سلام مجدد یه سوال داشتم
اگر من بخواهم عکسی را که برای موضوع هفته فرستادم عوض کنم باید چه کار کنم ؟
Printable View
سلام مجدد یه سوال داشتم
اگر من بخواهم عکسی را که برای موضوع هفته فرستادم عوض کنم باید چه کار کنم ؟
سلام و عرض ادب به همه دوستان...
سوالی داشتم مبنی بر اینکه اگر عکسی که ارسال کنیم در موضوع هفته تایید نشه چطوری بفهمیم که دوباره عکس دیگری ارسال کنیم...
منتظر دوستان هستم..
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه مدیران سایت؛
میخواستم بپرسم چرا موضوع جدید برای مسابقه عکس هفته ( یا همان ماه خودمان ) انتخاب و اعلام نشده ؟!
با تشکر
درود ؛
1-عکس هفته الان به عکس ماه تبدیل شده.دلیلی ندارد تا اعلام نتایج منتظر اعلام سوژه بعدی بود. میتوان سوژه های ماه را برای هر4هفته اینده اعلام نمودوازابتدای هرهفته ,تاپیک مخصوص ان هفته برای بارگذاری عکسهای دوستان بازشود. درفرصت مناسب هم نتایج هفته های گذشته اعلام گردد. به این ترتیب ممکن هست که یک نفر در یک سفر خیابانی یا بیابانی یا ... برای دو یا سه یا همه سوژه های ماه پیش رو عکسهای خود رابگیرد ودرصورتی که دوستانی کمبودوقت دارند,نیاز به گردش عکاسی مجدد برای عکس هفته جدید ندارند.
2-تشکرها هم به نظرم مانند اسامی باید مخفی باشند تا روز اعلام نتایج تا تعداد تشکرهای یک عکس تاثیری در رای گیری دوستان نداشته باشد.
3-این یکی هم بستگی به میزان پر بودن وقت صاحب امتیاز ومدیر محترم سایت دارد؛ اگر اسپانسری هم وجود داشته باشد در کمیت وحتی کیفیت موثراست.
4-عکس های برنده درتاپیکی به نام نقدعکس هفته, به بحث گذاشته شود تا دلایل انتخاب و زدن تشکرتوسط کاربران هم ذکرشود. این خوب است.
پ ن:اگه درهرماه ,یکی دوبارهم بجای سوژه هایی مثل روال فعلی(خواب,کودک,شکوفه و...) موارد کلی تری درژانرهای استانداردهم پینشهاد شودبهتراست به نظرم. یا اینکه بطورثابت اولین هفته ازهرماه, اختصاص به یکی ازدسته های عکاسی مثل عکاسی خیابانی,طبیعت,سیاه وسفید , منظره, فتوارت و.... داده شود ودست همه برای عکاسی بصورت کلی دران ژانر باز باشد.(گرچه اینکار را هم میتوان درتاپیک هر دسته هم انجام داد.یعنی در پایان هر هفته یکی ازعکسهای ان دسته به عنوان عکس هفته انتخاب شود.اما خوب جداگانه در تاپیک عکس هفته هم انجام شود باعث خواهد شد دوستانی که بطورمثال در عکاسی خیابانی فعالیتی ندارند, ترغیب به کسب تجربه بشوند.چه بسا که این تجربه بدل به علاقه ای همیشگی گردد که تابحال نهفته بوده شاید.
ممنون
من با این دو پیشنهاد جناب کیاوش کاملاً موافق هستم ، حداقل در مورد خودم که وقتی تعداد زیادی تشکر زیر عکسی میبینم کلی باید فکر و ذهنم رو خالی
کنم که فقط بدلیل نظر شخصی نظر داده باشم نه برای تشکر های زیاد و نقد هم بشود که نور تو نور میشه و منه مبتدی درک میکنم که دوستان و بزگان
از چه چیز عکس خوششان آمده و نقاط قوت و ضعف آثار را خواهم فهمید
ممنون بابت همه چیز !
توضیح : تمامی سخن های جناب کیاوش را نیاوردم زیرا با این دو بیشتر موافق بودم و مسئله بنده نیز بود وگرنه منظور بدی برداشت نشود کیاوش خان
مهمترین و بازترین مشکل عکس هفته همان طولانی بودنش است
اگر روال به همان یک هفته تغییر پیدا کند بهتر است
حالا اینکه اسامی و تشکرها مخفی باشند فکر خوبی ست و مخفی کاری در این نوع مسابقه کار خوبی ست!
اما کمتر شدن زمان عکس و به روز شدن مداوم تاپیک می تواند مفید باشه (حالا اگه تعداد عکس به حد نصاب لازم نرسید می شود چند روز هم تمدیدش کرد مثل سابق)
ولی یک نکته که خیلی در تشویق برای عکس گرفتن و یادآوری جهت شرکت در این مسابقه (مشارکت) کارآمد هست اینه که هر عکسی که فرستاده می شود بعد از چند ساعت اگر تایید شد بلافاصله گذاشته شود اما امکان Thanks گذاشتن نداشته باشد تا روزی که همه ی عکس ها تکمیل شوند.
این برای اینه که هم تاپیک مرتبا بالا بماند و هم شاید ترغیبی شود برای بقیه.
زمان کمتر
نمایش عکس ها پس از آپلود (و پس از تایید)
فعال نمودن دکمه ی تشکر بعد از پایان مهلت مسابقه
به نظرم یک هفته کمه، فرصت برای همه پیش نمیاد
چرا روال انتخاب موضوع رو شبیه سایت دی پریویو انجام نمیدید؟
مثلاً هر هفته یک موضوع اعلام بشه و دو یا سه یا چهار هفته هم مهلت داشته باشه برای ارسال عکس
اینطوری در طول یک ماه دو تا چهار موضوع برای کار داریم و دستمون خیلی بازه برای عکاسی
اسامی هم مخفی بمونن
با سلام
به نظر میرسه تغییر کردن عکس هفته به عکس ماه به شیوه ی فعلی انگیزه ها را کاهش داده...این کاهش انگیزه حتی در آن تایم نبودن داوران محترم هم مشهوده... به نظر من سودمند ترین تغییر ،البته، بی نام بودن عکس های مورد داوری کاربران بود، چون متاسفانه در کل بخش های این فروم این ایراد وارده که کاربران به عکس های دوستانی که با آنها روابط نزدیک تری دارند، یا کاربرانی که قدمت بیشتری دارند بیشتر رای میدهند تا به عکس های خوب!!
همانطور که مستحضرید سایت وان ایکس هم تم هفتگی داره میتونیم از موضوعاتی که در اون سایت به عنوان تم هفته مطرح شده و یا خواهد شد رو موضوع مسابقه در نظر بگیریم . پیشنهاد چهارم جناب KIAVASH هم قابل تامله.
عکس هفته رو تعطیل کردید آیا؟؟؟؟؟ما اعتراض داریم:-(:-(
دورد، اگر موضوع عكس هفته هم براي هر دوهفته پيش روباهم اعلام شود ، به بيشتر شدن تعداد عكسها كمك خواهد كرد. مثلا همين الان موضوع دوره بعد نيز اعلام گردد. ضرري كه ذهن نمي رسد داشته باشد؟
و
باتشكربراي برقراري دوباره ....
در موضوع قبلی که پرتره سیاه و سفید بود عکس من بعنوان منتخب کاربران و داوران انتخاب شد و در صفحه فیسبوک هم عکس منتشر شد ولیکن در انجا فقط عنوان شده که عکس منتخب کاربران و عکسی رو که به عنوان شایسته تقدیر انتخاب شده بود بعنوان عکس منتخب داوران معرفی کرده بودند
موفق باشید
اشتباه از بنده بود كه به عناوين دقت نكرده بودم
ضمن پوزش از برگزيدگان، آن مطلب فيس بوك اصلاح مي شود
از مدیران و اعضای محترم داوران خواهش میکنم در صورت امکان با اضافه کردن توصیه و یا حتی قانون جدیدی دوستانی که در مسابقه شرکت میکنند رو تشویق کنید که در ذیل عکسشون توضیحاتی در مورد عکس و حتما لیست تجهیزات از قبیل لنز و دوربین و فیلتر و تنظیمات رو اشاره کنند و یا حتی الامکان اگزیف رو پاک نکنند.
هدفم از این خواهش افزودن جنبه آموزشی به بخش عکس هفته است.
