شارپسنش رو که اصلا دست نزدم چون با لنز فیکس کارشده شاید اینطوری به نظر میرسه ولی رنگ ها هم به نظر مه لطمه ای نزده چون فقط کلاریتی کار بالا رفته اینطوری نشون میده البته اون منظره به قدری تمیز و آسمان صاف داشت و اینکه در سایت 7 صبح گرفته شده به همین علت رنگها زنده تره بعد از طلوع بود
درود
خیلی از موارد در بالا رفتن شارپنس به صورت غیر مستقیم میتوانند دخیل باشند ، مانند افزایش Clarity ، یا کاهش NR و....(کلاریتی تا آنجایی که اطلاع دارم کنتراست midtone رو افزایش میده اما در ظاهر میتونه تاثیر گذار باشه )
من نیز به صورت یک بیننده حس میکنم هم در این کار و همچنین پرتره اخیر شما کمی در ادیت اغراق شده که قاعدتا به کار هایتان لطمه میزند.
ویرایش توسط I.Givili : Tuesday 12 April 2016 در ساعت 13:57
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
عکاسی و ادیت یک عکس قطعا تا حد زیادی سلیقه شخصی هستش . اما نکته این است که باید قائل به حد مرز بود ، اگر قرار باشد شارپنس و سچورشن یک ثبت در پروسه ادیت در حدی باشد که کاملا عکس رو تخریب کنه دیگر فکر میکنم نمی توان گفت که سلیقه ای است و یا جذابیت دارد. در کل به هیج نمی توان نسخه یک شکل پیچید ، فضای هر عکس یک نوع ادیت رو طلب میکند ، حتی در بعضی از کار های پرتره شاید لازم باشد در حد کمی شارپنس رو هم کاهش دهیم و یا در ثبت دیگری برای ایجاد جذابیت Vibrance و َُSaturation رو کم کنیم.
به نظر بنده جذابیت بالا ، صرفا با افزاایش اشباع رنگ ها به دست نمیاد .N تا المان در خروجی یه عکس و جذابیت آن دخیل هستند.
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
سلام
گفتم این ادیت رو هم بزارم نظرتون رو بدونم.
این زمانی که من عکاسی کردم نور زیاد بود وفیلتر ND نداشتم که نوردهی طولانی بگیرم که اب یکم نرم تر بشه
برای همین امدم حدود 15 عکس (میخواستم بیشتر بگیرم عجله ای بود نشد) گرفتم و توسط فتوشاپ و اسمارت ابجکت و گزینه Mean عکسها روی هم قرار گرفتن و اب نرم تر شد.
جالبه هم کیفیت عکس بالاتر رفت و هم خیلی انعکاس اب بهتر شد. و اب دریاچه نرم تر شد
عذرخواهی بابت عکس تکراری