فعلا لنزو فرستادم جاییکه خریدم عکس رو سه پایه گرفتم لرزش نداره با اینکه سرعت شات پایینه کلا تو روز روشن هم هیچ فرقی ندارن همشون اینجوری تاره
ایا میشه گفت فوکوس دوربین نامنظمه؟ این مشکل از دوربین باشه چطوری میشه تنظیمش کرد فوکوس دوربینو؟
Printable View
فعلا لنزو فرستادم جاییکه خریدم عکس رو سه پایه گرفتم لرزش نداره با اینکه سرعت شات پایینه کلا تو روز روشن هم هیچ فرقی ندارن همشون اینجوری تاره
ایا میشه گفت فوکوس دوربین نامنظمه؟ این مشکل از دوربین باشه چطوری میشه تنظیمش کرد فوکوس دوربینو؟
سلام دوستان نیکون 7200 دارم اون کلید چرخون بالای دوربین که سمت چپ هست و مد عکاسی رو ازش انخاب میکنیم قسمت داخلش شکسته و نیاز به تعویض داره لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.آیا هزینه اش زیاد میشه و زمان میبره تعمیرش؟؟
فایل پیوست 83755
فایل پیوست 83756
با سلام خدمت دوستان
در حال حاضر هزینه تعویض شاتر و سنسور کانن 6d چقدر هست؟ اگر ممکنه جداگانه بفرمائید.
سپاسگزارم.
دوستان یه سوال من دوربینم یه سری کثیفی داره ایا اینا پیکسل سوخته هستند یا کثیفی لنز هستند ؟
رفعش چطور هست ؟
http://uupload.ir/files/sn9u_screenshot_(57).png
امروز روی ال سی دی دوربین یه نقطه شبیه به پیکسل سوخته پیدا کردم . رو سنسور نگاه کردم گرد وغباری پیدا نکردم
با یه لنز دیگم امتجان کردم و همچنان همون نقطه یه چیزی شبیه پیکسل سوخته میبینم. نمیدونم مربوط به سنسوره یا ال سی دی.
زیرا وقتی فکوس میکنم این نقطه ناپدید میشه موقع عملیات فکوس و وقتی فکوس شد دوباره پیدا میشه
به نظرتون چیکار کنم؟
سلام. من یه دوربین کنون 80D گرفتم به تازگی موقع فیلمبرداری تو نور کم تصویر پرش داره یا بهتر بگم هی تاریک روشن میشه مثل مواقعی که از یه نمایشگر فیلم برداری میکنی. این حالت در 60 فریم کمتر ولی روی 30 فریم خیلی زیاده. آیا دوربینم ایرادی داره؟
سلام. خیر مشکلی نداره. نوری که استفاده می کنید فلیکر داره
https://en.wikipedia.org/wiki/Flicker_(light)
این عکس دقیق تر
بعد یه چیز دیگ تو عکس دوم وقتی بدون لنز رو به محیط نور زیاد میگیرم داخل چشمی این کثیفی هم نشون داده شده
حالا چون شهرم دوره نسبت به مرکز تعمیر بخاطر این سوال میکنم ببینم تعمیر میشن اینا و اینک یکی میگفت اندازه خود دوربین هزینش هست آیا واقعیت داره ؟
http://uupload.ir/files/povt_2019-03-13_01-05-02.png
http://uupload.ir/files/83ee_photo_2...3_01-07-37.jpg
دوستان امروز به طرز عجیبی اون پیچی شماره 1 لنز از کار افتاد و اعداد شماره 2 تکان نمیخورن
در حین فوکوس چه روی دستی و چه روی اتوامتیک صدای تق تق موتور میاد.
