از لحاظ تئوریک مشکلی نداره ولی مارک نیسان! خیلی قابل اطمینان نیست و باید حتماً تست بشه :)
بدون تریگر امکان پذیر نیست! اگر هم تریگر بگیرید که هر فلاشی رو بخواید میتونید استفاده کنید :::happy:::
Printable View
بین این ۲ مدل کدوم رو بگیرم بهتره ؟
canon 430 ex ii
Nissin Di866
تجربه با Nissin ندارم اصلا
866 مارک یک فلاش جالبی نیست.آمار خرابیش بالاست و بدون هیچ دلیلی دچار مشکل میشه.سر و صدای خیلی زیادی هم در حین زوم کردن داره.البته تریگر نوریش هم یک جاهایی به داد میرسه...اگر به قدرت بیشتر 866 نیاز ندارید حتما 430 رو تهیه بفرمایید.
866 مارک دو به طرز محسوسی بهتره.کفشک فلزی داره.سر و صدای کمتری تولید میکنه و آمار خرابیش هم در حد مارک یک نیست.کلا فلاش مقاومتری است.ولی باز هم تی تی الی به خوبی 430 نداره.اگر این مورد براتون مهم نیست و زیاد در فضای بیرونی یا فضاهای داخلی با سقفهای بلند مثل تالار ها سالنها عکاسی میکنید 866 گزینه بهتریه.اما اگر استفاده معمولی دارید و به دنبال مقاومت بیشتر هستید 430 بهتره.این رو هم بگم 866 به خاطر نمایشگر رنگی فلاش پر مصرفی است.حتما باید بیشتر از یک دست باتری پرقدرت همراه خودتون داشته باشید.
اگر برای استفاده خودم قصد تهیه فلاش داشتم 866 رو میخریدم چون قدرت بیشتر برام مهمه.
سلام
یک سوال داشتم
فلاش 200e کنون اون طور که تو خود سایت کنون زده به همه ی eos ها میخوره.ولی میخوام مطمئن بشم که آیا روی همه ی eos ها مثل 60d یا 450D و .... هم کار میده؟
ttl داره و کنتاکت ها مشابه مدل هایی نظیر 430ex هست.اما مرددم.ممنون میشم اگر یکی از دوستان جواب قطعی به من بده.تا جایی که سرچ کردم مشکلی نبوده ولی میخوام مطمئن بشم
این لینک فلاش : http://www.usa.canon.com/cusa/suppor...Specifications
به عنوان تنها فلاش یک عکاس من توصیه اش نمی کنم. به دلیل اینکه این فلاشها بیشتر برای دوربین های کوچکتر (مثلا سری G) طراحی می شوند و حیف است DSLR داشته باشید و فلاشی داشته باشید که مهمترین ویژگی فلاش یعنی tilt شدن سر در جهات مختلف را نداشته باشد. بیشترین استفاده از فلاش اکسترنال در حالت tilt است (Bouncing فلاش) که بتوانید نور را به سقف یا دیوار بتابانید و از نور غیر مستقیم استفاده کنید. ضمنا این فلاشها محدویت های دیگری هم دارند، مثلا Second Curtain ندارند و به عنوان فلاش مستر (و حتا به احتمال قوی Slave ) نمی توانید به صورت آف کمرا ازشون استفاده کنید و قدرت پرتاب (گاید نامبر) شان پایین است و ....
سلام .
من یکم سوال عجیب و غریبی دارم ! و شاید هم ناشیانه . اما جایی بهتر از اینجا فکر نمیکنم بشه مطرح ش کرد .
من چند سال هست برای دل خودم و بصورت خیلی غیر حرفه ای عکاسی میکنم . برام هم صرفا یک تفریح ه . دوست
دارم تصاویری که برمیدارم ، تصاویر با کیفیتی باشه از اون لحظات و مکان های مورد نظرم . صرفا برای خودم هست.
