ISO100 | 27mm | F18 |10sec
ISO100 | 27mm | F18 |10sec
برخي از عكسها مشخص هست كه مشكلشان چه هست(مثل پست 5819 يا شايد 5812) و شخصا ترجيح مي دهم نظري روي آنها ندهم چون به نظرم بار آموزشي براي عكاس و فروم و خود من ندارد. ولي در برخي از عكسها مثل اين عكس بد نيست نظرم را بنويسم. چون عكس به اين نيت گرفته شده است كه يك عكس خيلي خوب باشد. ولي چند مورد اساسي و اندكي پنهان جلوي اين كار را گرفته است.
اولين مورد: آن چيزي كه شبيه لوله هست خيلي در ذوق مي زند.
علاوه بر اين كلا كادر عكس شلوغ است. مخصوصا در قسمت بالا كه تنه هاي درختان را در تداخل با يكديگر مي بينيم يا در قسمتهاي ديگر كه بافت سنگ و رنگش پيوسته در حال تغيير هست. اي كاش از تنه ها هم مي توانستيم لانگ اسكپوژر بگيريم تا آنها را نرم و لطيف كنيم. و اي كاش تركيب بندي عكس خيلي ساده تر از اين بود؛ فقط چند تكه سنگ ساده با يك گراندي سبز و يك رودخانه محو شده.
مطمئنا در زمان مديريت عكسها اين عكس تاييد نمي شد.
ممنون براي تحمل مجدد ايرادگيريها. اميدوارم دنبال دليل غير متعارفي براي كامنت متوالي من روي عكسهايتان نباشيد.
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
از کوه های منطقه سارال، کردستان
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
اولین چیزی که من آماتور در عکاسی،از عکاسهای آماتور تا حرفه ای یاد گرفتم این بود که اول امضامو بندازم روعکسم تا همه بدونن که من این عکس رو انداختم
و سریع جهانی شم !
دوم هم اینکه سریع اگزیف رو بردارم تا کسی از رو دستم تقلب نکنه،که خدایی نکرده مثل من بتونه عکس بگیره!
دوست عزیز
کاش لا به لای چیزهایی که یاد گرفتین اینم یاد میگرفتین که به طعنه حرف نزنید
اینجور تصاویر فقط احتیاج به یک دیافراگم بسته داره و اگزیف خاصی نداره که بشه چیزی ازش یاد گرفت
من اگر عکس های تکنیکی مانند لانگ اکسپوژر، عکسهای ترکیبی(استک)، اچ دی آر و... را در انجمن آپلود کنم حتما اگزیف + روش های ادیت رو هم قرار میدم هرچند در حدی نیستم به دیگران آموزش بدم
و مورد دوم برای اینکه درک بهتری از واترمارک داشته باشید نگاهی به این مطلب بیاندازید.
ارادت
ما هیــچ، ما نــگاه | سینا خسروی
لطفا با لحن مهربانی خوانده شود
جناب خسروی
نوشته و نظر بنده اصلا خطاب به شما نیست
خوشبختانه این رو یاد گرفتم که اگر نظری در مورد عکس یا نوشته شخصی رو داشتم روی گزینه (پاسخ با نقل قول) کلیک کنم.
این فقط برداشت و نظر شخصی بنده هست که شاید درست باشه،شایدم کاملا غلط باشه.شایدم هیچکدام و سلیقه ای باشه.
به هر حال بنده قصد ناراحت کردن یا خدایی نکرده توهین به هیچ شخص خاص یا گروه یا قشر خاصی رو ندارم و تنها نظرم رو بیان کردم
ویرایش توسط sarlak : Wednesday 25 May 2016 در ساعت 04:05
با سلام
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام