سلام دوستان برای دوربین فوجیHS10 چه فلاشی رو پیشنهاد میکنین، میخوام با کمترین هزینه یه فلاش تهیه کنم چون فلاش خود دوربین بردش کمه و 3.1 مترف البته اگه میشه چندتا گزینه بهم معرفی کنید.
سلام دوستان برای دوربین فوجیHS10 چه فلاشی رو پیشنهاد میکنین، میخوام با کمترین هزینه یه فلاش تهیه کنم چون فلاش خود دوربین بردش کمه و 3.1 مترف البته اگه میشه چندتا گزینه بهم معرفی کنید.
سلام
متاسفانه يكي از ضعف هاي بزرگ فوجي نداشتن سيستم TTL فلاش است (ظرهرا در X100 حل شده) و اگر به كفشك فلاش دوربينتان نگاه كنيد مي بينيد كه فقط 2 كنتاكت دارد (يكي بدنه ي كفشك و يك اتصال در وسط كفشك) بنابر اين شما فقط مي توانيد در مود دستي از فلاش استفاده كنيد و لذا هر فلاش ساده و ارزان قيمتي به شرط آنكه براي دوربين هاي ديجيتال ساخته شده باشد ( ولتاژ آن خيلي بالا نباشد) مي توانيد استفاده كنيد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد ولتاژ مناسب فلاش اكسترنال به دفترچه ي دوربينتان مراجعه كنيد.
فرهاد حسيني
ممنون از پاسخگویی شما، ببخشید سیستم TTL دقیقا چه کاری انجام میده؟
سلام
توصيه مي كنم تاپيك "كاربرد فلاش در عكاسي" را بخوانيد.
به طور خلاصه TTL سيستمي است كه ارتباط پيچيده اي بين دوربين و فلاش و سوژه برقرار مي كند و نور بازتاب يافته از سوژه را اندازه گيري كرده و به تناسب آن نور لازم را مي تاباند.
فرهاد حسيني
فلاش EF-20 فوجی امکان TTL را برای تعدادی از دوربینهای فوجی ممکن میکند.
Fujifilm EF-20 TTL Flash from Fujifilm UK | The Fuji Shop
دوستان اگر در ایران سراغی از این فلاش دارند لطف کنند اعلام کنند.
فلاشهای فوجی به 3 عدد رسید
فلاش جدید فوجی ef-x20 هست که برای سری x طراحی شده اما رو بقیه دوربینهای فوجی هم ttl داره.
1.jpg
سایت amazon
فلاش همرده اونef-20
pic_04.jpg
قویترین فلاش هم ef-42
pic_03.jpg
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
من یه فلش قدیمی دارم مال دوربین انالوگ زینتمه اونو چهجوری میتونم به اچ اس 10 وصل کنم؟ یه سیم داره که سرش یه فیشه ...
ممنون
بهتره تو تایپیک استفاده از فلاشهای قدیمی می پرسیدی.
یه پایه هست که روی هات شو دوربین سوار می شه و فلاش رو می تونی روی اون سوار کنی و سیم رو به پایه وصل کنی.(اگه ولتاژ فلاشت زیاد نباشه)
از رادیو تریگر هم میتونی استفاده کنی که اون وقت می تونی فلاش رو جدا از دوربین استفاده کنی(اما گرونه) فکر کنم یه ef -20 بخری با 129 هزار تومان هنوز بصرفه تر باشه.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم