یکمقدار کمتر از 160 ژول.
در کل برای عکاسی که به غیر از آتلیه هم علاقه به عکاسی در زمینه های غیر منظره داره وجود یه فلاش اکسترنال واجبه.
بنظرم اون مدل یانگنو کمی الان از ارزش خرید خارجه ، اگه فلاش دست دوم پیدا بشه خیلی بهتره.
Printable View
تی تی ال وقتی استفاده ميشه که دوربين خودش فلش رو تنظيم ميکنه
تو فلش های جديد تر همزمان با دوربين زوم هم ميکنه
برای عروسی و وقتی فرصت برای تنظيم دقيق نيست کاربرد داره ، البته گاهی ممکنه اشتباه کنه يا اون چيزی که شما ميخوای نباشه
سلام به همه دوستان
ممنون میشم نظرتون درباره FLASH NISSIN DI866 بدین. یک دست دوم به قیمت 320000 اینجا گذاشتن برای فروش، میخوام ببینم به دردم میخوره یانه. ( در حال حاضر برای عکاسی پرتره خونگی و در آینده شاید برای آتلیه بخوام استفاده کنم ) میخوام ببینم کلا خوبه یا نه؟
سپاس
سلام.پست 609 در ادرس زیر:
http://forum.akkasee.com/f13/t9170.html
سلام. من D7000 دارم و به فکر خرید یه nissin di866mkii هستم. میخوام بدونم اگه از این فلش بخوام بصورت off camera استفاده کنم باید چیز دیگه ای هم بخرم اضافه؟
ارزون ترین فلاش HSS برای دوربین Canon چی میتونم تهیه کنم ؟
دنبال خريد ارزونترين نباشيد چون واسه عکاسی با سرعت بالا فلش مجبوره چند بار پشت سر هم فلش بزنه و قدرت فلش شما تا چند برابر کم ميشه
حالا اگه فلشتون هم مدل های ارزون قيمت تر باشه که قدرت کمتری دارند ديگه بدتر
فکر ميکنم
يانگنو 500 اي ايکس
جزو ارزونترين ها باشه اما به نظر من 568 اي ايکس بگيريد که قدرت بيشتری داره
سلام دوستان
برای دوربین CANON 50D :
آیا Nissin D i866 با این دوربین هماهنگ هست؟
آیا با استفاده از کابل امکان تریگر شدن زمانی که فلاش روی دوربین نباشد وجود دارد؟
با توجه به اینکه قیمت هم برایم مهم هست چه فلاشی را پیشنهاد می دهید؟ ( استفاده محدود و گاه به گاه در عکاسی مجلس ، پرتره و مدلینگ)
با سپاس
سلام
بله ورژن Canon دارد.
بدون کابل هم امکانش هست ، میتوانید از روش Slave استفاده کنید (فلش دوربین دستور فلش را میدهد)
اگر بیرون از محیط استدیویی یا محیط پر نور هم قصد عکاسی دارید این فلش حداقلِ چیزی هست که میتونید تهیه کنید
چون قابلیت High Speed Sync در دسترس نیست یا باید از فیلتر ND برای کاهش نور در نتیجه کاهش روزنه ی دیافراگم استفاده کنید
و یا اینکه فلش را در حداکثر قدرت قرار دهید تا با نور محیط برابری کند.
اگر عمق میدان کم در نظر ندارید فلش های ارزانتری هم هستند مانند مدل Di622 از همین برند.
بله وایرلس ندارد ولی یک فلش Pop-up دارد که کافی هست یک فلش اکسترنال داشته باشید که دارای سنسور حساس به نور (اسم دقیقش خاطرم نیست) باشد (95 درصد فلش های امروزی این سنسور رو دارند)
فلش اکسترنال شما حتی با یک دوربین کامپکت ساده که فلش داشته باشد هم همگام میشود (Sync) فقط در صورتی که سیگنال فلش دریافت کند.