الان هم یک 7 دی دارم و به غیر از یکی چندتا لنز دیگه ای که دارم همه EF هستن، این 6 دی بخاطر فول فریم بودن و wifi
داشتن ش برام جذابه . اما نکته ای که هست اینه که فول فریم های کنون بر خلاف نیکون ، فلاش pup up ندارن و من هم
هیچ تجربه ای از استفاده از فلاش خارجی ندارم . بنظرم یکم استفاده ازش پر درد سر هست . اینطوری فکر میکنم، شاید
هم نباشه واقعا . میخوام دوستان راهنمایی کنن . توصیه میکنند به تغییر برای من یا خیر ؟
در کل استفاده از فلش ، با اون اندازه بزرگش چقدر پر دردسر هست ؟ اگر نیست هم ممنون میشم انتقال تجربه بفرمائید .
البته ای کاش مثل D600 نیکون فلاش سرخود می داشت .
استفاده از فلاش سر خود خیلی توصیه نمیشود(نه برای کنترل فلاشهای دیگر) .ولی اگر علاقه ای به خرید فلاشهای بزرگ ندارید میتوانید یک فلاش 90 ex کنون بخرید که بسیار کوچک است و اگر زمانی هم فلاشهای دیگر کنون رو خریداری کردید میتوانید به عنوان مستر از آن استفاده کنید(فلاشهای کنون دیگر را به صورت آف کمرا تریگر کنید)
با تشکر از پاسخ شما .این فلش رو دیده بودم . البته فکر میکنم توان این فلش از یه پاپ آپ هم کمتر باشه. خیلی از "نواقص" ش بیشتر تعریف شده تا از توانایی هاش .
من متشکر میشم اگر یه مقداری از مشکلات یا عدم مشکلات کار کردن با فلش های خارجی واقعی تر روی دوربین توضیح بدید .
فایل پیوست 51935
بطور مثال با یه 270ex که از خیلی از فلش هم کوچک تره ،تبدیل به یه همچین موجودی میشه !
فرمودید که قصد خرید فلاش بزرگ ندارید،برای همین این مدل رو پیشنهاد کردم.به نظر من هم کاملا ارزش خرید داره.
اینجا هم اکثر مصرف کننده ها 5ستاره بهش دادن.
Canon Speedlite 90EX Flash for Canon EOS M Camera 6825B002 B&H
سلام
یه فلش kenlock 22 flash
یکی داره ، می خواستم بدونم اینها امکان وصل شدن به دوربین 1100D من رو داره و می شه که دوربین این فلش رو بشناسه ؟
روی دوربین برای اتصال چند تا دایره فلزی هستش ولی این فلش فقط 1 دونه داره
فایل پیوست 52814
سلام
این فلاش kenlock را دوربین 1100 نمیشناسه.سعی هم نکنید روی دوربین سوارش کنید.امکان آسیب به دوربین وجود داره.
سلام
یک سوال، میبخشید اگر که تکراری است.
من کنون ۶۰۰ دی با لنز اوریجینال و لنز ۵۵-۲۵۰ دارم. میخواستم یک فلاش واسش بگیرم که زمانی که نور کم هست عکس با کیفیت بهتری داشته باشم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید چه فلاشی خوب هست؟
مثلا canon 320 EX چطوره؟ چیزی در حدود همین قیمت میخوام
ممنون
سلام دوستان قصد خرید فلاش یرای دوربین 6D دارم..... تا 800 تومان چه پیشنهادی دارید؟
با سلام
بنده قصد خرید یک فلاش برای 650D رو دارم . البته فعلا جهت استفاده(تقریبا همه منظوره )ویا بیشتر بصورت اکسترنال در فضای خونه و همچنین در آینده ممکنه در داخل سافت باکس و کلا جزئی از آتلیه خونگی (البته نه به منظور کسب درآمد) استفاده بشه.
البته بین 430canon, 866nissin, 622 nissin موندم قیمت نایسین ها وسوسه انگیزه اما اما نمیدونم چقدر اذیت می کنن و از طرفی میگم 622 رو بگیرم که یه مدت کارم رو راه بندازه بعدا یه فلش کنن دیگه... یا کنن بگیرم که هیچ مشکلی نباشه تا بعد ... البته قیمت 622 خیلی برام راحت تره. و همچنین نمیدونم به 430 و یا 580 دست دوم فکر کنم یا نه. مثلا یه فلاش کنن دست دوم تمیز چقدر میشه روش حساب کرد.
