اول ممنون از پاسختون.....ولی اینا که فرمودید خیلی متوجه نشدم.....زیر دیپلم بفرمایید
خواستم باتری بگیرم چی بگم به آفا باتری فروش؟ باتری ماشین بگیرم خوبه؟
اول ممنون از پاسختون.....ولی اینا که فرمودید خیلی متوجه نشدم.....زیر دیپلم بفرمایید
خواستم باتری بگیرم چی بگم به آفا باتری فروش؟ باتری ماشین بگیرم خوبه؟
باتری ماشین خودش انواع و اقسام داره، ولی باتری ماشین های بالای 60-70 آمپر-ساعت جوابگوی کار شما هستند، با توجه به اینکه سعی کردیم کمی هم overdesign انجام بدیم.
امیرحسین
دوستان از چه باتری ای روی فلاش های Nissin استفاده میکنین؟ باتری شارژِی خوب جواب میده؟ اگه باتری آلکالاین غیر شارژی استفاده میکنین چقدر دووم میاره؟
ویرایش توسط Rouzbeh Ehsani : Sunday 30 June 2013 در ساعت 20:37
من يه ست سونی دارم يه دونه از اين بی اسم های چينی
هر دوشون 2500 ميلی آمپر هستن
بی اسم گاهی تو شارژر ارور ميده (شارژر پر سرعت دارم که ال سی دی داره )
اما تو شارژر معمولی مشکل نداره
سونی بهتر کار ميکنه اما 3-4 برابر قيمت داره که به نظر من 3 ست باطری بگيری بهتره چون سونی 3 برابر شارژ نگه نميداره
فقط در مورد شارژر هم دقت کن قدرتش زياد باشه
اين معمولی ها که 180 ميلی آمپر هستن اصلاً فايده نداره من 3 روز گذاشتم باز آخر شارژ کامل نشد ، بعداً اين جديده رو گرفتم که تو 4 ساعت 2500 رو شارژ ميکنه ، شايد يکم از عمر باطری کم کنه اما چون باطری قيمتی نداره مهم نيست
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
متاسفانه باتری رو هم باید از فروشندۀ معتبر بخرید. نمی دونم چه رسمیه که هرچیزی که ما توی زندگیمون خریدیم شده درس عبرت دیگران... باتری کملیون خریدیم، از پک در آوردیم، دیدیم یکیش هیچی شارژ نداره. (باتری های شارِژی ولتاژشان که صفر می شود آسیب می بینند.) خلاصه اینکه باتری خریدن ما هم دردسر شد. دفعۀ بعدی وقتی خریدم به فروشنده گفتم باز کن خودت، می گیرم ولتاژش رو با مولتی متر که هیچکدوم صفر نباشه. شما شرط کنید که بسته را باز کنید، فلاش را حداقل روشن بکند.
امیرحسین