http://img1.focus-numerique.com/focu...t-face-dos.jpg
http://www.imaging-resource.com/ee.p...0ex-rt-3-s.jpg
Printable View
تبریک به کاننی های عزیز
بیشتر از 5D III ، معرفی این فلاش زیبا منو هیجان زده کرد.
صرف نظر از گاید نامبر خوب 60 متر در ایزو 100 و زوم 200 میلیمتر و همراه داشتن فیلترهای اصلاح رنگ، حضور سیستم وایرلس رادیویی برای اولین بار در فلاش های هات شو با برد 30 متر واقعا جای خوشحالی داره. هم برای مصرف کنندگان کاننی و هم نیکونی چون احتمالا در مدلهای بعدی فلاشهای نیکون هم سیستم رادیویی را خواهیم دید.
عزیزان کاننی برای خرید این فلاش 425 گرمی ( SB-900 معادل 415 گرم است )ظاهرا باید 630 دلار بپردازند که تو بازار ایران بر اساس محاسبه سرانگشتی من کمتر از 1200 تومن نخواهد شد!
ولی باز به نظر من میارزه...
دو تا مطلب:
1- به نظر میرسه احمقانه ترین آپگرید فلاشهای نیکون همین SB-910 باشه!
2- به نظر میرسه به پاکت ویزارد باید تسلیت گفت. کانن با این کارش یه جورایی نون شرکت های رادیوتریگر ساز رو آجر کرد. تنها دستاویز پاکت ویزارد برد زیادشه ولی باید به فکر نوآوریهای بیشتری باشه تا بتونه دوام بیاره.تا نظر دوستان چی باشه!
خب دوستان استروبیست یک نکته جذاب دیگه در این فلاش وجود دارد و اون هم اینه که:
برای اولین بار در یک فلاش قابلیت کنترل و فرماندهی 5 گروه فلاش به طور کاملا مستقل وجود دارد.:::happy:::
البته در مجموع 15 عدد فلاش میتواند در این 5 گروه بکار گرفته شود.
ضمنا این ارتباط radio base که در فرکانس 2.4GHz ( شبیه رادی ترگیرهای رایج مثلا یونگنو ) اتفاق میافتد در 15 کانال مختلف میتواند انتخاب شود.
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : Speedlite 600EX-RT
از باب فلاش بازی با Speedlite ، داشتن فرستده ی رادیوئی، نکته ی قوت پر رنگی است که دوستان کننی رو مشعوف میکنه. و قطع یقین در آینده، برد آن به دامنه ی برد PW خواهد رسید ... اما حالا حالاها جایگاه PW بین کاربران آن بر روی هدهای استودیوئی، کمرنگ نخواهد شد ... مگر اینکه برندهای برتر سازنده ی های استودیوئی، مشابه کنن، تکانی بخود دهند.
سلام
اگر اطلاعات موجود در سایت کانن درست باشه ، سینک شدن در سرعت بالا ( High-Speed Sync ) رو فقط با 5D Mark III و 1D X میتوان استفاده کرد و در دیگر مدلها ممکن نیست. :::angry:::
فایل پیوست 23429
سلام
کانن اروپا تعداد سه عدد از این فلاش بی زبون و یک عدد فرستنده رادیویی ST-E3-RT رو در اختیار Syl Arena (یکی از همون استروبست هایی که از هر انگشتش یک فلاش میریزه ;-) )گذاشته تا اونا رو بررسی کنه.
Syl Arena هم در آدرس زیر یک بررسی اولیه ( First Impression ) کرده و توضیحاتی رو همراه ویدیوگذاشته که خوندن و دیدنش خالی از لطف نیست:
کد:http://pixsylated.com/blog/canon-600ex-rt-first-impressions/
البته قول داده به زودی بررسی کامل و دقیقی رو ارائه کنه.خلاصه ای از نکات مهم این بررسی اولیه رو سعی میکنم اینجا بیارم:
ارتباط رادیویی دو طرفه:
برای اولین بار فلاشهای اسلیو میتونن پیام به فلاش مستر ارسال کنند.مثلا شما میتونید بدون اینکه مجبور باشید آمادگی اسلیو برای شلیک رو حدس بزنید ، از روی مستر وضعیت اونها رو ببینید.یعنی فلاش اسلیو قابلیت ارسال وضعیت خود را به مستر دارد.
