سیاوش عزیز اگه یک حدود قیمت و جایی که بتونم بخرم بم بدی انقدر حال دادی بم که نگو..... واقعا از لطفت سپاس دارم.... ممنونم
منظورم youngnou بود
Printable View
سیاوش عزیز اگه یک حدود قیمت و جایی که بتونم بخرم بم بدی انقدر حال دادی بم که نگو..... واقعا از لطفت سپاس دارم.... ممنونم
منظورم youngnou بود
سلام من يك فلاش كانن 270 دارم ي فلاش تريگر و دوربينمم 550دي كانون هست ميخوام ي فلاش نسين بخرم.بچه صورت ميتوم اي 2 فلاش رو باهم بصورت wirless استفاده كنم و چه مدلشو بخرم.لطا راهنمايي كنيد چيا بايد بخرم
لطفا كسي جوابمو بده
سلام
هر مدل از فلاش های نایسین رو که خریداری کنید ( بسته به میزان قدرت مورد نیاز و بودجه ) میتونید از تریگر استفاده کنید
همون طوری که میدونید 270 رو بدون رادیو فلاش نمیشه تریگ کرد چون نه فتوسل داره و نه وایرلس پس پیشنهاد من استفاده از رادیو فلاش روی 270 و استفاده از حالت وایرلس فتوسل نایسینه تا با شلیک 270 بوسیله رادیو تریگرتون فلاش نایسین هم به واسطه فتوسل عمل کنه
موفق باشید/
سلام دوستان كسي فلاش di 866 mark II رو داره؟ چطوريه؟ راضي هستين؟ چقدر با 430 كانن يا 580 فرق داره .ميخاستم بخرمش.لطفا راهنمايي كنيدi
چند وقت پیش یکی از دوستان راهنمای استفاده از فلاش di866 (کنون)به صورت پی دی اف گذاشته بود میخواستم خواهش کنم اگر کسی ماله نیکون داره لطف کنه اپلود کنه یا راهنمایی کنه از کجا میتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون
امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم
نقل قول:
اگر کسی ماله نیکون داره اپلود کنه
کد HTML:http://mgboshrooyeh.persiangig.com/NikonManual-di866.pdf
سلام
دوستاني كه تجربه دارند لطفا راهنمايي كنن. من الان يه فلاش نايسين 622 مارك 2 و يك فلاش تريگر يونگونو RF602 دارم. ميخوام يك فلاش نايسين ديگه بگيرم. حالا موندم كه كدوم يكي از حالت هاي زير رو بگيرم.
1: يك فلاش 622 مارك 2 به مجموعه اضافه كنم و فلاش اول با تريگر تحريك شود و اين فلاش دوم با نور فلاش اول (فقط اطلاع ندارم اصلا امكان تحريك فلاش 622 با يك فلاش ديگه هست يا نه چون قبلتر كه يك فلاش 622 مارك 1 داشتم با اين فلاش 622 مارك 2 نميشد تحريكش كرد)
2: يك فلاش 622 مارك 2 بگيرم و يك تريگر يانگونو ديگه هم بگيرم و از رسيورش براي فلاش دوم استفاده كنم (البته شايد رسيور جدا هم بفروشند ولي اطلاع ندارم)
3: يك فلاش 866 بگيرم و از قابليت مستر شدن اون براي كنترل فلاش 622 استفاده كنم (اين مورد ويژگي مثبتش اينه كه بعدا هم ميتونم فلاش هاي ديگه به مجموعه اضافه كنم و ويژگي منفيش قيمت دو برابريش نسبت به 622 هست)
خرید یک 622 دیگه و یک رسیور به صرفه تر هست به نظر من.اما اگر 866 بخرید هم به این ترتیب که برای شلیک 622 از تریگر رادیویی و شلیک 866 از تریگر نوری اون استفاده کنید به راحتی میشه از هر دو فلاش به صورت آف کمرا استفاده کرد.