با تشکر
من صفحه ي فيس بوك سايت رو نميتونم پيدا كنم متاسفانه...ممكنه كمكم كنيد لطفا؟؟
خدمت شما:
https://www.facebook.com/akkasee
اثر زمان در تعداد تشکر نقش غیرقابل انکاری دارد، البته میتوان با روشهای اماری اثر زمان را کنترل کرد ولی کار را پیچیده می کند و همزمان دقیق نخواهد بود. بهترین راه کنترل اثر زمان، انتشار هم زمان تمام عکسها خواهد بود.
سلام خدمت بزرگواران
اگر لطف کنید مثل قبل در هیمن سایت هم نتایج را اعلام بفرمايید ممنون میشم.
فیس بوک ایده خوبیه اما نه مثلا برای کسی مثل من که در فیس بوک فعالیت ندارم.
شاد باشید و سلامت
در حال حاضر که عکس هفته تا اطلاع ثانوی تعطیل شده، پیشنهاد من اینه:
مدت عکس هفته از 2 هفته به یک ماه تغییر پیدا کنه و برای نفرات برگزیده جوایزی در نظر گرفته بشه. مثلا برای نفر اول، حضور رایگان در یکی از کلاس های مدرسه آنلاین عکاسی مدنظر قرار گرفته بشه یا چاپ عکسشون با هزینه سایت ( البته صرفا مثال و پیشنهاده ). در طول سال، 12 بار این فرصت پیش میاد و اگه از دید جوایز هم نگاه کنیم، بعید میدونم درنظر گرفتن جوایزی برای این 12 دوره ، در طول یک سال مشکلی برای مدیریت محترم سایت و فروم عکاسی ایجاد کنه ( البته امیدوارم توجیهی براشون داشته باشه. )
فکر میکنم این یک ماه زمان هم، فرصت بیشتری به اعضا میده تا با فکر بازتر رو موضوع عکس هفته ( بهتر بگم ماه ) کار کنند. انشالله این وقفه یک ماهه، دلسردی در دوستان ایجاد نکنه و بیشتر مشتاق بشن!
مشكل جايزه نيست.
تاپيك عكس سال را ببينيد، خود گوياي خيلي چيزهاست.
اكثرا گفته اند كه سال خوبي از لحاظ عكاسي نداشته اند و عكس زيادي نگرفته اند. اين مساله تازه مربوط به عكسهاي دلي خود افراد است. چه برسد به عكسهايي كه مي خواهيم براي يك مسابقه بگيريم كه يك سطح بالاتر است و نياز به فرصت و تمركز بيشتري دارد٠
علت هر چه باشد، در بسياري از دوستان فرصت و علاقه عكاسي بسيار كم شده است. ابزارها خاك مي خورند و ماه تا ماه، باتري شان شارژ نمي شود.
در بسياري از دوستان نزديك اين وضعيت را مي بينم. تاپيك عكس سال هم نشان داد كه مساله شايع و فراگيري است٠
عكاسي نياز به صرف وقت، تمركز، مطالعه، ديدن عكسهاي ديگران، شركت در نمايشگاه ها و .... دارد٠ بدون اينها، آن آتش اوليه و هيجان خريد دوربين و تجهيزات به سرعت فروكش مي كند٠
سلام
من فکر می کنم نباید عکسها را انتخابی می کردند و اجازه می دادند همه عکسها به نمایش در بیان حتی انهایی که فکر می کردند به موضوع مربوط نیست!
البته کمیت عکسهای ارسالی در تاپیکهای مدیریت شده ونشده! ، انقدرها کم نیست که بشود باور کردتجهیزات دوستان درحال خاک خوردن هست!ضمن اینکه درهمان تاپیک عکس سال هم تعداد کم نیست.درضمن هرکدام ازدوستان هم که ذکرکرده انددرسال جاری نتوانسته اند به اندازه کافی عکس بگیرند،ابراز امیدواری برای فعالیت بیشتردرسال اتی کرده اند... فلذا ،
-فروم عکاسی به عنوان یک محرک باید بتواندبرای دوستانی که به هرحال مقدارزیادوکمی ازوقت خودرا درطول سال درکنار فروم وسایت عکاسی ومدیران ودوستان ان میگذرانند،به نوعی عامل به دوش کشیدن دوربین بشود.
-اینکه تعدادی ازدوستان اظهارمیکنند نتوانسته انددرسال جاری به اندازه کافی عکاسی کنند،ویا فکرکنیم انگیزه ها کم شده ، نمیتواند باعث دلسردی شودومثلا عکس هقته راهم کنار گذاشت!ازقضا بایدبه شکلی ایجادانگیزه کرد.مگراینکه فروم عکاسی خود را دراین زمینه مرتبط نداند. (البته باوجود تعداد زیاد عکسهای ارسالی دربخش های دیگرمن که فکرنمیکنم انگیزه ها کم شده باشد!)
-وبرای دوستانی که امیدوار به سال اتی هستند،یکی ازتمرین ها به خاطر کم کاری سال قبل (به هردلیل)کنارگذاشته نشود.خواه شرکت کنندوخواه فقط عکس بگیرندوخود را باسایرین قیاس کنندولی اپلود نکنند.
به هرحال شایداگرموضوع هارا مشارکتی انتخاب کرد،یادرباره زمان هرموضوع متناسب با ان تصمیم گیری کردو... بهتر باشد. علی ایحال درنهایت اگر مدیران عزیز وقت کافی هم برای رسیدگی به این بخش را نداشته باشند، تنها زحمت اعلام موضوع و وقت ارسال اثارهم کشیده شود کافی ست،تعداد رای ها،بطورخودکاربرنده ازنظرکاربران را مشخص خواهدکرد.همین ،تابعد...
موید باشید
سلام به همه
البته من قلبا موافق تعطیلی عکس هفته نیستم و همان چند عکسی هم که ارسال میشد را مانند بسیاری دیگر از موضوعات پیگیری میکردم، ولی متاسفانه حقیقت را باید پذیرفت...
امیر جان تا جائی که اطلاع دارم قبلا عکس هفته یا به تعبیر مدیران "مشق شب" هفتگی بود و بدلایلی که مبرهن است به 2هفته تبدیل شد!! فکر نکنم لااقل با این ترفند بشه نتیجه گرفت.
ارادت
کیاوش جان؛ البته ابراز امیدواری کردن بهترین حالت ممکن است ولی بنظرم حق با شما نیست!!! عکس ها، به تعداد کم نیست ولی به نسبت، هست. منظور نسبت به تعداد کاربران فروم.
مثلا در همان تاپیکی که عنوان کردین(http://forum.akkasee.com/f10/t3967.html#post370528) شما آمار ها را ملاحظه بفرمائید و خودتان قضاوت کنید:
افتتاح تاپیک در سال قبل توسط جناب حسینی در 2013.02.26
تعداد پست کاربران: 94
ظرف مدت: حدودا 30 روز
و مجددا افتتاح تاپیک مذکور توسط جناب مبین علی در 2014.02.22
تعداد پست کاربران تا بدین لحظه: 61
ظرف مدت: 20 روز
این اعداد در حالی است که ایندکس سایت کاربران انجمن را بر مرز 20.000 نفر، و کاربران فعال را 759 نفر تعیین میکند، نتیجه آنکه تعداد عکس ها نسبت به کابران( حتی کاربران فعال) بسیار بسیار ناچیز است که موضوع را در جای دیگر باید جستجو کرد و نه تعطیلی عکس هفته
در ثانی
در تاپیک عکس هفته نه تنها مدیریت شده، موضوعات بعضا نا آشنائی (مانند آشپزخانه) دارد. علاوه بر مدت زمان محدود!!!نقل قول:
اين مساله تازه مربوط به عكسهاي دلي خود افراد است. چه برسد به
با این قسمت فرمایشتان کاملا موافقم.نقل قول:
-فروم عکاسی به عنوان یک محرک باید بتواندبرای دوستانی که به هرحال مقدارزیادوکمی ازوقت خودرا درطول سال درکنار فروم وسایت عکاسی ومدیران ودوستان ان میگذرانند،به نوعی عامل به دوش کشیدن دوربین بشود.
پ.ن: عنایت بفرمائید از دیروز که این خبر اعلام شده تا الان فقط 4نفر در این باره اعلام نظر کردن.. شاید اگر بقیه هم نظر بدن باعث دلگرمی مدیران محترم گردد.