از راهنمایی اساتید ممنون میشم.
البته بنده مطالبی رو در مورد این که مثلا TTL نایسین(866) به درستی کار نمی کنه و ممکه عکسها اوور اکسپوز بشن یا برعکس خوندم . و یا ایرادات خورده ریز دیگه نمی دونم چقدر تاثیر گذاره . و از طرفی گاید نامبر 43 واسه 622 و 430 چقدر در عمل نسبت به 866 چقدر ممکنه این کمبود حس بشه و کجا ها ؟؟ و آیا فلش های نایسین در عمل از تمام قدرت اسمی شون استفاده می کنن یانه برام سوال هست و خصوصا دست دوم کنن. و فرمایش شما جناب احسانی کاملا متین ، اما میخوام با اطلاع از تمامی جوانب انتخاب کنم .
عرض کنم که تمام اون ایراداتی که شنیدید درست است ولی عموما نایسین نوردهی خوبی داره و به قیمتش میارزد...اینکه کجا حس میشه بر اساس تجربه خودم عرض کنم مثلا شما زمانی که از بانس سقفی( سقف در تعریف عرف: ارتفاع حدود 3 متر و سفید ) استفاده میکنید تفاوت قدرت 430 و 866 را احساس خواهید کرد.و احتمالا باید برای اینکه 430 زود باتریش خالی نشه یا سریعتر شارژ بشه، کمی با افزایش iso در دوربین موضوع را جبران کنید.
اما در مورد اینکه آیا حرف و عمل 866 با هم همخوانی دارد یا خیر ...یادمه که در سایت Speedlight.net اکثر فلاشهای مطرح از جمله همین 866 را تست کرده بود و نایسین 866 عملکرد خیلی خوبی داشت.در واقع گاید نامبر واقعی و تئوریش همخوانی داشت.
در آخر هم نظر بنده اینه که اگر تهیه پول 430 براتون غیر ممکن نیست سعی کنید 430 بخرید. که هر ارزونی به قول شاعر بی حکمت نیست :-D
ضمن تشکر بابت وقتی که برای جواب به سوال بنده گذاشتید و همینطور بابت مطالب مفیدتون . عرض کنم ارتفاع سقف مورد نظر بنده هم همینه اما مشکل باطری و ... برام زیاد مطرح نیست چون فکر نمی کنم هیچ وقت مجبور به زدن شاتهای پشت سرهم در این شرایط باشم . وسوال آخر در مورد دست دوم 430 ... اصولا فلاش دست دوم رو توصیه می کنید؟
خواهش میکنم....چرا که نه. من خودم تمام فلاشهامو دست دوم خریدم :-D. بهترین جا هم برای خرید همین بخش فروش فروم است.همین دو سه روز پیش هم یکی از دوستان یه 430 در حد آک را حدود 700 تومن فروخت که واقعا برای خریدار اون بهترین حالت ممکن است.
فقط کمی صبر میخواد دست دوم خریدن.
سلام کسی نمونه عکس با این فلشها در خارج از استدیو داره
میخوام یکیشو بگیرم
canon 430 ex ii
Nissin Di866 II
خودم مد نظرم canon 430 ex ii هست آیا میتونه همچین عکسی در بیاره ؟
فایل پیوست 56691
فایل پیوست 56692
فایل پیوست 56693
سلام
در عکس اول: بحث overpower کردن خورشید مطرح است که تقریبا با 430 غیر ممکنه.
در عکس دوم: احتمالا با توجه به بالا بودن سرعت شاتر شما نیاز دارید که از مد high speed synch استفاده کنید که خودش مقداری از قدرت میکاهد بعلاوه اینکه سافت باکس هم موضوع را وخیم تر میکند در نتیجه دیگر چیزی از 430 باقی نخواهد ماند.بنابراین زیاد روی 430 برای چنین عکسهایی حساب نکنید.(البته اگر سافت باکس نباشد و سوژه نزدیک، میتوان به چنین عکس دست یافت.)
در عکس سوم: امکانش وجود دارد.