مورد دوم هم دلیلش رو خدمتتون گفتم ، محیطی که نور زیاد داشته باشد رو اگر بخواین با فلش نور پردازی کنید باید این دو نور قدرت نزدیک به هم داشته باشند تا تاثیر داشته باشند
اینطور فرض کنید که شما میخواین نور پردازی در یک روز آفتابی انجام بدید با یک چراغ قوه ی ساده ، آیا این چراغ قوه قدرتش با نور خورشید برابری میکند که تاثیرش را نشان دهد؟
در این مورد چون Flash یک نور هست که در کسری از ثانیه منتشر میشود با شاتر کنترل نمیشود.
میتونید با فلش Pop-up امتحان کنید.
در حالت Manual ، فلش رو در حالت 1/4 قدرتش قرار بدید میزان شاتر تاثیری در میزان نور فلش ندارد چه شاتر شما 1 ثانیه تنظیم شده باشد چه 1/200 ثانیه.
ولی وقتی Aperture رو تغییر میدهیم نور فلش متغییر هست.
به همین دلیل کنترلتون رو روی عمق میدان از دست خواهید داد و برای کنترل مجدد
یا باید فلش و دوربین شما قابلیت High Speed Sync برای بالاتر رفتن از سرعت سینک شاتر دوربین با فلش رو داشته باشد و یا یک فیلتر ND برای کاهش نور استفاده کنید.
اگر فلشی رو قصد استفاده با این محدودیت ها داشته باشید باید آنقدر قدرت داشته باشد تا شما کمترین میزان افت عمق میدان رو داشته باشید.
سلام دوستان قصد خرید فلاش یرای دوربین 6D دارم..... تا 800 تومان چه پیشنهادی دارید؟
وقت شما بخیر دوستان
دو پرسش دارم که خیلی دقیق مطرح میکنم
1: دمای نور یک روز افتابی یا روزی که افتاب پشت ابر باشه (برای عکاسی ترجیحا ایده ال) حدودا بر اساس کلوین چقدر هست؟
و همچنین قدرت یک فلاش اکسترنال در بالاترین و پایین ترین اندازه چند لومن هست.
سپاسگدار میشوم از پاسختان
سلام
1-دماي نور در روز آفتابي بين 5500 الي 6000 كلوين است و معمولاً عدد 5600 براي آن در نظر گرفته مي شود (دماي نور فلاش هم همين اندازه است)
2- دماي نور در روز ابري 6500 كلوين است
3- قدرت فلاش اكسترنال بر اساس لومن سنجيده نمي شود بلكه بر اساس عدد راهنما (ْGN:Guide Number) مشخص مي شود: عدد راهنماي فلاش حاصلضرب عدد اپرچر (f-number) ضربدر حداكثر فاصله اي است كه فلاش مي تواند نور مناسب را تامين نمايد (در حالتي كه ايزو 100 و فاصله كانوني لنز دوربين 105 م م باشد).
Guide Number=f-number* Distance
تا جائي كه مي دانم حداكثر عدد راهنماي فلاش هاي اكسترنالي كه تاكنون توليد شده 60 است (در سيستم متريك) كه يعني اگر ايزو 100 و فاصله كانوني 105 م م باشد و اپرچر را روي 5.6 تنظيم كرده باشيم مي تواند سوژه اي به فاصله حداكثر 10.7 متر را نوردهي نمايد.
فلاش هاي اكسترنال جدولي دارند كه مقدار GN را براي فواصل كانوني غير 105 مشخص مي كند.
خیلی ممنونم از شما اقای داریوش عزیزنقل قول:
سلام
1-دماي نور در روز آفتابي بين 5500 الي 6000 كلوين است و معمولاً عدد 5600 براي آن در نظر گرفته مي شود (دماي نور فلاش هم همين اندازه است)
2- دماي نور در روز ابري 6500 كلوين است
3- قدرت فلاش اكسترنال بر اساس لومن سنجيده نمي شود بلكه بر اساس عدد راهنما (ْGN:Guide Number) مشخص مي شود: عدد راهنماي فلاش حاصلضرب عدد اپرچر (f-number) ضربدر حداكثر فاصله اي است كه فلاش مي تواند نور مناسب را تامين نمايد (در حالتي كه ايزو 100 و فاصله كانوني لنز دوربين 105 م م باشد). تا جائي كه مي دانم حداكر عدد راهنماي فلاش هاي اكسترنالي كه تاكنون توليد شده 60 است (در سيستم متريك) كه يعني اگر ايزو 100 و فاصله كانوني 105 م م باشد و اپرچر را روي 5.6 تنظيم كرده باشيم مي تواند سوژه اي به فاصله حداكثر 10.7 متر را نوردهي نمايد.
