بله جناب محبی عزیز بنده هم قبول کردم که اتوماتیک هست.
فقط یک چیز اون هم اینه که در تاپیک چهارشنبه سوری بود فکر میکنم دوستان از حالت slow sync میگفتند که فلاش در اخرین لحظه ی بسته شدن شاتر تریگر میشه که در fz20 اینگونه نیست.
Printable View
بله جناب محبی عزیز بنده هم قبول کردم که اتوماتیک هست.
فقط یک چیز اون هم اینه که در تاپیک چهارشنبه سوری بود فکر میکنم دوستان از حالت slow sync میگفتند که فلاش در اخرین لحظه ی بسته شدن شاتر تریگر میشه که در fz20 اینگونه نیست.
ببخشید جناب قدیری یه سوال اون هم این که این ولتاژ مگه فقط در لحظه ی شلیک بوجود نمیاد؟نقل قول:
درسته جناب شهبازی .
با اتصال یک ولتمتر به پایانه های فلاش این کار امکانپذیره.پیم وسط مثبت و کناری منفی است.در مولتی متر مد را در حالت اندازه گیری ولت قرار داده و ولتاژ را روی متوسط 500 ولت در نظر بگیرید.با اتصال برعکس سیم پراب مشکلی پیش نمیاد.اگر مولتی متر دیجیتال باشه ولتاژ را به صورت منفی نشان میده.اما اگر عقربه ای باشه عقربه دستگاه به سمت چپ و به دیواره میچسبه و نمتوتنید ولتاژ را اندازه گیری کنید.البته باید فلاش را روشن نگه دارید و کاملا هم شارژ شده باشه.
یا اینکه نه وقتی فلاش شارژ هستش هم میشه این ولتاز رو اندازه گیری کرد.
راستش خیلی وقته میخوام یه فلاش بگیرم اما اونی که میخوام (vivitar 283) اینجا تو مشهد نیست تهران هم وقت نکردم بیام .حالا قراره امروز فردا بیاره یه فروشنده میخوام اگه بشه قبل از اتصال به دوربین ولتاژش رو تست کنم با یه مولتی متر.
ولی تو یه فروم خارجی خوندم که با این وسایل نمیشه چون ولتاژ یه لحظه بوجود میاد و قطع میشه و این وسایل نمیتونن اون رو اندازه گیری کنند و باید با یه وسیله به اسم oscilloscope اندازه گیزی بشه.
به نظر شما این حرف صحت داره؟
ممنون.
جناب نجفی عزیز :
ولتاژ از زمان روشن شدن به وجود میاد و از کم شروع میشه تا زمانی که به حداکثر شارژ خازن برسه این ولتاژ هم بیشتر میشه تا ....و همیشه قابل اندازه گیری است...در مورد لحظه ای بودن این ولتاژ اطلاعی ندارم...چون تا به حال چنین چیزی ندیدم....
البته ولتاژ دو سر خازن دی سی است و اگر خازن در مدار سری باشه این ولتاژفقط یک لحظه روی مولتی متر می افته .
چون در این زمان خازن شارژ میشه دیگه ولتاژ رو نمیشه اندازه گیری کرد...که در فلاش مدار رو به این صورت نمی بندند.....
با اوسکپ میشه ولتاژ رو دقیق اندازه گرفت .... همچنین فرکانس و زمان شارژ و دشارژ و تخلیه و از این جور موارد....
البته برای فلاشهایی که ولتاژ به صورت ثابت روی دو سر کفشک آنها است نیازی به اوسکپ نیست...اما اگر این طور باشه که شما خواندید حتما به یک اوسکوپ احتیاج است....
در ضمن جناب نجفی هر زمانی به تهران آمدید بنده در خدمت هستم...غم غربت نداشته باشید....
جناب قدیری شما به بنده لطف دارید.راستش دلیل تهران نیومدنم اون 12 ساعت راه هستش که چند وقتیه حوصله ندارم.
انشاالله بشه یه دفه تهران همه ی دوستان رو ببینم.
باز هم ازتون متشکرم.لطف کردید.
بالا خره پس از مدتها انتظار فلاش گرفتم.نقل قول:
با اتصال یک ولتمتر به پایانه های فلاش این کار امکانپذیره.پیم وسط مثبت و کناری منفی است
با توجه به قیمت انتخاب هوشمندانه ای بود از طرف استاد محبی عزیز که باز هم ازشون تشکر میکنم.
اما سوالی که هست اینه که فلاش من فقط یه پایانه داره.برای سنجیدن ولتاژ سیم دوم ولت متر رو به کجا وصل کنم؟
ممنون.
به قول خارجي ها Hello?
به عكس ضميمه توجه كنيد . همه فلاشها لا اقل اين دو پين رو دارند ولي فلاشهاي پيشرفته و مخصوص بعضي دوربينها پينهاي ديگري براي ارتباط و فرستادن اطلاعات از فلاش به دوربين و بلعكس رو دارند . شما بايد با احتياط ولتاژ بين اين دو پين رو اندازه گيري نماييد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط tonino_baliardo
جناب نجفی واقعا عذر میخواهم....سوال شما رو ندیدم.....اما خو خوشبختانه جناب مهندس حیدری جور ما رو هم کشیدند...
جناب قدیری خواهش میکنم. اختیار دارید.
جناب حیدری ممنون.درست شد.اندازه گرفتم 9 ولت بود.ممنون و معذرت بخاطر کم دقتی خودم.
دوستان سلام
دو تا سوال حياتي دارم
اول اينكه، چند روز پيش من يك چشمي Slave براي فلاشم گرفتم...ماركش hama هست...اما بعد ديدم روش نوشته : Not for Canon Flashes
چرا؟...درسته...نميتونه در حالت ETTL فلاش رو تريگر كنه...ولي در حال عادي چرا؟
دوم اينكه...از كجا ميتونم كابل سينك ETTL با دو سر كفشك براي دوربين و فلاش كانن تهيه كنم؟
ممنون ميشم اگه جوابم رو بدين
دوستان عزيز
از محبت 47 نفري كه سوال من رو ديدند و جواب ندادند ممنون هستم.
از اساتيد عزيز، روشن و شهبازي بزرگوار خواهشمندم عنايت داشته باشند.
ممنون.
كيوان عزيز من در مورد فلاشهاي كنن تجربه اي ندارم...
