درود
در ادامه توضیحات اساتید، واژه وایرلس در اینجا به معنی ارتباط رادیوئی نمیباشد و در بدنه های نامبرده، فقط ارتباط نوری برقرار میگردد. ولی توانائی ارتباط رادیوئی جهت کنترل دیگر فلاش ها را دارد.
Printable View
منم دقیقا همینو مونده بودم چون من تازه فلش 600 گرفتم و با بدنه 60d که تست گرفتم فقط با فلش روی دوربین کار میکرد (همون ارتباط نوری) و وقتی فلش دوربین رو میبستم دیگه 600ex فلش نمیزد.
فقط یچیز رو موندم: چرا توی منوی 60D از واژه wireless function استفاده کرده ولی ارتباطش نوریه!!!
به نظرتون بین دو حالت ETTL و Ext.A کدوم بهتره و راحت تره، البته به غیر از منوال چون من هنوز کامل کار با فلاش رو بلد نشدم.
و اگر اشتباه نکنم در حالت ETTL نورسنجی فلش رو دوربین انجام میده و تو حالت Ext.A نورسنجی به عهده خود فلش هست که با اون قسمت قرمزه جلوش (که اسمش رو نمیدونم :) ) انجام میشه. حالا کدوم دقیق تر و اتوماتیک تره.
با تشکر
سلام
دوست عزیز wireless یعنی بدون سیم که طبیعتا ارتباط نوری را هم شامل میشود. برای استفاده از امکانات رادیویی فلاش 600ex استفاده از یکی از لوازم زیر الزامیست:
1- استفاده از یک فلاش 600ex بعنوان مستر در حالتی که مستقیما روی دوربین نصب شده یا با استفاده از کابل TTL ارتباط مستقیم با دوربین داشته باشد. در این حالت شما باید حد اقل دو عدد فلاش 600ex داشته باشید که از یکی بعنوان مستر و از دیگری بعنوان اسلیو استفاده کنید.
2- استفاده از ترانسمیتر کانن ST-E3-RT
بعنوان کامندر که در اینصورت میتوانید فلاش 600 را بصورت وایرلس رادیویی تحت کنترل بگیرید.
3- استفاده از ترانسمیتر یونگنو (YN-E3-RT) که علاوه بر توانائیهای ترانسمیتر کانن امکانات دیگری نیز به این محصول افزوده شده است.
در مورد تفاوت TTL و Ext A همانطور که خودتان اشاره کرده اید در مورد اولی نورسنجی و کنترل فلاش توسط دوربین انجام میشود ولی در مورد Ext A میزان نور خروجی فلاش توسط تریستور فلاش و بصورت محاسبه میزان انعکاس نور فلاش از موضوع محاسبه و کنترل میشود. و هر کدام امکاناتی را در اختیار عکاس میگذارند که نمیتوان ارجحیتی برای یکی بر دیگری قائل شد.
سلام به دوستان عزیز،
من یک ست Godox که شامل 3 عدد هد هست خریدم و میخوام با فلش 600ex-rt سینک باشه، اگه بشه میخوام فلش 600 مستر باشه و بقیه اسلیو باشن، حالا ایا این امکان هست بدون استفاده speedlite transmitter و با خود فلش 600 اینکارو کرد؟ آیا حتما باید فلش روی دوربین باشد؟ میشه فلش روی دوربین نباشه و همه سینک بشن؟
یه سوال دیگه speedlite transmitter canon و تریگرهای فوتیکس و گودکس و ... دقیقا یک کار میکنن؟
سیستم جدیدی که شنیده بودم 600 داره، توش اگر اشتباه نکنم تریگر داره و لازم نیست تریگر جدا بخرین، ایا درسته یا اشتباه میکنم؟
سوال بعدم اینه که توی ست گودکس یدونه تریگر هم هست، میشه تریگر رو به دوربین وصل کنم و فلش 600 (به عنوان نور بکگراند ) و بقیه با هم شلیک بشن؟
در اخر میخواستم بدونم که آیا این 2 مورد رو درست میگم: 1. سیستم وایرلس دوربین 60D فقط از طریق ارتباط نوری با فلش روی دوربین فرمان میده و تریگرها فقط با ارتباط رادیویی، و 2. تا الان دوربینی که در خودش ارتباط رادیویی داشته باشه تولید نشده.