فلاش هاي اكسترنال جدولي دارند كه مقدار GN را براي فواصل كانوني غير 105 مشخص مي كند.
Guide Number=f number* Distance
کمک خوبی به من کردید و اگاهی خوبی دادید به بنده
و اینکه اگر بخواهیم شدت نور فلاش اکسترنال را در بالاترین و پایین ترین سطحش اندازه گیری کنیم ایا اطلاع دارید حدودا چند لومن است؟
قدرت نوردهي يك فلاش با گايد نامبر 60 چيزي حدود 1400000 لومن است.
اگر عدد راهنماي 60 را با اغماض معادل 64 بگيريم با توجه به اينكه اين عدد براي پوشش تصوير حاصل از لنز 105 م م است و زاويه تابش اين لنز
20 در 27 درجه است، براي سوژه اي در فاصله يك متري از دوربين، مساحت تصوير حدود 0.16 متر مربع مي شود.
عدد راهنماي 64 يعني فلاش سوژه به فاصله 1 متر را با اپرچر 1/64 مي تواند نوردهي كند. از سوي ديگر بر اساس اين جدول كداك:
KODAK: Estimating Luminance and Illuminance: Pub A-105KIC
مقدار لوكس براي ايزو 400 و سرعت 1/30 ثانيه براي اپرچر 1/64 برابر 64300 لوكس است كه براي ايزو 100 برابر 257200 خواهد بود. اگر سرعت شليك فلاش 1/1050 ثانيه باشد (معمولاً همين حدود است) پس لوكس فلاش 35 برابر مي شود (نسبت به 1/30 ثانيه جدول كداك) پس لوكس برابر 9 ميليون خواهد بود. چون سطح روشن شده 0.16 متر مربع است پس لومن حدود 1440000 خواهد بود.
http://www.candlepowerforums.com/vb/...lash-in-lumens
خیلی ممنونم داریوش عزیزنقل قول:
قدرت نوردهي يك فلاش با گايد نامبر 60 چيزي حدود 1400000 لومن است.
براي محاسبه قدرت فلاش اكسترنال بر حسب لومن به اينجا مراجعه كنيد:
Output of a camera flash in lumens?
لطف کردید و کارم راه افتاد
دوستان من هیچ گونه اطلاعاتی در مورد فلش ندارم و الان چند روزه متوجه شدم احتیاج به فلش دارم یه راهنمایی کلی کلی می خوام از TTL چیه ؟ نمی دونم زوم چیه کلان اموزش استفاده از فلش و تجهیزات فلش رو از چه لینکی پیدا کنم تا همه چی رو در مورد فلش بدونم
سلام
شما تاپیک های زیر را مطالعه بفرمائید، مطالعه دفرچه فلش را هم قبلا اساتید به من توصیه کرده بودن(اگر ندارید از سایت سازنده داننلود کنید)، سپس اگر سوالی بود مطرح بفرمائید.
Ttl flash metering - دانشنامه عکاسی
مدهای فلاش | عکاسی
اگر از سیستم کانن استفاده میکنید:
http://forum.akkasee.com/f13/t1021.html
http://forum.akkasee.com/f13/t4956.html
http://forum.akkasee.com/f13/t16983.html
توصیه میکنم لینک ها را به ترتیب بخوانید. و همچنین دیگر مقاله های موجود در سایت.
