دنبال يه فلش خوب و قوي با قيمتي مناسب که چرخون باشه و به بالا و پايين و چپ رو راست بره و هم ميخوام براي اين Canon 300v استفاده کنم هم دوربين آيندم FZ20 حالا چه فلشي رو پيشنهاد ميکنيد؟
Printable View
دنبال يه فلش خوب و قوي با قيمتي مناسب که چرخون باشه و به بالا و پايين و چپ رو راست بره و هم ميخوام براي اين Canon 300v استفاده کنم هم دوربين آيندم FZ20 حالا چه فلشي رو پيشنهاد ميکنيد؟
کسي نميخواد به ما کمک کنه؟
به ياري سبزتان نيازمنديم...
پوریا جان البته شما استاد منی ولی میگم سیگما خوب نیست؟؟؟ فلشاش خوبه دیگه .بعد میگم چرا میخوای اف زد 20 بگیری چرا کانن پرو 1 نمیگیری؟؟؟
پوریا از این کانن 300وی نمیتونی برام یه چندتا عکس بذاری کیفیت و ویژگی هاشو ببینم .البته عکسهای که خودت گرفتی.
dppictuer عزيز ديگه FZ20 هم نميگيرم بلکه قصد خريد 300دي رو داشتم ولي حالا که ديدم 350دي فقط 100 تومن (اونم نه 100تومن فيکس) ازش گرونتره ميخوام 350دي رو بخرم...
و فلش سيگما هم نميدونم خوبه يا نه ولي اگه قيمت قابل قبولي هم داشته باشه فعلا نميتونم بخرم چون تو فکر 350دي هستم و در مورد عکسهاي 300وي توي لينکهاي زير ببيني و همشو با 300وي گرفتم البته چون اسکن شده بايد تنظيم رنگ ميکردم بعضيهاشو و به سليقه خودم اون رنگي در اومده (البته عکس غروب هموني که هست) و ميتوني کپي کني و خودت اون رنگي رو که دوست داري بدي و ببيني کيفيتش خوبه يانه... همه عکسها هم با ايزو 400 گرفته شده فيلم کداک و کنونيکا:
http://www.akkasee.com/forum/showthr...=5238#post5238
و
http://www.akkasee.com/forum/showthr...&page=83&pp=10
ممنون پوریا من دو تا سئوال دارم ازت یک .این ای وی تو ایزو 100 جریانش چیه؟؟/ یعنی چطور نوردهی رو کم و زیاد میکنه و ایا امکان استفاده براکت نیز ازش هست یا نه؟؟؟ و دوم ابریهمی یا یه همچین چیزی که بروبچ در زمینه لنز ازش حرف میزنن چیه؟؟؟ ممنونم ازت.فکر خیلی خوبی کردی دوربین معرکه ای هستش من خیلی حال کردم اما پولم هیچ رقمه بش نمیرسه. مبارکت باشه .عکسهای اون مسجدم دیدم تو فتو بیس خیلی زیبا بود دمت گرم.
واقعا متوجه سوالاتت نشدم ولي در مورد برکينگ نه به صورت خودکار نيست و خودتون بايد يه گام کم يا زياد بکنيدنقل قول:
نوشته اصلی توسط dppictuer
در مورد مسجد و فتو بيس هم من اطلاعي ندارم چون تو فتوبيس تا بحال عکس ندادم و نه از مسجد تا بحال عکس نگرفتم... اگه لينک بدي ممنون ميشم...
فکر می کنم منظورتان ابیراهی یا aberration است. اگر تا بحال در دوربینهای دو چشمی مخصوص بچه ها که عدسی پلاستیکی دارند نگاه کرده باشید حتما دیده اید که لبه اجسام یا خود آنها بخصوص در دوردست دارای بهم ریختگی رنگی هستندو موجی از رنگهای غیر طبیعی که بیشتر رنگهای اصلی هستند در آنها دیده می شوند. این پدیده بخاطر تجزیه نور در طی عبور از آن عدسی با کیفیت پایین است. عدسی دوربینها خیلی از آن عدسی با کیفیت تر است، ولی با توجه به دقت بالای دوربینهای دیجیتال و تعداد زیاد عدسی بکار رفته در لنزها و تغییرات فاصله کانونی و سایر مسایل تکنیکی که قضیه را حادتر می کند، باید در ساخت عدسی ها از تکنولوژیهای ساخت کریستالهای شیشه ای خاص و نیز پوشش های مخصوص (Coating) بر روی عدسی ها استفاده نمایند تا بتوانند این خظاها را که یکی از آنها لبه های رنگی در مناطق با کنتراست زیاد است کنترل نمایند. در این زمینه مقالات بخش تعریف فنی لنزها را اگر بخوانید به خوبی همه انواع خطاها توضیح داده شده است:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...s/cat_lens.php
ممنون دوست خوبم خیلی عالی بود .پوریا به عنوان خاطمه کارم باحات و تمام این ازاری که بت دادم دو تا سئوال دیگه دارم بعدش میرم میمیرم دیگه .1.داخل کارتن دوربین که خریدی بغیر از بدنه دیگه چی بود؟؟؟ برا لنزش هود گذاشتن یا باید بخرم؟؟؟ 2.گرانتیش با چه شرکتیه دوربین شما و ایا تا حالا باش موردی داشتی؟؟؟؟ .عکسهای مناظر کوهستانی و غروبت عالی بود ، حال دادی بهم داری یه کار میکنی همین فردا برم بخرم .بازم ممنون ازت.