سلام
متاسفانه من هم جزو اون دسته از دوستانی هستم که سال خوبی از لحاظ عکاسی نداشتند . یعنی حتی عکس دلی هم خیلی کم پیش اومده که بگیرم و فایل خام عکس ها توی لپتاپ داره خاک میخوره متاسفانه !
اما برای من تایپیک عکس هفته یکی از بخش های جذاب فروم بود و سعی کردم حتی الامکان با توجه به مشغله هام در موضوعاتش شرکت کنم . اما خب بعضی از موضوعات برای من جذابیت لازم را نداشتند مثل موضوع آشپزخانه یا موضوع زمان .
به نظرم دوستان از موضوعات مفهومی تر بیشتر استقبال می کنند (نظر شخصی)
اما مشتاقانه منتظرم که این تایپیک دوباره شروع به کار کنه .
ضمن اینکه به مدیران و داوران محترم تایپیک عکس هفته هم بابت وقتی که صرف میکنند ممنونم.
سلام
هدف این بخش از ابتدا تمرین عکاسی در موضوعی خاص بود که خب باز هم از همان ابتدا محقق نشد. چون دوستان از عکسهای آرشیوی استفاده می کردند و به ندرت کسی برای موضوع عکاسی می کرد. این بخش مثل مسابقات سالانه نبود که بشود با یک موضوع مشخص برگزارش کرد، هر هفته یا هر دو هفته یک بار برگزار میشد و باید موضوعات متنوعی را در بر می گرفت. انتخاب موضوع هم کار بسیار سختی بود. چون هم می خواستیم که دوستان مجبور شوند دست به دوربین شوند و به موضوع فکر کنند، هم خیلی سخت و پیچیده نباشد هم حتی الامکان جذاب باشد. که البته بعضی از موضوعات همه این شرایط را با هم نداشتند. در یک مقطع به پیشنهاد من یک تغییر اساسی هم کرد که عکسها بدون داوری و بدون نام منتشر می شد و از هفتگی به ماهانه تبدیل شد. که به نظر شخص خودم جذابتر بود اما آن سیستم، هم بین کاربران و هم بین داوران مخالفینی داشت.
موضوع این است که اگر قرار باشد موضوعات عمومی و در دسترس مثل منظره و طبیعت و پرتره و ... مطرح شود چه سودی خواهد داشت؟ سود مالی که نداره! چون جایزه ای نداریم و پولی هم نداریم که جایزه بخریم! دوستان برای موضوعات هم به هزار یک دلیل موجه و غیر موجه عکاسی هم نمی کنند. عکس با موضوعات عمومی را هم که می توانند در تاپیک های مختلف به نمایش بگذارند. نتیجه این می شد که با التماس هفت هشت نفر،کمی بیشتر یا کمتر، بسته به این که عکسی مربوط به موضوع در آرشیو داشته باشند یا نه، شرکت می کردند. در نتیجه با این وضع سودی به حال فروم نداشت. وقتی انگیزه و جذابیتی نباشد، اجرای آن به صورت باری به هر جهت، وقت همه را بیهوده می گیرد.
یک پیشنهاد این است که سالی یک بار یا دوبار، یا اگر امکانش باشد هر فصل برگزارش کنیم و بتوانیم از موجودی خود سایت! جایزه ای هم تعیین کنیم. این را باید بررسی کنیم.
سلام
جناب حمزه ای به نظر بنده و البته به گواه آمار استقبال کاربران , آن مقطع یکی از بهترین مقاطع برگزاری عکس هفته بود به عنوان یک عضو کوچک فروم به هیچ عنوان تلاش برخی از اعضا برای اینکه عکسها توسط کاربرانی دیگر تقریبا در سطح اندازه خودشان ابتدا تایید و سپس نمایش داده شود را درک نمیکنم! هرچند این شیوه برای برگزاری مسابقه عکس هفته به دلیل نفس مسابقه و روال معمول در اکثر مسابقات عکاسی اندکی معقولتر است ولی روش تایید عکس توسط برخی از اعضا و سپس نمایش آن در تاپیکها با شیوه کنونی را مانع از ایجاد هیجان و بروز شور و اشتیاق در بین اعضا و بخصوص تازه واردین میدانم و مانعی بر سر مشارکت دوستان هم فرومی میبینم .نقل قول:
... یک مقطع به پیشنهاد من یک تغییر اساسی هم کرد که عکسها بدون داوری و بدون نام منتشر می شد و از هفتگی به ماهانه تبدیل شد. که به نظر شخص خودم جذابتر بود اما آن سیستم، هم بین کاربران و هم بین داوران مخالفینی داشت.
من شروع و علاقه به عکاسی را تا اندازه زیادی مدیون سایت عکاسی هستم و همواره از فروم از این بابت ممنون هستم بخصوص مقطعی که ارسال عکس در تاپیکها آزاد بود که مصادف با شروع عکاسی جدی تر بنده بود و چه قدر انرژی و راهنمایی دوستان باعث شد که من انگیزه بیشتری برای ادامه جدیتر عکاسی پیدا کنم اما از زمانی که نمایش عکسها در بیشتر تاپیکها نیازمند به تایید تعداد محدودی از اعضا شد جز یک عکس که البته تایید شد و نمایش داده شد عکس دیگری ارسال نکردم , آن عکس را هم ارسال کردم چون جناب دکتر روشن فرموده بودند این قوانین برای جلوگیری از نمایش عکسهای خیلی ضعیف و ابتدایی است ولی در ادامه به نظرم این کار بیشتر محدود به سلیقه مدیران و تایید کنندگان عکسها شد که البته چیز عجیبی نیست و از ابتدا انتظار آن میرفت (دوستان دیگری را هم میشناسم که بدلایل مشابه از ارسال عکس امتناع میکنند) البته همچنان با اشتیاق پیگیر همه مباحثات هستم و از مطالب مفید سایت همچنان استفاده میکنم .
امیدوارم در آستانه سال جدید برای انتخاب و نمایش عکس ها در تاپیکها روشهایی دمکراتیک و با مشارکت همه اعضا سایت را شاهد باشیم .
امیدوارم باعث رنجش خاطر کسی نشده باشم و سالی پر بار برای همه اعضا و سایت عکاسی آرزو میکنم.
خودتان شاهد هستید که در طی این چند سال روشهای مختلفی را برای این کار امتحان کردیم. پذیرای پیشنهادات عملی دوستان نیز بودیم. هر روشی مشکلاتی دارد و مزایایی. کمترین اعتراض در مورد روش فعلی بود. ولی خب مشخص است که باز هم ناراضی وجود دارد و ...نقل قول:
برای انتخاب و نمایش عکس ها در تاپیکها روشهایی دمکراتیک و با مشارکت همه اعضا سایت را شاهد باشیم .
واقعیت این است که دیگر خودمان هم، مانند شما خسته شدهایم. روشهای مختلف را امتحان کنیم و در نهایت باعث رضایت همه نشود. کارهایی که در نهایت برچسب غیردموکراتیک می خورند.
بعد، آدم است دیگر. با خودش فکر میکند که اصلا چرا. این همه دردسر و درگیری و حرف طی این سالها چرا.
همان گونه که حال و حوصله کاربران کم شده است و درگیری های زندگی زیاد، گردانندگان فروم نیز از سیاره دیگری نیستند. حالا بر خلاف گذشته، باید انرژی بیشتری برای فروم بگذارند و روز به روز هم سخت میشود.
وقتی میگویید :
یعنی مطالب به اشتراک گذاشته دیگران را استفاده کنیم اما چون خودمان ناراضی هستیم، حوصله نداریم و هزار دلیل دیگر، هیچ نگوییم. آهسته بیاییم و آهسته برویم.نقل قول:
البته همچنان با اشتیاق پیگیر همه مباحثات هستم و از مطالب مفید سایت همچنان استفاده میکنم .
این روش در نهایت برای فروم نیز شاید به زودی همان سرنوشتی را رقم بزند که برای مسابقه عکس هفتگی رقم زد.
کاربران عزیز لطفا به این جمله دکتر بیشتر توجه کنند.نقل قول:
این روش در نهایت برای فروم نیز شاید به زودی همان سرنوشتی را رقم بزند که برای مسابقه عکس هفتگی رقم زد.
نقل قول:
واقعیت این است که دیگر خودمان هم، مانند شما خسته شدهایم. روشهای مختلف را امتحان کنیم و در نهایت باعث رضایت همه نشود. کارهایی که در نهایت برچسب غیردموکراتیک می خورند.
بعد، آدم است دیگر. با خودش فکر میکند که اصلا چرا. این همه دردسر و درگیری و حرف طی این سالها چرا.
