فایل پیوست 63927
Printable View
این عکس شامل کدام زیرمجموعه " عکس های شما 1 " میشه ؟
فایل پیوست 64847
فکر میکنم کوچکترین بنفشه آفریقایی باشه که گل داده.کمتر از دو ماه از عمرش میگذره!
فایل پیوست 64922
با سلام و احترام
فایل پیوست 65040
طاووسک
باغ پرندگان اصفهان
درود
فایل پیوست 65080
با سلام و احترام
فایل پیوست 65087
Model : Canon EOS 70D
Shutter Speed : 1/500s
F-Number : f/6.3
ISO : 250
Metering Mode : Center weighted average
Focal Length : 135 mm
Lens Model : EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
درود
سلام
فایل پیوست 65174
با سلام و احترام
فایل پیوست 65259
تاپیک نقاشی با نور نداریم ؟ یا من نتونستم پیدا کنم....
فایل پیوست 65425
عکس پست 806:
با این نورسنجی(یا ویرایش)، شباهت زمین به زمینی برف خیلی کم است. در کتابها و مقالات خوانده بودم که معمولا نورسنجی اتوماتیک دوربینها در برف دچار خطا می شود و برف را تاریک ثبت می کنند الان نمونه اش را دیدم.
فایل پیوست 66351
فقط خواستم بگم ما جنوبی ها امروز توی این هوا نفس کشیدیم !!
آقا در نگاه اول خواستم بگم وایت بالانس ... بعد دیدم کار از این حرف ها گذشته الان شما باید "خاک بالانس" رو تنظیم کنی . شرایط بدیه ولی میشه عکس های خوبی گرفت
این 4 روزه فقط 10ثانیه !! بیرون رفتم اون هم برای همین شات نصفه نیمه... بقدری خاک روی پیراهن و دوربینم نشست که اصلا قابل باور نبود. شرایط واقعی خیلی بحرانی تر این شرایطیست که در عکس ثبت شده. بارش ذرات خاک دقیقاً شبیه بارش نرم برف !
شاید اگر تونستم ریسک کنم عصر با ماشین برم بیرون و چندتا عکس بگیرم اما خاک و دوربین جدید و لنز گرون و سلامتی... نمیدونم والا :::angry:::
اسکله بندر انزلی
فایل پیوست 66542
با سلام و درود
انگار در روند ریسایز مشکلی برای عکستان پیش آمده چون کیفیت مطلوب را ندارد وانگاری پیکسل ها به هم ریخته.شایدهم فکوس نباشه.بررسی کنید[/QUOTE]
سلام بر شما دوست عزیز
چون عمق میدان را روی 1.4 گذاشتم و فکوس هم روی نی ها است، بک گراند عکس که فضای اسکله و کشتی باشد کمی فلو و محو بنظر میرسد.
عکس با سایز اصلی :
http://s1.img7.ir/FrKZt.jpg
درود
درود
فایل پیوست 67625
نمایشگاهی از چیدمانهای نوری "اتو پینه - Otto Pine" تا 28 فروردین در موزه هنرهای معاصر برپاست، برای کسانیکه دنبال ایده های خلاقانه با نور میگردند بسیار جالب و دیدنی خواهد بود.
خانه ای از شن و مه
فایل پیوست 67941
فایل پیوست 68610
لطفا نظر بدهید
انسانم آرزوست
فایل پیوست 68853