ممنون از دوستان
راستي جناب ابطحي اينكه فرموديد در اين حالت قابليت TTL دارم به چه شكلي هست؟ دوربين من 60D هست و كامندر فلاش داره ولي امتحان كه كردم فلاش 622 رو نتونستم كنترل كنم و گويا فلاش هاي 430 و 580 كانن اين قابليت رو دارن كه توسط كامندر دوربين كنترل بشن. حالا ميخوام بدونم اين حالتي كه گفتينTTL دارم چجوريه؟ يعني اگه 866 رو با تريگر با دوربين تريگ كنم TTL هم خواهم داشت؟ يكم گيج شدم يعني مثل حالتي كه از پاكت ويزارد استفاده ميكنم؟
سلام دوستان
دو سوال در رابطه با فلاش Nissin Di622 II داشتم
اول اینکه سرعت تخلیه این فلاش چند فلاش در ثانیه است تا چه تعدادی و آیا با کم یا زیاد کردن قدرت آمکان تغییر تعداد وجود دارد ؟
دوم اینکه قابلیت Repeating یا فلاش پیاپی برای عکاسی اوپن فلاش وجود دارد ؟
ممنون .
دوست عزیز شما میتونی از حالت وایرلس دوربینت با 622مارک2 استفاده کنی و هیچ نیازی به رادیو فلاش نخواهی داشت (یعنی TTL رو به فلاش ارسال میکنه ) و اگر 866 بگیری میتونی از حالت مستر بودن 866 استفاده کنی و روی دوربین هم فلاش رو داشته باشی در غیر این صورت میتونی با اضافه کردن یک 622 مارک2 دیگه دوتا فلاش رو با دوربین استفاده کنی با سیستم وایرلس و TTL برای استفاده بهتر از 622 مارک2 میتونی از
استفاده کنی
در مورد سوال اولت باید بگم که هیچ فلاشی رو نمیشه به صورت دقیق در این باره جواب داد چون به مقدار قدرت فلاش در هر بار تخلیه و باطری که استفاده میکنی مربوط میشه
در مورد سوال دوم اگر multi-flash منظورت هست خیر فقط روی 866 وجود داره
جناب فتحي ممنون از راهنماييتون. مشكلم اين بود كه حواسم نبود وقتي وايرلس دوربين رو تنظيم ميكنم بايد فلاش سر خود دوربين هم فعال باشه. مشكلم حل شد آاقا خيلي ممنون حالا با خيال راحت يه فلاش 622 مارك 2 ديگه ميگيرم (شايدم 866) از دست فلاش تريگر هم راحت شدم مخصوصا كه الان TTL هم دارمنقل قول:
دوست عزیز شما میتونی از حالت وایرلس دوربینت با 622مارک2 استفاده کنی و هیچ نیازی به رادیو فلاش نخواهی داشت (یعنی TTL رو به فلاش ارسال میکنه ) و اگر 866 بگیری میتونی از حالت مستر بودن 866 استفاده کنی و روی دوربین هم فلاش رو داشته باشی در غیر این صورت میتونی با اضافه کردن یک 622 مارک2 دیگه دوتا فلاش رو با دوربین استفاده کنی با سیستم وایرلس و TTL برای استفاده بهتر از 622 مارک2 میتونی از
http://www.nissindigital.com/files/P...ev0211.1.0.pdf
استفاده کنی
سلام
قيمت جديد Nissin Di866 MarkII با پايه نيكون را كسي از دوستان داره
قیمت فلاش نایسین 622 مارک 2 رو از یکی از فروشگاه های معتبر کانن تلفنی گرفتم گفتن 175 ! در حالی که همین یکی دو ماه پیش 155 گرفتم. کسی از دوستان قیمت جای دیگه ای رو داره؟ فردا میخوام بخرم ولی زورم میاد 20 تومن الکی اضافه بدم
سلام
قيمت جديد Nissin Di866 MarkII با پايه نيكون را كسي از دوستان داره
سلام
چند روز پیش یعنی 5 روز پیش از یکی از دوستان یک فلاش 866 خرید که امروز متاسفانه از دستم افتاد و با اینکه از فاصله کمی هم بود ولی لامپ فلاش شکست
دوستان کسی نمیدونه که لامپش رو کجا میفروشن اصلا هست تو بازار؟؟
با سلام.