برد:
در فضای بازبیرون شهر(country side) بدون هیچ تداخل فرکانس و مشکلی تونسته از فاصله 100 متری فلاشها رو کنترل و شلیک کنه. کارهایی مثل تغییر مد، تغییر قدرت و تنظیم فرکانس از این فاصله براحتی انجام شده.اما گفته در محیط شهری بسیار کمتر هست ولی عملا تجربه نکرده و گفته بر اساس دفترچه اش همون 30 متر باید باشه
سرعت سینک:
با دوربینهای 5d II و 60D تونسته در تمام سرعتها تا سرعت 8000/1 ثانیه سینک کنه ( یعنی High speed synch یا HSS ساپورت کرده! ) در دو حالت استفاده ازتریگر st-e3-rt و استفاده از فلاش 600ex-rt.
گفته در طول صدها شاتی که در عرض یک هفته زده حتی یک مورد هم مشکل سینک نداشته.
گفته موضوع جالبیه!...چون تو دفترچه پیش نویسش ( Drafted manual) عنوان شده با دوربینهای کانن قبل از سال 2012 ( یعنی هر چیزی به جز 1dx و 5diii ) سرعت سینک به اندازه یک استاپ افت میکنه و همچنین مد HSS ساپورت نمیشه...:? ( دوستانی که میتونن، این قسمت رو دوباره در مطلب اصلی بخونن ممکنه من خوب ترجمه نکرده باشم.ممنون )
کنترل گروهها:
اگه دوربینتون ( خدای ناکرده :-D ) مدلهای 1Dx یا 5D iii باشه حتی امکان خاموش یا روشن کردن گروهها به صورت مستقل از روی مستر وجود داره و ...
صفحه نمایشگر:
رنگ صفحه نمایش قابل تغییر به رنگهای سبز و نارنجی میباشد. مثلا میتونید مستر رو روی سبز و اسلیو ها رو روی نارنجی قرار بدید. این کار در محیط تاریک که از چندفلاش اسلیو و مستر استفاده میکنید بسیار مفید است!
منوها:
هیچ منویی در زیر لایه منویی دیگر پنهان نیست و کار با آن به لطف صفحه نمایشگر جدید بسیار راحت شده است.( تازه شده مثل SB-900 :::whistling::: )
دکمه جداگانه سیستم وایرلس:
که در سمت چپ و زیر صفحه نمایشگر قرار دارد و دارای سه حالت : radio only و optical only و radio and then optical میباشد.( توضیح اینکه این فلاش علیرغم داشتن سیستم وایرلس رادیویی جدید ، سیستم قبلی وایرلس نوری (IR ) را نیز حفظ کرده و شما میتونید با فعال کردن وایرلس اپتیکال مانند قبل ( مثل فلاش 580 ) فلاش بازی کنید.
کانال رادیویی:
سیستم 15 کاناله رادیویی این فلاش به این صورت است که علاوه بر اینکه هم مستر و هم اسلیو باید در یک کانال یکسان باشند بایستی شناسه وایرلس (wireless ID ) یکسانی هم داشته باشند.این شناسه یک عدد چهار رقمی بین 0000 تا 9999 میباشد.
به عبارتی 10000 شناسه مستقل برای هر کانال! ( البته خودم هنوز نمیدونم این موضوع چقدر بدرد میخوره؟)
ونهایتا اینکه سیستم رادیویی این فلاش اسکنری داره که به صورت گرافیکی بهتون نشون میده کدام کانال میتونه مناسب ترین ( cleanest ) انتخاب باشه.
و خیلی چیزای دیگه...
در مجموع جمله ای که به عنوان جمع بندی ( حالا از روی تعصب یا از روی واقعیت ) خطاب به کاننی ها گفته اینه :
با این مضمون:نقل قول:
Canonistas, hold your heads high. Again, we are on the cutting edge of technology. Welcome to the future of Speedliting!
سایت اختصاصی Syl Arena :نقل قول:
و ای کاننی ها سرتان را بالا بگیرید...ما دوباره بر قله توسعه یافتگی تکنولوژی ( اسپیدلایت ) قرار داریم...آینده روشنی در پیش روی ما ( فلاشبازان ) است
کد:www.sylarena.com
اينهمه مطلب خوب گذاشتي آدم روش نميشه آف بزنه ولي فكر كنم اگه نيكون دير بجنبه شما بخاطر همين فلاش هم كه شده كنوني بشي.
