فایل پیوست 44760
Printable View
سلام
فایل پیوست 44854
درود ...
فایل پیوست 44893
این عکس با این پروسس سنگین تایید میشه تا حالا چندین بار عکس ارسال کردم که ویژگی های فنی و کادر بندی طبق نظر دوستان بالا بوده ولی می گفتن پروسس زیادی انجام دادید
حتی عکس ها را برای جناب دکتر روشن هم ارسال کردم
ولی متاسفانه مثل اینکه اقبال بعضی ها از ما بیشتره
والا عکس ما که خیلی پروسس کمتری از این عکس داشت
لطفا شما دیگه اینقدر تو فضای مجازی تفاوت قایل نشید به حد کافی تو فضای واقعی داریم تجربه می کنیم
متاسفانه برخی از عکسها اصلا کیفیت مطلوبی ندارند. اگر تمام عکسها با کیفیت بودند آدم از تایید نشدن عکسها کمتر ناراحت میشد. عکس بنده هم متاسفانه تایید نشد. (پس از تقریبا ۲ هفته)
http://500px.com/photo/34506874
سلامنقل قول:
این عکس با این پروسس سنگین تایید میشه تا حالا چندین بار عکس ارسال کردم که ویژگی های فنی و کادر بندی طبق نظر دوستان بالا بوده ولی می گفتن پروسس زیادی انجام دادید
حتی عکس ها را برای جناب دکتر روشن هم ارسال کردم
ولی متاسفانه مثل اینکه اقبال بعضی ها از ما بیشتره
والا عکس ما که خیلی پروسس کمتری از این عکس داشت
لطفا شما دیگه اینقدر تو فضای مجازی تفاوت قایل نشید به حد کافی تو فضای واقعی داریم تجربه می کنیم
دو عکس پرتره برای من فرستاده بودید که در موردشان صحبت کردیم.
در این تاپیک این عکس را فرستاده بودید که مشکلاتی در رنگ و نور دارد:
http://forum.akkasee.com/attachments...6-img_2038.jpg
نمیدانم منظورتان از پروسس سنگین عکس شماره ۳۵۱۵ است یا ۳۵۱۴. عکس ۳۵۱۵ مشکل دارد و بهتر بود تایید نمیشد. اما عکس ۳۵۱۴ با وجود پروسس سنگین، مشکل عمده ای ندارد.
عکس ۳۵۱۸ هم مشکلاتی در کنترل نور دارد اما در مجموع منظرهای است که حیف است دوستان فروم آن را نبینند.
سعی من و دوستان بر غربالگری مناسب عکسهاست.
اما به هر حال گاهی هم اشتباه میکنیم.
امیدوارم که این موارد غیرعمدی را عمدی فرض نکنید.
با سلامنقل قول:
متاسفانه برخی از عکسها اصلا کیفیت مطلوبی ندارند. اگر تمام عکسها با کیفیت بودند آدم از تایید نشدن عکسها کمتر ناراحت میشد. عکس بنده هم متاسفانه تایید نشد. (پس از تقریبا ۲ هفته)
عکس شما نیز می توانست تایید شود اما خداوکیلی از آن منظره، عکسهای بهتری میشد گرفت.
ممنون
-----
بهار
فایل پیوست 44936
بنده از آن منظره عکسهای زیادی دارم، اما قابل نمایش در سایت نبود. (عده ای در حال شنا هستند.) ضمنا فکر نمیکنم اینکه "از آن منظره، عکسهای بهتری میشد گرفت" را بتوان ایرادی به عکس دانست. (هرچند ایراد به عکاس وارد است، اما به عکس خیر)
به هر حال ابدا مشکلی نیست. بنده و بسیاری دوستان به این فروم سر میزنیم تا عکس خوب ببینیم. گاهی اما این شائبه ایجاد میشود که نام عکاس از خود عکس تاثیر بیشتری در پذیرش آن عکس دارد.
با تشکر از جناب دکتر روشن که با صبر و حوصله پاسخ گفتند
ضمنا سوء تفاهمی پیش آمده من اصلا ناراحت این نیستم که عکس من چرا تایید نشده
بلکه فقط نظرم اینه که میشه هم عکس های تایید شده و هم تایید نشده رو در دو تایپیک موازی نمایش داد تا تمام کاربران از فضای نقد استفاده کنن
ضمنا در این حالت ممکنه مدیرانی که عکس ها رو تایید می کنن ناخواسته و به طور غیر سلیقه ای عمل کنن که در صورت نمایش اونها و میزان بازخورد اون در میان سایر کاربران
این مشکلات به حداقل برسه
ضمنا در مورد عکس های پرتره ای که خدمتتان ارسال شد قصدم بیشتر اشاره به پروسس اونها بود که دلیل عدم تاییدشون بود ( البته خودتون موافق بودید که حداقل ها را دارد )
اما در برخی عکس های منظره ای که در چند صفحه قبل نمایش داده شده اشکالات بسیار آشکار پروسس وجود داره که به نظر من قابل چشم پوشی نیستن
با تشکر
سلام
دوستان عنایت داشته باشند که خطای انسانی همواره وجود دارد.مثلا چندی پیش ،عکسی که از نظر من در تاپیک پرتره رد بود و قایل نمایش نبود در تاپیک پرتره سهوا تیک تایید را بجای رد عکس زده بودم و متاسفانه عکس تایید شده بود و بعد از مراجعه بعدی به تاپیک پرتره متوجه اشتباه سهوی خود شدم ولی خوب دیگه کاری نمی شد کرد.بهتر بود عکس باقی می ماند.