دلیلش رو کسی میدونه ؟
http://uupload.ir/files/u3cw_2019-03-20_00-33-55.png
دوستان یه سوال ، امروز من دوربینمو بردم تعمیرگاه مرکزی مشکل CCD پیدا کرده و گفتند نزدیک به 5 میلیون هزینه تعمیرش هست
دوربینم 5D Mark 3 هست و خیلی هم ازش راضی هستم حالا دو سوال دارم
ایا تعمیر کنم یا بفرومش ؟
ایا با تعمیر شاتر هم صفر میشه ؟
سلام... دوستان من یه لنز نیکون AF-S 70-300 دارم که مقداری گرد و غبار واردش شده و نیاز به سرویس داره. من شهرستان هستم. میخواستم از طریق پست بفرستم برای تعمیرگاه معتبر نیکون تا سرویس بشه!
توی نت جستجو کردم بیش از 10 تا سایت پیدا کردم که همشون ادعا کردن نمایندگی هستن.
امکان داره در این خصوص بنده رو راهنمایی کنید! باید با کجا تماس بگیرم....
پیشاپیش سپاسگذارم.
نمایندگی معتبری برای نیکون وجود نداره و از آنجایی که نیکون تصمیم گرفته دیگر به تعمیرگاه های مستقل هیچ نوع قطعه ای ندهد در بسیاری از کشور های اروپایی هم نمایندگی معتبری برای نیکون در کار نخواهد بود و عملا این نوع تعمیرگاه ها مجبورند از قطعات دسته دوم یا مشابه و بی کیفیت استفاده کنند ، البته مشکل شما ساده هست و تنها با غبار گیری حل میشه.
درود
در مورد تعمیرگاه و نمایندگی،
کنون اوله و بعد نیکون همچنان(البته در مقایسه با دیگران! وگرنه منظورم این نیست که شرایط بسامانی دارند!) فوجی که رسماً نمایندگی اش ۱۰ برابر قیمتی که تعمیرگاه مرکزی در نهایت گرفت و دوربین را درست کرد پول میخواست!!!
نمایندگی سونی هم متاسفانه به خاک سیاه نشسته ، آدرسی که فروشگاه رسمی سونی به بنده بهعنوان نمایندگی دادند طرف تعمیرگاه معمولی بود و همه چیز تعمیر میکرد ، تصویری که من ازسونی داشتم نمایندگی انحصاری که قطعه در اختیار دیگران نمیگذاشت زمانی و بسیار قابل اعتماد... وجود خارجی ندارد متاسفانه در سالهای اخیر خیلی چیزها عوض شده خدا نکنه کسی گذرش به اینجور چیزها بیفته وگرنه ...
ناچارا وسیله سونی را دادیم دست تعمیرکار عادی از روی لوازم اسقاطی قطعه بست روش و تازه برد فابریک و نایاب cd اش را هم کف رفت! پیدا هم نمیشه توی ایران که بگیریم بذارین سر جاش خدا ازش نگذره
پس نتیجه:
تعمیرگاهی غیر از ایده آل ( تعمیرگاه مرکزی) ببرید درواقع وسیله رو دادین تا کلی جنس از روش بردارن
در وضعیت فعلی متاسفانه اینطوری شده و نمایندگی وجود ندارد عملا
نمایندگی از نظر من جایی است که بتواند گوشی تلفن را بردارد و شماره دفتر مرکزی در ژاپن را بگیرد و در خواست محصول یا قطعات کند.
با این تعریف کنون هرگز در ایران نمایندگی رسمی نداشته ، سونی در سال 2014 به کارش پایان داد و آخرین بدنه هایی که با گارانتی شرکت بازارگانی به بازار آمد nex-6 ، آلفا 3000 و مارک یکA7 بود ، در 2015 ضمانت تلویزیون و دیگر قطعات این شرکت هم بطور کامل از بین رفت و بازرس ژاپنی هم ایران را ترک کرد که ظاهرا شما خیلی دیر متوجه شدید ، نیکون یک نمایندگی داشت اما 90 درصد خریدران از همان گارانتی ایده آل استفاده میکردند و خیلی ها اصلا نمی دانستند که این برند نمایندگی رسمی دارد ، از فوجی خبر ندارم ، اما Panasonic تا همین 2020 نمایندگی داشت که عضو همین انجمن هم هست ، اما تنها مشکلش این است قیمت ها را برابر دیه قتل در ماه های حرام محاسبه میکنند.