تو عکس اول فکر ميکنم خورشيد بعداً اضافه شده
منظره پشت رو نگاه کنيد نور خيلی کمی روشه اما بک لايت خيلی قوی روی سوژه مشخصه
جدا از بک لايت اگر قرار اينقدر نور طبيعی خورشيد محدود بشه که پشت اينقدر تاريک باشه بايد خورشيد شکل مشخص تری داشت و اوور اکسوز نبود
درسته...
اين عكس با يك 580 گرفته شده. شايد با 430 هم بتوان عكسهاي مشابه اي ثبت كرد
فایل پیوست 56698
البته تفاوتهای بین شرایط عکاسی در این عکس و عکس مورد سوال(عکس اول) بایستی مدنظر قرار گیرد.وقتی سوژه گل اقاقیا تبدیل به یک انسان تمام قد شود فواصل بین سوژه و استروب و همچنین سایز سوژه بطبع چند برابر میشود.ضمن اینکه در پرتره انسانی معمولا تمایل به استفاده از مودیفایر (سافت باکس، چتر،..) وجود دارد که نباید فراموش گردد.علاوه بر این اگر تمام قد باشد آنگاه مودیفایر بزرگتری هم میطلبد که کلا شرایط سخت تر خواهد شد.
این عکس نیز با 580 ثبت شده....
فایل پیوست 56703
سلام
من قصد خرید یک 5دی مارک3 رو دارم.لنز 24-105 رو هم دارم و میخوام بجای اون(بدنه خالی 5دی رو بگیرم فقط) یه لنز 16-35 ال اف2.8 بخرم واسه کارای تو باغ(کارم آتلیه و مجالس هست) و با توجه به اینکه دوربین 5دی مارک3 فلش نداره،قصدم خرید یه اکسترنال فلش هست.
الان یه نظر خواهی و راهنمایی میخوام که چه فلشی بگیرم که همه کارامو جواب بده؟(منظورم بیشتر باغ و عکس های دسته جمعی که معمولا تو شب گرفته میشه هست)
سه برند بدرد بخور ایم مارک فعلا اینا هستن:
Canon Speedlite 600EXRT که حدود 1.5 قیمتشه
Canon Speedlite 580EX II
Canon Speedlite 430EX II که حدود 900 تومن هست.
آیا این فلش ها رو میشه آف کمرا با این دوربین استفاده کرد؟(واسه نور پردازی های خاص؟)و آیا این آف کمرا با تجهیزات خاصی ممکنه یا فقط خود دوربین کافیه؟
در ضمن واسه من فقط کارایی مهمه...
ممنون.
براي انجام عكاسي آف كمرا با مارك 3 نيازمند تريگر نوري و يا راديويي هستيد.فلاشهايي كه ذكر شده همگي خوب هستند و اين بستگي به نياز شما دارد.فلاش 600 خودش راديو تريگر دارد (گيرنده)و فقط شما كافيست كه راديو تريگر(فرستنده) براي دوربين تهيه كنيد،اما دو فلاش ديگر فقط تريگر نوري دارند لذا براي آف كمرا نيازمند گيرنده و فرستنده هستيد.
چنانچه مشكل بودجه نداريد فلاش 600 گزينه بهتريست بدليلي كه گفته شد و قدرت و گايد نامبر و امكانات ديگري كه دارد.موفق باشيد
سپاس از شما استاد عزیز.
فقط یه نکته رو فراموش کردم:
با این فلش ها میشه از لنز نهایت بهره رو برد؟(فوکال 16 رو کامل پوشش میده؟)
مثلا یه عکس با این فوکال بگیرم توسط فلش بطور کامل نور یکنواخت هست؟؟؟
راستی!، از همین تریگر های داخل آتلیه که دارم میشه؟یا باید تریگر خاصی رو استفاده کرد؟
دوستان توی فروم از کجا می تونم اطلاعات کلی راجع به فلاش پیدا کنم ، تقریبا هیچی از این چیزایی رو که می گین نمی فهمم ( مثل تریگر ، TLL و .. ) و دنبال یه فلاش برای دوربینمم هستم ، ممنون .
TTL برای اینه که علاوه بر دستور شلیک دستورهایی دیگه ای هم ارسال میکنه مثلا زوم کردن فلش و قدرت فلش و نور سنجی و ...