اما نكته اصلي: روزبه جان ارزونتر حساب كن ... شما ديگه چرا ؟
اينجا اصولا ممكنه همهجور اشخاصي رفتو آمد كنند ؛ با اون قيمتي كه شما زدي و اون همه لايك ،
تاجر محترم بخواد ارزونتر هم قيمتگذاري كنه ، نميكنه !!!
دانلود PDF این فلاش
دانلود PDF Transmitter ST-E3-RTکد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/0/0300007510/01/600ex-600ex-rt-c-en.pdf
کد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/5/0300007515/01/st-e3-rt-c-en.pdf
سلام
چرا با آمدن ای فلاش ( Canon 600EX- RT ) کلا تولید (speedlite580exii )متوقف شد؟
گویا دفترچه فارسی برای این فلاش هنوز موجود نیست - دوستان در خصوص آموزش این فلاش راهنمایی بفرمایند
با تشکر
آیا بجز فرستنده رادیویی ST-E3-RT فرستنده ارزانتری که با فرکانس رادیویی این فلاش سازگار باشد موجود هست ؟
دوستانی که با این فلاش آشنایی بیشتری دارند لطفا کمی در خصوص این فلاش راهنمایی بفرمایند
سوال جالبیست!
قبلا اینجوری بود که کانن سیستم اینفرارد رو برای بحث وایرلسش به مشتریهاش عرضه کرده بود و خیلی ها به دنبال داشتن وایرلس رادیویی بودند و حاضر بودند هزینه سنگینی متحمل بشن تا تریگرهای رادیویی گرانقیمت تهیه کنند.
الان کانن اومده و فلاش گرانتری رو بهمراه سیستم رادیویی ارائه کرده به نام 600ex-rt و شما پول این سیستم رادیویی رو با خرید فلاش قبلا پرداخت کرده اید اونوقت الان میخواهید روی سیستم رادیویی third party به موازات کانن سرمایه گذاری و هزینه کنید!
در مورد اینکه فرستنده third pary مشابه st-e3-rt وجود داره یا نه تقریبا مطمئنم که فعلا چنین چیزی معرفی نشده ( یا حداقل من نشنیده ام ) ولی اگه هم قرار باشه چنین تریگر رادیویی معرفی بشه نباید چیز ارزونی باشه.
دوستان کسی اطلاع داره از کجا میشه فرستنده رادیویی ST-E3-RT رو تهیه کرد و قیمتش موجود در ایران چقدره ؟
با صحبت هایی که با دوست عزیز جناب میری داشتم به این نتیجه رسیدم که همین فرستنده رو تهیه کنم ولی فروشگاهی که داشته باشه پیدا نکردم
خیلی مخلصیم میخوام اگر خدا خواست و ما پولامونو یکم جمع و جور کردیم یه فلاش دیگه بگیرم با این فرسنتده بزنیم تو کار فلاش بازی برای مدل کار هنرجوها:redface:
دوستان من یه سوال داشتم..شاید احمقانه به نطر برسه
من یکی از این فلاش ها رو دارم
یه رادیو تریگر photoflex هم دارم
میشه این فلاش با اون فرستنده هماهنگ بشن؟
----------------------------------------------------
جواب سوالم رو خودم پیدا کردم:redface:
با سلام خدمت دوستان
من اصلا حرفه اي نيستم ببخشيد سوال پيش پا افتاده اي ميكنم
من يه فلش ٦٠٠ اي ايكس آرتي گرفتم و بدنهي دوربينم هم ٧ دي هست
چجوري ميتونم از قابليت فرستنده بودن بدنه استفاده كنم و فلش رو بصورت وايرلس كنترل كنم كه زمان عكاسي بدون اينكه فلش خود بدنه شليك كنه فقط فلش اكسترنالم اين كارو انجام بده!
چون شنيدم بدون كابل و ترينگر، خود ٧ دي قابليت كانكت شدن داره!
