سلام
در قسمت نتیجه گیری بررسی دوربین D 80توسط فیل اسکی یکی از مزیتهای این دوربین به این صورت معرفی شده است:
Built-in wireless flash commander
منظور از این جمله چیست. خصوصاًقسمت بی سیمی قضیه.ممنون از دوستانی که راهنمائی میکنند.
سلام
در قسمت نتیجه گیری بررسی دوربین D 80توسط فیل اسکی یکی از مزیتهای این دوربین به این صورت معرفی شده است:
Built-in wireless flash commander
منظور از این جمله چیست. خصوصاًقسمت بی سیمی قضیه.ممنون از دوستانی که راهنمائی میکنند.
فرزام
یعنی اینکه اگر شما یک فلاش Sb600 یا Sb800 بخرید میتوان از ان به صورت بدون سیم استفاده کنید .
یعنی اینکه فلاش سرخود دوربین شما میتواند با فلاشی که با فاصله از دوربین قرار دارد ارتباط برقرار کند و در هنگام گرفتن عکس فلاش بی سیم فعال شود.
این قابلیت در دی 70 - دی80 و دی 200 هست ولی در دی50 خیر. فکر میکنم برادران دی40 هم این قابلیت را ندارند.
قابلیت بسیار با ارزشی است من که از دی70 و اس بی 600 زیاد استفاده میکنم.
سلام...
در دو تاپيك زير تقريبا"! صحبت شده است...:)
Nikon Flash
فلاش براي دوربينهاي نيكون
اين لينك را هم جناب آقاي آشوري نيا تو همين دو تاپيك گذاشته بودند...(شما هم كه D80 داريد...بهترين حالت!...خيلي خيلي جالب است...)
SB-800...:کد:http://www.nikonusa.com/pdf/SB800_techniques.pdf
علی محمدی
ضمن اینکه تاکید می کنم آن دو تاپیکی که آقای محمدی آدرس دادند را حتما بخوانید، یک برتری دی80 بر دی70 را در این زمینه یادآوری میکنم: دی 80 علاوه بر اینکه میتواند فلاشهای وایرلس را کنترل کند، امکان Master شدن را نیز دارد یعنی فلاش سرخود دوربین نیز در نوردهی شرکت میکند.
سلام
با تشکر از آقایان غفاری،محمدی و روشن .
ممنون از وقتی که گذاشتید و راهنمائی کردید ابهام من برطرف شد.
فرزام