این TTL که می فرمایید اول از همه نه به فلاش و نه به تریگر ارتباط خاصی دارد !
این TTL اگر در دوربین نباشد.شما چه فلاش چه تریگر تان قابلیت دریافت اطالاعات ! TTL را داشته باشد هیچ اتفاق خاصی رخ نمی دهد.
فلاش وقتی سیستم TTL را ساپورت می کند یعنی نورسنجی دوربین را می خواند و می تواند از این اطلاعات استفاده کند.خودش به خودی خود کار خاصی انجام نمی دهد مگر دریافت اطلاعات نورسنجی از دوربین.
تریگر هم صرفا یک رایط است و داشتن یا نداشتن TTL برایش فرقی نخواهد داشت وقتی نتواند اطلاعات را دریافت کند و به یک فلاش که قابلیت دریافت دارد انتقال ندهد.
تریگر اینجا صرفا یک رابط ( شبیه کابل یا سیم یا چیزی شبیه به آن است ) است داشتن قابلیت TTL چیزی به آن اضافه نمی کند.
وقتی فلاش نتواند از این دیتا استفاده کند چه فرقی دارد؟ انگار به دره بسته خورده است.
تریگر اینجا یک رابط است.
فلاش عامل است که دستور را از بدنه دریافت می کند ( از طریق تریگر ) و این دستوارت را اجرا می کند
دوستان میخوام یه فلش 430 کنون و یه رادیو فلش بگیرم چی پیشنهاد میکنید با قیمت مناسب یکی TTL و دیگری بدون TTL به علاوی در آینده هم میخوام برای فلش استدیو هم ازش استفاده کنم
در خصوص فلاش های اکسترنال (فلاش هائی که روی دوربین نصب می شوند):
- قدرت فلاش: بر حسب عدد راهنما (Guide Number که به صورت GN نشان داده می شود) مشخص می شود که حاصلضرب عدد اپرچر (f-nubber) لنز ضربدر فاصله ای است که فلاش می تواند سوژه را نوردهی کند(در ایزو 100). برای نمونه اگر GN یک فلاش برابر 40 باشد و بخواهید با آن فلاش و با اپرچر 4 و با ایزو 100 عکاسی کنید، فلاش می تواند سوژه ای را که حداکثر 10 متر از فلاش فاصله دارد را نوردهی کند. با افزودن ایزو یا استفاده از اپرچر بازتر می توان این فاصله را بیشتر کرد. لازم به ذکر است که مدت زمان باز بودن شاتر (سرعت شاتر) تاثیری در مقدار نوردهی فلاش ندارد.
- TTL، ETTL، ITTL: سیستم های تنظیم خودکار قدرت نوردهی فلاش است. فلاش هائی که این قابلیت را دارند وقتی روی دوربین نصب هستند می توانند بر اساس فاصله کانونی لنز، عدد اپرچر، ایزو و فاصله تا سوژه، قدرت مناسب را برای نوردهی مناسب به سوژه محاسبه کنند و با قدرت مناسب شلیک کنند تا سوژه نه اوراکسپوز شود و نه تاریک ثبت شود.
TTL مخفف Through The Lens یا از درون لنز است. فلاش هائی که قابلیت TTL را دارند در هنگامی که عکاس دکمه شاتر را فشار می دهد و چند صدم ثانیه قبل از باز شدن شاتر، با پیش شلیک نور، بازتاب نور از سوژه را که از طریق لنز دوربین به سیستم نورسنجی آن منتقل شده اندازه می گیرند و بر آن اساس قدرت لازم برای شلیک اصلی را محاسبه می کنند و در هنگام باز شدن شاتر، با قدرت مناسب، شلیک اصلی نور را انجام می دهند.
