با سلام
فایل پیوست 66559
Printable View
با سلام
فایل پیوست 66559
پانورامای قطبی - متشکل از 34 شات
فایل پیوست 68132
کویر طبقه
اطراف روستای سنگ چال، مازندران
متشکل از 3 شات عمودی
سلام دوست عزیز میشه راهنمایی کنید که این عکس رو با چه نرم افزاری تهیه کردید ؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون
فایل پیوست 68960
پارک جمشیدیه تهران
مهر 1393
دقیقاً به یاد ندارم از چند شات تشکیل شده بود اما تصور می کنم بالای 25 شات بود.
اولین تجربه عکاسی پانوراما
ارتفاعات اتشفشان تفتان
متشکل از 46 شات (بدلیل استفاده از لنز 50)
http://8pic.ir/images/p2bc8x9cc9z3vzcl266i.jpg
سلام
پانوراما حاصل از 8 شات عمودی
دوربین کنون 60 دی مودیفای شده
لنز 14 میلیمتری سامیانگ
فایل پیوست 70086
فایل پیوست 71005
3Shots at 30second
D7100 + Tokina 11-16 at 11mm
منطقه آزاد انزلی
(یه سوال) عکس ها رو وقتی در فتوشاپ با استفاده از گزینه photomerge ترکیب می کنم به صورت پراکنده و نامرتب در میاره و مجبور می شم تا کراپ کنم یکی اینکه این امر طبیعیه یا خیر و دومین مورد هم چه راهی برای اینکه عکس های من مکشیده نشه ، هست.
با سپاس
فایل پیوست 75043
درود
بله دوست عزیز این مساله بیشتر وقتی حاد هست که روی دست عکاسی کنید و اگه از سه پایه و خصوصا سر سه پایه های مخصوص عکاسی پانوراما استفاده کنید این موارد به حداقل میرسند.
منظورتون رو از مکشیده نشه متوجه نشدم اما اگه منظورتون کج شدن گوشه های تصویر هست باید عرض کنم که این یکی از خصلتهای لنزهای اولترا واید و واید هست در واقع یه نوع خطای اپتیکی این لنزها هست که دو نوع داره، بالشی و بشکه ای وجود این نوع خطا در چنین لنزهایی امری طبیعی هست. برای حل این مشکل میتونید از ابزار Adaptive Wide Angle فتو شاپ که اساسا به همین منظور ابداع شده استفاده کنید.
تا موقعی که جناب عارف عزیز میان جواب بدن، خدمتتون عارضم بله... چیز عجیبی هم نیست. برای مثال، فرض کنیم اگر شما قصد عکاسی از آسمان شب دارین + هیچ تجهیزاتی ندارین + بودجه بسیار محدود دارین، در قسمت لنز یکی از انتخاب های خیلی خوبتون همین لنز خواهد بود. درسته کادر ایده آلی براتون به ارمغان نمیاره ولی همون f پایین، کمک شایانی به جبران محدودیت عملکرد ایزو بدنه DSLR رده پایین شما میکنه.
با این لنز + چندین شات برای پانوراما نتایج خیلی خوبی در ثبت کهکشان راه شیری نصیبتون میشه.
دیدن این سایت هم خالی از لطف نیست (فیلتره) :
USING THE NIKKOR 50MM F1.8 FOR ASTROPHOTOGRAPHY
پ.ن: با تشکر از مصطفی عزیز ( msh2200 ) که با صحبت های ایشون اطمینان پیدا کردم در این مورد... البته این روزا خودشون کم پیدان :think:;
فایل پیوست 75282
متشکل از 6شات
سایز بزرگتر
سلام امین جان
فکر نمیکنم نسبت عکس در پانورما بودن یا نبودن عکس تاثیر گذار باشه چرا که اگه اینطور بود پانورماهای 360 درجه که با نسبت های معمول ارایه میشه دیگه جایی در پانورما نخواهد داشت، تعریفی که ویکی پدیا ارایه داده:عکسهای سراسرنما (پانورما) عکسهایی هستند که فضای وسیعتری نسبت به عکسهای معمولی را پوشش میدهند؛ و نحوهٔ ساخت آنها چنین است که با کنار هم قرار دادن تعدادی عکس معمولی بهوجود میآیند.
اتفاقا نکته مبهم برای من هم همین تعریف ویکی ست، با این تعریف میشه به عکسهایی که در فوکال های خیلی واید ثبت شده ان، پانوراما اطلاق کرد. ولی همونطور که در همه دیوایس ها تست کرده ایم میبینیم هر عکس پانوراما از حداقل 3 شات ( یعنی عرض پیشفرض × 3 ) ثبت میشه.