پکيجهاي مختلفي داره: بدنه خالي-با لنز 28-90 يا 28-105 حتي من پکيج با فلش و کيف فابريک رو هم ديدم که قيمت بالايي داشت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط dppictuer
ماله من پکيجي معمولي با لنز 28-105 بود و غير از لنز و بدنه توش باطري-بند گردن-دفرچه بودش و بدون گارانتي خريدم چون اگه با گارانتي ميخواستم بخرم حدود 100تومن بايد بيشتر ميدادم تازه بدون لنز... هود هم نداشت ولي ميشه تهي کرد...
از نظرت در مورد عکسها هم ممنون...
من باید ازت تشکر کنم که اینقدر کمکم کردی ایشاالله بتونم برات جبران کنم .ایشاالله جشن 350 دی خریدنت بیام خدمت کنم
جشن؟ بابا مگه دارم مارک تو ميخرم؟ (:
راستي بحث اصلي تاپيک رو کسي جواب نميده؟ فلشهاي خود کنون خيلي گرونه و من نه ميتونم اينقدر بوجه بزارم نه دل مياد...
نظرتون در مورد فلشهاي سيگما چيه؟ برد 50 متر آنالوگ:65 تومن ديجيتال: 85 نظرتون چيه؟
سلام
دوستان ميشه قيمت فلاشهاي كنون مثل 220,380,420,550 را با مشخصات آنها اينجا اعلام كنيد.
با تشكر
دوستان من یه دوربین 9500فوجی خریدم.لطفا من را در خرید یه فلاش مناسب راهنمایی کنيد
آقاي Ghadiri عزيز!
ضمن احترام به نظر شما دوست عزيز، خواهش مي كنيم راجع به دوربين ها اينقدر آتشين مزاج نباشيد،دوربين و لوازم الكترونيك، در بهترين حالت خود اسباب بازي هايي با تاريخ مصرف محدود بيشتر نيستند و به هيچ وجه ارزش سرسپردگي ندارند. آيا يك نجار خوب را با مارك اسكنه و پيچ گوشتي و دريلش مي شناسيد؟ اين كه نظرتان را بگوئيد مشكلي ندارد، اما اگر از دوربين خوبي مثل FZ20 (كه چند تا از بچه هاي خوب فورم هم دارند) اينطور ياد كنيد، درست نيست.
اما مطلبي كه فرموديد: مقايسه شما اصلا درست نيست، fz20 رقيب S2 IS است كه اگر بهتر نباشد، بدتر نيست. دوربين مورد نظر شما Pro 1 نيز رقبايي مثل A2, A200, Nikon 8800, Olimpus 8080, Sony 828 دارد كه بنا به نظر افراد با صلاحيتي كه عكاس حرفه اي هستند ( و از بد حادثه هموطن ما نيستند) ، به علت محدوديت ها و نقص هايي كه دارد، يكي از بدترين آن ها محسوب مي شود.
بي رودربايستي، در پس پست هاي شما (چه اينجا و چه جايي كه راجع به D200 اظهار نظر فرموديد) پيامي پنهان موجود است: هرچيزي كه آرم كانون رويش باشد از همه بهتر است.
البته دوربين هاي كانون از بهترين ها هستند، هيچ كس در اين فورم سعي در ثابت كردن خلاف اين را ندارد. اما دليل نميشود كه در همه زمينه ها و در هر رنجي بهترين را داشته باشد كه هرگز هم اين طور نيست. اما اين فورم را افراد زيادي مي خوانند و اگر شما كه عكاس با تجربه اي هستيد تعصب را رواج دهيد، تكليف بقيه چه مي شود. بايد همه بدانند كه كانون و نيكون هم خود يك انتخاب هستند، نه تنها انتخاب.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir A
دوست عزیز در مورد این نظرشما(در پس پست هاي شما (چه اينجا و چه جايي كه راجع به D200 اظهار نظر فرموديد) پيامي پنهان موجود است: هرچيزي كه آرم كانون رويش باشد از همه بهتر است)کاملا مخالفم. همچنین من فکر میکنم هدف شما از این جمله (كه چند تا از بچه هاي خوب فورم هم دارند) تحریک بعضی از دوستان است و منظور من بی احترامی به آنها.
در ضمن در مورد این نظر قبل از اینکه جوابی بدم بهتر است به چند سایت پیشنهادی مراجعه کنید وفرق
S2 IS $ FZ20 رودقیق بررسی کنید.
http://www.steves-digicams.com
http://www.dcresource.com
هدف از گفتن این نظریه کمک به انتخاب هرچه بهتر شما بود نه......... .
به هر حال اگر بی احترامی به نظر دوستان شده است مرا ببخشید. در مورد FZ20 باید بگویم که هنوز در ایران
نبود که توانستم با آن اولین عکس رو بگیرم .
اما در مورد D200 بهتراست به بخش لنزها بیایید تا در مورد نظر این حقیر مطمن شوید.
در ضمن این جانب طرفدار هر چیز ارزانتر و برتر میباشم مثل کنون در بدنه برتر و نیکون بالنزهای هم رده با کنون .
باز هم مرا ببخشید.
جناب Ghadiri عزيز، اتفاقا هدف از پست من تنها جلوگيري از تحريك بوده است، پست شماره 11 خود را بخوانيد، متوجه مي شويد كه چقدر تحريك آميز بوده است. اصلا خواهش من از شما چه آن موقع چه الان اين است كه بدون تعصب بنويسيد.
آدرس آن سايت ها را نيز همه كم و بيش مي دانند و روزها و پستها كه در باره اين دوربين ها صحبت شده است.
در ضمن باز هم مطمئن باشيد اينجا دوست عزيز ما هستيد و به شدت علاقه داريم از اطلاعات خوب شما استفاده كنيم.
نه تبليغ نيست و مطمئناً روي شما به عنوان يك دوست كه زمينه فعاليتش چنين است حساب مي كنيم. موفق باشيد.
بعداً كه بيشتر با فورم آشنا شديد مطمئن خواهيد شد كه خيلي از دوستان همچون خودتان سايتهاي معتبر را دنبال مي كنند و علاقه مندند.
دوستان سلام
من يك فلاش كنون مدل 220ex به قيمت 117 هزار تومان مدتي قبل تهيه كردم و قيمت فعلي آنرا نميدانم
بر روي دوربين EOS500 كه آنالوگ بود نصب كردم واقعاً عكسهايش عالي ميشود و هم اكنون بر روي EOS350D نصب كردم كه با هم ست هستند و بخوبي كار ميكنند و عكسهايش از زماني كه از فلاش خود دوربين استفاده ميكني بهتر است. مشخصات به شرح ذيل ميباشد :
فلاش :كانن
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدل :Speedlite 220EX
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
عدد راهنما : 22
بازه مسافتي نوردهي :از 0.5 متر تا 30 متر
سازگار و مناسب براي : EOS IX, EOS ELANII/IIE and EOS Rebel G
پوشش نوري: 28 تا 135 ميلي متر
تعداد فلاش زدن تا تخليه كامل :با باتري آلكالاين از 250 تا 1700 بار
باتري : باتري قلمي AA
وزن (بدون باتري):160 گرم
من اين مشخصات را از سايت shop.ir پيدا كردم چون حوصله خواندن كاتالوگ را نداشتم(معمولاً ما ايرانيها كاتالوگ نميخوانيم و بيشتر ترجيح ميدهيم با ور رفتم با يك دستگاه سر در بياوريم)
متشكرم
متشكرم
آقا کجای سایت shop.ir فلش قیمت زده؟؟؟؟
من ندیدم میشه راهنمایی کنید؟ممنون میشم.
ببخشید یه سوال یه کم ابتدایی میخوام بپرسم چون تا حالا با فلش سروکار نداشتم:
میخواستم ببینم کلا در خرید فلش باید به چه فاکتورهایی توجه داشت؟ایا هر فلشی را برای هر دوربینی میشه خرید؟
ممنون.
سلام
1- ببخشيد در سمت چپ سايت shop.ir تعبليغات شركت نورنگار است راستش نام سايت اين شركت يادم نيست ولي در اطلاعات آن شركت موجود است اگر قيمت نداشت تماس تلفني بگيريد.
2- براي خريد فلاش بهتر است از مارك خود دوربين خودتان خريداري كنيد و معمولاً در مشخصات فلاش دوربينهائي كه ساپورت ميكند نوشته شده است
از معيارهاي مد نظر براي خريد فلاش ميتوان موارد ذيل را نام برد
1- زمان شارژ مجدد
2- زاويه پرتاب
3- عدد راهنما كه به قدرت بر ميگردد
4- قابليت جهت دهي پرتاب فلاش(چپ و راست، بالا و پائين)
5- قابليت نصب سافت باكس يا طلق ملايم كننده فلاش
6- قابليت ارتباط با سيم جهت استفاده در استديوها
كه البته بعضي از موارد تخصصي ميباشد و بايستي نسبت به نوع كار در نظر گرفت مثلاً مدل بالاتر از 220 كه فكر ميكنم 430 باشد قابليتهاي تنظيم زيادي دارد كه البته من آشنا نيستم و فقط در كاتالوگها ديده ام
ممنون آقا وحید از راهنماییتون.
از دوستانی که در زمینه ی عکاسی خبری تجربه دارن میخواستم بپرسم معمولا برای این نوع کارها فلش با چه بردی مناسبه؟؟
چند سوال:
اینکه در مشخصات فلاشها فاصله ی کانونی وجود داره مربوط به چی هستش؟؟؟؟
ایا بردی که در مشخصات فلاشها نوشته میشه واقعیه؟
قبلا هم خواهش کرده بودم دوستانی که در زمینه ی عکاسی خبری تجربه دارن فلاش با چه مشخصاتی پیشنهاد میکنن؟اگه مدل خاصی رو پیشنهاد کنید بیشتر ممنون میشم.
با تشکر.
کسی کمک نمیکنه؟(مخصوصا سوال سوم)
آقا از این فلاش تو ایران هست؟(البته نو)
آقاي نجفي جان! عدد واقعي است، منتهي اگر گفته مثلا 120 متر....اين در ديافراگم 1 صدق ميكنه، براي ديافراگم مثلا چهار، ميشه 30 متر و براي ديافراگم 8 ميشه 15 متر.
فاصله كانوني هم معمولا براي اين گفته ميشه كه پوشش وايد و تله بودن پرتاب فلاش رو برسونه.
براي عكاسي خبري هم ، شما كه امكان استفاده از Ttl نداريد ، لا اقل فلاشي استفاده كنيد كه خودش چشمي داشته باشد، يعني اتوماتيك باشد، مثل هماني كه عيسي معرفي كرد. در بين فلاش هاي غير Ttl، به زحمت چيزي بهتر از آن گير بياوريد.
ممنون جناب محبی از توضیحتون...اول در مورد این فلاش گاید نامبرش بر حسب فوت هستش و دفعه ی پیش من از توضیحات شیوای شما مطالب فوق را متوجه شدم(منظورم همون تقسیم کردنه)
در مورد فلاشهای چشمی دار جایی خوندم که همیشه نتیجه ی خوبی نمیدهند...این فلاش رو هم واسه این پرسیدم چون خیلی ها برای fz20 گرفته بودن...ولی اگه شما فکرمیکنید که اون بهتره منم حرفی ندارم..
اینم جند تا ریویو از یوزر ها:
http://www.pricegrabber.com/rating_g..._type=masterid
راستی یه چیزی(امید وارم عصبانی نشید!)اون فلاش فکر نمیکنید بردش کم باشه؟
من تا حدود 60-70 تومن میتونم هزینه کنم .پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
...حالا در کل خارج از این بحث محصولات sunpak موجوده اینجا؟(چون چند تا فروشنده با وقتی ازشون میپرسیدم با خنده میگفتند نیست اینجا و قدیمیه و از این حرفا)
اینم متنی که در مورد مود اتوماتیک نوشته بود:(حالا نمیدونم مود اتوماتیک این فلاش با چشم کار میکنه یا نه)
On Manual "M", 1/16 power is the equivalent of adding one stop of light to your image. At 1/8th power is two stops, and 1/4 power is three stops of light, etc. etc. etc.
You can use exposure compensation on your camera to cancel out each extra stop of light your adding with your fill flash.
For automatic flash setting "m", you set the ISO, the aperture your using, and it will determine the power of flash to use. Usually you can use F2.8 F5.6 or F8 as your aperture if you use aperture priority.
The flash also tells you what distance it will cover, given the ISO setting and the aperture. Take it with a grain of salt, as you will need to experiment a bit.
یا این(در مورد مود اتوماتیک)
mine has only 3 auto modes (green 8-60 feet, yellow 4-30 feet and red 2-15 feet)
جناب نجفي عزيز، اگر قدرت آن فلاش ناكافي است برايتان، Vivitar 283 بخريد، يك زماني نماينده ويويتار، شركت سيگل بود، الان را نميدانم. زحمت گير آوردنش با شما.
ممنون جناب محبی که لطف می کنید.کاش میشد زحمات دوستان رو در این فوروم جبران کرد...اما چه جوری...مگه میشه.....
سلام .
خسته نباشید .
مدتی هست که تو فکر خرید یک فلاش هستم .
نظرم هم روی فلاش سیگما بود . 500 سوپر که قیمتش حدود 230 هزار تومان است .
اما دیروز با یکی از دوستان صحبت میکردم ، حرف جالبی زدند .