پیشاپیش از همتون ممنونم و بابت سوال های ابتدایی که پرسیدم عذرخواهی میکنم
دوستان با سلام دوربین من canon 70d است که میخواهم با فلاش پاپ آپ یک فلاش 600ex-rt را در حالت high speed کنترل کنم .اما سرعت شاتر از 250 بیشتر نمیشه درصورتی که وقتی فلاش رو روی بدنه نصب میکنم امکان سینک در سرعت بالا وجود داره. ایا با اپتیکال تریگر امکان عکاسی با high speed وجود ندارد؟؟؟؟ :think:;
سلام
خیر دوست عزیز حداکثر سرعت سینک فلاش پاپ آپ همان سرعت سینک معمولی است(250) برای استفاده از HSS باید از تریگری که HSS را پشتیبانی کند یا از یک فلاش 600ex-rt بعنوان مستر(اتصال مستیقم رود دوربین یا بوسیله کابل TTL) و از یک فلاش اکسترنال دیگر بعنوان اسلیو استفاده کنید.
به صورت راديوئي خير ولي به روش نوري مي تواند همه اين فلاش ها را صورت وايرلس كنترل كنيد. با فلاش نايسين هم اين كار امكان پذير است. اگر دوربينتان فلاش سرخود داشته باشد و قابليت كنترل بي سيم فلاش را داشته باشد ( 7D MK II, 7D, 60D , 600D , 650D , 700D , 70D) با فلاش سرخود دوربين هم مي توانيد همين كار را بكنيد.
خوب این چه کاریه. بجای مدل گران کنون فلش yongnuo 600rt بگیرید.
از نظر امکانات منیو و کیفیت ساخت هیچ فرقی با کنونی ندارد. با قیمت یک فلش کنون میتوانید دوتا فلش یانگنو و یک رادیو تریگر YN-E3-RT از همین برند تهیه کنید. هم فلش و هم تریگر با مدلهای کنونی هم سازگاری کامل دارند.
سلام
پیشنهاد آقای دانش پایه پیشنهاد خوبیست من مدتیست از رادیو تریگر YN-E3-RT استفاده میکنم از کیفیت و عملکرد آن راضی هستم تنها نکته ای که در استفاده از فلاشهای یونگنو باید در نظر داشته باشید اینست که ممکن است کلوین فلاشهای یونگنو با فلاشهای کانن برای استفاده همزمان یکسان نباشد که این مسئله هم با استفاده از فیلتر های ژلاتینی قابل اصلاح و هماهنگی خواهد بود.
با سلام
من فلاش 600 ex rt رو سفارش دادم و برای رادیو تریگو فروشنده برندهای دیگری رو معرفی کرد با قیمت 200 تومان و تاکیید زیادی هم بر مچ شدن این دو برای پرتاب نور فلاش از فاصله ی 8 متر تا 15 متر داشت ک بصورت وایرلس عمل کند ...
حال به نظر شما عزیزان آیا برای کنترل این فلاش حتما از اینST-E3-RT تریگو یاYN-E3-RT استفاده شود
متشکرم
سلام
دوست عزیز فریب پروفسورهای فروشنده را نخورید. فلاش 600 ex rt دارای امکانات بی نظیری است که فقط و فقط با یکی از دو تریگر ST-E3-RT یا YN-E3-RT قابل استفاده خواهد بود.
البته اطلاق نام این دو به تریگر یک غلط مصطلح است اینها در اصل ترانسمیتر هستند یعنی فرمان اولیه ای را برای فلاش ارسال و بازخورد آنرا دریافت و سپس مجددا فرمان نهایی را ارسال میکنند.
به شما پیشنهاد میکنم قبل از تصمیم گیری و خرید تریگر به مطالعه امکانات فلاش مورد نظر بپردازید. مزید اطلاعتان ST-E3-RT قابلیت کنترل فلاش تا فاصله 30 فوت و YN-E3-RT توانایی کنترل فلاش تا 100 فوت را داراست.
تریگرهای دیگری که در بازار موجود است فقط توانایی ارسال فرمان شلیک فلاش را داشته و با استفاده از آنها نخواهید توانست از امکانات سیستم TTL این فلاش بهره ببرید.
البته تریگرهای دیگری با قابلیت TTL هم وجود دارند مانند YN622C و ... که اینها هم قابلیت های فلاش 600 EX RT را در حد یک فلاش TTL معمولی مانند 580EXii تنزل میدهند.
کلام آخر اینکه حیف است فلاش 600 EX RT را با چیزی غیر از ترانسمیترهای یاد شده استفاده کنید.