سلام
آیا سنسور یا دستگاهی وجود دارد که فلاش معمولی (مال دوربین آنالوگ) را به فلاش slave تبدیل کند ؟
یعنی یه سنسوری که وقتی نور فلاش سر خود دوربین را احساس کرد آن را تریگر کند.
اگر امکانش نیست از کجا و به چه قیمتی می توانم فلاش slave گیر بیاورم ؟
سلام
آخرين بار (چند سال پيش) من 2000 تومان خريدم :biggrin:
در واقع چيز خاصي نيست يه سلول فوتوالكتريكه با يك كفشك تك كنتاكت فلاش .
http://gilmour.persiangig.com/image/slave-flash2.jpg
ممنون
فقط فرهاد خان این عکستان نمایش داده نمی شه!
سلام
نمي دونم چرا بعضيا عكسايي كه توي پرشن گيگ آپلود مي شن رو نمي تونن ببينن. يعني اينم فيلتر شده ؟!
با سلام و خسته نباشيد خدمت اساتيد محترم .
سوالم اينه كه آيا ميشه فلاش دومي براي دوربين سوني H5 كه جايي براي نصب فلاش دوم نداره نصب كرد يا نه .
قديما براي دوربينهايي مثل زنيت از چشمي براي اينكار استفاده مي كردن . آيا چشمي هاي قديمي با اين نوع دوربين سازگاره يا نه ؟ و در كل اصلا آيا راه حلي براي نصب فلاش دوم يا سوم به اين دوربين وجود داره يا نه ؟
پيشاپيش از لطف دوستان سپاسگزارم. :)
سلام
اصولا" این دوربین کفشک فلاش ندارد و شما فقط میتوانید از فلاشهای Slave که در کنار دوربین به وسیله یک پایه (که به حفره پیچ 3پایه پیچ میشود و البته باز هم میشود آن را روی 3پایه بست) قرار میگیرد و به محض روشن شدن فلاش خود دوربین, با فاصله زمانی خیلی کم (مثلا" در حد 500/1 ) با برخورد انعکاس نور فلاش اولی روشن میشود و به همین دلیل هم قابلیت قرار دادن در هر جای اتاق را دارد و میشود نور پردازیهای جالبی با آن ( بخصوص اگر 2 تا باشند) انجام داد!!:rolleyes:
در ضمن در محیطهای باز در صورتی که هیچ نوری از فلاش خود دوربین بهش نرسه, کار نمیکنه (مثلا" دقیقا" کنار دوربین باشه)
من یک فلاش اسلیو سونی رو تو مشهد دیدم , فکر کنم 70000 تومن بود که باز هم از فلاش 150000 تومنی S3 IS خیلی مناسبتره ( البته ضعیفتر هم هست).
اینهم اون فلاش کذایی!!!!!
سلام
بنده این تاپیک زیر خاکی رو !!! به لطف finepix عزیز پیدا کردم و بسیار متعجب شدم که تا حالا چرا کسی لینکشو نداده بود, من که مدتها به دنبال فلاش Slave دوربین S3 IS ام بودم و وقتی قیمت 150 تومانی آن را یکی از دوستان از دوبی برایم گرفت, برای همیشه از داشتن فلاش دوم صرفنظر کردم ( آه...:rolleyes: بودن یا نبودن, مساله..... :biggrin:)
با توجه با اینکه حدود 2 سال از آخرین پست این تاپیک میگذرد, میخواستم بدونم در تحولات اخیر بازار ایران!!!! احتمالا" فلاش اسلیو با مارکهای جدیدی وارد نشده, یا از قیمتهای اونها اطلاعی در دست نیست؟؟؟!!
در ضمن یک کلمه " تریگر" هم دیدم که معنی لغویش :ماشه, رهاساز, به کار انداز!!! و ...بود, ولی معنی کاربردیشو نمیدونم!!! :confused:
اگر واقعا" بشود با این ارقام 20-10 تومانی یک فلاش دوم خرید, فکر کنم کمتر کسی این کار رو نکنه و خود من شاید 2 تا بخرم!!! :p
سلام
فعلا" اینو پیدا کردم:
http://www.unomat.ro:8080/unomat/Mai...l&productId=42
فلاش UNOMAT-B 24 Servo با GN=24 , چطوره به نظرتون؟؟؟!!
نمیدونم با چی وصلش کنم, هیچ پایه ای نداره!! :confused:
سلام
ممنون از توجه دوستان!!! :cool:
حتما" باید راجع به نورنگار و ...بنویسم تا همه صف بکشند!!! :x
نا سلامتی من هم قدیریم, البته ورژن مشهدیش !!!! :biggrin:
.
.
.
قیمت این فلاشی که گفتم 30 تومنه, فقط یک کم بزرگه ( فکر کنم اندازه دوربینمه!!! :biggrin: )
هیچ پایه ای هم نداره که بتونم زیر دوربین پیچش کنم, خواهش میکنم اگر مورد بهتری میشناسید معرفی کنید.. :redface:
سلام
بعله کاوه جان, اگه من هم آلفا 100 داشتم که 50 مدل فلاش روش نصب میشد, به این میگفتم عجایب و ماسماسک و ...:(:redface:
بله, تو مشهد که 30 تومنه, ولی یک کم زیادی ارزونه!!!!
وقتی فلاش اسلیو خود Canon یعنی مدل HF-DC1 تو دوبی 150 تومنه, یا این فلاشهای دوستان SLR دار کمتر از 250 تومان نیست, این فلاش اون هم با مارکی مثل UNOMAT , به 30 تومن؛ مشکوک نیست؟؟!! 8)
برای چسبوندنش هم اون فلاش Canon یک پایه ساده مستطیلی داره که یک شیار در وسط اون اجازه جابجایی دو تا پیچ (یکی برای زیر دوربین و یکی برای زیر فلاش) رو میده, همین!!!!
ولی خوب, نمیدونم اینو چه کار کنم, چون یک سرش باید پیچ بشه, یک سرش باید کفشک باشه (دوربین لوبیتل پدرم یک بازوی L شکل همینجوری داره, ولی هم فکر نمیکنم بهش بخوره و هم اینکه قیافه مضحکی پیدا میکنه!!!)
کاش یک تبدیل برای پیچ هم داشت, اونجوری میتونستم روی یک 3 پایه دیگه فلاش رو قرار بدم و ..... :rolleyes:
.
راستی, GN24 کم نیست؟؟؟!! :confused:
.
.
