفاده از ماسک ویرایش کردم.