بهرحال خیلی خوشحال میشیم یکی مارو روشن کنه.
معمولا به عکسهای طویل گفته میشود که از چند شات تشکیل شده باشند
ولی به عکسهایی که از یک شات کراپ شده باشد و باز هم خصوصیت اصلی یعنی طویل بودن را داشته باشد هم اطلاق میشود
دوستان روشی هست که بشه پاورامای 360 درجه ای گرفت که خروجی نسبت طول به عرضش زیادی عریض نشه؟ (سهم آسمون و زمین نزدیک پای عکاس بیشتر باشه ) مثلا تناسب به 3به4 نزدیک باشه .
من یه آزمایشی کردم!!!یکبار لنز دوربین رو به اسمون (مثلا یکمی شامل خط افق دیدم بود از پتیین و بقیه اسمون/360 درجه گرفتم و بعد همون زاویه رو منفی نسبت به خط افقم بیشتر به سمت زمین و مایل کردم و 360 درجه کردم.خلاصه خروحی مطلوب نبود (بخاطر خاصیت لنزها و پسپکتیو زوایا)
ایا میشه پانورامایی 360 داشته که زیادی عریض نباشه ؟ میخان با نرم افزاری استفاده کنند که حالت قوی داره و میگن باید از ارتفاع زیاد تو کادرت باشه
لطفا در سایز عکسها بیشتر دقت کنین. سایز دو عکس آخر اصلا مناسب نیست. اگر علاقه مندین عکس با سایز اصلی هم دیده بشه، کمترین کاری که میشه کرد در یک آپلود سنتر دیگه هم آپلود کنین و لینک سایز اصلی رو اینجا بذارین در کنار عکسهایی که در خود فروم آپلود می کنین.
با تشکر
ارادتمند
به نظرم هر دو عکستون خصوصا پست 795، به علت باریک بودن از کیفیت مناسبی برای دیده شدن برخوردار نیستن.
این مواقع پیشنهاد بنده اینه که عکس با ابعاد بزرگتر که قابل دیدن و نظر دادن باشه در آپلود سنتر دیگه ای آپلود کنین و در کنار عکسی که اینجا آپلود میکنین، لینک سایز بزرگتر رو هم محبت کنین بذارین.
درود
کلا دیدن ثبت با این رزولوشن رو فراموش کنید
در یک سایت با رزولوشن بالاتر آپلود کردم ---> http://s6.uplod.ir/i/00771/doo375gxcztk.jpg
فایل پیوست 76453
شامل 6 شات عمودی
آف تاپیک :
از مدیران عاجزانه خواهشمندم فکری بابت حجم و سایز آپلود فایل ها بکنند .
حدا اقل اگر مسله اصلی بحث مالی و سرور ها هستند ، میتوانید یوزرها رو به دو دسته تقسیم کنید بعضی ها عضویت ویژه بگیرند(مثلا دوستانی که این مسله برایشان اهمیت داره و شاید یوزر های حرفه ا ی تر باشند ) مبلغی رو ماهانه بدهند و دوستان فعال هم به صورت رایگان شامل این قضیه بشوند (یوزرهای قدیمی که واجد شرایط باشند)، و در ازایش به عنوان مثال 30mb حجم جهت، آپلوددریافت کنند (که بتونن عکس های خود را سا سایز ایده آل آپ کنند)
کسانی که عضویت عادی دارند هم به همین منوال کنونی عکس را آپ کنند .
البته ای کاش بتوان با اسپانسرینگ این مهم رو انجام داد که کسی هزینه ای رو پرداخت نکنه...فقط در حد پیشنهاد بود...
با افزایش حجم مجاز آپلود کاملاً موافقم. ولی بازم باید به یک حجم کم و معقولی محدود بشه، البته به جهت رعایت حال بیننده ها. شما حساب کنید توی 1صفحه اگر قرار باشه 10 تا عکس 2 مگابایتی نمایش داده بشه میشه 20 مگ. با این وضعیت، ترافیک اینترنت و شارژ سیمکارتها خیلی سریع تموم میشه. البته اگر از سرعت لود شدن صفحه چشم پوشی کنیم
فایل پیوست 76630
5 شات عمودی
امیدوارم عکس با این سایز خوب شده باشه.
تهران - سوهانک اوایل اردیبهشت. جز عید من همچین هوایی از شهر ندیدم.
اگر درست یادم مونده باشه متشکل از 4 شات عمودی
متشکل از 5 شات
دوستان ببخشید این سوالو در قسمت پانوراای خودشم پرسیذم جواب ...