********* اگه اینو بگیرم و در آینده یک SLR-Like پیشرفته مثل Panasonic-FZ50 یا SONY-R1 یا خیلی که تخیلی فکر کنید, یک SLR بگیرم, این فلاش به دردم میخوره؟؟؟!!!
یعنی فرقش با مثلا" فلاش سیگمای 500 سوپر چیه؟؟!! **********
يك سوال.
فلاشهاي slr روي دوربين شما نصب ميشود ؟
اول اینکه این فلاش را به هیچ وجه با فلاش های دیگر مقایسه نکنید....
اصلا قضیه فرق دارد...
بعد اینکه در پیچ و مهره فروشان بگردید ! یک نوع رابط وجود دارد که یک سر رزوه و یک سر حدیده دارد ، به اون رابط استوانه ای میگویند ، اما مشکل این است که هر دو طرف یک سایز نیست ، مثلا یک سر 6 است و یک سر 8
اما اگر کمی خلاقیت داشته باشید میتواندی چیز خوبی درست کنید....
یک هد سه پایه ی ارازن قیمت ( منظور فقط پیچ آن است ) تهیه کنید و بعد آن را به ان رابط بچسبانید...
کارهای زیادی میشه کرد....
اما نتیجه احتمالا خوب شود....به امید خدا
مشهدی جان پوزش فقط شوخی بود.....
ممنون جناب هژير آذر.
آقاي قديري.
دوربين شما بايد يك فلاش سر خود داشته باشد .
اين فلاشي را هم كه ميخواهيد بخريد فكر نميكنم قدرتش بيشتر از فلاش دوربين شما باشد .
يعني بيشتر به عنوان يك فلاش دوم از آن استفاده خواهيد كرد .
كه فلاش دوم هم نيازي به نصب روي دوربين ندارد و اصولا وقتي نصب نباشد كارهاي بيشتر و بهتري ميتوان با آن انجام داد . پس خيلي به فكر نصب آن نباشيد .
معمولا فلاشهای master و slave به سه روش با هم ارتباط دارند یکی از طریق امواج مادون قرمز یعنی فلاش راه انداز یا تریگر که فلاش روی دوربین است با فلاش دیگر دارای ارتباط بدون سیم است و زمانی که شاتر را میفشارید فلاش سر دوربین فلاش دیگر را فعال میکند. این قابلیت را در دی70 و فلاش SB600 و SB800 دارید. در این وضعیت دوربین قابلیت ارتباط برای نورسنجی را هم دارد.کد:در ضمن یک کلمه " تریگر" هم دیدم که معنی لغویش :ماشه, رهاساز, به کار انداز!!! و ...بود, ولی معنی کاربردیشو نمیدونم!!!
روش دوم : یک فرستنده مادون قرمز بر روی کفشک دوربینتان نصب میشود و یک گیرنده مادون قرمز هم به زیر فلاش اسلیو. در این حالت با استفاده از این مجموعه ارتباط دوربین و فلاش برقرار میشود تا انجا که میدانم این سیستم قابلیت نورسنجی را هم میدهد.
روش سوم: روشی است که در مورد ان بحث شد یعنی هیچ ارتباط مستقیمی میان دوربین و فلاش نیست تنها نور حاصل از فلاش سر دوربین موجب فعال شدن گیرنده ای میشود که فلاش اسلیو را فعال میکند. نورسنجی در این روش به صورت سعی و خطا است.
سلام
چرا هادی خان ؛ مگه با SLR به درد نمیخوره, به نظر من که اینها خیلی کاربردی و جالبند!!! :rolleyes:
بله امیر جان, البته قدرتش که خیلی بیشتره (نمیدونم علاوه بر GN چیز دیگه ای هم ملاک قدرت هست یا نه ؟؟؟!! مثلا" سطح رفلکتور که این خیلی بزرگتره !! :redface: )
شما دوستان SLR دار هم دوربینهاتون فلاشهای قویی داره, پس چرا فلاش میخرید, چون اگه فلاش قرار باشه رو خود دوربین باشه, که یکی داره و قدرتش هم معمولا" کافیه, همیشه برام سوال بود که عکسها با این فلاشها اوراکسپوزد نمیشوند؟؟!! :confused:
اتفاقا" من هم یکی از دلایلی که دنبال فلاش Slave ام, اینه که میخوام از زاویه دیگه ای به سوژه نور بندازم که اگر فلاش خود دوربین سایه ای انداخت, نور فلاش دوم اون رو از بین ببره!!
یا مثلا" اگر فاصله زیاد بود, یک جوری فلاش دوم رو بین دوربین و سوژه (نزدیک و رو به سوژه) مستقر کنم که مشکل برد و ...حل بشه, ولی همین که زیرش پیچ نمیخوره, نمیتونم روی یک 3 پایه دیگه بذارم!! :confused:
*
*
راستی:
1- فلاش استودیویی که میگن, همینهاست؟؟؟!!
2- پشت فلاشهای حرفه ای, یک LCD و تنظیمات و .. و جلوشون هم یک صفحه قرمز (که فکر کنم همون لامپ مادون قرمز برای ارتباط با فلاش دوم و .. باشه) داره , اگه میشه بگید جریان اونها چیه؟؟!! (یا با عرض شرمندگی, اگه سوال تکراریه, لینکشو معرفی کنید).
وحيدجان،من راستش وقت خواندن پست هاي قبل را به صورت خيلي دقيق ندارم، اما متوجه شدم شما ميخواهيد فلاش اسليو داشته باشيد.
يکبار، جايي کامل برايت توضيح داده بودم،اين ها را بايد چک کني
- اول بايد مطمئن شوي که با دوربينت ميتواني Pre-flash را خاموش کني،يعني دوربينت با زدن فلاش،تنها يک فلاش بزند.
- نياز به يک چشمي داري (از ارزان و 5 هزار توماني پيدا ميشود، تا هاما و 20 هزاري اش) مثلاً از هماني که اول اين تاپيک معرفي کردم
- نياز به يک فلاش معمولي داري،حالا يک مثال از فلاش خوب را ميتوان مثلا فلاش ياشيکايي زد که عيسي صحابه خريده بود
همين!
سلام
ممنون جناب آقای محبی (البته برای آقاجلال استاد احمد بود در تاپیک S3 IS , ماشاا.. چه حافظه ای دارید!!! :confused: و ایشون هم راجع به فلاشهای استودیویی پرسیده بودند و من فکر میکردم اون فلاشها با کابل سینک کار میکنند!!!)