جناب دکتر روشن عزیز از آخرین عکس ارسالی بنده برای تاپیک های عکسها ارسالی کاربران بیش از یک سال میگذرد و بنده تمام مدت این گله را در ذهن و دل داشتم تا امروز که همانند جمله معترضه ای در لابلای پست آخرم و در گوشه ای از انبوه تاپیکهای این فروم به آن اشاره کردم نه برای اینکه باعث دلسردی کسی شوم یا اینکه ناسپاسی کرده باشم بلکه مدتهاست که فکر میکنم برای بهبود وضعیت فروم شاید لازم است نظرات و پیشنهادات خود را زودتر بگوییم و شاید اشتباه بنده این باشد که زودتر این گلایه را مطرح نکردم .
در مورد روال تایید عکس و نتایج مترتب بر آن نظرم را در پست قبلی گفته ام و پافشاری بر درست بودن آن ندارم اما شاید در این مقطع از سال بهترین فرصت باشد تا با همفکری سایر دوستان و با توجه به مزیا و معایب روند فعلی راهکار های تازه تری هم امتحان شود.
همیشه بر قرار باشید.
آیا بنظر شما توجه کردن کافی است ؟
وقتی شخصی عنوان مدیر را در توشه دارد دیگر مجاز به بعضی روزمرگی ها نیست !
من در تمامی این مدت همیشه از حضور پررنگ و گاهی کم نگ شما مدیران عزیز انرژی گرفته ام ، هرچند به عنوان هنرجوی شما
اساتید و دیگرانی که مدیر نیستند پیشرفت ناچیزی داشته ام اما توقع نداشتم که این چنین ناامیدی را در کلام کسانی ببینم که امید
را از ایشان میگرفتم
حق با شماست کمی ما کم کاری کردیم و مخصوصاً من که اوج تنبلی را در فروم به نمایش گذاشته ام اما خدا را شاهد میگیرم که با
چه انگیزه ای پیگیر عکس های تایید نشده ام روزی 100 بار به این فروم سر زدم تا شاید برای ادامه راه کمی انگیزه بگیرم !
جدیداً دیگه عکس آپ نمیکنم چون تا بخوام عکس آپ کنم توی دلم میگم اینم که رد میشه :::whistling:::;-)
نیمخوام از سر خودم باز کنم اما یادم میاد توی مدرسه نمراتم کم که میشد بابا مامانم یه هدیه میخریدن میدادن به ناظم که سر صف به من بدن !
منو ببخشید ، کمی ناراحت شدم از اینکه میبینم مدیران عزیز در یک مورد خاص به تنگ اومدن
مخصوصاً دکتر روشن عزیز
همیشه راضی نگه داشتن همه کار نشدنی هستش ولی شما ببنید و کاری رو که درسته انجام بدهید !
ببخشید اما بعضی شرایط هست که با روش های دموکراتیک نمیشه به نتیجه رسید !
اگر شما مدیر هستید پس یک روش انتخاب کنید و به مرور تکمیلش بکنید اما اگر ضعف داشت حلش کنید نه اینکه جار بزنید چون با این کار اطمینان
دیگران به برنامه خودتون رو تخریب کردین و این عمل حکم "خودزنی" داره !
بازهم ببخشید این برادر و شاگرد کوچکتون رو !
عاشق این فروم و هم فرومی های عزیزم !:::love2:::
ممکنه مربوط به این بحث نباشه ولی از نظر من کاربرای این فروم سه دسته هستند
یکی افرادی که تازه وارد این وادی شدند و شور و شوق کافی رو دارند.منتها به خاطر مشکلاتی که در عکس هاشون هست کم کم سر خورده میشند و فعالیتشون کم میشه و به گروه دوم میپیوندند.و بعد این ریتم تکرار میشه
گروه دوم افرادی هستند که کمی از گروه اول جلوترند ولی شور و شوق قدیم رو ندارند.ممکنه ساعت ها بیاند و این جا مطلبی رو بخونند و یا عکس ها رو ببینند ولی یکی به خاطر اطلاعاتشون که ممکنه ناقص باشه حرفی نمیزنند و یکی هم به خاطر عکس هاشون که اکثرا" حداقل یه مشکل جزیی داره و تایید شدنش احتمال کمی داره.این دسته تلاش میکنند به گروه سوم برسند و اطلاعتشون رو از این جا زیاد میکنند و به فکر این هستند که یه روز همین حا و یا جای دیگه ای به کار ببرند.در اصل مصرف کننده ای هستند که بازده شون زمان دراز و یا کوتاهی طول میکشه.این گروه وقتی یکی از عکس هاشون تایید میشه فعالیت بیشتری دارند و بعضی اوقات سر خورده میشند از این که چرا جواب فلان سوالشون داده نشده.بعضی هاشون خود به خود دنبال جواب میگردند و با خودشون میگند نمیذاریم بقیه هم این طور بشند و تو موقعیت مناسب به داد بقیه میرسند.خود من از همین گروهم
گروه سوم افراد حرفه ای هستند.این گروه خودشون به طریق مختلفی دسته بندی میشند.بعضی هاشون به خاطر مشغله های کاری نمیتونند زیاد سر بزنند و فقط بعضی وقت ها جواب های کوتاه میدند و یا عکس هاشون رو قرار میدند.و بعضی ها که مشغله ی کمتری دارند تا جایی که بتونند جواب سوالات رو میدند و در بجث ها شرکت میکنند (اگثر مدیرها همین طور هستند.البته یه گروه خاصی هستند که از خوابشون میزنند برای خدمت به بقیه که واقعا" افراد خیلی خوبی هستند).البته در بین حرفه ای ها بعضی ها هم هستند که دوست دارند اطلاعاتشون جنبه ی شخصی داشته باشه یا حداقل کسب در آمد.ممکنه بقیه این افراد رو خیلی خوب ندونند ولی من بهشون احترام میذارم و کارشون رو قبول دارم
حالا به نظر من مشکل همین دسته ها هستند.افراد گروه اول اغلب حرفی برای گفتن ندارند در بین حرفه ای ها.و فراد گروه متوسط به واسطه ی سرخوردگی یا اعتماد به نفس کم و یا اطلاعات ناقص حرف زیادی نمیزنند و معمولا" بیشتر خواننده اند تا نویسنده.افراد گروه سوم که باید بیشتر سر بزنند به خاطر مشغله یا هر مشکلی که هست زیاد نمیتونند در بحث ها شرکت کنند یا برای موضوع خاصی دست به دوربین بشند.قبول کنید که این افراد در قشر جوان جامعه کمتر هستند.خودتون واقفید که رسیدن به سطح حرفه ای تلاش و وقت زیادی رو میخواد و همین باعث میشه اکثر این افراد سن بیشتری داشته باشند و همین هم کمی شور و شوق رو ازشون میگیره و محافظه کار تر میکنه و باعث میشه مثل جوون تر ها دل رو به دریا نزنند.زیاد به خاطر تایید نشدن عکسشون وقت نذارند.تو بحث ها کمتر جنبه ی دفاعی و یا حق به جانبی بگیرند و .....
حالا من نوعی از این جمع چه انتظاری داشته باشم؟اگه با خودم فکر کنم میبینم خود من هم که انقدر ادعا دارم وقتی به سطح حرفه ای برسم ممکنه با خودم بگم وقتم رو برای کسایی تلف کنم که فرق سرعت شاتر با دیافراگم رو نمیدونند ؟ (این یه مثال بود) یا اگر خوش دل تر باشم انقدر مشغله ام زیاد میشه که تنها یه عامل میتونه من رو به سمتی بکشه که در کنار کارهام یه کمکی هم بکنم و اون هم "خدمت بدون چشمداشت" هست. اگر یه نگاه به قدیم بندازید و اوایل هر تاپیکی میبینید پر بیراه نمیگم.البته قدیم این دسته بندی درست نبوده.و حالا کمی تکراری شدن موضوع ها باعث شده فروم خلوت تر بشه.