- تریگر: در هنگامی که بخواهیم از فلاش به صورت مجزا از دوربین استفاده کنیم (Off Camera) باید بتوانیم به نحوی فرمان شلیک را از دوربین به فلاش منتقل کنیم (اگر فلاش TTL باشد می توانن با استفاده از ابزار مناسب اطلاعات TTL را هم به فلاش منتقل کرد) برای این کار چند روش وجود دارد: استفاده از کابل PC (کابل سینک) که فقط فرمان شلیک را به فلاش منتقل می کند. استفاده از کابل های TTL که یک سر آن روی Hot Shoe دوربین نصب می شود و فلاش روی سر دیگر آن نصب می شود و اطلاعات TTL و فرمان شلیک را به فلاش منتقل می کند و استفاده از تریگر. تریگرها دو نوع اصلی هستند: تریگرهای نوری و رادیوئی. در تریگرهای نوری (که ارزان ترین نوع تریگر ها هستند و به چشمی فلاش هم معروفند) فلاش روی تریگر بسته می شود و با شلیک فلاش سر خود دوربین یا فلاشی که روی دوربین بسته شده باعث شلیک فلاش می شوند. در تریگرهای رادیوئی یک تریگر (فرمان دهنده) روی Hot Shoe دوربین نصب می شود و فلاش روی تریگر دیگر (فرمان گیرنده) نصب می شود. تریگرهای رادیوئی هم دو نوع هستند: نوع TTL که اطلاعات TTL را هم منتقل می کنند (و گرانتر هستند) و نوع عادی که فقط فرمان شلیک را منتقل می کند و ارزان تر است.
- قابلیت وایر لس: بعضی فلاش ها توانائی دارند که بدون نیاز به تریگر بتوانند مستقیماً از دوربین و فلاش سر خود آن (به شرطی که دوربین این قابلیت را داشته باشد) یا از یک فلاش دیگر یا از یک رادیو تریگر فرمان شلیک و اطلاعات TTL را دریافت کرده و متناسباً شلیک کنند (قابلیت وایرلس فرمانبر یا Slave) یا اینکه خودشان به فلاش های دیگر فرمان شلیک و اطلاعات TTL را بدهند (قابلیت وایرلس فرمانده یا Master)
قابلیت زوم: بعضی فلاش ها این توانائی را دارند که بر اساس فاصله کانونی لنز، زاویه تابش نور خود را تنظیم کنند تا نواحی ای را که در کادر قرار نمی گیرند نوردهی نکنند و از قدرتشان بیشترین بهره را بگیرند.
قابلیت HSS (High Speed Sync . در دوربین های DSLR بسته به مکانیزم شاتر و اندازه آن (اندازه سنسور) اگر در هنگام عکاسی با فلاش، سرعت شاتر از حد مشخصی بیشتر شود بخشی از عکس نور نمی بیند و سیاه می شود. به این سرعت شاتر سرعت همزمانی می گویند و حدود 1/160 تا 1/250 ثانیه است. بعضی فلاش ها این توانائی را دارند که به بهای کاهش قدرت خود، مدت زمان شلیک نور را افزایش دهند تا بتوان با سرعت های بیشتر از سرعت همزمانی هم عکاسی کرد (مثلاً تا سرعت 1/8000 ثانیه) به این قابلیت فلاش ها HSS می گویند.
ارادتمند
این فلاشهایی که نام بردید ( و اکثر فلاشها) یک wide panel روی هدشون جاسازی شده که به صورت کشویی بیرون میاد و روی رفلکتور فلاش قرار میگیره. که در این صورت تا زاویه دید 14 میلی متر را پوشش میدهد.البته به قیمت افت گاید نامبر فلاش که خب طبیعی هم هست.بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
برای موارد روبرو کدوم گزینه بهتره : استودیوی آماتوری خانگی - پرتره های محیطی - و بعضی اوقات به عنوان فلاش سرخود
1- Di 866 Mark II
2- 430EX II
3- دوتا Di622 mark II
پ.ن : گزینه ی مورد نظر رو به 200090 ارسال کنید . :::happy:::
سلام
در تایید فرمایش دوستمون باید عرض کنم که فلاش های 3rd Party خیلی قابل اعتماد نیستند. ایرادات دیده شده در برند های متفرقه (سیگما، نایسین، یانگونو و ...):
1- جنس و قدرت نور در پرتاب های پی در پی یکسان نیست. یعنی گاهی می بینید یک شلیک کم نور تر از شلیک ماقبل یا مابعد است!