من به شخصه استفاده بیشترم از فلاش برای عکاسی در منزل و خانواده است . و اصولا به نورپردازی های عجیب غریب علاقه دارم . اما وسیله ی این کار رو ندارم و فقط با فلاش روی دوربین و گاهی هم از نور پنجره استفاده میکنم .
اگر هم فلاش بخرم ، بیشتر برای نورپردازی های جانبی از آن استفاده میکنم .
یکی از دوستان گفت به جای خرید فلاش روی دوربین ، چتر و سافت باکس و متعلقات دیگه بگیر . که ظاهران در یک پک جمع و جور با همین قیمتها میشه تهیه کرد .
خودم بدم نمیاد ، و فکر میکنم بشه کارهای جالبی توی خونه انجام داد ، اما کاربردی جز این برای من نخواهد داشت .
و حمل و نقلش هم که داستانیست .
خواستم نظر دوستان رو هم بدونم .
و حدود قیمت و ابعاد .
ممنون .
امیر به نظرم اگر از فلاش زیاد استفاده نمیکنی ، چیز زیاد مهمی نیست ، اما اون سافت باکس و چتر بسیار ارزشمند میشه و کاربردی...
هرچند وجود فلاش هم مهمه ، که میشه با یک فلاش سیگما 500 ( نه سوپر ) با قیمت 120 تومان جای اون رو هم پر کرد ، و یا ایشالله در آینده همون سوپر رو بخری ، اما اگر بودجه درست و حسابی است به نظرم برو روی سافت باکس ، نوع عکاسی تو هم به نظرم زیاد به فلاش نیاز نداره...
الان ست های 5 و 7 تایی رو توی مجله تبلیغ میکنه که باید قیمت بگیری ببینی چقدره به ما هم بگو...
از حالا مبارک باشه...
امیر به نظر من همون سوپر سیگما رو بگیر چون فلاشهای اتلیه ای در دسر حمل و نقل و باز بسته کردن رو دارن
البته میتونی یک تک شاخه هم بگیری اما فکر نکنم چیز جالبی بشه قیمت هم فکر نکنم بیشتر از 150 باشه اما ست کامل jtl فکر کنم حدود 450 - 500 بشه
فلاشهای مهدی رو میتونی بگیری یک امتحانی بکنی حدود دوماهی دست من بود اما شاید دو سه بار بیشتر بازشون نکردم ...
چه جالب.. منم دارم تحقیق میکنم یه دونه از این پک ها بخرم.. به نظر من اگه کار آتلیه ای نمیخوای بکیب همون فلاش 500 سوپر خیلی خوبه.. من که خیلی راضی هستم ازش.. اما اگه کار آتلیه ای بخوای انجام بدی اون یکی بهتره..
در ضمن فلاش واقعا چیز بدرد بخور و کاربردی.. تو یه مهمونی بخواین عکس بندازین اونوقت قدرش رو میدونین..
خوب حقيقتش اين مسئله من هم هست... من هم مي خوام براي عكس هاي پرتره از دور و بري ها يك مجموعه ابزار نورپردازي داشته باشم ... يكي دو جا قيمت گرفتم: در نمايشگاه دوربين هاي ديجيتال اخير يه پك دوتايي از پروژكتور و سافت باكس و چتر و ... نزديك 600 تومان قيمت مي دادند اخيرا توي يكي از آگهي هاي مجلات نشريه عكس باز يه پك دوتايي و سه تايي ديدم كه قيمت هاش بالاي 5/1 ميليون بود . . . ولي حقيقتش نمي دونم چقدر به صرفه است براي كارهايي تفنني پرتره بخواهيد 600 تومان فرضا خرج كنيد... از طرف ديگه بدون ابزار نورپردازي هم نمي شود كار بدردبخوري انجام داد ... خلاصه دنبال راه حل مي گردم ... نمي دونم پروژكتورهاي معمولي 20-30 توماني به اضافه چتر و ... چقدر كار راه انداز هستند ...
اما فلاش كه به نظرم لازمه ... چه براي كارهاي پرتره چه براي جشن ها و مهماني ها و چه براي هر موقعيت پيش بيني نشده اي كه احتياج به نور كافي داشته باشيد ...
امیر جان من ست فلاشهایم را در مدت زمان کمتر از 5 دقیقه داخل یک کوله میگذارم و به راحتی حمل می کنم. پس مشکل حمل و نقل نیست.