اگر بخوام این کمک کردن به بقیه رو از خودم شروع کنم میرسم به انواع مباحث.که یا اگر سوال ساده باشه زودتر جواب داده میشه و اگر هم سخت باشه در توان من نیست.موضوعات متوسط هم به نوبه ممکنه کمتر پیش بیاد و توش شک داشته باشم.همه ی این حرف ها برای این نبود که به خودم حق بدم یا بقیه رو به ناحق کم کار بدونم و یا مغرور و .... برای این بود که به کاربرها حق بدم.به مدیرها حق بدم.اگر دچار روزمرگی میشند.یا اگر کمتر سر میزنند.من اکثر اوقات وقتی چیزی رو یاد گرفتم که کسی جواب سوالم رو نداده و خودم تلاش کردم.امیدوارم بقیه ی کاربرهایی هم که خواسته ای دارند از این باب به موضوع نگاه کنند
بابت بی پرده حرف زدن هم عذر میخوام.اگر به کسی برخورده
بعید میدونم مشکل از بودن یا نبودن جایزه باشه !
برای افرادی مثل من که دلی عکاسی میکنند . عکاسی مثل شعر گفتن میمونه یعنی حتی برای گرفتن عکس از منظره یا پرتره باید حس عکاسی باشه !
متاسفانه یا خوشبختانه من نمیتونم توی هر موقعیتی عکس بگیرم ( نمی دونم حسن هست یا عیب)
برای همین هم هست که برای موضوعات عکس هفته خصوصا ، بیشتر به آرشیوم مراجعه می کردم که خب خیلی مواقع هم عکس مرتبط با موضوع را نداشتم .
عکس های جدیدترم را معمولا به تایپیک های مرتبط دیگه می فرستادم.
اما تعطیل کردن این تایپیک چاره کار نیست همونطور که جایزه دادن چاره کار نیست
فکر کنم قرار بر این بوده که این فروم جایی باشه برای یادگیری بیشتر و نه رقابت ، البته رقابت به جای خودش خیلی هم خوبه منتها فکر نکنم اینجا جواب بده
کمی بیربط به موضوع این تاپیک است اما چون بحث آن رفته، شاید اگر برای مدیران ارجمند سایت مقدور باشد، در کنار روش تایید عکس های تاپیک های مختلف، بخشی را نیز برای عکس های تایید نشده قرار دهیم که هر عکسی که ارسال میشود نمایش داده شود اما اگر پذیرفته شد، در تاپیک خود و اگر پذیرفته نشد در تاپیکی دیگر (حدالامکان با ذکر دلیل یا دلایل عدم پذیرش) تا همانطور که عکس های پذیرش شده مایه آموزش و بالابردن سواد عکاسی کاربران هست، دیدن ایراد و مشکلات عکس های تایید نشده نیز بار آموزشی خود را داشته باشد.
به هر حال در پایان سال به همگی مدیران و دست اندرکاران سایت وزین عکاسی خسته نباشید میگویم و برای همگی آرزوی موفقیت دارم
سلام
البته با اجازه مدیران محترم..
قبلا در یک جائی به نقل از یکی از مدیران(شاید جناب روشن) خواندم که چنین روشی باعث اعتراض برخی از کاربران شده بود، کاربرانی که عکسشان در مدیریت شده ها تایید نمیشد، تمایلی به اینکار نداشتند. و گفته بودند اگر عکس ما را تایید نمیکنید چرا آبروی ما را میبرید:;)
لذا تاپیک بحث در مورد عکس های تایید شده و رد شده کاربر (X) بدین جهت میباشد و هر کس تمایل داشت عکسش را آنجا قرار دهد.
در مورد دلایل عدم پذیرش هم که بارها توضیح دادند.
من خودم خیلی مایلم که دلایل عدم تایید نوشته بشه تا نقد را بیشتر بیاموزم ولی بنظرم بیشتر حواشی درست میکند تا آموزش!!!
سپاس از نظر شما و پوزش از بزرگان.
سلام
با اجازه من هم به عنوان یک عضو کوچک نظر خودمو بگم
اول اینکه با وجود اینکه بعضی موضوعات مطرح شده در عکس هفته برای خود من جذابیت خاصی نداشت اما روی همه ی آنها فکر می کردم و گاهی هم آنچه به ذهنم می رسید را اجرا می کردم. اگر حاصل کار برای خودم رضایت بخش می بود که آنرا ارسال کرده , در غیر اینصورت هم زمانی رو صرف تجربه های جدید کرده بودم و این خودش مفید بود!
به همین خاطر به نظرم حیف است چنین تاپیکی حذف شود حتی اگر دوستان زیادی فعالیت نکنند. مسلم است که یک موضوع می تواند برای گروهی جذاب و برای گروهی دیگر کسل کننده باشد در نتیجه طبیعی ست که در هفته ای شرکت کننده بیشتر و در هفته ی دیگری کمتر باشد. بنابراین فکر می کنم انتخاب موضوع یکی از مهم ترین نکات این تاپیک باشد...
و نکته ی دوم که برای خود بنده بسیار پر رنگ است : بسیاری از کاربران محبوب هستند و دوستان زیادی دارند... بسیاری حرفه ای هستند و طرفداران زیادی دارند... خیلی هم خوب ! اما متاسفانه فراموش می کنیم که دوستی ها و احترام به پیش کسوتی و تبحر عزیزان جای خود را دارد اما موقع قضاوت به قول جناب آقای مومنی گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا !! چون وقتی آمار عکسی با توجه به دوستی ها و احترامات فقط بالا می رود انگیزه برای رقابت برای دیگران کم میشود. عده ای از دوستان به محض دیدن نامی آشنا عکس را لایک کرده و اصلا به مقایسه عکس و قضاوت آن با دیگر کارها توجه نمی کنند که خب این به نظرم کمی ایجاد دلسردی می کند...
امیدوارم حاصل نظرات دوستان و تصمیم مدیران باقی ماندن این تاپیک باشد.
سپاس
سلام
من وقتی دیدم در تالار همچین تاپیکی هست خیلی خوشحال شدم
اما از قرار معلوم این عکس هفته هنوز در سر دو راهی.
منم به عنوان کسی که تازه دوربین دستم گرفتم خیلی استقبال میکنم امیدوارم هرچه زود تر یه موضوع برای شهریور انتخاب کنید
چطور اینجا را ندیدید:
http://forum.akkasee.com/f123/t20648.html
سلام و خسته نباشید!
به نظرم بهتر می بود یکی از قوانین این بود که دوستانی که در عکس ماه شرکت می کنند عکس ارسالی را قبلا در هیچ تاپیکی ارسال نکرده باشند.گاها عکسهای آشنایی به چشم میخورد .در یک مورد یک عکس همزمان در تاپیک بدون دسته بندی بود(البته شاید این قانون هست و من بی اطلاع هستم)
این قانون وجود ندارد چون امکان اجرایش نیست. نمی توانیم چک کنیم که همه عکسها را قبلا در جای دیگری آپلود نکرده باشند. اما خود کاربران باید ملزم به رعایت این قانون نانوشته باشند. چه لطفی دارد که عکس تکراری که در تاپیکهای دیگر ارسال کردهایم مجددا اینجا هم ارسال کنیم؟! قرار است که برای این بخش در فرصت یک ماهه عکاسی کنیم. حداقل اگر با عکس آرشیوی شرکت میکنیم٬ عکس تکراری نفرستیم.
ممنون
به نظر من 1 ماه برای هر عکس خيلی زياده
معمولاً همه عکس هاشون رو همون چند روز اول ميفرستند
شايد 2 هفته مناسبتر باشه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه مدیران محترم سایت.
نکته ای را میخواستم در مورد تاپیک عکس ماه بیان کنم. ( البته پیشاپیش عذرخواهی میکنم اگر مطلبم را در قسمت نامناسبی قرار دادم، چون با توجه به گشتی که در سایت زدم، بخش مناسب تری از اینجا پیدا نکردم )
جسارتاً احساس میکنم روند تایید عکسها و بالطبع نمایش آنها در این تاپیک با کندی زیادی انجام میشود. همانطور که میدانید یکی از شرایط عکس برتر، تعداد لایک های بیشتر کاربران دیگر است. اما وقتی فرصتی برای به نمایش در آمدن یک عکس نباشد، چطور میتوان کاربران دیگر از آن عکس بازدید نموده و نظر خود را در رابطه با آن عکس، بیان کنند.
جسارتاً به طور مستقیم اشاره میکنم که بنده ظهر روز 29 مهر، عکس خودم را آپلود کردم. و الان که شب 20 مهر است، همچنان عکس بنده مورد تایید قرار نگرفته. مگر اشکال دیگه ای موجود باشد که باعث عدم تایید عکس شده باشد که البته خودم با بازبینی های مکرر، متوجه اشکال این عکس نشدم.