2- گاهی تصمیم می گیرند کلا شلیک نکنند! این مورد به ویژه در حالت آف کمرا توسط خودم چندین بار مشاهده شده!
3- شرکت های اصلی یک فوت کوزه گری در فلاشهایشان می گذارند برای آینده و از آن در محصولات (بدنه) های جدید استفاده می کنند. بارها برای دوستان پیش آمده (مورد سیگمایش در همین فوروم برای خیلی از اعضا پیش آمد) که بدنه را ارتقا داده اند و بدنه ی جدید دیگر با فلاش متفرقه ی قبلی کار نکرده است.
4- گفته می شود بُرد الکترونیکی بعضی از این فلاشها ضعیفند و عمر مفید کمی دارند و در صورت خرابی قابل تعمیر نیستند.
5- کلا هندوانه ی دربسته هستند و به همین دلیل خیلی از دوستان هیچ مشکلی باهاشون نداشته اند و مشکلات فقط برای بعضی ها پیش می آید.
سلام به دوستان فلش باز
بنده برای نور پردازی داخلی و جبران نور قصد تهیه فلاش دارم
قبلا با کنان 580 کار کردم و با بوجه 1 تومان میشه دست دو تهیه کرد
با جست و جو تو انجمن با برند نیسین آشنا شدم.مدل ام جی 8000 تو بازار حدود 1100 در میاد
با توجه به اختلاف قیمت کم کدام برند از نظر کیفیت و کارایی پیشنهاد میدین؟ کمی هم توضیح بدین اطلاعاتم در این زمینه کم هست
خیلی خیلی متشکر
سلام دوستان
من یه مشکل با فلش 430 کنون دارم
این فلش رو کارکرده خریدم
ولی متاسفانه بصورت اسلیو کار نمیکنه
یعنی وقتی فلش 560 یاتگنو که روی دوربین 5D هست فلش میزنه این فلش نمیزنه . گزینه هاش رو تغییر دادم ولی اتفاق نیفتاد
روی چه گزینه ای باید بزارم ؟
آیا امکان داره چشمیش خراب باشه ؟
سوال دیگه این فلاش رو جدا از دوربین میشه بهش فرمان داد تا شلیک کنه ؟ البته بدون هیچ وسیله اضافی
راهنمای فارسی نداره این فلش ؟
رادیو فلش 602 یانگنو دارم چجوری باید برم توی تنظیمات فلش تا بتونم روی 602 تعریفش کنم ؟ (فلش یانگنو رو دوتا دکمه سمت راستش رو گرفتم تا بره توی تنظیماتش اونجا گزینه 603 رو تغییر دادم به 602 تا با فرستنده ای که خریدم کار کنه )
با 5D کانن که نمیتونید چون فلاش سرخود ندارید.بنابراین بالاخره به وسیله اضافی نیاز دارید.
تریگر 602 که TTL نیست و نیازی هم به تعریف خاصی نداره. فلاش را بنشانید روی گیرنده و فرستنده را هم که روی کله 5D ....بصورت منوآل میتوانید تنظیم قدرت نموده شلیک کنید.نقل قول:
رادیو فلش 602 یانگنو دارم چجوری باید برم توی تنظیمات فلش تا بتونم روی 602 تعریفش کنم ؟ (فلش یانگنو رو دوتا دکمه سمت راستش رو گرفتم تا بره توی تنظیماتش اونجا گزینه 603 رو تغییر دادم به 602 تا با فرستنده ای که خریدم کار کنه )
درود
دوستان عزیز فلاش 430ez چطوره؟ یک مورد دست دوم پیش اومده برای خرید.
ttl اش روی دوربین من کار میده (1000دی ) ؟
سلام
دوستان آدابتور برق برای فلاش ex580 پیدا میشه من که تو سایت کنون پیدا نکردم اما روی خود فلاش جا برای ادابتور دار ه:?
دوستان کسی فلاش phottix mitors رو تست کرده؟ مخصوصا روی 7دی؟
من سوالی در مورد فلش 320 EX دارم. در تالار گفتگو به جز اعلام ارایه این مدل مطلب بیشتری از تجربه دوستان پیدا نکردم. آیا تجربه یا توصیه خاصی از این فلش دارید؟
دلیل علاقه هم این است که ظاهرا تنها فلشی است که "af assist" همخوان با EOS M دارد و من میخواهم بر روی این مدل از آن استفاده کنم. کاربردهم نوردهی (بیشتر پرتره غیر رسمی) در محیط بسته است.