با آقا مسعود هم که صحبت کردم (پسر عموم رو میگم :biggrin: ) ایشون در مورد از کار انداختن preflash یه سری توضیحاتی برام دادند, که قرار شد دوربینم رو ببرم همون فروشگاه و تست کنم.
ولی دقیقا" نفهمیدم این Preflash چی هست!!!
.
.
.
در مورد چشمی و ..سایر فرمایشاتتون هم چشم, یک بار دیگه کل این تاپیک رو میخونم. :oops:
preflash یعنی چند بار چشمک زدن فلاش قبل از فایر شدن فلاش اصلی. این مد برای جلوگیری از قرمزی چشم فعال میشود.کد:ولی دقیقا" نفهمیدم این Preflash چی هست
این مسئله میتواند فلاش را در قبل از زمانی که میخواهید راه بیندازد (فلاش اسلیو).
در برخی دوربین ها مثل دی 70 از لامپ فوکوس برای جلوگیری از قرمزی چشم استفاده میشود و حالت فلاش چشمک زن وجود ندارد.
البته Pre Flash تنها براي جلوگيري از قرمزي چشم نيست، بعضي از دوربين ها Pre flash TTL دارند، يعني با فلاش اول اوضاع صحنه را ارزيابي ميکنند و با دومي نوردهي انجام ميدهند.
سلام
دوربین قبلیم(پاناسونیکه) وقتی رو حالت کاهش قرمزی چشم قرار میگرفت, به طرز تابلویی 2 تا فلاش میزد که یک وقفه حدود 0.5 ثانیه ای بینشون بود!!!! ولی تو S3 من همچین وقفه ای احساس نکردم!!! (البته قبلیه لامپ کمکی فوکوس نداشت, ولی این وقفه لعنتی مشکل همه پاناسونیکهاست!!)
وقتی که در S3 قرمزی چشم رو غیر فعال میکنم, اون لامپ قرمز خاموش میشه!!!! (البته لامپ کمکی فوکوس نیست, در منوی دوربین اسمش رو گذاشته: Tally Lamp !! و موارد روشن شدنش (در صورتی که در منو فعال شده باشه) در زمان فیلمبرداری و سلف تایمر (چشمک زن) و در زمان کاهش قرمزی چشم (به صورت ممتد روشن) است و غیر از این یک لامپ بزرگ با نور سبز هست که اسم اون رو AF-Assist Beam گذاشته!!!
*** البته اگر در منو آن لامپ قرمز را غیر فعال کنم؛ولی قرمزی چشم فعال باشد, باز هم موقع فلاش روشن میشود!! :confused:
فکر کنم تنها راهش امتحان تو فروشگاهه, هر چند که بعضی از دوستان معتقدند آفتابه خرج لحیمه!!!! :x
با سلام
چطوری می تونم با s9600 هم از فلاش سر خود استفاده کنم و هم از فلاش خارجی (به صورت همزمان)؟؟؟
کسی نبود به من کمک کنه؟
سلام
امروز توي يك فروشگاه لوازم عكاسي بر حسب اتفاق پرسيدم فلاش اسليو نداريد؟؟؟ كه گفتند: اتفاقا" همين چند روز پيش يكي توي پستو و انبار مغازه به جا مانده از چند سال پيش پيدا كرديم و ....خريدمش!!
UNOMAT B14
[IMG]http://i29.*******.com/24d1vmg.jpg[/IMG]
[IMG]http://i32.*******.com/t85h55.jpg[/IMG]
دو تا باتري قلمي ميخوره، در سه حالت ميشه استفاده كرد: روميزي ، روي كفشك فلاش و روي 3 پايه (پيچ 3 پايه دارد)
[IMG]http://i26.*******.com/2akfy4g.jpg[/IMG]
گايد نامبرش 14 است كه البته زياد نيست، ولي كافي به نظر ميرسد.
در مد P نتوانستم باهاش كار كنم (هر كار كردم ظاهرا" يك Pre-Flash ي شليك ميشود)
ولي در مدهاي A/S/M با كمي قلق گيري و سعي و خطا نتيجه هاي فوق العاده اي بدست ميايد.
به قول يكي از دوستان يك نور ملايم و كمي گرم پس زمينه و صحنه را روشن ميكند و بسيار چشم نواز است ( با انعكاس نور به ديوار يا سقف Bouncing ).
اگر بتوانم چند عكس مناسب و قابل نمايش خواهم گذاشت.
در آخر كار هم تا ميشود و به شكل يك مكعب در مي آيد.
[IMG]http://i29.*******.com/2csezjr.jpg[/IMG]
قيمتش هم 15 هزار تومان بود. :biggrin:
وحیدجان چقدر بامزه و جالب است!
زمان شارژ چقدر است؟
فکر میکنم اینقدر زور داشته باشد که در دیافراگم 8 و نزدیک به دیوار، سایه سوژهها را از دیوار حذف کند. چیز جمع و جور و جالبی است. برند معتبری هم هست.
وحید جان مبارک باشد...
قیافه اش شبیه ET است..
http://new.iranupload.net/photo/img/...e2adfaa/et.jpg
ممنون
بعد از هر بار فلاش 5 تا 6 ثانيه طول ميكشد كه آماده فلاش بعدي شود.
بله؛ فكر ميكنم. عكسهاي زير به ترتيب بدون فلاش اسليو و با فلاش اسليو است (البته خيلي سريع و ناشيانه است):
[IMG]http://i26.*******.com/av28tj.jpg[/IMG]
[IMG]http://i26.*******.com/b51rg1.jpg[/IMG]
فاصله دوربين از سوژه در حدود 3 متر، و فاصله فلاش اسليو در حود 2 متر است ..كه البته باعث اور شدن عكس شد ( از بالا و بغل رو به اشيا گرفتم)
ديافراگم 8 و سرعت 60/1 است. و همه تنظيمات اعم از فوكوس و قدرت فلاش داخلي و ... يكي است.