هرچند که دیگه تایید شدن این عکس نیز با توجه به اتمام فرصت این ماه، و زمان کم بازدید از آن فایده ای ندارد.
اما خوشحال میشم مدیران محترم سایت زحمت کشیده و پاسخ مناسبی به درخواست بنده بدهند.
با تشکر / نریمان شریفی
سلام
من پست را به اینجا منتقل کردم٬ پیدا کردن این بخش کار سختی نبود.
اولا روند عکس ماه مانند تاپیک عکسهای شما نیست و همه عکسها تایید میشوند. بارها در مورد روند عکس ماه توضیح دادهام و قوانین و شرایط را هم در پست اول هر دوره٬ لینک میدهم. شیوه اجرایی جاری با همفکری و نظرسنجی با خود کاربران انتخاب شد اگر بخش قوانین عکس ماه را مطالعه میفرمودید٬ متوجه میشدید که
«عکسها بصورت بی نام و با نام کاربری JURY و به صورت متناوب و هفتگی منتشر خواهند شد.»
وقتی در مسابقهای شرکت میکنید یعنی قوانینش را هم پذیرفته اید.
حالا دلیل این کار چیست؟ قبلا وقتی همه عکسها در یک روز و یک ساعت منتشر میشد٬ برای یک ماه این بخش مسکوت می ماند و از شور و حال می افتاد. برای کم اثر تر کردن این مشکل عکسها به طور متناوب و هفتگی و بعد از جمع شدن چند عکس منتشر میشوند. عکس شما به اضافه چند عکس دیگر امشب منتشر خواهند شد و زمان کافی برای رای دادن هم وجود خواهد داشت. من تعداد لایکها و زمان آنها را در چندین دوره عکس ماه (هفته سابق) بررسی کردهام. به شما اطمینان میدهم که زمان ارسال و انتشار عکس هیج تاثیری در انتخاب عکس برتر چه از سوی داوران و چه از سوی کاربران٬ ندارد. عکس خوب همیشه دیده میشود. در نزدیک ۶۰ دورهای که برگزار شده٬ عکس برتر٬ هم از عکسهایی که در روزهای اول ارسال شده و هم از عکسهایی که در روزهای آخر ارسال شده٬ انتخاب شده است. در همان دوره قبل عکسی هست که روز آخر منتشر شد اما چند برابر عکسهایی که یک ماه قبل منتشر شده بود٬ لایک گرفت. ضمن اینکه بعد از اتمام مهلت شرکت٬ چند بار تاپیک به روز رسانی میشود تا همه عکسها از شانس مساوی دیده شدن برخوردار شوند.
دقیقا برعکس٬ اکثرا عکسها را در روزهای آخر ارسال میکنند.
سلام..
همونطور که جناب حمزه ای هم گفتند، همیشه اکثر پست ها در روزها و یا لحظات آخر ارسال میشه :)
اون اوایل اوایل که یه هفته بود، یه مدت تغییر دادیم دوهفته ای شد،بعضی وقتا تمدید شد، زمانش بلندتر شد و...
خلاصه ترکیب های مختلفی تست شده،
ولی همیشه عموم عکس ها روزها و لحظات آخر ارسال میشه که خُب خیلی جالبه و عجیبه :)
خوب باشید.
جناب حمزه ای عزیز قبل از هرچیز تشکر بابت وقتی که گذاشتید و پاسخگو بودید.
در رابطه با پیدا کردن این تاپیک حق با شماست. بنده در صفحه اول فروم جستجو کردم و به این فکر نکردم که شاید در داخل بخش عکس ماه، بشه بخشی برای انتقادات و پیشنهادات پیدا کرد.
اما در مورد مطالعه نکردن قوانین مسابقه، کم لطفی کردید. بنده کلاً علاقه زیادی به مطالعه و وقت گذاشتن برای موارد مختلف دارم. قوانین مسابقه را هم هر دفعه از زمان قدیم که عضو سایت شدم مطالعه کردم و اینبار نیز با دقت مطالعه کردم که ببینم مواردی همچون سایز عکس ، حجم عکس ، شرایط کپی رایت و مسائل دیگر دستخوش تغییرات شده یا نه و چه مواردی را باید رعایت کنم برای ارسال عکس. دیگه تایید عکس ها به صورت بی نشان و با نام کاربردی Jury که جای خود. و حتی موضوع جمع شدن چند عکس و انتشار آنها باهم را هم میدانم و شدیداً هم بنده موافق این طرح هستم چون همچون فرمایشات شما، این حرکت باعث زنده بودن و هیجان بیشتر این بخش میشود. تنها چیزی که از آن اطلاع نداشتم، مدت نمایش مسابقه ماه بود. یعنی تصور میکردم که آخر ماه فرصت تمام هست و دیگه وقت رای گیری از سمت کاربران دیگه هم نیست. بخاطر همین احساس کردم تاخیر در تایید عکس، باعث از دست دادن زمان شرکت در مسابقه خواهد بود.
بنده عجول بودم و همانطور که عرض کردم نمیدانستم بعد از اتمام فرصت مسابقه، هنوز فرصت برای رای گیری هست که از این بابت و بخاطر اطلاعات ناقص بنده از قوانین سایت عذرخواهی میکنم.
در هر صورت وظیفه خود را میدانم که به خاطر وقت گذاشتن و توضیحات تکمیلی شما و همچنین زحماتی که برای بخش عکس ماه می کشید تشکر را بکنم.
نریمان شریفی
اون جوری که نامردی بود! :::happy::: نه امشب که فرصت تمام شد تا سه روز فرصت هست که کاربران رای بدهند. تاپیک هم چند بار بالا میآید که همه عکسها رو ببینند.نقل قول:
تصور میکردم که آخر ماه فرصت تمام هست و دیگه وقت رای گیری از سمت کاربران دیگه هم نیست.
اينکه بعد از تمام شدن هر دوره کل عکس ها رو با اسم فرستنده تاييد ميکنيد کار جالبيه و جای تشکر داره
ممنون
با سلام..
با عنایت به اینکه به 27 آبان ماه رسیدیم متاسفانه شاهد استقبال سرد اعضای محترم سایت از موضوع عکس ماه هستیم...
به عمد از بکار بردن واژه * مسابقه * پرهیز میکنم چرا که در واقع رقابت و مسابقه ای در کار نبوده و نیست ، همچنانکه در عنوان تاپیک هم چنین واژه ای قید نشده !!!
بنظرم نیت و فلسفه کلید زدن موضوع عکس ماه کاملا واضح و گویاست !! همانا آموزش و تمرین چگونگی عکاسی از سوژه ها و موضوعات مختلف و باید ها و نباید هاش !!!
به شخصه با توجه به موضوع انتخابی این ماه که طبیعتا موضوعی بسیط و در دسترس همگان بود انتظار مشارکت بیشتری رو از سوی اعضای محترم داشتم..
ولیکن واقعا دلگیر میشم وقتی بصورت روزانه به تاپیک عکس ماه سر میزنم و میبینم صرفا تعداد معدودی عکس ارسال شده و ظاهرن هم قرار نیست به تعدادش افزوده بشه !!!
بنده به نوع خودم از کادر مدیریت و بخصوص شخص جناب آقای حمزه ای که برای این موضوع زحمت زیادی میکشن و به قول معروف تاپیک رو تر و خشک میکنن تشکر و قدر دانی میکنم...
حداقل برای بنده تا این لحظه نکات آموزشی مفیدی در لابلای تصاویر ارسالی وجود داشته...
انصافا حقش نیست که با تاپیک عکس ماه چنین با بی مهری رفتار کنیم.. نگاهی اجمالی به تعداد کاربران سایت بندازید تا بیشتر متوجه عرایض بنده بشید.. !!
امیدوارم در این مدت زمان اندک باقیمانده دوستان همتی کنند و دست به دوربین بشن و با مشارکت بیشتر و ارسال تصاویر قوی و چشم نواز و تحسین برانگیز به این تاپیک مظلوم روح و جان تازه ای ببخشند !!!
بیشتر عکس بگیریم و بیشتر به اشتراک بذاریم و بیشتر بقیه اعضا رو در تجربیاتمون شریک کنیم و * کمتر * از تعداد احتمالی سپاسها بهراسیم !!!
قطعا تعداد لایکها در اون تاپیک خطری رو متوجه سابقه و خوشنامی و درجه علمی یک عکاس نمیکنه !!!