باید بگم که فلاشهای من در منزل همیشه آماده است. و خیلی موقع ها برای عکاسی در محیط داخل من از آنها استفاده می کنم. سیم اتصال برق آن با کمک سیم رابط برق آنقدر بلند میشود که پایه آنرا در هرکجا که بخواهم قرار می دهم. از فلاش سیگما کمتر استفاده می کنم. چون نتیجه ای که من با سافت باکس 70*50 خود میگیرم به مراتب بهتره. تازه توی این فکرم که با تبدیل برق آن برای باتری ماشین , از آنها در محیط فضای باز هم استفاده کنم. :)
به نظر من برای شما که از فلاش بیشتر در منزل استفاده میکنید بهترین انتخابه. از شارژ باتری راحت میشوی و عکسهایت خیلی بهتر میشود. نمی خواهد 3 شاخه بگیری. اگه Jtl 160j بخواهید به نظرم 2 شاخه با 2 عدد سافت باکس کافیه.
سلام.
ممنون از تظر دوستان .
آقای شاطریان ، این مجموعه چه حدود قیمتی دارد ؟نقل قول:
به نظر من برای شما که از فلاش بیشتر در منزل استفاده میکنید بهترین انتخابه. از شارژ باتری راحت میشوی و عکسهایت خیلی بهتر میشود. نمی خواهد 3 شاخه بگیری. اگه Jtl 160j بخواهید به نظرم 2 شاخه با 2 عدد سافت باکس کافیه.
سلام
میبخشید , من وقت نكردم تمام پستهای مربوط به فلاش رو ببینم
سوالم در مورد فرق فلاش ttl با ettl هست:redface:
سلام
چند روز پیش رفتم برای خرید فلاش سیگما سوپر.متاسفانه پیدا نكردم.چون كارم بدون فلاش راه نمی افتاد فلاش canon 430 گرفتم 275000 از شماره 1 بلوار canon میخواستم یه مقایسه بین این دو فلاش داشته باشیم چه از لحاظ كیفیت وچه از نظر امكانات
:::happy:::
ممنون میشم اگه لینكی از مقایسه این دو فلاش بگذارید :)
سلام
قصد دارم از سه فلاش برای نور پردازی پرتابل استفاده کنم . یک فلاش اصلی و دو تا کمکی .
میخواستم در صورت امکان دوستان یاری کنند تا هم هزینه بصورت بهینه صرف شود. هم از امکانتات چیزی کم نگذاریم .
که بعدا دوباره مجبور به خرید شوم . ممنون میشوم.
نیاز های اولیه و اساسی هم این است:
1- فلاش اصلی با سرعتهای بالاتر از 250 هم سینک شود.( حتی با 2 یا 4 هزار )
2- از نظر رادیویی با هم مچ باشند و به مشکلات نخورند ( تابحال تمام استفاده هایم فوتوسل بوده و با رادیو فلاش تجربه ندارم )
3- در صورت امکان خوشان سه تایی عقلشان برسد که در هر تصویر چقدر باید زور بزنند! (مجبور نشوم برای هر عکس 300 شات بزنم و از این فلاش به اون فلاش بدوم!)
4- زاویه سر هرسه فلاش قابلیت تنظیم و گردش داشته باشد.
5 به بعد هر موردی که دوستان عزیز از نظر تجربی و علمی صلاح بدونند.
یک سوال دیگر
دوستان عزیزی هم که در فلاش از سیگما به کنون مهاجرت نمودند اگر ممکن است محدودیتهایی که واقعا در عمل آنها را ناگریز به این کار داشت را بفرمایند ممنون میشوم.
مجددا از همگی ممنونم.
آنان که خاک را به "چلیک" کیمیا کنند ...... آیا شود که گوشه چشمی به تاپیک ما کنند؟
ظاهرا همچین امکاناتی پیدا نمی شود. حداقل برای کنون
سلام
يك فلاش 580 به عنوان مستر و دو فلاش 430 به عنوان اسليو كار شما را راه مي اندازد و همگي به صورت ETTL با هم مچ هستند . قيمت مجموعه هم حدود 900 تا 950 هزار تومان خواهد شد.
اين قضيه ي ترنسميتر نداشتن بدنه هاي كنن نسبت به نيكن فقط مربوط به بدنه است وگرنه تمام فلاشهاي ETTL كنن (حتا فلاشهاي مكرو) ترنسميتر هاي دقيقي دارند ولي فقط 550 و 580 قابليت مستر شدن را دارند.
سلام
از اینکه کمک کردید بسیار ممنونم.
با اینکه مطالب سایت بسیار عالی است . ولی متاسفانه یک جا نبودن آن باعث کندی پیدا کردن جواب میشود و مزاحمت برای دوستان پدید می آورد از زمانی که این تاپیک را زده ام تا بحال صد ها صفحه مطالب بخش فلاش را مرور کرده ام ولی باز به نتیجه ای که شما فرموده بودید نرسیده بودم.
جهت دوستانی که ممکن است سوال های مشهابهی داشته باشند هم عرض کنم در دو محل دیگر دوستان از ضعیف بودن نورسنجی سیگما ناراحت بودند و کنون را ترجیح میدادند.
