دوستان لطفا یه فلاش خوب برای فوجی 9500 معرفی کنید؟به کمتان نیازمندم؟!!!
دوستان لطفا یه فلاش خوب برای فوجی 9500 معرفی کنید؟به کمتان نیازمندم؟!!!
من حدود دو سه ماهي ميشه که اين فلاش رو گرفتم و در کل هم ازش راضيم ( بخصوص بخاطر مورد 9 ) ! فکر ميکنم انتخاب خوبي باشه براي شما ...
قيمت : حدود 40 هزار تومن
اين نوشته ها رو هم دقيقا ً از کاتالوگش گرفتم :
عيسی
عیسی جان میشه بگی منظور از اون guide number چی هستش؟
سلام دوستان
فكر ميكنم guide number همان عدد راهنماي فلاش ميباشد كه زماني كه شما ميخواهيد ميزان دريچه دوربين را نسبت به فاصله و با استفاده از فلاش تنظيم كنيد بايستي از اين عدد استفاده نمائيد.
كه جهت پيدا كردن عدد ديافراگم بايستي عدد راهنما را بر مقدار فاصله تا سوژه تقسيم نمود. كه هر چه اين عدد بزرگتر باشد يعني فلاش قويتر است
عليرضا وحيد
Canon EOS350D,Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II
Canon EOS500, EF 28-80mm f/3.5-5.6 MC
Flash:Canon Speedlite 220EX
عاشق طبيعت و گردشگري
ممنون وحید جان از توضیحتون.
اگه من درست توضیحات مربوط به فلاش رو فهمیده باشم برد اون حداکثر حدود 6 متر هستش.که این برای دوربینی مثل فوجی9500 که بردش فلاشش حدود 5متر هستش کافی نیست.
اگه اشتباه میکنم راهنمایی کنید لطفا.
راستش من اين مطلب را كه چگونه از عدد راهنما استفاده ميشود را در كتاب عكاسي (2) مربوط به دانشآموزان رشته گرافيك خواندم.
ولي در مورد اين فلاش با توجه به ابعاد و اندازه اش بعيد ميرسد كه بردش 7 متر باشد.
من يك فلاش كنون 220ex دارم عدد راهنمايش 22 ميباشد و در مشخصاتش گفته شده بازه مسافت نوردهي از 0.5 تا 30 متر است. انصافاً كه كارش نيز عالي ميباشد.
عليرضا وحيد
عاشق طبيعت و گردشگري
راستي يك مورد به نظر من رسيد و آن هم اين است كه هر فلاشي كه ميخواهي بخري هم مارك دوربينت باشد
عليرضا وحيد
عاشق طبيعت و گردشگري
راستش من فلاش مارک پاناسونیک فقط یه دونه دیدم که اون هم بردش حدود 10 متر بود که کمه.نوشته اصلی توسط a.vahid
حالا آقا وحید شما خودت با توجه به جدول فلاشتون فکر میکنید بردش همونی هستش که نوشته؟
جناب محبی از لطفتون ممنونم.
آقای نجفی عزیز، فلاش عیسی بسیاز فلاش خوبی است و فکر میکنم بهتر از آن با ابن قیمت پیدا نکنید.