به نظر من استفاده از فیلتر nd با درجه بالا از زیبایی حرکت آب و خطوط موجود در آن و همچنین زیبایی احتمالی فرمهای ابرها کاسته است.
مقداری ته رنگ آبی و سرخآبی(magenta) هم در نواحی هایلایت دیده می شود که طبیعی به نظر نمی رسند.
در مورد درجه بالای ان دی بله دیگه ان دی هزار بهتر از این دیگه جواب نمیده در مورد ابر ها خیر ابری وجود نداشت هوا کاملا ابری بود یعنی فرمی از ابرها نبود در مورد ته رنگ آبی بله درسته ولی سرخابی رو من متوجه نشدم چک میکنم اصلاح میکنم
سلام
چند اصلاح کوچک به نظرم می آید که دوست دارم روی این عکس خوب بنویسم. یک مورد saturation بالای ناحیه نارنجی رنگ هست که کمی ارزش عکس را پایین آورده است. یک مورد دیگر که کمی غیر منطقی به نظر می آید روشنتر بودن فورگراند(زمین) نسبت به آسمان هست. حس می کنم روشنایی آسمان بیش از حد کم شده است.
سلام دست شما درد نکنه....
راجع به saturation رنگ ها در آسمان که در مانیتور من بنظر درست میومد ولی در یک مانیتور دیگه دیدم حرف شما صحیح...
درود
ثبت بسیار زیبایست،وجود انسان در عکس منظره،زیبایی و معنا و مفهوم خاصی به عکس داده.
همیشه برام سوال بود که چرا در کارهای وطنی از این دست عکسها ( استفاده از عامل انسانی در عکس منظره ) کم هست.
درود
ثبت بسیار زیبایست،وجود انسان در عکس منظره،زیبایی و معنا و مفهوم خاصی به عکس داده.
همیشه برام سوال بود که چرا در کارهای وطنی از این دست عکسها ( استفاده از عامل انسانی در عکس منظره ) کم هست.
خیلی ممنون
نوشته اصلی توسط mhtdmhtd
درود. عدم حذف دو نفر عامدانه بوده ؟
سلام
بله بله بنظرم نقطه قوت عکس همون دو نفرن که دست همو گرفتن ... حذف بشن دیگه عکس واقعا ارزش اشتراک گذاری رو نداشت
ارادت