ارادتمند
دوستان سلام.در دفترچه d 7000 فقط به فلاشهای sb400......sb900 بعنوان فلاش هماهنگ اشاره شده است.آیا این بدنه با sb910 مشکلی خواهد داشت؟کسی از دوستان با این بدنه از فلاش sb 910 استفاده کرده است؟در کل آیا خرید 910 برای d7000 به صرفه است؟
سلام قصد خرید فلش برای دوربین pentax k-5 دارم.خب متاسفانه نمایندگی در حال حاضر نداشت.به غیر از فلش های پنتاکس از برند های دیگه فلشی هست که روی این دوربین جواب بده؟
ممنون از توجه شما.در دفترچه اشاره شده است چنانچه از فلاشی به غیر از فلاشهای نامبرده استفاده شود احتمال آسیب دیدن کفشک فلاش وجود دارد.مقصود از فلاش هماهنگ ،همان فلاشهای ذکر شده در دفترچه بود.در هر حال آیا استفاده از فلاش sb910 (که در دفترچه ذکر نشده است) روی بدنه D7000 عوارض یا منعی ندارد؟
خیر مشکلی نیست
وقتی فلاش هنوز تولید نشده چطور در دفترچه نامش ذکر شود؟ :redface:اون زمان این فلش هنوز تولید نشده بود 910 مدل بروز 900 است
هماهنگی هم منظور را متوجه نشدید مدل های قدیمی ولتاژ بالایی داشتند و بله هماهنگ نبودن ولی فلش هایی که طی 10 سال اخیر تولید شدن همگی با دوربین های هم دوره هماهنگ هستند
ضمنا این فلش برای کار ورزشی و خبر حرفه ای است
بسیار بزرگ و سنگینه برای شما sb700 و حتی 400 نیز کفایت میکند
سلام دوستان آیا فلاش 430ex قابلیت سینک سرعت بالا (hss) با بادی 600d را دارد؟با تشکر
بله با هر فلشی که HSS رو ساپورت کنه کار ميکنه
اما حداکثر سرعت شاتر دوربين شما 1/4000 ثانيه است
نمیدونم سوالمو جای درستی میپریم یا نه
ولی ممنون میشم یه فلاش با قیمت مناسب برای استفاده در softbox برای محیط بیرون outdoor که وایرلس هم داشته باشه و با باطری کار کنه بهم معرفی کنید
اصلا داریم همچین چیزی ؟؟
خیلی حرفه ای نمیخوام ولی نمیخوام هم ضعیف باشه
اگر منظورتان فلاش اکسترنال باشد، قوی ترین فلاشی که می شناسم که برای استفاده با سافت باکس طراحی شده و در بازار ایران در دسترس است فلاش JINBEI MF-200 Flash Head با گایدنامبر 92 است و با باتری پاورپک به قیمت 1.5 میلیون تومان فروخته می شود:
فایل پیوست 63053
فایل پیوست 63054
ویژگی ها (MF-200)
- دارای LCD
- کاهش توان فلاش تا 1/128
- دقت توان به صورت 1/3
- تخلیه فلاش همزمان با فلاش های دیگر به صورت Wireless
- 1500 بار تخلیه فلاش با حداکثر توان در یک شارژر کامل
- دارای نور AF assist جهت فوکوس دوربین در مکان های تاریک
- حالت مولتی فلاش برای عکاسی استروباسکوپیک
Featuers (MF-44)
- MF-44 portable power pack (DC12V 4400mah lithium battery), extreme speedy recycling time 0.3s and high speed flash synchroni-zation Ensure creative shooting demand
- MF connect cable can apply to the following cannon speed lights
البته گودکس هم یه مدل زده به نام AD-360 که فکر کنم این یکی رغیب نداره.تو اصفهان فقط یه فروشنده داره که خودش وارد کرده و قیمت پک کاملش رو چند وقت پیش حدود 1700 میگفت.که به نظرم خیلی بهتر از جینبی و سایر برندها باشه.