بازار پر شده از A7 های ژاپنی که 1000 دلار ارزانتر هستند ، اما موقع قیمت گذاری در ایران به قیمت بازار آمریکا قیمت گذاری میشوند ملت هم بدون اطلاع از این کلاهبرداری در حال خرید هستند بعنوان مثال سری r مارک چهار باید 45 میلیون باشد اما به قیمت آمریکا 69 میلیون محاسبه میشود و به راحتی با استفاده از قیمت های شرق آسیا 1000 دلار روی هر دوربین میخورند روش تشخیص این دوربین ها این است که زبان انگلیسی ندارند و اگر دستکاری شده باشند با اولین ریست زبان انگلیسی از بین میرود.
دقیقا مشکل همینجا بود دو شرکت مورد اطمینان سونی در ایران که یکی از آنها وب سایت Sony.ir را در اختیار داشت دیگر به اندازه یک مغازه هم سفارش کالا نداشتند و از سمت دیگر محصولات متفرقه را در این نمایندگی میفروختند و همین رفتار ها باعث شد سونی از ایران برود و محصولات قدیمی هم در فروشگاه هایشان بود مثلا وقتی مارک سه در بازار بود تازه مارک یک را برای فروش موجود میکردند. در کل مشکل از داخل بود و به جرات میتوان گفت سونی بهترین گارانتی دوربین در ایران بود و تنها شرکتی که طرح تعویض در 3 ماه اول فروش یک بدنه را داشت.
اما در مورد تعطیلی نمایندگی رسمی نیکون در ایران ماجرا چیز دیگری بود. این شرکت برای خوش خدمتی به اسراییل و جذب سرمایه های بیشتر قبل از انکه تحریمی وجود داشته باشد ایران را تحریم کرد و یک مرکز خدمات بزرگ در پایتخت همان رژیم کودک کش ایجاد کرد در این سالها زیاد دیدم شرکت ها - گروهها و کشور هایی که برای افزایش درآمد ها به این رژیم جنایت کار پیوستند و از این دست اقدامات انجام دادند اما بر عکس تصورشان حال و روزی بدتر از کشور های افریقایی پیدا کردند از جمله یونان شاید اوضاع بد نیکون هم بی ربط به این موارد نباشد چون تقریبا از همان سالها مشکلات اقتصادی این شرکت شروع شد و پشت سر هم بد آوردند.
یک عدد دوربین A9 مدتی پیش با همین مشکل مشاهده شد ، بهترین زبانی که داشت پرتقالی بود حتی زبان های فرانسه و آلمانی هم نداشت اگر به قیمت واقعی فروخته شود از نظر من مشکلی ندارد و حتی کمکی هست در این شرایط سخت چون در حدود 1300 دلار از A9 نسخه امریکایی ارزانتر است اما این فروشنده ها قیمت های روز در سایت BHphoto را روی دوربین میکشن که باید به دوستانمان اطلاع رسانی کنیم تا فریب نخورند.
سلام بر مدیران ارشد و دوستان عزیز عکاس در سایت عکاسی
پوزش من بابت تاخیر بسیار در جوابگوی بپذیرید
به لطف خدا و کمک و همراهی بزرگان عکاسی در سایت وزین عکاسی
بخش خدمات فنی و بخش فروش حرفه ای دوربین و تجهیزات مربوطه با اخذ نمایندگی رسمی از کمپانی های معظم در ساختمان جدید افتتاح گردیده است
دوستان بسیار عزیزم جهت هرگونه سرویس و تعمیر به مانند سالیان قبل با 50 درصد تخفیف و همچنین فروش نقدی و اقساطی بدون سود دوربین و تجهیزات از تاریخ 1 تیر سال 400 برای شما دوستان عزیز با تایید مدیران ارشد سایت وزین عکاسی امکان پذیر است
امیدوارم بتوانم خدمت کوچکی به خانواده بزرگ عکاسان عزیز انجام دهم
ارادتمند
عمران قاسمی
ادعای نمایندگی رسمی بودن را همه دارند ، اما زمانی تایید میشود که نام آن کشور در بخش خاورمیانه سایت رسمی هر برند موجود باشد ، مثلا در مورد کنون اسمی از ایران دیده نمیشه در حالی که عراق و آذربایجان موجوده و کشور های عربی خلیج فارس موجود است.