در جایی هم یادم هست که آقا آرش فرموده بودن که مشکل hi-speed سینک با 580 رفع میشود ولی خود مطلب را پیدا نکردم.
البته به خرج کاهش قدرت فلاش.نقل قول:
در جایی هم یادم هست که آقا آرش فرموده بودن که مشکل hi-speed سینک با 580 رفع میشود ولی خود مطلب را پیدا نکردم.
ضمن تشکر ممنون میشوم اگر کمی بیشتر هم توضیح بدهید .
تا آنجا که میدانم اصولا استفاده از سرعتهای بالاتر بیشتر برای عکاسی زیر آفتاب برای نرم شدن سایه ها استفاده میشود حالا در اینجا چه اندازه قدرت فلاش کم میشود و هرچه سرعت بالاتر برود چقدر کم میشود را ممنون میشوم توضیح دهید.
سلام
مثال :
(اعداد از روي LCD فلاش 580 خوانده شده اند)
با فوكال 50 و f/4 در ايزو 800 :
در 250/1 ثانيه برد بيش از 18 متر
در 500/1 برد 13 متر
در 1000/1 برد 9 متر
در 2000/1 برد 6 متر
در 4000/1 برد 4 متر
در 8000/1 برد 3 متر
با سلام
بهترين فلاش چتري براي آتليه به ابعاد 3 در 4 با دوربين Nikon D60 چيه ؟ قيمتش تا 400000 تومان باشه. ممنون
با این بودجه ست های سه شاخه 160 ژول مثل JTL و یا 200 ژول مارک های دیگر اکثرا فلاش های بدی نیستند.( البته با توجه به بودجه )
اما موضوعی که به تازگی با آن بسیار مواجه شده ام کلوین نور این نوع فلاش های ارزان است!
بین دو فلاش JTL 160 ژول از نظر کلوین نور 50 تا 400 کلوین اختلاف وجود دارد!!!
این موضوع بعد از اینکه با یک نورسنج سکونیک تست گرفتم مشخص شد.
در بعضی از عکس ها دیده بودم که گاهی وایت بالانس آنطور که باید و شاید به نتیجه نمیرسد ( با توجه به اینکه RAW عکاسی می کنم ) و همیشه یک طرف کادر قدری مشکل داشت.بعد از سنجش به این اختلاف رسیدم.
البته با تعویض لامپ مشکل برطرف شد.اما گاهی لامپ های فلاش قبل از سوختن باید تعویض شود .
با تشکر از دوستان
برای فلاش اینجوری فهمیدم که فلاش های کنن با خود کنن بهتر سازگارند و فلاش های سیگما سختر جا میفتن. فلاش کنن 430x II فکر می کنم فلاش خوبی باشه البته نمی دونم که برای عکاسی معماری (ابنیه های تاریخی)جواب من رو میده یا باید 580X II رو بگیرم.
اصولا مشکل فلاش های سیگما اصلا جا افتادن نیستند.
مشکل ساختار داخلی و نرم افزاری و نورسنجی این فلاش ها است و در بسیاری مواقع عدم سازگاری با سیستم های TTL و همچنین عدم امکان استفاده در دوربین های جدید تر.
توصیه اکثر عزیزان به استفاده از فلاش های همان برند است.هم کیفیت ساخت بالاتری دارند هم همخوانی نرم افزاری بهتر...
در عکاسی از ابنیه تاریخی کمتر از فلاش استفاده می شود و بیشتر مبتنی بر استفاده از سه پایه و استفاده از ایزو بالا ( در مواردی که نور کم است ) و دیافراگم باز لنز ها است.
پس به نظرم نیاز چندانی به فلاش نیست
اما توصیه خرید فلاش های جدید تر و قوی تر و با کیفیت تر است.در برند کانن متاسفانه قیمت فلاش ها و اصولا لوازم جانبی به طرز بسیار غیر منطقی و بی انصافانه ای بالا تر از برند های دیگر است.
فلاش های مشابه ( از نظر قیمت ) در برند های دیگر امکانات بسیار بهتری ارائه می کنند و همین طور قوی تر هستند.
اما بهترین فلاش کانن همانا 580 است ( البته تایپ 2 )اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید بی شک این انتخاب شما باشد و اگر نه مدل های ارزان تر و سبک تر.
سلام دوستان
درمورد سیگما 500 سوپر مطالب زیاد و یک جورایی ضد و نقیض به نظر می رسه که تصمیم گیری را مشگل میکنه
من بروی دوربین 450 دی کانون چند باری در مجالس از فلاش 430 کانون استفاده کردم که دو تا مشگل داره یکی زمان شارژ مجدد زیاد و یکی هم قدرت نوری کم .