سلام به همه عزیزان!
یه سوال دارم از دوستان میخوام لطفا کمک کنن
من نیمه حرفه ای عکاسی میکنم و یک دوربین 700D دارم. برای تامین نور در عکاسی فضای بسته ( منزل و ...) مشکل دارم و پشت سوژه ها سایه میفته و مجبورم ایزو رو روی 1600 بذارم که خب افت کیفیت دارم.
به نظر شما خرید فلاش 600EX با توجه به دوربین 700D برای حل مشکل من گزینه مناسبیه؟ و آیا با این دوربین خوب سینک میشه؟ من معمولا یکبار برای هر چیز هزینه میکنم. هرچند پول خرید دوربین بهتر از این رو نداشتم!
از یکی شنیدم این فلاش دو مدل "اصلی" و "طرح اصلی" داره که لامپشون ژاپنی و چینیه. مدل اصل ژاپنی اون را از کجا تشخیص بدم و از کدوم فروشگاه بخرم؟
در ضمن اگر کلا پیشنهاد دیگه ای برای حل مشکل من دارید دریغ نفرمایید!
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن
دوست عزیز
با توجه ابعاد و امکانات دوربین شما و مصرف مورد اشاره شما فلاش 430 کنون کاملا براتون کافی هست و ضمنا به لحاظ ابعاد و وزن بالانس بهتری روی دوربین شما خواهد داشت
قیمتش هم مناسب تره
امکانات اضافه فلاش 600 هم براتون کاربردی نخواهد داشت و ابعاد و وزن زیادش عملا باعث خواهد شد اغلب اوقات قید استفاده ازش رو بزنید :)
این فلش مشکل شمارا حل خواهد کرد. بنظر من اگر فقط در محیط بسته خانه یا جایی که کنترل خوبی دارید عکاسی میکنید از فلشهای منوال ارزانتر هم میتوانید استفاده کنید. یکم تنظیماتش زمان بیشتری نیاز دارد ولی در نهایت نتیجه یکی میشود.
مدلهای غیر منوال از برندهای دیگر مثل yongnuo هم انتخاب خوبی است. همان امکانات را با یک سوم قیمت میتوانید داشته باشید.
این طرح چینی را ندیده ام ولی اگر همان امکانات و کیفیت را بدهد خوب است. فلشها آنقدر هم پیچیده نیستند که مجبور باشید پول بیشتری بابت برند اصلی بدهید.
دوستانیکه از رادیو تریگر YN-E3-RT استفاده کردن لطفا بفرمایید از کجا و به چه قیمتی تهیه کردن
جهت خرید راهنمایی بفرمایید
من بازار رو گشتم پیدا نکردم.
به عنوان کسی که کاملا جدی با فلاشهای هات شو از برندهای فرعی و اصلی کار کردم ,کلا با این پست شما موافق نیستم
فلاش منوال را فقط برای عکاسی استودیویی و شرایط خاص مناسب میدونم و کلا معتقدم برند اصلی ارزش پرداخت اضافه را دارد...مگر اینکه خریدار مشکل بودجه داشته باشد
آف تاپیک شد...ببخشید
آقای کیوان،
فلشهای منوال فقط برای استودیو و آن هم فقط در شرایط خاص مناسب است؟!! من وقتی از فلش کنونم روی فوجی ای اکس ۱ استفاده میکنم معمولا با دو یا سه شات به تنظیم مناسب میرسم. تا شرایط هم تغییر نکند معمولا نیازی به تنظیم مجدد نیست.
در مورد فلشهای غیر از برند اصلی نظرات متفاوت است. شاید شما تجربه خوبی نداشته آید. ولی در مجموع نظرات خیلی مثبت است. مثلا ریویو های نسخه yongnuo همین فلش 600ای اکس-ار تی را بررسی کنید نظرتان تغییر میکند. با پول مدل کنونی میتوانید دو فلش بعلاوه یک کنترل کننده رادیویی ای تری-ار تی تهیه کنید.