همچنین نمایندگی های رسمی با اسم خود برند و پسوند کشور مربوطه و یا دامنه سایت مربوط به همان کشور هستند مانند canon-qatar.qa بری کشور قطر یا www.canon.ru برای کشور روسیه ، بنابراین اگر نمایندگی رسمی نیستیم ادعایی نکنیم که بعدا رسوا شویم وگرنه تعمیراتی کولر سر کوچه هم ادعای رسمی بودن تک تک برند های موجود را دارد.
سلام
وقت بخیر
جدیدا دوربین Canon 6D در ایزوهای بالا و نوردهی طولانی، نقاطی به رنگ های قرمز، آبی و سفید ثبت می کند.
https://s4.uupload.ir/files/img_3481_sp1v.jpg
پیکسل سوخته است؟
حدودا هزینه ی تعمیر چقدر است؟
ممنون
درود بر شما
تاجناب قاسمی بزرگوار از راه برسند و پاسخ دهند، اگر اشتباه نکنم پیکسل سوخته یا هات پیکسل در ایزوی عادی مثلا ۱۰۰ دیده خواهد شد، اگر وجود داشته باشه و همیشه
جای ثابتی هم خواهد داشت.
اما وقتی ایزو رو ببریم بالا ، نویز رنگی ایجاد میشه در خیلی از دوربین های سالم و نو حتی و این ربطی به هات پیکسل نخواهد داشت.
در حالی که مطمئن هستید auto iso خاموشه، روی ایزو صد،مجدد تست و بررسی بفرمایید اگر نقاطی سبز یا نارنجی دیدید اون پیکسل سوخته خواهد بود
پی نوشت:
ایزو ۱۰۰
منوال فوکاس
نور سنجی منوال
در حالی که درپوش لنز هم بسته هست
چون دوربین تا فوکاس نکنه ، عکس نمیگیره!
پاینده باشید
ممنون از توجهتون
عکس های بیشتری رو بررسی کردم
جای نقاط، ثابت است و در عکس هایی با نوردهی طولانی دیده میشه.
البته تعداد و روشنایی اون ها در عکس هایی با ایزوی بالاتر ، بیشتره.
در ویرایش فایل خام (Color noise reduction) ، حذف نمیشن.
یک نمونه با ایزوی 100 در لینک زیر آپلود شد که در بزرگنمایی نقاط مشخص میشه
Iso : 100
Shutter speed : 32s
https://s4.uupload.ir/files/img_3493_3yun.jpg
سلام و وقت بخیر
دوربین 6D من فک کنم لیزر خورده ، میدونید هزینه تعویض سنسورش الان حدودا چقدر میشه؟ ارزش داره عوضش کنم؟
ا سلام خدمت دوست عزیزم و پوزش در تاخیر در پاسخ
نقاطی که فرمودید مطمینا باید پیکسل سوخته باشد که توسط نرم افزارخصوصی CANON که انحصار در اختیار این مجموعه میباشد از بین خواهد رفت
علت بوجود امدن حرارت زیاد در قسمت MAIN PCB ASSY ;که باعث بوجود امدن نقاط رنگی از جمله سفید قرمز و ابی است این نقاط توسط نرم افزاررفع میگردد
چنانچه در تصاویر نقطه نباشد و به رنگ بنفش باشد متاسفانه دوربین شما در معرض لیزر قرار گرفته و فقط مستلزم تعویض است
هزینه رفع پیکسل و نصب گارد نرم افزار جهت شما دوست عزیز و عضو محترم سایت 380 هزار تومان میباشد
لطفا در هنگام مراجعه بفرمایید از اعضای محترم سایت هستید
ارادتمند
سازمان خدماتی ایده ال دوربین / تعمیرگاه مرکزی دوربین
دوست عزیزم پوریا
با عرض سلام و تشکر از شما
چنانچه مطمین هستید از تابش لیزر به قسمت سنسور دوربین
هزینه تعویض کامل Image sensor assy و همجنین کالیبره کامل فوکس
هزینه برای شما عضو محترم سایت 4200000 تومان میباشد
مدت تحویل 24 ساعت
لطفا در هنگام مراجعه بفرمایید از اعضای محترم سایت عکاسی هستید
باتشکر
بخش فنی ایده ال دوربین /تعمیرگاه مرکزی دوربین
سلام دوستان.