دوربين 7 دي تريگر نوري داره نه راديويي!و براي استفاده از اين فلاش بصورت آف كمرا دوربين را مستر و فلاش اكسترنال را اسليو قرار داده در لحظه اي كه شاتر ميزنيد فلاش خود دوربين به فلاش اكسترنال همزمان دستور شليك ميده پس بايد حتما فلاش سرخود دوربين در اين موقعيت روشن بوده شليك كند(اگر چه ميتوانيد نسبت قدرت فلاش دوربين را در تنضيمات آن به كمترين حد برسانيد تا روي سوژه اثري نداشته باشد).ولي اگر ميخواهيد از مزيت تريگر راديويي فلاش 600 استفاده كنيد حتما بايد راديو تريگر جداگانه تهيه كرده روي دوربين نصب نمائيد.ولي بدنه هاي جديد تر از 7 دي مثل 5DIII نياز به اين راديو تريگر نداشته كمپاني آن را در دوربين قرار داده است لذا با فلاش 600 سازگاري كامل دارد.مناسب ترين فلاش براي 7 دي بنظرم 580 مارك دو است.
خوب اين فرستنده ي نوري كه همه دوربينا دارن...
من با هر دوربيني فلاش بزنم خود فلش نور و تشخيص ميده و فلش ميزنه
ديگه برتري ٧ دي نسبت به اونا چيه؟!!؟
در هنگام استفاده از دوربین هائی که قابلیت کنترل فلاش به صورت وایرلس را دارند (مثل 7D ، 60D، 600D و ...) فلاش سر خود دوربین اطلاعات TTL و همچنین دستور شلیک را به صورت علائم نوری و در کسر بسیار کوچکی از ثانیه و قبل از باز شدن شاتر برای فلاشی که همین قابلیت را داشته باشد ارسال می کند. بنابر این اولاً فلاش می تواند هم به صورت TTL کار کند و هم به صورت منوال قدرت فلاش توسط دوربین کنترل شود و ثانیاً چون فلاش سر خود به صورت پری فلاش عمل می کند، نور آن تقریباً تاثیری روی نوردهی سوژه ندارد.
در دوربینی که چنین خاصیتی ندارد و بخواهیم با فلاش سرخود دوربین و فلاش تریگر نوری، فلاش را فعال کنیم اولاً اطلاعات TTL و کنترل فلاش از طریق دوربین وجود نخواهد داشت و ثانیاً نور فلاش سر خود دوربین روی نورپردازی سوژه موثر خواهد بود.
خوب دوست من چرا نميشه فلش رو مستر گذاشت؟
هميشه رو اسليو كار ميكنه
و مسئله اينجاست كه سافت باكسم بزرگه و جلوي اون قسمت قرمز مادون قرمز فلش رو ميگيره و اينجوري وقتي ٧دي فلش ميزنه ديگه فلش من نميزنه!
چه راه حلي هست؟
آيا ميشه فلاش اكسترنالم مستر بشه؟
فلاشم ٦٠٠ اي ايكس آر تي كنونه
سلام
شما چند فلاش دارید؟
آیا با فلاش 600 می خواهید فلاش های دیگرتان را کنترل کنید (مستر شدن فلاش برای این هدف است) اگر برای این هدف است، یا باید فلاش مسترتان روی دوربین بسته شود یا با یک کابل TTL فلاش را به دوربین متصل کنید.
اگر فقط یک فلاش دارید و می خواهید آن را به صورت Off Camera استفاده کنید، دیگر فلاش نمی تواند مستر باشد و یا باید اسلیو باشد و توسط سیستم کنترل وایرلس نوری 7D کنترل شود (چون 7D سیستم وایرلس رادیوئی ندارد)، یا یک رادیو تریگر بخرید یا فلاش را توسط کابل TTL به دوربین متصل کنید.
با توجه به بزرگی سافت باکس،شاید اگر هد فلاش را 90 درجه بچرخانید تا قسمت مادون قرمز به سمت دوربین قرار گیرد مشکل حل شود.
ارادتمند
ممنونم ازين همه حوصله و پاسخ هاي كامل
پس دوست عزيز با اين اوصاف اگه جلوي مادون قرمز فلش پوشيده نباشه فرمان نوري رو فلش از دوربين ميگيره؟
روز و شب و روشن و تاريك بودن فضا
يا دور و نزديكي به دوربين
يا حتي مثلا پوشت و جلو بودن دوربين نسبت به فلش هيچ اهميتي نداره؟
فرمان نوري فرستاده ميشه و فلش هم چون جلوي مادون قرمزش بسته نيس ميگيره فرمان و فلش ميزنه؟!!؟
سلام
اگر بخش سنسور مادون قرمز فلش،بتواند فلش سرخود دوربین را ببیند و مهمتر اینکه تنظیمات فلش و دوربین درست باشد، فرمان نوری انجام خواهد شد.