آقا مهدی...بنده هم عرض کردم با نظر شما موافق نیستم...نگفتم نظر شما کلا صحیح نیست و نگفتم عکاسی با فلاش منوال شدنی نیست
گاهی همان دو سه شات سعی و خطا یعنی از دست رفتن موقعیت...حتی در کار خانوادگی
صحبت من بر اساس تجربه شخصی است که عکاسی با فلاش حداقل در سه سال گذشته یکی از زمینه های اصلی کاری من بوده و البته عکاسی در این مدت, شغل بنده بوده
البته نظرات مختلف هست...بسیاری معتقدند خودروهای چینی ارزش پرداخت دارند و بسیاری استفاده از خودروی دنده اتوماتیک رو غیر ضروری میدونن...بسیاری هم نظرات دیگه ای دارند...مشکلی هم نداره...تنوع بازار هم برای همینه :)
سلام دوستان
برای استفاده از Speedlite 600EX-RT به صورت جدا از دوربین چه تریگری پیشنهاد میدید(دوربین 6D )؟
... با توجه به اینکه این فلاش گیرنده داخلی داره آیا تریگری وجود دارد که فقط فرستنده باشد؟
با تشکر
سلام
متاسفانه در بازار ایران موجود نیست .احتمالا از امارات بتوانید سفارش دهید. من خودم از طریق آمریکا تهیه کردم.
با احترام
محسن دیانی
سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید ، من قصد خرید یک 600EX-RT دارم ، برای 5D Mark II .
میخواستم بدونم از این تریگر که دارم ( phottix pt-04 ii ) میتونم استفاده کنم ، و سوال دوم اینکه برای high speed sync این تریگر سازکار هست با 600 EX ?
ممنون
http://shashinki.com/shop/images/PH-PT04II-01.jpg
این تریگر تی تی ال نیست. با این تریگر میتوانید هر فلشی از هر برندی را استفاده کنید ولی های اسپید سینکو نخواهید داشت.
پیشنهاد من اینه که با همین پول دو عدد فلاش yongnuo 600ex-rt بعلاوه یک تریگر رادیویی YN-E3-RT تهیه کنید
سلام
مدتی هست به فکر خرید این فلاش افتادم و متوجه شدم ورژن غیر اصلی این فلاش هم با ظاهری کاملا مشابه به اصل در بازار موجوده ! کسی از دوستان اطلاع داره که از کجا باید اصل و غیر اصل بودن این فلاش و متوجه شد ؟
سلام
ترانسمیتر ST-E3-RT فقط قادر به کنترل فلاش کنون هست درسته ؟ اگه چند شاخه فلاش استودیویی داشته باشیم ، باید رادیو تریگر جداگانه تهیه کنیم ؟ هیچ گیرنده سازگار با ST-E3-RT وجود نداره بشه فلاش استودیویی را کنترل کرد باهاش ؟
سلام
همونطور که از اسم این وسیله مشخص است (ترانسمیتر ST-E3-RT ) این وسیله یک ترانسمیتر است نه یک تریگر ساده و فقط با فلاش Canon 600EX-RT ارتباط بر قرار میکند.
به نظر من اگر میخواهید از این ترانسمیتر برای تریگ کردن فلاش استودیو استفاده کنید به این روش قابل استفاده خواهد بود که با ترانسمیتر فلاش 600 کانن را بصورت Manual Mode تریگ کنید و با اتصال یک تریگر اپتیک به فلاشهای استودیویی این فلاشها نیز تریگ خواهند شد. (البته اگر دوربینتان فلاش سر خود داشته و یا قابلیت اتصال فلاش روی دوربین را داشته باشد وجود ترانسمیتر در چنین مجموعه ای اضافی خواهد بود مگر اینکه بدلیل شرایط محیطی مجبور به استفاده از آن باشید.)
هشدار کانن در مورد فلاش های تقلبی !!!
اخیرا نسخه تقلبی این فلاش در شبکه های فروش آنلاین در سراسر دنیا دیده شده است که کانن را مجبور به موضع گیری نموده و روش شناخت نسخه های تقلبی از اصل را بیان کرده است :
اولین مورد مربوط می شود به طراحی مکانیزم اهرم قفل فلاش بر روی بدنه که در نسخه فیک (عکس سمت راست) تا انتها گسترش پیدا نمی کند !
تفاوت بعدی در منوی تنظیمات شخصی (Custom Function) است که در عکس سمت راست طراحی متفاوت آن با نسخه اصلی دیده می شود
سلام
میخواستم بدونم ترکیب ذیل امان پذیر هست یا نه؟
رادیو فلش هنل فرستندش روی دوربین باشه و فلش 600 جدا از دوربین و توسط گیرنده هنل تریگ بشه.... از طرفی همین فلش 600 master باشد و فلش دیگری مثل 430 slave شود.