قابلیت سینک با سرعت بالا/داشتن یه اکتاباکس بزرگ/بیوتی دیش/اسنوت و ... تو پک که واقعا" آدم رو وسوسه میکنه.من اگه محدودیت بودجه نداشتم واقعا" یه دونه اش رو میخریدم
Amazon.com : Godox Witstro AD360 High Power External Portable Flash Set Speedlite Kits : Camera Flash Synch Cords : Camera & Photo
خیلی ممنون از پاسخ دوستان
فقط چند تا سوال
ایا این مدل ها از لحاظ قدرت با فلاش های indoor برابر هستند مثلا این مدل Visico VC-300
اگر نه .ایا میشه این فلاش های indoor رو بیرون با باطری استفاده کرد و با رادیو فلاش به صورت بیسیم باهاش کار کرد ؟
من اطلاعاتی در مورد فلاش ها ندارم و بیشتر میخوام یه همچین استفاده هایی بکنم
https://www.photoflex.com/pls/balanc...ight-naturally
البته سافت باکسی که اینجا استفاده شده کوچیک هست .من میخوام بشه رو سافت باکس های بزرگتر هم استفاده کرد
با تشکر
مدلی که نام بردم 360 هست و گاید نامبرش بیشتر از یه فلاش استودیویی 300 ژول هست
تنها مشکلش نداشتن لامپ مدلینگه که تو عکاسی اوت دور زیاد کاربرد نداره.مگر در مورد فوکوس بهتر تو شب که باز هم میشه با استفاده از یه چراغ قوه حلش کرد
بحث بعدی بحث قیمت هست.مسلما" اگه بخواید یه فلاش برق و باطری یا پک دار بخرید قیمت خیلی بیشتری داره و بحث اسسوری و حمل و نقلش هم هست.حتی همین فلاش های چینی باطری دار (که هم باطری داره و هم با برق کار میکنه) قیمت بیشتری داره.
در کل توصیه ی من اینه با وجود چنین مدل هایی اگر میخواید یه فلاش برای استفاده ی اوت دور بخرید خرید پاور پک ها منطقی نیست برای شروع کار.و همین فلاش های جمع و جور بهتر به کارتون میاد.
حتی میتونید اگر محدودیت بودجه دارید از فلاش های ارزون قیمت اسپید لایت و اسسوری هاش (پایه ی دستی/سافت باکس و ...) استفاده کنید که باز هم منطقی تر از حمل یه فلاش استودیویی سنگین و با حجم خیلی بیشتر هست
سلام
گاید نامبر فلاش AD-360 ساخت Godox برابر 80 است و MF-200 ساخت جینبی 92. آزمایشی که یکی از دوستان فروم (به نظرم جناب بایرامی) با lightmeter و فلاش استودیوئی و فلاش Canon 580EXII انجام داده بودند و نتیجه آن را در فروم قرار داده بودند حاکی از این بود که فلاش با گاید نامبر 58 معادل یک فلاش استودیوئی 120 ژول نوردهی می کند. در این صورت فلاش Godox تقریباً معادل 165 ژول و فلاش جینبی تقریباً معادل 190 ژول خواهد بود که هر دو بسیار کمتر از یک فلاش استودیوئی 300 ژول است. الیته مقایسه قدرت فلاش استودیوئی با فلاش اکسترنال (مقایسه وات-ثانیه یا همان ژول که برای فلاش های استودیوئی به کار می رود با گایدنامبر که برای اکسترنال ها استفاده می شود) دشوار است زیرا ژول یا وات-ثانیه نشان دهنده قدرت مصرفی لامپ فلاش است نه نور تولیدی آن. اینکه جقدر از این توان مصرفی را به نور تبدیل می کند و چقدر از این نور به سوژه می رسد به راندمان لامپ و نوع رفلکتور فلاش و دیفیوزر(های) مورد استفاده بستگی دارد.
اگر سایر دوستان اطلاعات بیشتری در این زمینه دارند لطفاً راهنمائی کنند.
ارادتمند
البته هدف از این پست بیشتر یادگیری هست.چون خودم هم گیج شدم با این تعاریف گاید نامبر و برد فلاش و مقدارش
اول این که مشخصات سری TC گودکس تو خود سایتش:
GODOX PHOTO EQUIPMENT CO.,LTD
که گاید نامبر فلاش 300 ژول رو 58 قید کردند.و خوب جای دیگه ای فلاش Bowens Gemini 400R با گاید نامبر 80 معرفی کردند.که معادل یک فلاش 600 زول گودکس هست.و من فکر میکردم گاید نامبر فلاش ها نسبت به زول اون ها تغییر میکنه و نسبت به برند حدودا" ثابته.
