دو روز سپری شد.نوشته اصلی توسط roovigital
آقا اگه جواب نداره قیدش رو بزنیم.
دو روز سپری شد.نوشته اصلی توسط roovigital
آقا اگه جواب نداره قیدش رو بزنیم.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
نه دوست عزیز مشکلی نبوده ، بعدا توی همون تاپیک مسعود جریان رو توضیح دادنوشته اصلی توسط roovigital
من که این فلا ش رو دارم بسیار ازش راضی هستم و مقدار مسافت و نوردهی را درست حساب میکنه، در مورد فاصله کانونی بین 28 تا 105 قرار داره که البته برای 17 مم هم پخش کننده نوری داره
در مورد فلاشهای برند متز و آسیب راستش من اطلاع دقیقی ندارم .
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم.
سعید نقشبندی
جناب عبدالهای بخشید؛شرمنده....اصلا به سوال شما دقت نکرده بودم....
اون مشکل فاصله از من بود که سعید درست میگه همونجا ادامه...جواب دادم...من با توجه به ذهنیت قبلی فکر میکردم که این گاید نامبر فاصله رو با هدف اندازه گیری میکنه که النطور نبود...بلکه قدرت فلاش رو برای نوردهی تا مسافت خاصی معین میکنه....
سعید در مورد فاصله ....توضیح داد....
آقای عبدالهای لطف بفرمایید در مورد مشخضات فنی این فلاش بیشتر توضیح بدهید یا اگر لینکی در این مورد دارید در اینجا قرار بدهید....و من یه متز 38 از یکی از دوستانم امانت گرفتم و چند بار هم روی این دوربین امتحانش کردم بعد تازه توی این انجمن خوندم که ممکنه به مدارهای دوربینم آسیب برسونه حالا از کجا باید بفهمم که این مشکل بوجود نیومده.
ممنون میشم.....
ویرایش توسط Ghadiri : Thursday 25 May 2006 در ساعت 18:16
مسعود قدیری
مسعود جان ممنون...
راستش منم اطلاعات دقیقی از این فلاش ندارم هرچه هم گشتم چیز بدر بخوری تو اینترنت پیدا نکردم.
البته مدل فلاش، 36 ct2 هست که من به اشتباه 38 گفتم.
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
خوب هیچ اشکالی نداره...با یک ولت متر ولتاژ دو یر کفشک فلاش رو اندازه بگیر....نتونستی من میتونم برات این کار رو انجام بدم....اگر این ولتاژ زیر 20 ولت بود اشکالی تداره اگر بیشتر بود.....ریسک نکن...البته من تا ولتاژ 54 ولت رو روی دو سر تریستور دوربین انداختم....و مشکلی نبوده...نه بایک عکس...خیلی زیاد...اما در مجموع به ریسکش نمیرزه....نوشته اصلی توسط roovigital
در مورد ولتاژ کاری که گفتم انجم بده...با من در خدمتم...بقیه پارامترها مهم نیست...
مسعود قدیری
مسعود جان یکمی باید صبر کنم چون به اون بنده خدا فعلا دسترسی ندارم.از طرفی هم باید ولت متر جور کنم البته در این مورد مشکلی نیست.
اما متوجه نشدم شما چه طور میتونید زحمت این کار رو برام بکشید مگه شما به این فلاش دسترسی دارید.
روح الله عبدالهی
به این میگن سوتی.....نوشته اصلی توسط roovigital
اصلا توجه نکردم شما کجای این کره خاکی هستید....اما اگر شما بخواهید دنبال این فلاش هم میگردم.....
مسعود قدیری
نه خیلی ممنون در اولین فرصت آزمایش رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم.
روح الله عبدالهی
آقای قدیری عزیز
امروز فلاش رو با یه ولت متر دقیق اندازه گیری کردم.
متوسط شد 23 ولت.
روح الله عبدالهی
خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نداره.....نوشته اصلی توسط roovigital
مسعود قدیری