با تشکر
لطف میکنید توضیح بهید چطور
سلام و تشکر
دوست عزیز با این روش که شما فرمودید امتحان کردم ولی جواب نداد یعنی به هیچ سیم یا تریگری احتیاج نداره ممنون میشم که راهنمایی کنید (مبتدی در فلاش)
خیر نیازی نیست
بر اساس دفترچه راهنمای کنون بعد از اینکه دوربین رو در حالت مستر قرار دادید ( باروش ذکر شده) باید فلاش رو در حالت اسلیو فعال کنید به این صورت که دکمه وایرلس رو بزنید تا Slave مود فعال بشه .
فایل پیوست 72510
فایل پیوست 72511
دقت داشته باشید جلوی گیرنده فلاش رو نباید مسدود کنید و فاصله رو خیلی زیاد نکنید چون برد پرتاب بی سیم در این روش محدود هست.
از نظر تئوری حداکثر تا فاصله ای که نور فلاش سر خود دوربین پوشش میده (حدود 12 متر) ولی در عمل بیشتر از چند متر فاصله پاسخگو نیست. ضمن اینکه در این روش احتمال تریگر نشدن فلاش وجود داره، البته میتونید با چرخاندن فلاش و روبرو کردن گیرنده به سمت دوربین وضعیت رو بهتر کنترل کنید ولی در عمل برای کار جدی خصوصا آوت دور زیاد قابل توصیه نیست.
مستر شدن دوربین شما را دوست بزرگوار آقای چگینی در پست های قبلی توضیح دادند. همین روند فعال شدن عملکرد فلاش بی سیم اسم دیگرش "مستر کردن دوربین " هست.
مرسی که پاسخ دادید با مرو کردن منو دوربین مستر کردن را یاد گرفتم
دوستان خوشحالم که دراین سایت عضو شدم چون با کمک شما مشکلم حل شد کاری که حتی خود فروشنده فلاش در ان ناتوان بود
حالا یه سوال دیگه برای عکاسی پرتره این فلاش جواب میده یا اینکه به فکر چیز دیگه ای باشم
بازهم ممنون و متشکرم
سلام
آیا فلش ۶۰۰rt رو میشه بعنوان مستر استفاده کرد( روی دوربین) و فلش ۵۸۰ رو بعنوان اسلیو؟ ( منظورم ارتباط wireless)
هر چی تلاش میکنم نتونستم ارتباطشونو با هم برقرار کنم.
بله میشه
احتمال داره گروه ها و کانال های دوفلاش رو با هم تنظیم نکرده باشید ، اون رو چک کنید.
فایل پیوست رو ملاحظه کنید. +
فکر ميکنم به صورت راديويی نميتونيد اين کار رو بکنيد اما کنون 600 قابليت تريگر مادون قرمز رو داره
بايد دقت کنيد که فلش ها ديد مستقيم داشته باشند و فاصله زياد نباشه و زير نور شديد افتاب نباشيد
http://learn.usa.canon.com/app/pdfs/...QuickGuide.pdf
فلاش 580 قابلیت اسلیو شدن بصورت رادیویی رو نداره و باید اون رو بصورت اپتیکال اسلیو کنید. پس از اول به ترتیب این مراحل رو برید.
اول روی فلاش 600 حالت مستر اپتیکال رو انتخاب کنید :
فایل پیوست 72615
فایل پیوست 72616
بعد باید کانال رو انتخاب کنید که بهتره روی Auto قرار بدید
فایل پیوست 72617
بعد در قسمت ID مقداری که بصورت دیفالت تنظیم شده 0000 هست شما هم روی همون قرار بدید.
بعد گروه رو باید تنظیم کنید که دیفالت اون A هست.
*
حالا به سراغ فلاش 580 برید
دکمه zoom رو حدود 3 ثانیه نگه دارید. شکل فلاش با یک علامت OFF شروع به چشمک زدن میکنه ، با چرخوندن قربیلک روی حالت Slave برید.
مجددا تاکید میکنم دقت کنید که گروه فلاش ها و کانال ها باید یکسان باشه.
توی این حالت جلوی فلاش در قسمت گیرنده نور قرمزی چشمک میزنه که به معنای آمادگی فلاش برای دریافت فرمان شلیک هست.
توجه داشته باشید وقتی در حالت وایرلس اپتیکال هستید جلوی گیرنده فلاش رو مسدود نکنید و فاصله رو هم زیاد در نظر نگیرید.