به هر حال اگر ملاک گاید نامبر باشه من دقیقا" نمیدونم که نتیجه چی میشه.اما اگر فقط اعداد مهم باشه فلاش جینبی گاید نامبرش بیشتر از یه بونز 400 آلمانی و یه 600 ژول گودکس هست. و ad360 معادل هر کدوم از این دو فلاش.
برای من شخصا" منطقی نیست.چون به قول جناب چگینی بستگی به دیفیوز ها هم داره (البته در کنار گاید نامبر ad360 نوشته شده با دیفیوز استاندارد این عدد به دست اومده).
قطعا فلشهای استودیویی قویتر هستند.
یک مقایسه جالب برای مشخص شدن قدرت فلاش اسپیدلایت و یک فلش 500وات:
3 استاپ قویتر (البته با ستاپ مذکور)
http://neilvn.com/tangents/comparing...s-speedlights/
سلام جناب بیاتی
من عذرخواهی می کنم هم نام شما را با جناب بایرامی اشتباه کردم و هم جزئیات آزمایش بسیار جالب توجه شما را :::blushing::: از عوارض پیری است! عذرخواهی می کنم. دیشب خیلی گشتم تا پست های شما را پیدا کنم ولی متاسفانه نشد بنابر این به حافظه ام اعتماد کردم که نتیجه خوبی هم نداشت:::whistling::::::blushing:::
خیلی ممنونم که لینک پست ها را گذاشتید.
ارادتمند
در هر دو از یک شکل دهنده نور استفاده شده است. و احتمالا چون از لایت میتر استفاده شده خروجی هم یکسان است.
منتها، عکس اسپیدلایت با اف نامبر 4/5 ثبت شده ولی فلش با 11!
این معادل تقریبا 3 استاپ تفاوت در نور است. به عبارت دیگه اگر شما به دلایل رعایت عمق میدان یا .... قصد استفاده از همان اف نامبر 11 را با اسپیدلایت داشته باشید باید این سه استاپ را با ایزو جبران کنید. یعنی با ایزو 800 همان عکسی را میگیرد که فلش با ایزوی 100 گرفته است. یا از چند اسپیدلایت استفاده کنید. استفاده از چند اسپیدلایت که با هم فایر (شلیک؟؟؟) شوند هم خیلی معمول است.
من تا بحال اصطلاح اسپید لایت را فقط برای فلاشهای هات شو دیده ام. و برای فلشهایی که قابلیت اتصال روی بدنه را ندارد خیر.
سلام به دوستان
در کتاب speedlights&Speedlite(صفحه 3 ) در مورد اصلاح اسپیدلایت گفته که یک نام تجاری بوده که شرکتهای کانن و نیکون برای فلاشهای هات شو خودشون بکار برده اند( speedlight برای نیکون و speedlite برای کانن) و بعد از اون این اصطلاح برای فلاشهای هات شو همه گیر شده است.
من خودم فکر میکنم به دلیل اینکه با این فلاشهای هات-شو میتوان به سرعتهای بالای فریز کردن دست یافت ( مثلا برای sb-800 پارامتر flash duration برابر 1/41600 ثانیه است )این اصلاح بکار برده میشود....
درود بر همگی...
قصد خرید فلاش مخصوص ماکروگرافی رو دارم.. دوستان چه برندی و چه مدلی رو پیشنهاد میدن؟؟ حرفه ای نیستم و واسه دل خودم عکاسی میکنم .. بنابراین نمیخوام واسه فلش ماکرو هزینه زیادی بکنم.. قیمتش ترجیحا زیر یک میلیون باشه..
البته یه فلاش نیسین 866 II دارم ولی خب.. بدرد ماکروگرافی نمیخوره مگر با ساخت قطعاتی دست ساز که نه وقتش رو دارم نه حوصلش رو و نه سلیقه و تجربه اش رو !!! . ترجیح میدم پول بدم و به نتیجه بهتری برسم..