با خودم گفتم كاش 2 تا از اينها داشتم :biggrin:
سلام
دوستان سونی w80 دارم فلاشش خیلی ضعیف هست تو شب پدر در میاره میخواستم Slave Flash براش بگیرم 1 مدل خود سونی سنتر داره که توسط پایه بهش پیچ میشه مدل Hvl-fsl1b راجب برد فلاشش بچه ها برام توضیح دادن تو 1 پست ولی اگه میشه 1 بار بگید خوب هست پرتاب فلاشش فقط بدیش باطری این فلاش هیین که باطریCR123R میخوره ولی تو تهران باطری شارژیش رو پیدا نکردم همه جا این فلاش رو میدن 30 تومان 1 جا پیدا کردم میده 16 تومان می ارزه بخرم تا 20 تومان فلاش دیگه سراغ دارین بگیرم خیلی نیاز به این فلاش دوم
راستی اگه از این Slave Flash استفاده کنم مثلا دوربین در فاصله 3 متری از سوژه باشه فلاش رو ببرم در فاصله 2 متری سوژه منظورم اینه که به دوربین پیچ نکم این فلاشها کار میکنه
راستی اگه از فلاش دوربین قدیمی ها استفاده کنم چون 1 دونه دارم که میتونی دکمه فلاش رو بزنی بودن نیاز به دوربین کار میکنه استفاده کنم صدمه میزنه به دوربین w80 یا نه خلاصه چی کارکنم برای فلاش
چون پول هم ندارم دوربین رو عوض کنم و از w80 هم راضی هستم فقط فلاش ضعیفش اذیت میکنه
این تاپیک ها رو بخونید:
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2399
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=444
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=415
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6691
این تاپیک بعد از رویت شما حذف خواهد شد.
سلام
آخرين قيمتي كه من ازين فلاش داشتم 34 تومان بود.
گايد نامبر 14 دارد كه زياد قوي نيست، ولي كار راه اندازه،کد:http://www.sony-mea.com/product/hvl-fsl1b/sku/hvl-fsl1b%2B%2B%2Bce7?site=hp_en_ME_i
در صورتي كار ميكند كه نور از فلاش دوربين بهش برسد (يا مستقيم يا بصورت انعكاسي)
در محيطهاي بيروني و غير سرپوشيده احتمالا" كار نخواهد كرد.
باتري آن هم قاعدتا" حالا حالاها مشكلي نخواهد داشت.
در كل نياز به كمي تمرين و قلق گيري دارد، ولي چون W80 مد منوال ندارد، ممكن است كمي به مشكل بخوريد.
و اگر نتوانيد "پيش فلاش" را خاموش كنيد، اصلا" به درد نخواهد خورد. ولي حتما" يك راهي هست كه سوني اين فلاش را براي اين مدلها معرفي كرده.
در كل ؛ اگر من بودم، ميخريدم.
پ.ن: من پست جناب محبي را بعد از ارسال ديدم.
گايد نامبر 14 است یعنی پراتاب فلاش در ایزوی 100 حالا میشه 6 متر لطفا بگید چند متر میشه راستی به غیر از این مدل سونی که گفتم چی میشه استفاده کرد
و1 سوال دیگه یعنی اگه من این رو تو خبایان باهاش عکس بگیرم این فلاش کار نمیکنه
و منظور شما از { باتري آن هم قاعدتا" حالا حالاها مشكلي نخواهد داشت} چیه متوجه نمشم شما باطری شارژی این مدل رو دیدید قیمتش چنده
راستی چرا تاپیک پاک میشه راسنب یادم رفت یاتوجه به اینکه w80 تنظیم دستی زیادی نداره با 20 تومان چه فلاش دیگه ای میشه گرفت با پایه و احیانا چشمی راستی چشمی کجا فلاشها مه چشمی ندارن وصل میشه حالا در کل فلاش خود سونی Hvl-fsl1b رو بگیرم یا فلاش دیگه نظر تون رو بگید تاپیک ها رو هم خوندم جالب بود ولی زیاد چیزی نفهمیدم ولی فلاشی که برای کانن ساخته بود دوستمون یرای مدل 510 جالب بود
مرسی
- گايد نامبر 14 يعني با ديافراگم 2.8 و ايزوي 100 ميشه 5 متر.
- از مدلهاي ديگر زياد اطلاع ندارم.
- نه، به احتمال زياد در خيابان كار نخواهد كرد.
- باتريش رو نديدم؛ ولي قبل از اينكه بخواهد باتريش خراب شود، احتمالا" شما 3-2 تا دوربين تا آن موقع عوض خواهيد كرد.
- تاپيك پاك خواهد شد، شايد براي اينكه در محل درستي باز نكرديد (در قسمت فلاش بايد ميبود، نه SONY ) و همچنين با توجه به وجود تاپيك مشابه از قبل.
- اگر همان تاپيكي كه لينكش را گذاشتم بخوانيد جواب بقيه سوالاتتان را هم ميگيريد. :)
از روی گايد نامبر چطوری میشه پرتاب فلاش رو محاسبه کرد
راستی به این عکس تبلیغاتی توجه کنید فلاش Hvl-fsl1b سونی تو محیط باز مثل اینکه کار میکنه
در ضمن مگه با اون باطری cr123r که دونه ای 1000 تومان است چند تا میشه فلاش زد اگر شارژیش نباشه تو تهران اصلا به صرفه نیست چون بعد ار مدتی پول باطری از فلاش بیشتر میشه
راستی کسی دیگه نمیدونه به غیر از فلاش اسلیو Hvl-fsl1b چی میشه برای سونی w80 استفاد کرد
دوستان فلاش سونی HVL-F1000 رو میشه برای w80 استفاده کرد چون اینم رو 1 پایه پیچ میشه کنار دوربین
کسی میدونه تو ایران اومده این فلاش یا نه اگه هست چنده
آقای Mashhadi Vahid من این فلاش UNOMAT B14 رو تو تهران پیدا کردم 25 تومان میشه راجب این فلاش توضیح بدی مصرف باتریش چطوره در ضمن چشم الکتریکیش کجاش هست و با دوربین کاپکت میشه نتیجه خوبی از این فلاش گرفت و اینکه تو چه زاویه ای باید نسبت به دوربین قرار بگیره تا عمل کنه اگه کنار دوربین باشه عمل میکنه در ضمن چند تا نمونه عکس که با این فلاش گرفتی بزار تا ببینیم
مصرف باتريش خيلي كم بود و من باتريهاي شارژي قبليم را كه ديگر به درد دوربينم نميخورد را داخلش گذاشته بودم و 3-2 روزي كه داشتمش نياز به شارژ مجدد پيدا نكردم.
چشمش زير رفلكتور فلاش ؛ سمت راست است (قرينه لامپ شارژ)
فایل پیوست 4783
بله، براي دوربينهاي كامپكت خوب است.
