-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lamagra
سلام آقای احمدی
خدمت شما عرض کنم که جسارتا نکاتی به نظر من جای بحث داره، در خصوص این عکس شما مسیر این رودخانه خشک شده به خوبی چشم رو در کادر حرکت میده ولی نمیدونم که چرا دوست داشتم که مسیر ابتدایی ردوخانه کامل در کادر باشه و به زیبایی عکس شما می افزود و وقتی به قسمت افق میرسیم خصوصا در قسمتی که خورشید غروب کرده اون ناحیه از تصویر دچار افت کنتراست شده . همچنین به نوعی غروب افتاب در اون ناحیه کمی چشم رو آزار میده.
-
ممنون از توجهت یوسف جان اما همه این مواردی که فرمودی دلیل دارند که عرض میکنم خدمتتون...
در مورد بریده شدن خط پایینی رودخانه باید بگم من تقریبا لبه یک پرتگاه بلند با شیب ناجور ایستاده بودم و قبل از هر چیز جدا سعی داشتم پرت نشم! زاویه قرار گرفتم و محلی که بودم به طریقی بود که ممکن نبود بتونم جلوتر برم تا اون خط رو هم در کادر داشته باشم وگرنه خودم هم دوست داشتم همونطور میشد که گفتی.
مورد دیگه این بود که احتمالا خبر دارید که هوای جنوب ظرف هفته گذشته به شدت آلوده بود.عکس فوق هم در همون شرایط ثبت شد و بعد به ضرب و زور پروسس این مقدار دیتیل از خودش نشون داد.اون دور دستها جایی خورشید غروب میکرد تقریبا چیزی مشخص نبود و من هم نتونستم بیشتر از این جزئیات رو احیا کنم.البته میشد با کمی وقت گذاشتن کنتراست اون قسمت رو هم هماهنگ کرد .ولی این تصویر نزدیکتر بود به واقعیت و من هم بعد از این مرحله دیگه پیشتر نرفتم.
-
1 فایل پیوست
سلام
فایل پیوست 28206
مکان عکاسی : محلی موسوم به "تقی گولی" -قاشقا مشه سی- مشکین شهر
Canon EOS 50D
Canon EF-s 10-22@10mm
F/8-Iso 200-1/800
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
بردیا جان این عکس اخیر به نظرم یک جوری است!
اصولا آن عکسی نیست که باید باشد.شاید مشکل از ریسایز و ... است اما رنگ ها و وایت بالانس و ... هم مشکلاتی دارد.
تازه زاویه دید اش هم می توانست بهتر از این باشد ( شاید نزدیک تر به زمین و یا واید تر )
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
D5100+10-24+cpl
نمیدونم ارسال این عکس اینجا درسته یا نه، قبلا که باید می رفت تو عکسهای جاده .
فایل پیوست 28359
-
1 فایل پیوست
فایل پیوست 28386
نوشهر-جاده پای دکل-پائیز
-
1 فایل پیوست