دوستان ماکروکار لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید ..
با تشکر
با سلام،
دوستان برای کار پرتره و بیشتر فضای باز کدوم فلاش رو پیشنهاد میدید؟
canon 430ex ii
phottix mitros
دومی high speed sync است ولی اولی این امکان را ندارد (مطمءن نیستم چک کنید)
اگر در محیط پر نور بخواهید از روزنه باز استفاده کنید به سینک سرعت بالا نیاز خواهید داشت.
سلام دوستان عزیز
کسی راهی برای اینکه خودم تشخیص بدم فلاش Canon 580EX اصل هست یا فیک سراغ داره؟
چون شنیده بودم از این فلاش تقلبیش هم تو بازار بود و حالا میخوام یه دست دومش رو خریداری کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
آیا برای استفاده خانگی فلاش 270EX رو 700D کنون جواب میده (محدودیت بودجه)؟
اگر من بودم ترجیح میدادم یک فلاش غیر برند با امکانات بهتر بگیرم. مثلا مدلهای yongnuo!
درود
بخاطر اندازه کوچک و جم و جور بودنش نظرمو جلب کرده چون عکاسی با فلاش درصد خیلی کمی از عکسامو شامل میشه و با فلاش سر خود دوربین سایه پشت اشیاء و سوژه کاملا آزاردهنده هست, که با تابیدن نور به سقف این مشکل حل شده ولی میخواستم بدونم تا رنج 300.000 فلاش دیگه ای هم هست؟!
سلام دوستان.یه فلاش میخوام واسه دوربین 70D .زیر 800 تومن چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟مرسی
دوستان برای استفاده عادی و آماتوری، خریدن فلاش 580 ای ایکس معقول تره یا یانگنو 565EX ؟
با توجه به تفاوت فاحش قیمت...
با خرید یانگنو چه امکاناتی نسبت به فلاش کنون از دست میدم ؟
و اصلا این یانگنو رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
با خريد 565EX قابليت master بودن(كنترل فلاش هاي ديگر به صورت وايرلس) و همچنين HSS (سرعت سينك بالا) را نسبت به 580ex ii را از دست خواهيد داد. ولي قابليت optical slave(با دو تنظيم) را به دست خواهيد آورد.
اين هم يك بررسي كامل از اين فلاش 565EX:
http://speedlights.net/2011/08/28/yo...-flash-review/
با توجه به نظرات تعداد زيادي از كاربران قابليت اطمينان اين فلاش چيني از كنون 580ii پايينتر است و احتمال خرابي آن بيشتر است. بنابراين براي كارهاي حرفه اي كمتر توصيه مي شود.
http://www.amazon.com/Yongnuo-YN-565...ustomerReviews
http://www.amazon.com/Canon-Speedlit...ustomerReviews
دوستان برای نیکون ، انتخاب مدل یونگنو ۵۶۵ بهتر هست یا di700 نیسین؟ کسی تجربه کار باهاشون رو داره؟ تو همین رنج قیمت اگر مدل دیگه ای مد نظر هست لطفا معرفی کنید.
درود
تا اونجایی که من خبر دارم:
کیفیت ساخت یانگنو خیلی بهتر از نایسینه...
LCD یانگنو خیلی بهتر و پدر و مادر دار تره....
یانگنو بصورت رادیویی کار میکنه واسه استروب... ولی نایسین
بصورت اینفرارد کار میکنه...یعنی اگه چشمیه مادوم قرمز نایسین خیلی دورتر
از یه فلش دیگه باشه اون فلش دور تره کار نمیکنه....
موفق و پیروز
میخوام یک ( یا دو ! ) فلاش تهیه کنم و مورد کاربردم برای عکاسی دود و قطره هست. البته برای پرتره خانگی و مجلسی نیز کاربرد خواهد داشت
سقف هزینه ام 1 تومانه. لطفا چند گزینه مناسب معرفی کنید.
بادی بنده 60دی کنون هست.
متشکرم.
دوستان فلاش یانگنو565 رو کجا میتونم تهیه کنم؟اینترنتی هم جایی سراغ دارید؟