در هر صورت مدیران و ناظمان سعی بر این دارند که تاپیک ها دارای عکس هایی با حداقل ها و عکس های مطلوب باشند .چنانچه گاهی در رسیدن به این مهم اشتباهاتی سهوی رخ می هدشما اعضاء محترم به بزرگواری خود ببخشید.انشالله همیشه شادیتون رو ببینیم
یا حق
فایل پیوست 45068
پانوراما HDR
فایل پیوست 45096
مرنجاب
درود ...
AEB 1 stop
Polarized Filter
ƒ 18
0.5 sec
ISO 100
سلام
فایل پیوست 45175
سلام
فایل پیوست 45273
سلام
فایل پیوست 45300
سلام
فایل پیوست 45319
جناب معانی عزیز ضمن تشکر از عکس زیبای شما ، تصویر به نظر کمی سافت می آید . احتمالا HDR نیست؟
با سلام
بسیار ممنونم از نقدتون
با توجه به تجربه علمی که در مورد ترکیب بندی و نیز پروسس کسب کرده ام این تم را برای عکس مناسب تر دیدم زیرا با توجه به
عناصر موجود در عکس به ویژه چمن ها نیاز دیدم که در حین افزایش دیتیل عکس شارپ نس بالا نباشد
البته عکس تک شات هستش (با اینکه عکس رو در سه شات گرفته بودم اما صلاح دیدم که با توجه به حرکت زیاد شاخ و برگ درختان فرآیند ترکیب و ایجاد hdr رو منتفی کردم )
اما در فرآیند پروسس از میان ادیت های انجام گرفته این تم بیشتر با عکس همخوانی داره و زیبایی بصری عکس در این حالت بیشتره ( نظر شخصی )
با تشکر
درود
فایل پیوست 45347
سلام جناب عبدلی
ممنونم از به اشتراک گذاری این عکس زیبا
فقط یه نکته، نور عکس مایل به آندر اکسپوژر هست که فکر میکنم فراموش شده
فایل پیوست 45365
موفق باشید
سلامنقل قول:
FARID
عکس رویایی و جالبیست
فقط به نظر بنده اگر خط افق کج نبود به زیبایی عکس می افزود
با تشکر
با سلام خدمت استادان عزیز
عزیزان ببخشید خارج از بحث صحبت میکنم ولی باید این رو عرض کنم که از وقتی با سایت عکاسی آشنا شدم ومخصوصا با این انجمن عکس هایی به خصوص از منظره دیدم که قبلا خیال میکردم فقط عکاسان خارجی میتونن این عکس ها رو بگیرند ولی حالا نظرم کاملا عوض شده. واقعا باید به شما عزیزان آفرین و تبریک گفت به خاطر عشق و علاقه تون و ثبت تصاویر زیبا.
یه درخواستی از دوستان دارم که از بنده راضی باشند اگر عکس های منظره شون رو والپیپر موبایلم قرار میدهم و همچنین اینکه از آقای سعادت درخواست میکنم اگر امکان داره امضایشان را یه طوری قرار دهند که بتونیم عکس های محشرشون رو زیبا تر برای پس زمینه موبایل قرار دهیم . با تشکر و تبریک دوباره به شما استادان
....
در مسیر اورامانات:
فایل پیوست 45519
اون ساختمان قرمز چیه؟ شالی شاپ؟
جناب فانی
با تشکر از ارسالتون
لبه کوه ها هاله به وجود اومده که کمی تو چشم میزنه که در مرحله پروسس به وجود اومده
اگر برطرف میشد بهتر بود
با تشکر
جناب احمدی شما استاد بنده هستید ولی از اونجا که در امضای خودتون نوشتید ویرایش عکسها آزاد این جسارت رو پیدا کردم تا کمی نور و رنگ این عکستون رو تغییر بدم.
امیدوارم بخاطر جسارتم من رو ببخشید... :::blushing:::
فایل پیوست 45711