درود
فایل پیوست 69086
Printable View
درود
فایل پیوست 69086
کرج - جاده قزلحصار
عکس دز حال حرکت و از درون ماشین ثبت شده است
فایل پیوست 69180
درود
فایل پیوست 69328
درود
فایل پیوست 69380
با لنز 8mm سامیانگ
درود
فایل پیوست 69615
دوستان اسم این پرنده چیه؟
مرسی
سلام
فایل پیوست 69616
اساتید نام پرنده لطفأ
با تشکر
سلام
فایل پیوست 69639
درود
فایل پیوست 69642
با سلام
فایل پیوست 69666
درود
فایل پیوست 69667
سلام
این عکس جزو اولین تجارب عکاسی ضد نور من هستش (متاسفانه تاپیک ضد نور تو فروم بسته شده..علتش هم ظاهرا نامشخصه)
فایل پیوست 69845
سلام
عکاسی با 58 هلیوس.
فایل پیوست 70353
بلبل خرما
فایل پیوست 70808
فایل پیوست 70983
اگر داستان و فلسفه ای در مورد این صورتک(که به طور اتفاقی در میان چمنهای پارک لاله دیدم) می دانید به من هم خبر دهید.
برای اینکه حیات وحش نیست. و مشخصاست که در یک مکان نگهداری پرندگان ثبتشده.
این را من گفتم تا از این حرکت جناب شهبازی عزیز قدردانیکنم. که ضمن عکسی زیبا، اما به حقیقت عکاسی و ژانر وفادارند.
من هم موافقم که باید در تایپیک منظره باشد
پست اینجانب مربوط به عکس پا ک شود
فایل پیوست 73360
گیلان - کلاچای - اعماق جنگل های سیاهکلرود
یکی از دوستان جنگلی در حال مراقبه و مدیتیشن
درود
فایل پیوست 73532
وادیالسلام نام قبرستانی در شهر نجف است. شهرت آن به علت روایاتی است که این قبرستان را محل رجعت تعدادی از پیامبران و امامان و مومنین در روز رجعت میدانند.
قبرستان وادیالسلام در قسمت شمالی حرم علی بن ابیطالب در شهر نجف واقع است و بزرگترین قبرستان خاورمیانه محسوب میشود. این قبرستان از جنوب به حرم علی بن ابیطالب و خیابان اصلی نجف- کوفه (شارع علی بن ابیطالب) از شرق به جاده نجف - کربلا، از شمال به منطقه حی المهندسین و غرب به دریای سابق نجف محدود میگردد، در روایات است که ارواح مومنین در این قبرستان گرد هم میآیند و هر مومنی که از دنیا برود ملکی روحش را به اینجا میآورد و هر کس که در این قبرستان دفن شود عذاب قبر از او برداشته میشود.
پیامبر اسلام ص در همین مورد خطاب به علی بن ابیطالب ع گفته است:
تو برادر من هستی، وعده دیدار من و شما در وادیالسلام است.
-------------------------------------------------------------------------------------------
اربعین 1394
نجف اشرف
درود
فایل پیوست 73545
نمایی دیگر از وادی السلام...
وسعت این قبرستان اونقدر زیاده که گنجاندنش در یک شات غیر ممکنه. مگر اینکه عکس هوایی باشه.
درود
فایل پیوست 73551
این کوزه و چوب هایی که درونش بودن توی ضریح جناب کمیل بود. راستش نفهمیدم چیه ولی از همنشینی رنگ های مکمل توی عکس خوشم اومد. رنگ سبز مربوط به پارچه سبزی ست که توسط یکی از زائرین به ضریح بسته شده بود.
درود
فایل پیوست 73552
توی مسجد حنانه در نجف اشرف، این دکور نظرم رو بخودش جلب کرد. اسامی تعدادی از یاران امام حسین (ع) رو با رنگ های زیبایی بصورت ستونی کنار هم نوشته بودن.
درود
فایل پیوست 73575
درود
فایل پیوست 73585
پرواز در آسمان نجف !
خوش به حالت کبوتر حرم...
التماس دعا
فایل پیوست 73586
این تاپیکو قبلا کشف نکرده بودم!
درود
فایل پیوست 73640
درود