سلام
کیفیت فلاشهای دوربینی DBK چطوره؟ کسی ازشون استفاده کرده؟
سلام
کیفیت فلاشهای دوربینی DBK چطوره؟ کسی ازشون استفاده کرده؟
بهنام ورشوساز
Canon EOS 600D , EF-S 18-55 IS II , EF 50 f/1.8 II , EF-S 55-250 IS STM , Hahnel Triad 40 Tripod
این فلاش تازه اومده تو بازار. منم خیلی اطلاعات ازش ندارم و البته مشتاقم بدونم چطوریه!
البته از یکی دو نفری که چشمونو بستن و رفتن این فلاش چینیه تازه وارد رو خریدن. پرسیدم می گفتن خیلی خیلی راضی هستن فکرشو نمی کردن با این قیمت همچین فلاشی گیرشون بیاد.
نمی دونم! ان شالله یکی از دوستان بگیره آزمایش کنه!
دروداین فلاش تازه اومده تو بازار. منم خیلی اطلاعات ازش ندارم و البته مشتاقم بدونم چطوریه!
البته از یکی دو نفری که چشمونو بستن و رفتن این فلاش چینیه تازه وارد رو خریدن. پرسیدم می گفتن خیلی خیلی راضی هستن فکرشو نمی کردن با این قیمت همچین فلاشی گیرشون بیاد.
نمی دونم! ان شالله یکی از دوستان بگیره آزمایش کنه!
یکی از دوستان حدود 30-40 روز پیش قصد خرید یک عدد فلاش ارزان قیمت را داشت که مدل DB-660 این برند را به قیمت 410 تومان خریداری کرد پس از 20 روز استفاده از این فلاش که به قول خودش حدودا از 150-200 شات از این فلاش استفاده کرده ، جنس مذبور بعد این مدت بلا استفاده شده و عکسی را برای بنده ارسال کرد که برای دوستان به نمایش میگذارم:
0.jpg
پ.ن : البته شاید تعمیم جز به کل باشد ، اما حضوری هم که این فلاش رو بررسی کردم نسبت به برندهای مثل Nissin یا yongnuo دلچسب به تظر نمی رسید .
ارادت
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
"آیدین گیویلی"
www.idingivili.ir
Canon 70D + 100mm macro L , 50mm F1.4 , 10-18mm , Speedlite 600ex-rt
درود
منم قبل از خرید فلش نیکون، اولش درباره برندهای متفرقه تحقیق کردم. مخصوصأ ریویوهای کاربران سایت آمازون خیلی به من کمک کرد. حتی برندهای یانگنو و نایسین که بهترین برندهای متفرقه هستند در موارد متعددی کاربران شاکی بودند. امکانات بسیار خوب و پیشرفته ایی دارند اما به قول ما ایرانی ها بگیر نگیر داره! اگه برات گرفت که خوش به سعادتت ولی اگه نگرفت پولت رو ریختی دور! حالا این برند که دیگه جای خود دارد.
به همین خاطر به نظر بنده خرید برند اصلی، حتی بصورت دست دوم، باز هم از آکبند متفرقه بهتره.
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
سلام من دوتا ازین فلاش تهیه کردم اولی تقریبا ۶ ماهی میشه راجب کیفیت نور و کلوین نمیتونم نظری بدم چون خیلی حرفه ای نیستم ولی بارها به خصوص تو مراسم ها با ته قدرت تعداد زیادی شات گرفتم که انصافا تا الان آخ نگفته با باطری سونی ۲۱۰۰ میلی آمپر حدود ۲۵۰ تا شات رو راحت میزنه و قدرتش هم خوبه انقدر راضی بودم که چند روز پیش یکی دیگه هم تهیه کردم واسه فضای باز استفاده کنم.فقط کیفیت بدنه دلچسب نیست!