با سلام جناب نعمت الهي.
نقل قول:
اون مشل غلط املايي بود...شما ببخش
منظور من توهين نبود. من فكر كردم يك اصطلاح عكاسيه كه من از اون بي خبرم.شما ببخشيد كه سوال من اين گونه تداعي شد.
نقل قول:
نور اصلي بنا به تشخيص عكاس، هر جا باشه، نور پر كننده هم مي تونه وجود داشته باشه
نور پركننده ميتونه ميتونه وجود داشته باشه ولي نميتونه بالاتر از نور اصلي باشه. چون ديگه در اون حالت سايه اي را پر نمي كند كه بخواهيم اسمش رو نور پركننده بگذاريم.
نقل قول:
ضمنا من كجا گفتم نور اصلي بايد پايين باشه رفيق؟ مجددا پست اول من رو ببينيد...توضيح من، در مورد نور دوم بود.
اين عكس (حداقل) يك نور ديگر، غير از نور اصلي داره كه در كچ لايت چشم سمت چپ پيداست...از اونجا كه خيلي بالا قرار داره، نمي تونه نور پركننده باشه، چراكه نور پركننده تا حد ممكن بايد همراستا و حتاي الامكان هم ارتفاع با دوربين قرار بگيره كه سايه مزاحمي ايجاد نكنه.
ودر پست قبليتون:
نقل قول:
همونطور که در انعکاس چشم سمت چپ کودک پیداست, نور پرکننده زاویه بالایی دارد که سایه های صورت رو کاملا بهم ریخته
همانطور كه در بالا هم گفتم نوري كه بالاتر از نور اصلي قرار ميگيره نميتونه اسمش نور پركننده باشه. و اين نور هيچ سايه اي از صورت رو نميتونه به هم بريزه.
اين دو مورد كه در دو پست به اون اشاره كرديد با هم تناقض داره يا نه؟
نقل قول:
حالا شما بفرماييد پايين بودن نور اصلي كه فرموديد، چطور باعث سافت شدن عكس شده؟
من در اين مورد به جاي اينكه جواب فني بهش بدم.جوابي رو كه در فرمايشات خودتون بود بهش اشاره ميكنم:
نقل قول:
با سلام و تشکر از ارسال زیباتون
من مشکلی در ارتفاع دوربین و کادر بندی نمی بینم
عکس کمی ته رنگ دارد ...ولی مشل اصلی در زاویه نور پر کننده است....همونطور که در انعکاس چشم سمت چپ کودک پیداست, نور پرکننده زاویه بالایی دارد که سایه های صورت رو کاملا بهم ریخته
اين پست قبلي شماست كجاي اون از عكاس سوال كرديد كه به من ميگيد عكاس بايد خودش نظر بده.
شما در اين پست يك موردي رو مطرح كرديد كه اشتباه بود( در بالا بهش اشاره كردم) اين رو من حق خودم ميدونستم كه فرمايشتون رو نقد كنم اگه اين ايراد داره و به قول شما صاحب عكس بايد اينرو بگه كه به نظر من اين اشتباهه وهركس ميتونه حرفهاي ديگري رو نقد كنه. براي اينكه خودم حرف خودم رونقض نكنم جواب سوالتون رو فني ميدم:
نقل قول:
پايين بودن نور اصلي كه فرموديد، چطور باعث سافت شدن عكس شده؟
اگر نور اصلي در سطح تراز و نزديك به سطح تراز و روبروي صورت باشد.هيچگونه سايه اي در جلوي صورت ايجاد نميشود در اين حالت اجزاء صورت توسط سايه روشن برجسته نميشوند يعني سافت ميشوند. دو طرف بيني در سايه قرار نميگيرد .واز آنجا كه دو طرف سر هم روشن ميشوند وفقط عقب سر در سايه قرار ميگيرد سوژه تخت و بي روح ميشود.
اين موضوع ميتواند حتي توسط دو نور كه در كناره هاي عكاس وسوژه قرارميگيرد هم اتفاق بيافتد به طوري كه قدرت وفاصله اين دو نور از سوژه يكي باشد (مدلي كه در اكثر آتليه هاي بي كيفيت ما رسم است) . دراين حالت هم هيچ سايه اي در صورت بوجود نمي آيد و در نتيجه در صورت سوژه برجستگي كمتر ديده ميشود وصورت سوژه سافت وتخت ميشود .