درباره پانوارما 30در180 درجه .تو نرم افزارش که 4 ردیف عکس واید میگیری .ولی توصیخ بر ایکه در اخر یک عکس از بالا ویکی از پایین(بعداز برداشتن 3 پایه) گرقته بشه.ولی اون 2عکس رو که ب نرم فزار مثلا PTGU مدی ازشون استفاده نمیکنه/یا
درود
فایل پیوست 77692
کوههای قفقاز، پانوراما دربرگیرمده 3 چارچوب افقی
سلام اساتید
میخاستم بدونم شما از برنامه ای برای ترکیب شات ها استفاده میکنید؟
Kolor Autopano Giga و PTGui.Pro برنامه های مفیدی هستند....
عکس هایی که میخواهید ترکیب کنید را انتخاب کنید روی عکس های منتخب راست کلیک کنید Photo Merge رو پیدا کنید و از زیر مجموعه پانوراما یا اچ دی آر رو مشخص کنید.
این قابلیت در لایت روم 6 در دسترس است. در لایت روم های قبلی باید روی عکس های منتخب راست کلیک میکردیم و بعد با انتخاب منوی Edit In گزینه Merge To Panorama In Photoshop را انتخاب میکردیم که عکس های منخب وارد فوتوشاپ میشد.
فایل پیوست 77760
سیل در خوزستان
درود و احترام
فایل پیوست 78220
کیفیت بهتر
Bandar Anzali beach | JuzaPhoto
4 شات عمودی
.
فایل پیوست 78840
سازه های آبی شوشتر
کیفیت بالاتر
فایل پیوست 78891
روستای نایبند، ۵ شات عمودی
کیفیت خیلی بهتر
امامزاده طاهر - مهرشهر، کرج.
فایل پیوست 78954
درود
باغ ارم شیراز
فایل پیوست 79234
متشکل از 61 عکس ناقابل!
Canon6D, 50mm,f/11
فایل پیوست 79235
کراپ 100% از عکس در سایز اصلی. (نمای بالای ساختمان)
کامپیوتر بیچاره جان داد تا خروجی داد!
باغ ارم
پانوراما + hdr
متشکل از 36 شات عموی (12 شات مجزا)
فایل پیوست 79264
نمایی از قلعه ماران و کشتزارهای گندم
پانوراما 15 شات = 3*5 عمودی
فایل پیوست 79284
سایز بزرگتر 1 مگابایتی
جالبه!
اثر زیبایی هم هست
آفرین به شما که تعداد شات ها رو هم نوشتید! وقتی این عکس رو دیدم سریع تو ذهنم سئوال شد که این عکس با چند تا شات گرفته شده که خوشبختانه دیدم بهش اشاره کردید.
البته به نظر این عکس غیر از پانوراما می شه گفت عکاسی واید هم شده. شما لنز 18 عکاسی کردید که الان تقریبا معادل 10 میلیمتر و یا کمتر شده. حالت فیش ای گرفت.
سه شات
لنز 18 میلیمتر نیکون 7100
فایل پیوست 79612
درود پانوراما از منطقه برفگیر تاراز متشکل از 3 شاتفایل پیوست 79980
عذرخواهی منو بپذیرید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم
چند روز پیش من یه عکس پانوراما که در شب از بالکن برج میلاد گرفته بودم رو اینجا آپلود کردم اما گویا حذف شده میخواستم بدونم که علت حذفش چی بوده ؟ جای مناسبی ارسال نشده بود ؟
در ضمن در فروم تاپیکی با موضوع لانگ اکسپوژر هم ظاهرا وجود نداره ؟ یه عکسی که تلفیقی از لانگ و پانوراما باشه و در شب هم گرفته شده باشه رو کجا باید آپلود کرد ؟
خیلی متشکرم
تنها راهی که میشد یه عکس پانوراما خیلی بزرگ رو در آپلود سنتر فروم آپلود کرد روتیت کردنش بود. به نظر من این قانون محدودیت آپلود فروم باید به روز رسانی بشه این قانون مناسب زمانی بود که اکثرا اینترنت دایل آپ داشتند اما الان صفحه ها خیلی سریعتر لود میشن
شامل 8 شات در دو ردیف
lens 50mm
camera canon 60D
Aperture : 13
Exposure time for each pic : 20s
ISO : 100
مکان پل طبیعت
فایل پیوست 81042
شرمنده جز اولین کارام هست و هیچ گونه ویرایشی هم روش صورت نگرفته!
تخت جمشد
Nikon D7100
F-13
1/60
18mm
Iso 100
5 شات عمودی