درود
دوستان دکمه SET فلاش من از روز اول در جایش لقی دارد . میخواستم بدونم کلا دکمه ست 600EX-RT ها این مشکل رو دارند یا برای بنده اینطور هست .دوستانی که این فلاش رو دارند بهتر میتوانند کمک کنند .
فایل پیوست 73005
پیشاپیش تشکر....
(این وسواس به تجهیزات آخر من رو دیوانه خواهد کرد :::angry:::)
ممنونم حسین عزیز ، ایشالا این مشکل وسواس ما درمان بشه ... بابت مشکل سه پایه مانفرتو هم یه مدت تو فروم مربوطه برای مصطفی جان بساطی راه انداخته بودم :-Dنقل قول:
آیدین خان دکمه فلاش بنده هم همین لقی را دارد، خیالتون راحت.
انشاالله که هم شما و هم تجهیزاتتون همیشه سالم باشید
بابت آف تاپیک از دوستان عذر خواهی میکنم...
سلام
کسی اطلاع داره که تریگر Hahnel Tuff TTL Canon با این فلش سازگار هست؟ با این تریگر میشه به HSS رسید؟
ممنون
درود
دقیقا ، بارها سر این مسایل متضرر شدم مصطفی جان
اما فکر میکنم فرماشیتون کاملا درست باشه ، آقای فروغی (یکی از قدیمی های برج بهار) هم یه بار این نکته رو بهم گفتند .(گاو پیشونی سفید شدم ;-))
پ.ن : اینجا ممکن است جایش نباشد اما شما جز دوستانی هستید که به خوبی و جامع ، تجربیات خودتون در اختیار دوستان میگذارید و سوالات اکثر دوستان رو پاسخ می دهید.
مدت هاست دنبال فرصت بودم تا شخصا به خاطر وقتی که میگذارید ازتون تشکر کنم
سلام دوستان سال نوتون مبارک باشه
من چند روزی میشه این فلاش رو خریداری کردم
خیلی تو استفاده ازش باتجربه نیستم ولی یه موضوعی یکم ذهن من رو مشغول کرده ... توی نزدیک 600 شاتی که با این فلاش کار کردم چند بار شد که فلاش خود به خود تخلیله کرد فکر کنم اگه اشتباه نکنم در مجموع 6 بار ... می خواستم ببینم این اتفاق میتونه از ایرادات فلاش باشه؟
هر بار این اتفاق افتاد به گمانم هنگام تغییر زاویه هد فلاش بود و همچنین فلاش روی دوربین نصب بود ولی هیچوقت به صورت آف کمرا این اتفاق نیفتاد
فکر کنم آخرین بار که حواسم بیشتر جمع بود فهمیدم که نا خوداگاه کلید شاتر را نصفه فشردم وقبل از شلیک متوجه شدم که میشه با چرخاندن هد نور بهتری رو فراهم کنم و بدون رها کردن شاتر هد فلاش رو چرخوندم که فلاش تخلیه کرد .
من خیلی وسواسی هستم و می ترسم این ایراد باشه. ممنون میشم اساتید باتجربه من رو راهنمایی کنن ...
بسیار سپاسگذارم
با ورود نسخه ۲ این فلش به بازار ایا میتوان انتظار ارزان شدن این نسخه قدیمی تر رو داشت ؟ چطور پیش بینی میکنید ؟
منم چند روزه ميخوام يکی بگيرم اما زورم مياد پول 3.5 تا فلش يانگنيو 568 رو بدم يک 600 کار کرده بگيرم
چرا قیمت این فلاش داره میره بالا ؟ مگه قرار نیست نسل جدیدش بیاد؟ پس باید ارزون تر بشه
سلام دوستان
بنده يك عدد فلاش ٦٠٠ دارم و يك شاخه فلاش استوديويي metel پرتابلي كه داخل خودش راديو فلاش داره
دوربين هم 5d mark3هست
ميخوام ارتباطي برقرار كنم بين اين دو جهت عكاسي در فضاي باز
راهنمايي ميكنيد لطفا
باید از تریگری استفاده کنید که توانایی سینک کردن فلاش استودیویی و اسپیدلایت را به طور همزمان داشته باشد (اگر اشتباه نکنم همه تریگر ها این قابلیت را ندارند) و اینکه از یک فرستنده و دو گیرنده استفاده کنید و هر کدام از گیرنده ها را یک گروه معرفی کنید و بعد از تنظیم قدرت فلاش را پرتاب کنید.