پاسخ: عکس های منظره landscape
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Tooraj
از نکاتی که گفتید ممنونم. خوب این عکس رو با دوربین Kodak P850 گرفتم و اینجا بیشتر میخواستم منظره محل رو نمایش بدم نه سطح مهارت خودم رو :redface:. اگه اون زمان D60 رو داشتم حتماً اوضاع خیلی بهتر بود چون عکسهاش خیلی متفاوته.
خوب یکی دیگه از راههایی که در اینجور مواقع ادم در تنظیم اکسپوژر کمی گیچ می شه استفاده از برکتینگ است با استفاده از جبران نوردهی EV+ یا EV- است .البته در مد عکسبرداری A,S,M P
تورج خان در عکس بعدی که گذاشته اید بخوبی مشخص است که مشکل از ویرایش شما بوده است زیرا در عکس بعد ابرها کمتر اور شده است . بعبارتی عکس کمتر مشکل داره .
در اخر هم من نمی دونستم که شما عکس را با کداک گرفته اید فکر کردم با دی 60 گرفته اید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
خوب یکی دیگه از راههایی که در اینجور مواقع ادم در تنظیم اکسپوژر کمی گیچ می شه استفاده از برکتینگ است با استفاده از جبران نوردهی EV+ یا EV- است .البته در مد عکسبرداری A,S,M P
تورج خان در عکس بعدی که گذاشته اید بخوبی مشخص است که مشکل از ویرایش شما بوده است زیرا در عکس بعد ابرها کمتر اور شده است . بعبارتی عکس کمتر مشکل داره .
در اخر هم من نمی دونستم که شما عکس را با کداک گرفته اید فکر کردم با دی 60 گرفته اید
سلام
البته اسد جان، جسارتا" فكر ميكنم در مد M اين قابليت رو نداريم :redface:
نقل قول:
البته وقتی عکس رو در فتوشاپ Save for web میکنم مقداری افت کیفیت و تغییر رنگ میده.
به احتمال خیلی زیاد شما adobeRGB عکاسی میکنید که چنین اتفاقی رخ میدهد.
اگر مثل من خیلی نیازی به رنگهای گسترده برای چاپهای خاص ندارید، تنظیمات دوربینتان را روی sRGB قرار دهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
البته اسد جان، جسارتا" فكر ميكنم در مد M اين قابليت رو نداريم :redface:
سلام
وحید جان این امکان حداقل در دوربین های دی 70 به بعد هست الان هم تو شک منو انداختی رفتم در مد M تست کردم و مشکلی نبود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
وحید جان این امکان حداقل در دوربین های دی 70 به بعد هست الان هم تو شک منو انداختی رفتم در مد M تست کردم و مشکلی نبود .
منظورم اسد جان "جبران نوردهي" است!!! دوربين من كه در مد M نداره!!! :::confused2:::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
منظورم اسد جان "جبران نوردهي" است!!! دوربين من كه در مد M نداره!!! :::confused2:::
دقيقاً همينطوريه وحيد جان! يعني وقتي در مد M عكس مي گيريم ، جبران نوردهي قفل
ميشه و خود دوربين در ابن مورد تصميم گيري مي كنه و يه رقم مثلاً +1.3 رو انتخاب ميكنه
كه به هيچ روشي هم نميشه تغييرش داد!! :(
سلام
جناب کینگ آرش و وحید جان حقیقتش من نمی دونم دوربین شما چه برندی هست . اما اگر دوست دارید من همراه با تصویر به شما نشان دهم که این امکان و جود دارد حتی در مد منوال (m)
واین Ev در مد M ثابت نیست و قابل تغییر است .
سلام:
70@ 70-200
[IMG]http://www.*******.info/files/wx29uxb61eb9vqg4tuba.jpg[/IMG]
10 f
شاتر 100/1
iso 100
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A_Maddah
سلام
جناب کینگ آرش و وحید جان حقیقتش من نمی دونم دوربین شما چه برندی هست . اما اگر دوست دارید من همراه با تصویر به شما نشان دهم که این امکان و جود دارد حتی در مد منوال (m)
واین Ev در مد M ثابت نیست و قابل تغییر است .
در مورد D60 هم تست کردم و جناب مداح درست میگن.
سلام :::happy:::
[IMG]http://www.*******.info/files/vhicin6847gpecucciet.jpg[/IMG]
تركيبي از 12 عكس ( HDR )