زاويه را خودتان بصورت تجربي و با سعي و خطا بدست خواهيد آورد، بستگي به منابع نوري ديگر در صحنه و زاويه دوربين نسبت به سوژه دارد، اينكه شما بخواهيد چه سايه اي را با اين فلاش اسليو از بين ببريد.
اساس همه فلاشهاي اسليو بر اين است كه با رسيدن يك حداقل نوري از جنس نور فلاش عمل ميكنند و همانطور كه قبلا" خدمتتان گفتم، اين نور ميتواند هم بصورت مستقيم به چشم فلاش برسد و هم پس از چند بار برخورد به در و ديوار و سقف و ... و در نهايت به چشم فلاش. حالا اگر فلاش در كنار دوربين باشد و ديوار يا شي منعكس كننده اي هم در چند متري روبرو يا كنار ... باز هم عمل خواهد كرد.
نمونه عكس هم جز همانهايي كه در صفحه قبل گذاشتم، چيز بدرد بخور و قابل نمايش ديگري ندارم؛ چون 4-3 روز بعد از خريد فلاش متوجه شدم فلاش من در بعضي مواقع قاطي ميكند و به محض شارژ شدن، فلاش ميزند؛ يا با عبور انگشت دستم از جلوي چشم يا كوچكترين لرزشي فلاش ميزند و .... احتمالا" به دليل همين ايراد اين فلاش در انبار آن فروشگاه باقي مانده بود!! و مجبور شدم بروم پس بدهم .
اگر خواستيد بخريد، حتما" با فروشنده محترم صحبت كنيد كه در صورت ايراد داشتن فلاش آن را بر ميگردانيد.
ولي كلا" به اين نتيجه رسيدم كه هر چقدر پول بدهم ، همانقدر هم آش ميخورم!!!
اما اگر مشكل نداشت ، فلاش خيلي خوبي بود و تاثير مثبت زيادي ميتوانست روي عكسهاي indoor م داشته باشد.
وحید جان ممنون
1 سوال دیگه اگر الان جای من بودی برای w80 چی کار میکردی اون فلاش سونی که گفتم رو میگرفتی 16 تومان با ریلش و یا همین فلاشی که داشتی خودت UNOMAT B14 به قیمت 25 تومان و یا یک چشمی برای فلاش قدیمی که دارم که با اون چشمی بشه مثل همین slave flash دیگه کدوم گزینه رو تو ترجیح میدادی
خودت تو محیط باز تونستی با این فلاش کار کنی
راستی اگه اینقد سوالهام تکراری است بخاطر اینکه هیچ کس جواب درین به آدم نمیده حتی هر کدام از سونی سنترا 1 چیز میگفت و همین طور ناصر خسرو که رفتم اونا هم چیزی بارشون نیود ولی از شما میپرسم که تجربه داری
فلاش Unomat B14 نو بود با دوتا اکبند تو ویترین من دیدم
سلام به همه دوستان فلاش باز
يه توصيه خيلي خيلي مهم به همتون بكنم كه تو هيچ كدوم از تايپك ها بهش ااشاره نشده.
شايد خيلي ابتدايي به نظر بياد اما من خيلي به درد سر افتادم تا فهميدم متاسفانه مبينم در اين گفتمان توصيه هايي ميشه كه ديگران رو به همون دردسر ميندازه.
در ماقبل تاريخ ديجيتال يه وسيله اي بود به نام چشم فلاش كه به هر فلاش سيم داري وصل ميشد و با زدن يه فلاش ديگه اون فلاش رو به عنوان فلاش كمك روشن ميكرد به اين ترتيب شما ميتونستين با همون فلاش روي دوربين بي نياز از سيم كشي 10 تا فلاش ديگه رو هم سينك و همزمان روشن كنيد
حالا اين كه در عين خوبي و ارزوني محدوديتهايي هم داشت بماند
اما در مابعد تاريخ كه دوربينهاي دبجيتال اومدن همين نقش رو وسيله اي بسيار گرونتر و فانتزي تر به نام اسليو فلاش انجام ميده
ميببينم كه بعضي دوستان اينا رو مثل هم ميدونن و همون قدبميها رو پيشنهاد ميكنن كه اگر چه كميابه اما ميشه از توي اشغالهاي هر عكاسخونه اي يكي دو تاشو پيداكرد و اون فلاشهاي گردن كلفت قديم كه اكثرا آلماني و ژاپني بودن و قيمتهااشون نسبت به كاراييشون مفته (اون زمان هنوز كره داخل آدم نبود و چين هم كشف نشده بود!!!)
اما اصلا اينجور نيست
سر كار رو كه براش 3 بار دورربينمو عوض كردم و چند تا فلاش و چشم و دنگ و فنگ خريدم تاكشفش كردم براتون ميگم:
تمام دوربين هاي ديجيتال اعم از اتومات كامل يا قابل تنظيم دستي در هر رده و گريدي موقع گرفتن عكس با فلاش 2بار فلاش ميزنن (حتي وقتي حالت رد آي فعال نياشه) با فلاش اول بزخورد نور محيط رو اندازه ميگيرن و نور رو تنظيم ميكنن و با فلاش دوم عكس هنايي رو ميگيرن.
در حالت رد آي فاصله اش يه ثانيه اي هس اما در در نرمال تقريبا با چشم تشخيص داده نميشه
در نتيجه اگر از چشم و فلاش قديم استفاده كنيد نتيجه عكس ميگيريد
يعني با شليك اول فلاش كمك هم ميزنه و با پر نور كردن فضا دوربين رو گمراه ميكنه و با شليك دوم و گرفتن عكس فلاش عمل نخواهد كرد چون شارژ تداره!!
در نتيجه عكستون تاريك تر از عادي ميشه
در اسليو فلاش با يه مدار ساده الكترونيكي اولين تحريك چشم فلاش رو ناديد كردن و فلاش با تحريك دوم عمل ميكنه
به همين سادگي اما بود يا نبود اين سيستم خودش فرق يه عكس خوب تا بده
بعد از همه راه حلهايي كه رفتم و نتيجه نداد منم يه اسليو فلاش سوني HVL - FSL1B خريدم و از كارش هم فوقالعاده راضيم. مخصوصا به خاطر امكاان ديمر كردن شدت نور در 3 سطح مختلف. تعجب ميكنم كه قيمتش اينقدر اارزونه
قيمت دلاري در آمازون و همه جا حدود 60 - 70 گاهي در قديم تر تا 99 دلاره اما من در مهر 87 از همايندگي سوني خريدم 18 تومان گويا بعضي 16 هم خريدن
البته اين تنها مدل اسليو در دسترس محدوديتهايي هم داره مثلا باطريش يه نوع خاصه كه شارژي نداره (از ماركهاي معتبر - پاكستانيش هست) و 2300 تومن قيمتشه اگر هم شارژيش بياد باز يه شارژر هم ميخواد.
