:confused: سلام در سایتهای مختلف برای دوربین R1 سونی به غیر از فلاش سونی که هم گران قیمت است و هم کاستیهایی دارد، فلاش sunpak 383 را توسیه میکنند، آیا کسی خبر دارد که این فلاش در بازار ایران پیدا میشود یا نه؟
:confused: سلام در سایتهای مختلف برای دوربین R1 سونی به غیر از فلاش سونی که هم گران قیمت است و هم کاستیهایی دارد، فلاش sunpak 383 را توسیه میکنند، آیا کسی خبر دارد که این فلاش در بازار ایران پیدا میشود یا نه؟
سلام...
متاسفانه اين فلاش در ايران كمياب و يا بهتر بگويم كمياب است ، سوني را تهيه كنيد بهتر است...
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
دوستان من مبتدي رو ببخشيد اگه سوالم تكراريه.من كمي جستجو كردم ولي جواب مناسب پيدا نكردم.
به نظر شما من با چه هرينه اي و چه مدلي ميتونم واسه R1 يك فلاش ايده آل بخرم؟
اونم واسه عكاسي هاي معمولي و نه چندان حرفه اي.
ممنونم.
سلام
فلاشي كه خود سوني براي اين مدل پيشنهاد كرده فلاش HVL F32X است كه تصويرش را مي بينيد :
ولي شما مي توانيد از فلاش هاي سازگار ديگر با سوني ( كه البته در ايران سخت يافت مي شود) استفاده كنيد. پيشنهاد مي كنم به فروشگاهي كه نماينده ي محصولات عكاسي سوني است در مجتمع پايتخت سري بزنيد.
فرهاد حسيني
از فلاش های سیگما هم می توان استفاده کرد.
سلام
داريوش جان فكر نكنم بشه . يعني هات شوي سوني R1 خاصه و سيگما توليداتشو براي اون طراحي نكرده .
براي سوني آلفا 100 ( و باقي دوربين هاي مينولتا) فلاش داره ولي R1 مال قبل از خريداري كونيكا مينولتا توسط سوني است.
اينجا رو ببينين (ليست دوربين هاي كامپتيبل با فلاش 500 سوپر سيگما ) :
http://www.sigma-photo.co.jp/english..._500dg_sup.htm
فرهاد حسيني
ممنون فرهاد جان. فکر می کردم سیستم فلاش سونی R1 مثل آلفا 100 هست.