در نور روز با شدت خیلی زیاد اگر فاصله دوربین با فلش زیاد باشد ممکن است فرمان به درستی اجرا نشود.
دور بودن دوربین از فلش مهم است. اگر فاصله از حد مشخصی بیشتر باشد (در دفترچه راهنما مشخص شده است) فلش کار نمی کند
پشت و جلو بودن دوربین نسبت به فلش مهم است. فلش باید فلش سرخود دوربین را ببیند (البته در فضاهای بسته کوچک،می توان از انعکاس فلش سرخود از دیوارها بدون اینکه فلش دوربین را ببیند، فلش را فعال کرد)
ارادت
دوستان عزیز سوالی در خصوص عملکرد فلاش 600 EX RT در قابلیت همزمانی پرده شاتر (همزمانی پرده دوم شاتر) دارم
به این روش چند عکس انداختم احساس کردم کمی به متحرک شدن قسمتی از تصویر که مد نظر بود کمک میکنه ولی هنوز تصور درستی از این قابلیت ندارم
ممنون میشم دوستان بیشتر راهنمایی بفرمایند و اگر امکانش بود تصاویری برگرفته از این تکنیک رو بزارند
با تشکر
محد جان این مد در خیلی از موارد خلاقیت می طلبه و مختص این فلاش نیست.
ولی از عمومترین کاربردهاش داشتن همزمان بک نورانی و سوژه روشن در شب هست مثلا سرعت شاتر پایین برای داشتن پس زمینه روشن و زدن فلاش در پرده دوم برای روشن شدن سوژه:
فراموش کردم، برای دیدن نمونه های مد همزمانی پرده دوم، این جمله رو در تصاویر گوگل جستجو کنید: second curtain یا second curtain flash
سلام.اگر برداشتم از سوال شما درست بوده باشد آنگاه باید عرض کنم این سوال مختص فلاش 600ex نبوده و میتواند در تاپیک سوالات عمومی مطرح گردد تا جواب سریعتری دریافت نمایید.
در دو عکس زیر که با سرعت شاتر 2 ثانیه ثبت شده بخوبی مفهوم پرده اول و دوم شاتر قابل دریافت است.
در هر دو عکس حرکت دست از راست به چپ است( فلش سبز)
چراغ قوه روشن است.
پرسشی داشتم. بنده می خواهم این فلاش را با دوربین خودم 7D به این گونه استفاده کنم و چندان هم فرصت آزمون و خطا ندارم: می خواهم فلاش را درون خودرویی در حال حرکت جاگذاری کنم و سپس با کنترل وایرلس نوری خود دوربین عکاسی کنم. حال فاصله ی من با خودرو چون در حال حرکت است چقدر باید باشد ( فاصله ی مطرح شده در دفترچه فلاش و در حالت سکون 15 متر حداکثر و در زمان استفاده از سیستم وایرلس نوری 7D می باشد ) ؟ خودرو حداکثر چه سرعتی می تواند داشته باشد تا ارتباط بین فلاش دوربین و فلاش 600 به صورت آف کمرا صحیح برقرار شود تا فلاش بزند و بنده ضایع نگردم؟
سرعت مهم نيست.فاصله نبايد از مقدار مجاز بيشتر شود.
ارتباط 7D و این فلاش optical می باشد . یعنی infrared
طبق صحبت مسعود عزیز قاعدتا باید جهت دوربین و فلاش باید طوری باشد که همدیگیر را ببینیند.
برای استفاده رادیویی نیز canon یک بیلبیلک 300 دلاری ساخته Speedlite Transmitter ST-E3-RT یا اینکه باید از یک 600-ex-rt دیگر استفاده برد.