ديگه اينكه طراحيش يه كم سكه و با همون گوشكوبهاي ديجيتال سوني ست ميشه!
اما خداييش با اين قيمت و كارايي اكازيونه (ساخت اصل ژاپن هم هستت)
موقع زدن مخصوصا با تمام قدرت ميشه اون صداي دوستت داشتني انفجار زنون در لامپشو شنيد.
هي ي ي ، ياد قديما و فلاشهاي خوبش.
دلتون پر نور
FAYYAZ.SAEED@GMAIL.COM
سلام
من كه فكر نميكنم فرقي بين فلاش اسليو و تركيب فلاش عادي+ چشم فلاش باشد!! http://www.pic4ever.com/images/352nmsp.gif
مهم اينه كه بقول شما در هر دو حالت بايد بتوانيد آن Pre-Flash را خاموش كنيد تا فلاش زودتر از شاتر عمل نكند!!
سلام دوست من
ديروز نشد داستان فلاش خودم رو واستون بگم.
من اوليه كاسيو داشتم از نوع كمپاكت . از قراري كه يه فلاش 6باتري خفن داشتم از اونهايي كه لامپ يو شكل ميخوره.
تصميم گرفتم اونا رو بهم مچ كنم. مدارات دوربين رو ريختم بهم و از تريگر اون كه خازن اصلي رو سويچ ميكرد يه انشعاب گرفتم و به يه هات شوي من در آوردي وصل كردم. مدار رو با اسيلوسكوپ تست كردم و جواب داد. خوشحال و خندان از اختتراع دوباره تكنيكي به نام فلاش، فلاش رو وصل كردو و فاير...
چشمت روز بد نبينه از جريان هاي ولتاژي كه لحظه تخليه تو پايه فلاش عبور ميكنه مبن برد دوربينم سوخت.:eek:
خدا رحمتش كنه جانشو در راه پيشرفت علم و بشريت فدا كرد.:
بعد يه پانا خريدم و رفتم تو كار چشم. انواع چشمهارو خريدم يا قرض گرفتم و همون مشكل كه گفتم. امكان قطع كردن پري فلاش وجود نداره چون او اساس نورسنجيه دوربينه و بدون اون كلا دوربين كوره.:
گفتم چون اين دوربين امكان تنظيم مانوآل نداره اينجوريه.
رفتم يه فوجي فول مانوآل خريدم به اين اميد كه بشه از دست اون پري فلاش كذايي خلاص شد. اما نه در اون و نه در هيچ دوربين ديگري بعد از اون نتونستم گزينه اي براي حذف اون پري فلاش پيدا كنم (حالا تو اونهايي كه من ديدم و داشتم. اما دوربينهاي آتليه يا اون عروسكهاي فول فريم چند ميليوني شايد؟؟؟):
2 تا مساله كار منو سخت كرد
يكي اينكه تو بازار ايران نميتوني همچين چيزايي رو از فروشنده بپرسي چون فقط مثل ... بهت نيگا ميكنم (در عين احترام به انگشت شمار متخصصيني كه دستي هم در بازار دارن) حتي نميتوني چنين چيزي رو در حضورش تست كني. فقط بايد پول رو بدي بعد خودت ميدوني و دوربينت.:
دوم اخلاق عجيب خودمه كه دوست دارم لقمه رو سه چهار بار بگردونم بعد قورت بدم يعني يه جور معما حل كردن رو دوست دارم والا آدم عاقل ميره از اول يه دوربين هات شو ساپورت و فلاش تي تي ال مربوطه رو ميخره و به امثال بنده ميخنده.:
هزار بار به همين نتيجه رسيدم كه همين روش بهترينه.
پس دم S3 IS خودم گرم كه ميشه Pre-Flash ش رو خاموش كرد!! :goodluck:
fayyaz.saeed جان جواب منم ندادی ها تو اون یکی تاپیک در ضمن شماره تلفنت رو میتونی به هم بدی تلفنی ازت سوال کنم
تاپیک خود فلاش رو بخون اونجا سوال کرده بودم جواب رو وانجا بده
زاستی اگه خواستی تلفنت رو بدی برام پیغام خصوصی بده منتظرما
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=7005
سلام به همه دوستان و عزيزام مخصوصا آقا وحيد و string عزيز
شمارمو ميدم اما از قراري كه اين تايپك وقتي من هفت كفن پوسوندم هنوز پا بر جاس اينجا نميذارم
هر كس ميخواد لطفا يه ميل بهم بزنه و شمارشو بزاره.
fayyaz.saeed@gmail.com
از آقا وحيد ممنونم كه راجع به s3is نكته اي رو يادم داد
اين دوربين چون هات شو داره من تو سرش نرفتم ولي براي من هنوز هجي نشده.
ميشه بفرمايين از كدام منو و با چه آپشني اونو حذف كردين؟
و آيا نتيجه رو با فلاش و چشم هم تجربه كردين؟
جسارت نشه، ميدونم اهل فني و اينكاره اي اما اون دو تا فلاش تقريبا قابل تشخيص چشمي نيستن!
بهر حال براي تكميل اطلاعات حاضرم چشمي رو واست بفرستم (اگر نداري) يه امنحاني بكنيم.
اما دوست عزيزم string:
چشم به همون آدرسي كه گفتي مراجعه كن در خدمتم.
راستش من تو اين سايت تازه واردم و روش پيام شخصي يا آپلود عكس رو بلد نيستم.
اگر كسي ميخواد لطفا راهنماييم كنه. (چه خوبه كه دوستان همه ايميل بزارن)
من همون روش سنتي پيام ايميل و آپلود عكس در پيكاسا رو استفاده ميكنم و كلا خيلي مخلص گوگلم!
به اميد آنلاين دوباره
بدرود
قبلا بهت میل زدم ولی باز میزنم الان چک کم میل رو فقط سریع جواب رو بده من امروز یا شنبه برم دنبال این فلاش
در ضمن راجب پیفام خصوصی شما وارد سایت که شدی رو اسم هر یوزر که خواستی برو کلیک سمت چپ رو بزن صفحه باز میشه میتونی پیغام بزاری
بزای آپلود عکس صفحه ای که باز میکنی و جواب رو میخوای بنویسی پایین صفحه نوشته مدیریت فایل بازش کن بعد جا داره واسه آپلود
سلام
در مد M كه هيچ تنظيم خاصي نميخواهد، فقط در مد Tv و Av بايد در منوي ضبط (اولين منو) گزينه Flash Adjust را روي حالت Manual گذاشت.