با تشکر
یک قانون هم من میگم بزارید در هیچ کجا عکسی که میزارید نباشه منظورم در سایت بود
قبلا یکی از مدیران تاپیک رو بالا میاوردن تا کسایی که عکس رو ندیدن رای خودشون رو بدن
الان تاپیک میره پایین دیگه بالا نمیاد تا وقتی که مسابقه تموم بشه
با سلام و عرض ادب
1)به نظرم اگه تشکر هایی که رو عکس ها انجام میشه بعد مسابقه به هر شخصی اضاف بشه یه تفاوتی بین دوستانی که شرکت میکنند یا نمیکنند وجود داشته باشه /
2)یا مثلا یک بخشی دیگه زیر اسم دوستان قرار داده بشه منظورم زیر تاریخ عضویت -محل سکونت و.. به عنوان شرکت در مسایقه یا هر عنوان دیگه ای /
3) و میشه واسه تشویق دوستانی که در مسابقه شرکت میکند همه دوستان براساس تشکر که دوستان میکنند (نه فقط بر اساس اول شدن) یه تاثیری برای تغییر از کابر همراه به فعال -فعال به ... انجام بشه
سلامنقل قول:
قبلا یکی از مدیران تاپیک رو بالا میاوردن تا کسایی که عکس رو ندیدن رای خودشون رو بدن
الان تاپیک میره پایین دیگه بالا نمیاد تا وقتی که مسابقه تموم بشه
نگران نباشید. چند بار به روز میشود تا همه عکسها به طور مساوی دیده شوند.
انشاءا... قرار است جایزه ای در هر دوره به یک نفر اهدا شود. شرکت در هر ماه هم امتیاز دارد.نقل قول:
با سلام و عرض ادب
1)به نظرم اگه تشکر هایی که رو عکس ها انجام میشه بعد مسابقه به هر شخصی اضاف بشه یه تفاوتی بین دوستانی که شرکت میکنند یا نمیکنند وجود داشته باشه /
2)یا مثلا یک بخشی دیگه زیر اسم دوستان قرار داده بشه منظورم زیر تاریخ عضویت -محل سکونت و.. به عنوان شرکت در مسایقه یا هر عنوان دیگه ای /
3) و میشه واسه تشویق دوستانی که در مسابقه شرکت میکند همه دوستان براساس تشکر که دوستان میکنند (نه فقط بر اساس اول شدن) یه تاثیری برای تغییر از کابر همراه به فعال -فعال به ... انجام بشه
چه جوری میشه عکس ارسال کرد؟
http://forum.akkasee.com/f123/t15606.html
دوستان لطفا به توضیحاتی که در اولین پست هر ماه، داده میشود ( که قوانین و شرایط شرکت در مسابقه است و ۶ ماه هست که تکرار میشود) توجه کنند. دوستی پرسیده چرا تاپیک عکس زمستانی بسته است!!
برای شرکت در این ماه به این تاپیک مراجعه کنید:
http://forum.akkasee.com/f123/t21111.html
[/RIGHT][/COLOR]- عکسها باید فاقد هرگونه پاسپارتو٬ واتر مارک یا امضا باشند و نام عکاس در اگزیف عکس قید نشده باشد. به دلیل اینکه عکسها به صورت ناشناس در معرض قضاوت قرار خواهند گرفت هر عکسی که از طریق اگزیف یا امضا قابل شناسایی باشد حذف خواهد شد.[/QUOTE]
سلام جناب حمزه اي
چطور ميشه اطلاعات حاوي نام عكاس و امضا رو از اگزيف عكس حذف كرد؟ تا اونجا كه ميدونم تو تنظيمات دوربين اسم و امضا رو قرار ميديم و بعدا توسط نرم افزارهاي مربوطه قابل ديدن هست(مثل فتوشاپ).
در دوره هاي گذشته عكس ماه ،تنها مشكل بنده براي ارائه عكس همين بوده.
با تشكر
درقسمت PROPERTIES (کلیک راست روی عکس )میتوانید اطلاعات عکستان را حذف بفرمایید.
سلام جناب حمزه اي
چطور ميشه اطلاعات حاوي نام عكاس و امضا رو از اگزيف عكس حذف كرد؟ تا اونجا كه ميدونم تو تنظيمات دوربين اسم و امضا رو قرار ميديم و بعدا توسط نرم افزارهاي مربوطه قابل ديدن هست(مثل فتوشاپ).
در دوره هاي گذشته عكس ماه ،تنها مشكل بنده براي ارائه عكس همين بوده.
با تشكر[/QUOTE]
درود بر شما
در فتوشاپ منوی file و زیر منوی save for web and divice پس از باز شدن پنجره در قسمت metadata گزینه none رو اگر انتخاب کنید هیچ اطلاعاتی از دوربین ذخیره نمیشه.البته گزینه ای برای ذخیره exif هم وجود داره بدون copyright
موفق باشید
سلام
اقبال یا عدم اقبال به موضوع این ماه مشخص میکند که اصولا «عکس ماه» فارغ از اینکه موضوع چه باشد، خواهان دارد یا خیر. به دلایلی ظاهرا این بخش جذابیتی برای کاربران ندارد. بنابراین انگیزهای هم برای ادامه باقی نمیماند. تغییر شیوه برگزاری به خواست کاربران، تلاش برای جذابتر شدن با سیستم امتیاز بندی و اهدای جایزه هم چندان موثر نبود.
سلام جناب حمزه ای
البته دلایل زیادی برای این اتفاق وجود دارد
دلایلی که بازشماری آن دردی دوا نمی کند اما در آسیب شناسی موثر است
1- وجود شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام و .....
به نظر من با آمدن این شبکه ها ، فروم نیز باید در شیوه ها پوست اندازی میکرد.
مثلا نمایش عکس ها سریعتر میشد و یا چه اشکالی دارد سایت عکاسی در این شبکه ها فعالتر میشد
اونوقت کاربران حرفه ای زیادی رو میشد جذب کرد
البته میدونم که در این شبکه ها عکاس و عکاسی نقد نمیشد و مسایل دیگری دخیل است اما می تواند یک آلترناتیو برای جذب کاربران علاقمند باشد.
البته به طور یقین خود مدیرانی هم که در سایت حضور دارن از کار و زندگیشون میزنن و سایت را سرپا نگه میدارن و قطعا این مسولیت خودش سنگینه
2- یک دلیل دیگر پوست اندازی نسل موجود در سایت می باشد.
کاربرانی که از سال 2005 در این سایت شروع به فعالیت کردن و انصا فا وقتی آرشیوها را میخوانی میفهمی که این افراد چه تلاشهایی در رشد و تعالی این سایت
انجام داده اند. اما بیشتر این افراد به دلایلی چون تشکیل خانواده ، گسترش فعالیت کاری و یا افزایش سن چندان فرصتی به غیر از همان چک کردن مطالب برای حضور در سایت ندارند. نسل جدید هم که می دانید کمی عجول است . اول از همه خرج میلیونی بعد شروع به آموزش که متاسفانه اکثر اون ها در میانه راه دلسرد شده و ابزارهایی که با هزاران آرزو خریده اند میفروشند. با اندکی مراجعه به سایت های خرید و فروش کاملا متوجه موضوع می شوید.
3- یک مورد هم که هست متاسفانه بار آموزشی سایت کاهش یافته که صد البته خود کاربران در این مورد موثرند. آموزش هایی که می تواند در میان کاربران اتفاق بیافتد و گردش اطلاعاتی سایت را بالا ببرد و انگیزه را برای حضور دیگران تقویت کند. آموزش هایی در زمینه عکاسی ، ایده های خلاقانه ، به اشتراک گذاری مطالب آرشیوی هر کاربر با دیگران در جهت دانش افزایی ، آموزشهایی جدید در زمینه پروسس عکس ها و ..... .
4- مسایل اقتصادی کشور را نیز می توان دخیل دانست. به طور یقین اولین قربانی تورم اقتصادی ، هنر و هنرمند است و نیازهای ضروری اولویت پیدا می کند. ماشاالله این عکاسیهم که حتی اگر به دید سرگرمی هم بنگری سرگرمی پر هزینه و وقت گیری است. آن هایی که مانده اند با ندای احساس درونی خود مانده اند ولی همان ها نیز در هفته فرصت چندانی برای عکاسی ندارند.
جمع بندی : به نظر من با وجود پوست اندازی نسل کاربران ، کاربران جدید هم میتواندد انقلاب دیگری ایجاد کنند به شرط اینکه صبور باشند به آموزش بهای بیشتری بدهند. یک مقدار هم باید قوانین فروم بتواند دست و پاگیری کمتری ایجاد کند.
