11878تشکر
-
Friday 6 June 2008, 04:58
كاربر همراه
عكاسي شهری Urban Photography
با سلام
من گشتم اما تايپيك مناسب و اختصاصي را نيافتم , اگر تكراريست ادغام فرماييد.
-
Friday 6 June 2008, 05:03
كاربر همراه
پاسخ: Urban
1/800
F/4
ISO:100
17mm
-
Friday 6 June 2008, 22:39
كاربر همراه
دوستان من عكسي بسيار نزديك به قبلي ميزارم و اميدوارم علاوه بر نقد عكس مقايسه اي بين اين دو كادر و زاويه بكنيد البته اكر قابل نقد و برسي باشند
مرسي
1/800
F/4
ISO:100
20mm
-
Sunday 8 June 2008, 04:22
كاربر همراه
17mm
f/10
1/200s
iso:100
-
Wednesday 11 June 2008, 23:37
كاربر همراه
-
Thursday 12 June 2008, 00:33
كاربر ويژه
سلام
من كادر بندي عكس پست 4 رو نمي پسندم.
عكس هاي پست 2 و 3 هم جاي كار زياد دارند.
اينم يه سياه مشق از من :
Lumix Fz-5
1/60 sec
f/2.8
Iso 80
mm 38
-
Thursday 12 June 2008, 00:40
سلام
خیلی ببخشید من یه کم بیسوادم :::big grin:::میشه لطفا در مورد مفهوم این تاپیک توضیح بدید .
متشکرم.
ویرایش توسط mehdi_th : Thursday 12 June 2008 در ساعت 01:03
مهدی طاهری
-
Thursday 12 June 2008, 00:42
كاربر ويژه
فرهاد خان سلام: وقتی آقای ملک این تاپیک را باز کرد فی الفور یاد شما افتادم که به این سبک از عکاسی علاقه مندید. حال یک سوال از شما و آقای ملک.......
یک تعریف مختصری بر این سبک از عکاسی داشته باشید تا حریم عکسها از بابت حدود ویرایش و موضوع و ...... از همین الان برایمان معلوم باشد.
این مورد را همین الان میگویم چون میدانم زمانی همین تعریفتان یکجایی در نقل قول کاراست;)
ارادتمندتان
-
Thursday 12 June 2008, 01:14
كاربر ويژه
سلام
افشين جان اختيار داريد شما خودتان استاديد.
Urban Photography يا عكاسي شهري در تعريفي خيلي كلي به عكاسي از مناظر روزمره ي شهري ( كوچه و خيابان) مي گويند كه در سرتاسر زندگي روزمره همگي بارها و بارها مي بينيم ولي با نگاهي نو و ويژه از آنها عكس مي گيريم.
مطابق اين تعريف هر عكسي از كوچه و خيابان قابل گنجاندن در اين مفهوم نيست بلكه لازم است كه عكس، نگاهي از زاويه اي و كادري نو و جديد به روزمرگي شهري داشته باشد به نحوي كه بيننده با خود بگويد چرا من هر روز از جلوي اين منظره بي تفاوت مي گذشتم و در اين كادر نمي ديدمش.
اميدوارم اين تعريف في البداهه، توانسته باشد منظور از Urban Photography را رسانده باشد.
-
Thursday 12 June 2008, 04:57
كاربر همراه
جناب قشقايي, جناب فرهاد و اقا مهدي: با تشكر از مشاركت مفيد شما ..البته سوال اقاي قشقايي بيشتر متوجه اقا فرهاد هستش ولي من هم جسارت ميكنم و نظرم را ميگم.
براي اينكه بتوانيم تعريفي از عكاسي Urban داشته باشيم بايد اول بدونيم كه خود Urban يعني چه... اربانيزم يعني مطالعه شهر از لحاظ جغرافيا, اقتصاد, جامعه و فرهنك , در واقع مطالعه انچه شهر را از لحاظ فيزيكي و جامعه شناسي و فرهنگي از روستا يا مناطق غير شهري متفاوت ميكند و منطقه اوربان منطقه ايست با تراكم جمعيت و ساخت بشر كه ساختنيهاي بشر در اون بر انچه از قبل بوده غلبه دارد, ميشه نتيجه گرفت كه هر عكسي از شهر با تاكيد بر شهر و انچه ساخت بشر يا نتيجه فعل بشر است _مثلا پارك كه با وجود طبيعي بودن بسياري از اجزا ان ساخت ادم شهر نشين و متفاوت با روستا و طبيعت است_ ميتواند در اين حيطه بگنجد . البته اين يك تعريف كلي است و فكر ميكنم با انچه اقا فرهاد كفتند:"به نحوي كه بيننده با خود بگويد چرا من هر روز از جلوي اين منظره بي تفاوت مي گذشتم و در اين كادر نمي ديدمش" تناقضي ندارد, ولي من فكر نميكنم كه فقط شامل كوچه وخيابان باشد.