پس برای ضایع نگشتن :shock: یک فلاش تریگر تهیه کنید برد بیشتری هم از infrared دارد. یا اینکه حتما قضیه را تست کنید
با احترام
سلام
از آنجایی که دفترچه راهنمای فارسی این فلاش موجود نیست ... کمی در مورد منو های آن توضیح بدن .... بالاخره یکی باید بانی این عمل خداپسندانه بشه دیگه
ممنون
با سلام خدمت دوستان...امروز بعد از مدتها کلنجار رفتن با قیمت این فلاش, یکی از اینها رو تهیه کردم...تقریبا منوالش رو کامل خوندم...دوست داشتم چند مورد رو با دوستان به اشتراک بذارم...اول اینکه بر خلاف ظاهر متفاوت چیدمان دگمه ها و تنظیمات فلاش, کار کردن با منوها بسیار راحت تر از مثلا 580 هست...مثلا تقریبا تنظیم C.Fn های فلاش بدون استفاده از دوربین جهت دیدن منوها ممکن هست و تنظیمات وایرلس بسیار راحت تر و منطقی تر قابل اجراست...با تمام مدلهای قبلی Speedlite هم بصورت اپتیکال وایرلس سینک میشه و نکته جالب اینکه در حالت رادیویی قابلیت تریگر کردن دوربینهای دیگر رو هم داره...البته به شرطی که یک فلاش 600 دیگه روی اون دوربین باشه...خلاصه اینکه قیمتش بالاست...ولی من شخصا از چیزی که فکر می کردم الان راضی تر هستم :-D...فعلا...
با سلام
دوستان گرامی در خصوص ارتباط این فلش با دوربین 5d Markiii، خود دوربین به صورت رادیویی با فلش ارتباط برقرار میکند؟
با سلام
پس با مارک3 چگونه میتوانیم با این فلش ارتباط برقرار کنیم؟
با سلام
ببخشید من اطلاعاتم در این زمینه ضعیفه و کمی گیج شدم، بالاخره 5DIII تریگر میخواد یا نه؟ اگر نیازه پس فرقش با 7D از این لحاظ چیه؟ ممنون میشم بیشتر توضیح بدین.
و آیا بر روی 6D این مشکل وجود ندارد، یعنی وایرلس سینک میشه با این فلاش و نیازی به فلاش دوم بر روی کفشک، یا تریگر نخواهد بود؟
پیشاپیش سپاس.
دوست عزيز دوربينهايي مثل 7 دي روي خودشون فلاش دارند و همون فلاش ميتونه در مواقعي كه فلاش دوم استفاده ميكنيد نقش مهمي داشته باشه و تريگر نوري با فلاش دوم يا سوم ايجاد كنه و گروپ ايجاد ميشه...اما دوربينهاي فول فريم كنون فلاش سرخود دوربين ندارند لذا يا بايد يك فلاش اكسترنال روي هات شو ببنديد تا اون كار تريگر نوري رو با فلاش دوم و سوم انجام بده و يا بايد يك راديو تريگر تهيه كنيد و به وسيله اون هر چند تا فلاش اكسترنال رو بصورت وايرلس كنترل كنيد.در اين مورد 6 دي با مارك 3 مثل هم هستند...اين خاصيت فول فريمهاي كنون است!
درود بر شما
همه فلاشها مستر نیستند...در کنون فلاشهایی مانند 580 و 600 فابلیت مستر و اسلیو دارند و فلاش 430 فقط اسلیو است.بدین معنی که فقط فرمان گیرنده هستند و توسط تریگرها،دوربین یا یک فلاش مستردیگر قابلیت کنترل شدن دارند اما خود فرمان دهنده نیستند.در موردی که فرمودین فقط عکس آن صادق است یعنی فلاش 600 را روی دوربین ببندید و با آن 430 را کنترل کنید.
سلام.کسی می تونه راهنماییییییی کنه؟
speed light canon 600ex با دوربین canon 5d mark iiخریداری کردم.م خوام از این فلاش در فضای باز استفاده کنم با نصب روی دوربین یا جدا ؟چیکار باید کنم؟مطالب تو سایت ها خیلی پراکنده است؟
دوستان سلام. چند تا سوال راجع به این فلش داشتم
لطفا تفاوت دو حالت ettl و ext a رو تو این فلش بفرمایید و اینکه هر کدام تو چه موقعیتی کاربرد داره.
