سلام دوستان برای دوربین فوجیHS10 چه فلاشی رو پیشنهاد میکنین، میخوام با کمترین هزینه یه فلاش تهیه کنم چون فلاش خود دوربین بردش کمه و 3.1 مترف البته اگه میشه چندتا گزینه بهم معرفی کنید.
Printable View
سلام دوستان برای دوربین فوجیHS10 چه فلاشی رو پیشنهاد میکنین، میخوام با کمترین هزینه یه فلاش تهیه کنم چون فلاش خود دوربین بردش کمه و 3.1 مترف البته اگه میشه چندتا گزینه بهم معرفی کنید.
سلام
متاسفانه يكي از ضعف هاي بزرگ فوجي نداشتن سيستم TTL فلاش است (ظرهرا در X100 حل شده) و اگر به كفشك فلاش دوربينتان نگاه كنيد مي بينيد كه فقط 2 كنتاكت دارد (يكي بدنه ي كفشك و يك اتصال در وسط كفشك) بنابر اين شما فقط مي توانيد در مود دستي از فلاش استفاده كنيد و لذا هر فلاش ساده و ارزان قيمتي به شرط آنكه براي دوربين هاي ديجيتال ساخته شده باشد ( ولتاژ آن خيلي بالا نباشد) مي توانيد استفاده كنيد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد ولتاژ مناسب فلاش اكسترنال به دفترچه ي دوربينتان مراجعه كنيد.
ممنون از پاسخگویی شما، ببخشید سیستم TTL دقیقا چه کاری انجام میده؟
سلام
توصيه مي كنم تاپيك "كاربرد فلاش در عكاسي" را بخوانيد.
به طور خلاصه TTL سيستمي است كه ارتباط پيچيده اي بين دوربين و فلاش و سوژه برقرار مي كند و نور بازتاب يافته از سوژه را اندازه گيري كرده و به تناسب آن نور لازم را مي تاباند.
فلاش EF-20 فوجی امکان TTL را برای تعدادی از دوربینهای فوجی ممکن میکند.
Fujifilm EF-20 TTL Flash from Fujifilm UK | The Fuji Shop
دوستان اگر در ایران سراغی از این فلاش دارند لطف کنند اعلام کنند.
فلاشهای فوجی به 3 عدد رسید:;)
فلاش جدید فوجی ef-x20 هست که برای سری x طراحی شده اما رو بقیه دوربینهای فوجی هم ttl داره.
فایل پیوست 27888
سایت amazon
فلاش همرده اونef-20
فایل پیوست 27889
قویترین فلاش هم ef-42
فایل پیوست 27890
من یه فلش قدیمی دارم مال دوربین انالوگ زینتمه اونو چهجوری میتونم به اچ اس 10 وصل کنم؟ یه سیم داره که سرش یه فیشه ...
ممنون
بهتره تو تایپیک استفاده از فلاشهای قدیمی می پرسیدی.
یه پایه هست که روی هات شو دوربین سوار می شه و فلاش رو می تونی روی اون سوار کنی و سیم رو به پایه وصل کنی.(اگه ولتاژ فلاشت زیاد نباشه)
از رادیو تریگر هم میتونی استفاده کنی که اون وقت می تونی فلاش رو جدا از دوربین استفاده کنی(اما گرونه) فکر کنم یه ef -20 بخری با 129 هزار تومان هنوز بصرفه تر باشه.
استفاده از فلاشهای قدیمی
اسمش رو یادم نمیاد اما قیمتش حدود 20 تومن باید باشه. تو تایپیک بالا بپرس اونجا بهتر بهت جواب میدن
این فلاشها ttl نیستند باید به صورت دستی نورسنجی کنی برای همین نورش تو عکس توسط دوربین حساب نمیشه.
فلاش دوربین 2 بار میزنه که اولی برای نورسنجی هست و دومی برای شلیک عکس.
این که میگی با شاتر هماهنگ نیست رو از کجا مطمئن هستی؟فکر کنم اگه رو به آینه عکس بگیری و نور فلاش تو عکس بیاد یعنی فلاشت درست شلیک شده.
نه اما میتونی تو اینترنت سرچ کنی اگه ولتاژ فلاشت بالا نیست خیلی مهم نیست و می تونی رو دوربینت استفاده کنی خودم الان دارم استفاده میکنم.
یه چشمی هست 10 هزار تومان می تونی بگیری به فلاش وصل کنی و از فلاشت به صورت آف کمرا استفاده کنی که خیالت راحت باشه و از فلاش دوربین هم برای فعال کردن اون فلاش استفاده کنی.
دوستان آیا میشه از SB-900 نیکون روی Fuji-X10 استفاده کرد؟
سوالتون رو تصحیح میکنم: میشه x10 رو زیر sb-900 نصب کرد؟...:-D ( شوخی )
.
.
.
احتمالا از لحاظ ولتاژ مشکلی نخواهند داشت.اما حتما خودتون هم میدونید که از لحاظ تعادل وزنی مشکل خواهند داشت.
به نظرم برای اینکه نگرانی از لحاظ ولتاژ تریگر و هم تعادل وزنی نداشته باشید به صورت جدا- از - دوربین استفاده کنید:
فلاش دوربین در مد منوآل + اس بی در مد su-4
هر یک در یک دست.
سلام دوستان
یه سوال میخواستم ببینم که فلاش Canon Speedlite 430EX II رو اگه روی دوربین fujifilm x100s سوار کنم ایرادی نداره ؟ مشکل ولتاژ پیش نمیاد بزنه دوربین رو خراب کنه .ممنون
سلام.به تعداد فلاشها و دوربینهای مختلف موجود در دنیا جواب برای سوال شما وجود دارد و همه پاسخها تا تجربه نشود قابل اطمینان نخواهد بود.مانند همه دوستان قبلی توصیه میشود با ولت متر ولتاژ پایه فلاش رو اندازه بگیرید وکمی هم جستجو اینترنتی چاشنی ان کنید تا به جواب برسید.
بصورت کلی میتوان گفت فلاش های جدید دارای ولتاژ پایه کمی هستند و احتمال آسیب زدن کم است....
در گذشته از NIKON sb27 :::love2::: بر روی فوجی s9600 استفاده می کردم و مشکلی هم نداشت .فکر می کنم که ای بی از کنون بسیار
قدیمی تر باشد . با ولتمر ولتاژ را اندازه بگیرید تا خیالتان راحت باشد .