نه، فلاش و چشمي نداشتم.
ممنون، هزينه ارسالش زياد ميشه :redface: اگه شد خودم يك كاريش ميكنم.
مگر اين فلاش چه نوع باتريي ميخورد ؟؟نقل قول:
قيمت باتري مارك كامليون كه من خيلي قبولش دارم 2000 و خرده ايه. (مهر 87)
تو بروشورش نوشته با باطري ارژينال نو 480 تا در حالت فول پاور ميزنه.
اگر كمليون آن پيدا شود كه عالي است!!!
چون اينجا را هم نگاه كردم، متوجه نوع باتري آن نشدم:
** ببخشيد كه پستتان را از تاپيك سوال راجع به فلاش SONY hvl-fsl1b اينجا نقل قول كردم ، راستش به نظر من اگر آن تاپيك در اين تاپيك ادغام شود، مرجع بهتري براي فلاش اسليو ميشود تا اينكه كسي كه به دنبال اين فلاشها است، بخواهد در بخش سوني دنبال جواب بگردد.کد:http://www.sony-mea.com/product/hvl-fsl1b
سلام وحيد جان.
مدل باتري مربوطه اينه: CR123A 3 volt
از نوع غير قابل شارژ. به نظر من بزرگترين نقطه ضعفش همين باتريشه. يه چيز كاملا نا مانوس!!
گاهي آدم هوس ميكنه اون مهندساي كمپاني رو كه همچين سليقه هايي به خرج ميدن پيدا كنه ، همچين يكي دو تا چك محكم بخوابونه تو گوشش كه حالشش جا بياد!!!:hammer:
تو تايپك مربوط به همين فلاش اطلاعات كامل باتريشو گذاشتم.
چاره چيه ديگه بايد تو اين دنيا با همين چيزا سوخت و ساخت.
خدا رو شكر مث اينكه مشكل فلاش همه عكاسها ييهو حل شد؟؟؟ اين فروم قبلا روزي يكي دوتا پست داشت ولي الان چن روزه سوتو كوره!:confused:
تورو خدا يكي يه سوژه مطرح كنه. دلمون پكيد از تهنايي.:cool:
من چراغ اولو روشن ميكنم.
كسي روي اين دوربينهاي هات شو دار از فلاشهاي قديمي و غير اتوماتيك استفاده كرده؟
تجربه تون چي بوده؟
آيا هات شوي دوربينتون تي تي ال (با كنتاكتورهاي اضافي مثل كانن اس 3 يا 5) يا ساده (فقط شاسي و پين مركزي مثل فوجي 9600) بوده؟
آيا در مد هاي مختلف، مشكل دار يا هماهنگ بوده؟ يا در تمام مدها يه وضعيته؟
بدرود:)
بجز این مدله سونی چه مدلهای دیگری تو بازار موجوده؟!
تاجايي كه من ديدم و شنيدم يه مارك يونومات كه اندكي قديميه ولي دوستان ازش راضي بودن. در پست هاي قبلي مفصل راجع بهش صحبت شده.
كانن هم يه نمونه داره كه من تو كاتالوگهاي ايراني ديدم اما تو قفسه نه. ولي بعضي دوستان تو جمهوري سراغشو داشتن. احتمالا شنيدم صد و خرده اي تومن! و همين مدل كه خودم تو چند تا فروشگاه اونور آبي حدود 80 قيمت گرفتم. قيمت دلاريشم همين حدوده تو نت. اما به طرز عجيبي تو سوني سنتر هاي خودمون ارزونه. 16000.
حال چرا؟ احتمالا چون كسي سراغشو نميگرفته آتيش زدن به مالشون. (كاش كسي سراغ اين آلفا نهصد رو هم نگيره تا از چهار ميليون بياد به چهل تومن.lol ناگفته نمونه كه طبق آخرين خبرهاي فتوكينا 2008 گويا بازار
استقبالش سرد و بازار انتقادش داغ بوده)
در كل از نظر قيمت بي رقيبه و از لحاظ عملكرد كاملا قابل قبول. من كه راضيم ازش.
:biggrin:
سلام
ET من يك كم ظاهرا" اتصالي داشت كه مجبور شدم پسش بدم، اگر نه خيلي فلاش خوبي بود و كارهاي جالبي ميشد باهاش كرد. :(
منم اون يونومات رو بعدا ديدم. جنسش بيشتر پاكستاني ميخورد تا آلمان كه روش نوشته. ااصلا توصيه نميكنم.
با سلام خدمت دوستان
فرصتی پیش آمد تا با یک فلاش ناسیونال (GN:20 بدون امکان تنظیم قدرت و چرخش هد)،یک سه پایه(که البته امکان تابش به سقف رو بهم میداد) و یک تریگر hama که با نور pop up تحریک میشد (امیدوارم این آخری رو درست نامگذاری کرده باشم) تستی انجام بدم که باتوجه به مشکلم خواستم دوستان با تجربه مرا راهنمایی کنند.
مشکل این بود که نور فلاش دوم هیچ تاثیری در عکس نداشت.(یک جایی یکی از دوستان در مورد تاریک بودن عکسش در شرایطی مشابه این نوشته بود).
البته ابتدا که نور pop up بود،عکس خوب بود ولی به محض اینکه برای بررسی تاثیر نور فلاش دوم با دستمال کاغذی قدرت pop up رو کم کردم عکس به شدت تاریک شد.هر چه فلاش دوم رو نزدیک یا دور کردم بی اثر بود.در آخر جلوی آینه چند عکس به صورتی که فلاش دوم هم باشه گرفتم که در تمامی آنها فلاش pop up روشن میافتاد ولی فلاش دوم خیر(در ویزور شلیک آن را میدیدم).
حتی از خود فلاش هم عکس گرفتم باز هم با وجود شلیک ،خاموش میافتاد.ضمنا red eye ، کم کردن سرعت شاتر تا 1sec و تغییر تقدم-تاخر فلاش در Custom Function هم امتحان کردم که تاثیری نداشت.
اگر دوستان در این خصوص تجربه ای دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.با تشکر