و موضوع آخر نیز اینکه لطفا کاربران در بحث شرکت کنند تا نیات اصلی آن ها برآیندی حاصل شود.
با تشکر
شرمنده دوستان که با تجربه کم در بحث شرکت میکنم.
همیشه یکی از علایق من در وب سایت های مختلف گشت و گذار و دیدن پست های قدیمی است. و پر واضح است که انگار در دو سه سال اخیر یک بلایی سر وب در ایران امده که آنهم چیزی نیست جز شبکه های اجتماعی.
به نظر حقیر باز علمی دو سال پیش این سایت با هم اکنون قابل قیاس نیست، شاید دلیلش مشغله زیاد بزرگان یا عدم دلگرمی برای نگارش مطالب باشد.
اما به نظر من همیشه در طیف عکاس های اماتور گروهی وجود دارند که میتوانند باعث احیا شدن مجدد چنین سایتی باشند .
افرادی در سن و سال 40 سال به بالا مثل بنده حقیر که خسته از سرعت زندگی امروزی به قول معروف آردها را بیخده و الکشان را آویخته اند و در پی آرامش عکاسی را به عنوان راهی برای این گریز یافته اند.
و صد البته فعال بودن چنین سایت وزینی در شبکه هیا اجتمتعی هم در جذب مخاطب بیشتز و بالا رفتن سطح علمی بی تاثیر نیست.
با سپاس و ارادت.
سلام
کیفیت عکس ها حدودا چقدر باید باشد تا در مسابقه شرکت بدن؟
ممنون
سلام
اگر منظورتان سایز و حجم است که در قوانین آمده. حداکثر سایز ۷۵۰ پیکسل و حداکثر حجم ۳۰۰ کیلو بایت. اگر منظورتان گزینش و تایید از سوی داوران است، همه عکسها منتشر میشوند اما شما بهترین عکسی که دارید و فکر میکنید ارزش انتشار و شرکت در مسابقه را دارد، ارسال کنید.
دوستان مقایسه ای بین ده سال پیش و امروز داشتند. اتفاقا من در آن دوران از تالار گفتگو استفاده می بردم. این روزها هم به به این تالار می آیم. اگر بخواهم این دو دوران را -از دید خود- با هم مقایسه کنم نه این انجمن آن انجمن ده سال پیش است نه من آن کاربر ده سال پیش. رویکرد کلی در اینترنت ده سال پیش نزدیکتر به اینترنت بیست سال پیش بود. شما تشویق میشدید که با نقاب (اسم مستعار) به اینترنت بیایید اما نه در سایت عکاسی. در مقابل امروز در شبکه های اجتماعی نظیر فیسبوک و لینکد-این شما ملزم هستید با شخصیت حقیقی به اینترنت بیایید. به نظر می رسد شبکه های اجتماعی وب را کنار زده و مدیوم قالب اینترنت امروز باشند. از این دیدگاه تالار گفتگوی عکاسی شباهت بیشتری به اینترنت امروز داشت و از زمان خود جلوتر بود. فضایی کوچک و دوستانه که اشخاص حقیقی در آن دور هم گرد آمده بودند. تالار مدیریتی از جنس کنترل نداشت و مشکلات و سو تفاهم ها به صورت ریش سفیدانه حل می شد. گفتمان جاری طیف وسیعی داشت. فلسفه عکاسی و اینکه آیا دیجیتال و یا نگاتیو آن را زیر سوال می برد. تجارب جدید از تکنولوژی که در حال رشد و نو آوری بود و مورد توجه عامه قرار گرفته بود. همچنین گفتگوهای دوستانه و شاید غیر مرتبط از خاطرات سفرها و حتی موسیقی های مورد علاقه. جنگ بین برند ها و راهنمایی برای خرید و ویرایش هم که همیشه سر جای خود بوده اند. امروز در مقابل مدیریت از جنس کنترل بارزتر است و گفتگوها با قرار دادهای تشکر و غیر مربوط مختصر شده اند. شاید ساعت انجمن این روزها با تایید عکسهای جدید ثانیه می خورد. دهه مابین این دو نقطه زمانی بود که خود من حضور بسیار کمرنگی در این تالار گفتگو داشتم. نمی توانم تفسیر و یا نقدی داشته باشم. میتوانم تصور کنم که با رشد انجمن و سرمایه موجود چاره ای جز مدیریت تالار گفتگو نبوده است. آمد و رفت اعضا امری طبیعی است. زندگی ورق می خورد. اما فضای عمومی تالار گفتگو بی تاثیر از مدیریت انتخاب شده برای اداره آن نیست. اینستاگرام روزی یک برنامه برای اشتراک عکس بود. امروز یک شبکه اجتماعی است. شاید اگر مدیریت و سرمایه تالار عکاسی هم شکل دیگری می گرفت امروز در این آدرس اینترنتی به جای یک "سایت تخصصی" یک "شبکه اجتماعی" داشتیم.
خط اشتراک بحث مطرح شده و سوال مطرح شده در رابطه با استقبال از "عکس ماه" بی ارتباط به فضای تالار گفتگوی عکاسی نیست. تالار گفتگو هم از جنس یک شبکه اجتماعی است. این تالار کابران محدود و خاصی دارد. کاربران چه انگیزه ای از اشتراک عکس خواهند داشت؟ مطمینا برای همه دوستان نمیتوان یک نسخه پیچید. این مکان پرمخاطب ترین رسانه برای دیده شدن نیست. شاید اینستاگرام و یا فلیکر به آن منظور نردیکتر باشند. مادیات با مخاطب نسبت مستقیم دارد. در اینجا مخاطب کلان نداریم پس احتمالا به دنبال جایزه هم نیستیم. دیپلمی هم به برنده نمیدهیم که خطی به رزومه اضافه کند. پس انگیزه چیست؟ برای خود من انگیزه شرکت در جشنواره ای مجازی بوده است. در این جشنواره امکان سنجش ایده های خود و آموختن از دوستانی که حرفه و یا علاقه شان عکس گرفتن است وجود دارد. با توجه به این انگیزه – موضوع انتخاب شده برای این ماه موضوع خوبی نیست. اتفاقا من فکر می کنم که موضوعات دور از ذهن شاید دوستان را بیشتر به شرکت تشویق کند. با زبان طنز یکی دو مثال می زنم. موسیقی کوچه بازار در دهه چهل شمسی – تصویری در رابطه با یک عنوان صفحه ای از موسیقی کوچه بازاری در این دوران ارسال کنید. رنگ-2: رنگهای متضاد در طبیعت که در 6 ضلعی تکرار شده باشند. خونه مادر بزرگه ...
نکته دیگری که قصد دارم به صورت پرسش مطرح کنم این است که چرا دوستانی که زحمت داور و مدیر را به عهده گرفته اند شرکت نمی کنند؟ شاید اگر این دوستان شرکت کنند. دوستان قدیمی تر را هم در طبیعتی دور دیگ آشی پیدا کنید و تشویق به شرکت کنید. سایر دوستان هم سر ذوق بیایند.
داور ها که نميتونن تو مسابقه اي که خودشون داوری ميکنن شرکت کنند ، اما توی سری های قبل کار جالبی ميشد و در پايان عکس ها با نام فرستنده اصلی تاييد ميشد که نتايج جالبی هم داشت
حداقل ميشد فهميد که خيلی از تشکر هايی که به عکس ها داده ميشه فقط به خاطر اسم فرستندست و کسی که عکس هاش 40-50 تا تشکر ميگيره اگر نآشناس عکسی ارسال کنه شايد 10 تا هم نگيره.(به نظر مياد تو تاييد عکس ها هم اين موضوع ديده ميشه) به همين علت به نظر مياد بعضی از دوستان ترجيح ميدن فقط با اسم خودشون عکسی ارسال کنند که ....
داورها نمینونن عکس منتخب داورها باشن اما می تونن عکس منتخب کاربرها باشن! پس می تونن شرکت کنن!!نقل قول:
داور ها که نميتونن تو مسابقه اي که خودشون داوری ميکنن شرکت کنند
به نظرم همانطور که دوستمون هم نوشت حضور بزرگان این سایت میتونه انرژی تازه ای به این بخش بده
و من همچنان مخالف تغییر نام عکس هفته به عکس ماه هستم!! چون زمان طولانی نه تنها به افزایش کاربران در این بخش کمکی نکرده بلکه آن را فرسایشی کرده :::happy:::