روی بدنه 6d در حالت Av یا Tv تو مد ettl یا ext a خیلی از قدرت فلش استفاده نمیکنه. مثلا تو محیط با نور متوسط با f5.6 زمان رو کمی نسبت به حالت بدون فلش کاهش میده که درصورت استفاده از سه پایه ترکیب نوری جالبی با محیط میده ولی بدون سه پایه مجبور به استفاده از حالت دستی دوربین میشم که در اون حالت سوژه نسبتا خوب نورپردازی میشه. اگر دوستان در این مورد راهنمایی بیشتر بکنند ممنون میشم.
علیرضای عزیز
باسلام
در مورد تفاوت Ettl و Ext A. اولی Ettl = Evaluative trough the lens یعنی محاسبه نورسنجی و مقدار تشعشع نور فلاش بر اساس میزان نور دریافنی از طریق لنز دوربین انجام میشود در حالیکه Ext A میزان بازتاب نور از موضوع و مقدار تشعشع لازم توسط خود فلاش و کاملا مستقل از دوربین محاسبه میشود.
پست قدیمی بود ولی فرستنده جدا از دوربین است
فایل پیوست 62829
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز آیا غیر از فرستنده ST-E3-RT فرستنده دیگری هست که با سیستم رادیویی این فلاش کار کند چون من شنیدم که یانگنو چنین چیزی ساخته(yn-E3-RT)؟ اگر هست آیا در بازار ایران موجود است؟
سلام
بله دوست عزیز YN E3 Rt یونگنو با امکاناتی بیشتر از نمونه اصلی کانن هست و احتمال پیدا شدنش تو بازار ایران خیلی کمه.
من از آمریکا سفارش دادم خیلی عالیه و راضی هستم ضمنا قیمت مناسبی هم داره این نمونه اگر بعضی حضرات وارد کنن با توجه به قیمت YN 622C جفتی 80 دلار که 450 هزار تومن میفروشن حتما YN E3 RT 150 دلاری را هم 900 هزار تومن قیمت گذاری میکنن.
توصیه میکنم اگر کسی را خارج دارید از اون طریق سفارش بدید تا گرفتار دلار 5600 تومنی این حضرات نشید.
درود
دوستانی که فلش 600EX-RT speed lite را داشتند بفرمایند آیا این فلش به صورت Off camera با 6D کار میکند یا باید رادیو تریگر تهیه کنم ؟؟
متشکرم
سلام دوستان ؛
کسی از بچه ها منبع آموزشی ، کتابی ، راهنمایی برای استفاده از این فلاش و یا فلاش های اکسترنال میشناسه معرفی کنه ؟
چند نفر از بچه ها هم در پست های قبلی که البته شاید قدمتی یک ساله هم داره ، درباره راهنمای استفاده از این فلاش سوال کرده بودن که همگی بی پاسخ مونده بود.
اگر از دوستان کسی منبع آموزشی میشناسه ( فیلم یا کتاب ) معرفی کنه تا ما هم بهره ببریم.
با تشکر
اين ويدئو خوبه البته بايد کاملش رو دانلود کنيد نسخه روی يو تيوب کامل نيست
http://www.youtube.com/watch?v=Eoi5uxZq7z8
از دوستانی که پاسخگو بودن تشکر
جناب نعمت اللهی اتفاقا بنده به شخصه علاقه خاصی به مطالعه و رفتن تو جزئیات و درآودرن زیر و خم هر چیز را دارم.
یادش به خیر زمانی که دوربین 5D خریداری کردم، حدود یک ماه اصلاً هیچ شاتی نزدم تا اینکه کل دفترچشو خوندم و وقتی همه چیزش رو فهمیدم ، اون وقت شروع به عکاسی کردم.
دفترچه راهنمای این فلاش را هم از سایت کانون دانلود کردم، اما بیشتر سوالم منظور این بود که شاید مثل دفترچه های فارسی دوبین ها که تو بازار موجوده ، دفترچه این فلاش هم باشه و بتونم خریداری کنم تا در کنار مطالعه نسخه انگلیسی ، نسخه فارسیش هم کمک بهتری بهم بکنه.
در هر صورت تشکر از پاسخگوییتون :)
سلام، میخواستم بدونم که کدوم بدنه های کانن قابلیت کنترل وایرلس فلاش رو دارند؟
اگر اشتباه نکنم 7D, 60D, 600d قابلیت وایرلس دارند و تریگر نمیخوان، درست میگم؟