اسم این وسیله که داره نور میده چیه ؟ و چه قیمتی داره ؟ و سایز های ان چیه ؟
428855_119463004863763_1891497863_n.jpg
اسم این وسیله که داره نور میده چیه ؟ و چه قیمتی داره ؟ و سایز های ان چیه ؟
428855_119463004863763_1891497863_n.jpg
با سلام خدمت دوستان عزیز امروز یک سافت باکس دیفیوزر برای فلش سر خود سالار درست کردم گفتم اینجا بزارم شاید به درد ماکرو گرافان عزیز بخوره .
DSCF4204.JPG
DSCF4205.JPG
DSC02184.JPG
(سالار رو ببینید چه ابهتی پیدا کرده)
ساختش هم خیلی راحته . یک قسمت می خواد که فلاش بره داخلش و به سر اون هم محفظه سافت باکس متصل میشه .
DSC02180.JPG
فلش هم که به این صورت از اینجا دیده میشه . البته هنوز صفحه دیفیوزری برای در نظر نگرفتم و اون رو هم که بزارم دیگه کامل میشه .
به نظر من که وسیله خیلی مفیدیه برای ماکرو گرافی و نور خوبی هم میده .
پیمان شکوری من
Nikon d7100 +sigma 20mm1.4 art . nikkor 50mm f1.8g + sigma 150mm macro
Manfrotto 290dual . Manfrotto 804
Tifoto ball head
آقرین پیمان عزیز
پیشنهاد می کنم دیواره های داخلی دیفیوزر را به جای کاغذ سفید، کاغذ آلمینیومی چروک شده بچسبانی (آلمینیوم فویل را مچاله کنی تا چروک شود و بعد صاف کنی) و دهانه خروجی آن را هم با یک یا دو لایه پارچه بارانی سفید بپوشانی تا یک دیفیوزر/سافت باکس کوچک داشته باشی!
ببخشید جناب auditore ولی این وسیله ای که شما طراحی کردید نمی تونه کارایی مناسبی داشته باشه دلیلش هم اینکه این نوع وسیله سافت باکس دیفیوزر نیست مورد سافت باکس باید به عرضتون برسونم که استفاده از سافت باکس برای هدایت نوربه صورت نرم و تسویه شده و برای نرم کردن سایه های سوژه به کاربرده میشه که شما دراینجا متاسفانه از فیلتری برای تسویه کردن نور استفاده نکردید که این باعث میشه نور به صورت پخش شده وبدون کنترل تابیده بشه . کما اینکه نوری که شما برای عکاسی ماکرو لازم دارید باید به جلوی لنز برسه که این هم با وجود بلندی لنز مورد استفاده و حتی اون افتابگیر نمیتونه درمسیر هدایت شده قرار بگیره و این وسیله فقط میتونه مسیر نورشما رو تغییر بده .
Nikon D600
ممنون .
بنده عرض کردم ""هنوز ""دیفیوزری براش در نظر نگرفتم یعنی چیز مناسبی هنور پیدا نکردم(در حال بررسی پارچه های و مواد مختلف برای بهترین کارایی مد نظر خودم هستم) . و معلومه که همینطوری به درد نمی خوره .
در مورد هود و اینا هم که من معمولا با فیلتر کلوز آپ +2 ماکرو میگیرم و در فاصله کانونی 400mm تقریبا در فاصله 35-40 سانتی از دهنه لنز فکوس میکنه و طی تست هایی که انجام دادم در این فاصله کل سوژه رو روشن میکنه .
با تشکر از راهنمایی شما دوست عزیز
خیلی ممنون جناب چگینی عزیز در مورد فویل حتما امتحان میکنم و در مورد دهنه خروجی هم دنبال همین چیزی که شما میگید هستم فقط من تا حالا پارچه بارانی نشنیدم(اسم دیگری هم داره) .آقرین پیمان عزیز
پیشنهاد می کنم دیواره های داخلی دیفیوزر را به جای کاغذ سفید، کاغذ آلمینیومی چروک شده بچسبانی (آلمینیوم فویل را مچاله کنی تا چروک شود و بعد صاف کنی) و دهانه خروجی آن را هم با یک یا دو لایه پارچه بارانی سفید بپوشانی تا یک دیفیوزر/سافت باکس کوچک داشته باشی!
با تشکر
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
DSCF4277.JPG
DSCF4276.JPG
سلام
این هم یک نمونه از نور این دیفیوزر ما
عکس بالا بدون دیفیوزر و با نور خود فلاش و پایینی با دیفیوزر گرفته شده . هر دو هم بدون ویرایش و خروجی مستقیم سالار هستند .
در مورد سایه ها که خیلی خوب عمل کرده و تمام سایه های اضافی رو حذف کرده و بزرگهاش رو هم کاملا محو کرده . از نظر جزئایت هم خیلی بهتر شده .
پیمان شکوری من
Tifoto ball head
سلام.کاغذ کالک و پوستی رو هم امتحان کنید.ارزان و در دسترسالبته هنوز صفحه دیفیوزری برای در نظر نگرفتم و اون رو هم که بزارم دیگه کامل میشه .
رضا آدینه
با تشکر از دوستان گرامی
DSCF4312.JPG
فعلا برای دیفیوزر از این یونولیت هایی که برای محافظت وسایل میزارن و داخل جعبه فیلتر ها هم هست گزاشتم .
آقای خندان هم از این ها استفاده میکردند . و این عکسی رو هم که گزاشتم با همون گرفتم . یک کم ته رنگ زرد داره که خیلی کمه و علاوه بر اینها فکر میکنم کمی به نور بافت هم میده که به کار کمک میکنه . حالا فردا با آقای خندان میریم برای عکاسی و اونجا تست میدانیش میکنم ببینم چه طوریاست .
با تشکر
پیمان شکوری من
Tifoto ball head