برای این دوربین کوچک گزینه های دیگر به قیمت 1/3 فلش کیت 90EX و Sunpak RD2000C می تواند باشد. نظر شما چیست؟
(در حاشیه: شک داشتم این سوال را در عنوان EOS M یا اینجا مطرح کنم. پرسش ابتدایی که در عنوان راهنمای خرید مطرح شده بود مرتبط تشخیص داده نشد.)
درود،
دوستان راهنمايي ميخوام براي خريد فلش اكسترنال. ترجيحا مدل هاي كانن و متوسط به بالا.
دوربينم 5D Mark II
سپاس،
سلام
به نظرم اگر مشکل بودجه ندارید بهترین گزینه ، canon 600 EX-RT که فکر میکنم حدود 1600000 میشه در غیر اینصورت به canon 580 EX II که البته بصورت دست دوم حدود 1000000 تومان میتونید تهیه کنید .
در غیر اینصورت به نظرم 430 EXII گزینه خوبی هست . البته به نظر من تهیه فلاش دست دوم(برند دوربین) تمیز خیلی مقرون به صرفه هست .
فلاش های 600 و 580 نسبت به 430 از قدرت بیشتری برخوردارند ، سیلینگ بهتر و همچنین قابلیت مستر شدن دارند و همچنین وزن بیشتر و اندازه بزرگتر .
ممنونم از شما، يك Canon speedlight 580EX II دست دوم (ظاهرا) يكماه كاركرده هست همين حدود قيمت. بنظرتون چه نكاتي رو چك كنم تا ببينم آيا سالم هست يا نه؟ واقعيتش بطور كلي اهل جنس دست دوم نيستم اما خب اين مدلش ظاهرا ديگه توليد نميشه و اينكه بودجه مم محدوده.
اگه واقعا اين مدل ديگه توليد نميشه پس يكماه پيش فروشنده از كجا تهيه ش كردن؟!! نو بوده يا دست دوم؟
ممنون
ظاهرا مدتی است که فلاشهای 580 تقلبی در بازار ایران به نام اصلی به فروش میرسد.
اگر فلاشی که قصد خرید آن را دارید به تازگی خریداری شده حتما تقلبی است.
سلام دوستان
کسی اطلاعی از کیفیت و قابلیت های فلشهای Sigma EF-610 DG Super برای دوربین های کانن داره ؟
میخواستم ببینم با توجه به قیمت ۹۰۰ درهم ( امارات )ارزش خرید داره یا نه ؟
فایل پیوست 62613
Specification:
Guide Number:61/m (200/fit) ISO100/m (with the zoom head at 105mm)
ZOOM 24mm 28mm 35mm 50mm 70mm 85mm 105mm G.N.(m) 34 35 36 46 52 56 61G.N.(ft) 112 115 118 151 171 184 200
Power source Four AA Alkaline or AA NiCd or Ni-MH (Nickel Metal Hydride) batteries Charging time Approx 7 seconds (when using alkaline batteries) Approx. 5 seconds (when using NiCd, Ni-MH batteries) Number of flashes Approx.120 flashes (when using alkaline batteries) Approx. 160 flashes (when using Nicd, Ni-MH batteries) Illumination angle Automatically set in accordance with the focal length of the lens, in a range from 24mm to 105mm. Also covers the angle of a 17mm lens when used with the built-in Wide Panel. Bounce angle (Up) 0, 60, 75, 90 degrees Bounce angle (Right) 0, 60, 75, 90 degrees Bounce angle (Left) 0, 60, 75, 90, 120, 150, 180 degrees Tilt angle (Down) 0, 7 degrees Dimensions
(W X H X D)77mm×139mm×117mm / 3.0in. X 5.5in. X 4.6 in. Weight 330g (11.6oz.) (without batteries) Compatible cameras SIGMA AF, NIKON AF, CANON AF, SONY AF, PENTAX AF