قبل از هرچیز عذرخواهی کنم اگه جای اشتباهی پیامم رو مطرح کردم و ممنون میشم اگر اینطور هست، راهنمایی بفرمایید کجا میتونم به جوابم برسم.
یه سوال داشتم در مورد تعمیر لنز ۵۰مم فیکس کنون.
وقتی لنزم رو توی دست میگیرم، و تکونش میدم، انگار که لنز لق شده باشه، تمام حجم داخل لنز انگار با هم سرجاش تکون میخوره. (منظورم اینه اینجوری نیستش که انگار پیچی چیزی توش باز شده یا قطعهی ریزی شکسته شده باشه)
حالا نمیدونم همین موضوع باعث شده که عکسهام یه حالت بدی پیدا بکنن یا نه. انگار اصلا فوکوس درست انجام نمیشه. یه حالت نویزداری هستش عکسها و حتی فیلمها.
سعی کردم یه نمونه عکس بذارم از مشکلی که در ثبت عکس با این لنزم دارم.
https://bayanbox.ir/view/62071756046...4/IMG-4590.jpg
توی عکس اگر دقت بفرمایید، جاهایی غیر از جایی که فوکوس شده، علاوه بر اینکه فلو شده، یه حالت لرزشی هم انگار داره (در صورتی که دست اصلا نلرزیده) و فکر میکنم این موضوع مربوط به همون لقبودنِ لنز هست.
سوالی که دارم اینه که کسی اطلاع داره که توی مشهد جایی هست که همچین مشکلی رو حل کنه؟ اصولا لنزها تعمیر هم میشن؟
ممنونم.
درود بر شما
ضمنا تبریک نوروز باستانی و سال نو به همه دوستان عزیز
من از مراکز فروش خدمات عکاسی در جایی که شما ساکن هستید اطلاع ندارم
ولی تا انجایی که میدانم نه تنها در شهترستانها اصلا وجود ندارد بلکه در تهران هم فقط یک جا هست که بشه وسیله به این
حساسی رو برای تعمیر داد تعمیرگاه مرکزی (همون شرکت گارانتی ایده ال )
ولی خوب به وفور دیده ام تعمیرگاه هایی که طرف نمیگه من در سطح وسیله شما نیستم قبول میکنه روش کار کنه و بعد حتی نتونسته جمع اش کنه بعد از اینکه بازش کرده و قطعات رو توی پلاستیک ازش تحویل گرفتن!
جدای از مهارت و تخصص ، 50% دیگر هم دسترسی به لوازم یدکی هست
که کاملا تخصصی هست فرضا یک قطعه دوربین کنون خراب بشه دوربین شما فقط به همون نیاز داره قطعه مشابهی در این زمینه کارایی ندارد!
تعمیرگاه مرکزی هم چند تا شعبه دارد
از اینترنت شماره تماسشون رو پیدا کنید باهاشون تماس بگیرید ببینید چطوری توصیه میکنند لنز رو بهشون تحویل بدید
پاینده باشید
درود به همه عزیزان و تبریک سال نو
امروز بعد از دوسال که با لنز nikon 105 f2.8 macro عکاسی کردم متوجه شدم که دیافراگم از 3.5 بازتر نمیشه، برام سوال پیش اومده که مشکل از لنزه یا دوربین؟
سلام خدمت همه بزرگواران
دوربین نیکون d7000 چند روزیه کارت حافظه رو نمیخونه با چندتا مموری کارت روی هر دو قسمت کارت حافظه امتحان کردم err card رو نمایش میده ممنون میشم کمک کنید
لطفا حذف شود