حالا سوالی که مطرحه اینکه ال از همه سیگما 500 سوپر روی دوربینهای جدید کانن ست می شود یا خیر ؟
دوم از اون آیا با قیمت کمتر از 430 دارای کارآیی مناسب مخصوصآ در سالونهای سمینار که به بخاطر ویدیوپرژکتور نور در کمترین حالت است و قدرت نوردهی فلش رکن اساسی است ، می باشد یا خیر.
ضمناً بنده قدرت خرید کانون 550 را ندارم:::big grin2:::
عرض به خدمت شما از باطری های شاربل استفاده می کنم و با برندهای مختلف تفاوت محسوسی در زمان شارژ مشاهده نمی شه !
حتماً می دونید در سالونهای سمینار بعلت نور کم و نیاز به روشن کردن یک محیط بزرگ اکثراً فلاش با بیشترین قدرت فایر می شود و مسلماً نسبت به حالتهای دیگر مصرف باطری بیشتر می باشد که غیر طبیعی نیست و مشکل اساسی من بیشتر با قدرت کمتر 430 نسبت به 500 سوپر است.
ضمن اینکه من مدت بسیار کوتاهی با 500 سوپر البته بر روی دوربین 350 دی کار کردم و بسیار از کارآیش ( هم از لحاظ قدرت نوری و هم از لحاظ دقت ) متعجب شدم .ولی شنیدم این فلاش بر روی دوربینهای نسبتاً جدیدتر کانون مثل 450 دی درست و پیمون ست نمیشه .
سلام
يه 580 مارك II بخريد قال قضيه را بكنيد.:::love2:::
يك نكته هم اضافه كنم كه دوستان رعايت كنند.
در منوال هر فلاشي نوشته است كه حداكثر تعداد شات پشت سر هم مجاز چند تاست . مواظب باشيد به فلاشتان صدمه نزنيد. فلاش هايي را ديده ام كه در اثر استفاده ي مكرر و پشت سرهم ذوب شده اند !
دوست من
من 3 سالي مي شه كه فلاش سيگما رو دارم و برروي دوربينهاي آنالوگ كانن و در حال حاضر برروي Canon 40D استفاده مي كنم.
از لحاظ سازگاري مشكلي نداشته ام و در مورد 450D بايد تحقيق كنيد و مي تونيد به خود شركت سيگما پست الكترونيك بزنيد و بپرسيد...به سرعت جواب ميدن.
در مورد كارآيي اين فلاش...اولا حتما بايد مدل DG رو تهيه كنيد...من مشكلي باهاش نداشتم...فقط كمي كيفيت ساخت بدنه اون دلچسب نيست...گاهي مجبور مي شم از قفل نورسنجي فلاش استفاده كنم، احتمالا فلاش اطلاعات فاصله فوكوس دريافتي از دوربين رو نميتونه درست پردازش كنه.
اما قدرت فلاش مناسبه و من كلا ازش راضي هستم...حتي در استوديو.
اما در سالنهاي كنفرانس...اصولا فلاش نمي تونه براي نوردهي كامل، رضايت بخش باشه...با توجه به عمق سالنها و همچنين با توجه به ارتفاع زياد سقفها ، امكان Bounce معمولا وجود نداره.
اين تجربه شخصي بنده هست.
فعلا...
دوست عزيز
لطفا دقت كنيد...من نگفتم فلاش با بدنه سازگار نيست...گفتم گاهي مجبور مي شم فلان كار را بكنم و [B]احتمالا[/ B] مشكل از فلان چيز باشد.
و گفتم كه من دارم از اين فلاش با 40D استفاده مي كنم و راضي هستم.
اصولا در عكاسي با فلاش، استفاده از قفل نورسنجي فلاش (يا FE LOCK ) در بسياري موارد ضرورت پيدا مي كند و اصولا همه لنزها هم اطلاعات فاصله فوكوس را در اختيار دوربين قرار نمي دهند.
فعلا...
سلام دوستان
یه دوربین نیکون دی 80 دارم
بیشتر توی جاهای مختلف عکاسی میکنم
نیاز به فلاش دارم
فقط 2 مدل اطلاعات کافی دارم( نور بیشتر موردنظرم هست)
SB-800 قیمتش 350 هزار تومن و SB-900 قیمتش 450 هزار تومن
قیمتها از پاساژ حافظ (جمهوری) 8 فروردین88 گرفتم
جای دیگه سراغ نداری که قیمت کمتر باشد
ممنون
با سلام
می خواستم برای 580EX II یک Flash Diffuser بخرم.
از دوستان کسی میتونه منو راهنمایی کنه از کجا میشه چنین محصولی رو خرید؟
http://media.the-digital-picture.com...anon-580EX.jpg
دوست عزیز قیمتی که گرقتید خیلی جالب هست چون در اروپا در این هفته در فروشگاهی که 20% قیمت پایین تر هست
SB-800 برابر EUR 439,00 و
SB-900 برابر EUR 395,95
هست .
http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_ce?...igitalkameras+