سوالی که از دوستان داشتم اینه که آیا فلاش nissin di866 ii در حالت wireless از high speed sync پشتیبانی میکنه یا نه؟ راستش من خودم فکر میکردم نمیکنه ولی این سایت این شبهه رو برام ایجاد کرد. میخواستم ببینم دوستان این تجربه رو داشتن یا خیر
http://speedlights.net/nissin-flash-di-866-ii/
توی قسمت بالای سمت راست توضیح میده که ظاهرا این برتری رو به نسخه قدیمی داره. با این توضیح که من فلاش رو با بادی 7D شلیک میکنم
با تشکر
با سلام خدمت اساتيد
همراه فلاش هاي نيسن ، مثلن Di866 ، سه پايه براي فلاش( احيانن براي استفاده اسليو) هم بايد باشه؟ يا فقط تنها خود جعبه فلاش فروخته ميشه؟
سلام دوستان
لطفن اگر كسي، جايي براي خريد Nissin Di866 MarkII براي نيكون سراغ داره به من پيغام خصوصي بده. با توجه به مسافرتي كه در پيش دارم خيلي عجله دارم، متاسفانه با شركتهاي اصلي! و معروفتر تماس گرفتم گفتن فعلن موجودي ندارن، مگه اينكه دوستان يا خودشون داشته باشن يا تو فروشگاههاي كوچكتر سراغ داشته باشن.
مرسي
من امروز از نورنگار 866 برای کانن خریدم نمیدونم برای نیکون موجود داره یا نه
سلام ...
چند روز پیش یک Di866 MarkII از ن . ن برای 60D خریدم ... بخوبی کار می کنه ... اما وقتی از روی هات شو بر داشتم تا با فلاش خود
دوربین عکس بگیریم ، دوربین اجازه باز شدن فلاش را نمی داد و پیغام اینکه فلاش اکسترنال متصل هست را می داد !!!
بعد از اینکه کلیه علمکردهای دوربین را ریست کردم هم فرقی نکرد و فلاش باز نمی شد ... باطری و کارت حافظه را خارج کردم و دوباره
جاز زدم ...این دفعه درست شد و فلاش عمل کرد ...
این مورد عادی است و یا اینکه مشکلی وجود دارد ؟
-----------------------------------------------------------
مد سایلنت ( بر روی دوربین )به 2 صورت مد 1 و 2 و غیر فعال در منوی دوربین وجود دارد ... در دفترچه توصیه شده که در صورت استفاده از
فلاشهای غیر کنون در مد غیر فعال باشد ...
این مد دقیقا چه کاری انجام می دهد ؟
با تشکر ...
سلام دوستان
من یه فلاش نیسین 866 مارک 2 خریدم.
یه تریگر رادیویی هم می خواستم که فروشنده Hahnel Combi TF رو پیشنهاد کرد.
اومدم رفتم یه امار از تو سایت هنل گرفتم فهمیدم این مدل با فلاشهای نیسین ست نمیشه:-(
به هنل ایمیل زدم کمتر از 5دقیقه جواب داد که>>> نه! متاسفانه با نیسین مچ نمیشه:letter:
البته فلاش و اون تریگره شنبه به دستم میرسه!
حالا دوستان برای Nissin 866 mkII چه تریگری بخرم. تا اونجا که من آمار گرفتم اکثر این تریگرا با نیسین ست نمیشه:cry3:
لطفا یکی از دوستان منو راهنمایی کنه!
میل بزنید اگه ممکنه که من متوجه بشم.
پیشاپیش سپاس!
دوست عزیز من با مارک 1 866 روی تریگر هنل بدون هیچ مشکلی عکاسی کردم.
چرا از تریگرهای یونگنو چینی استفاده نمی کنید .
آخه این Combi tf هم کار ریموت رو میکنه هم یه تریگر هست! گفتم اینو واسم بفرسته! بعد که اومدم بررسی کردم دیدم تو سایت هنل نوشته که این نوع تریگر با نیسین ست نمیشه!
البته هنوز دستم نرسیده که امتحانش کنم!
آقای ناظمی گفتن با 866مارک 1 کار کرده البته نگفته combi بوده یا مدل دیگه.
سلام
مبارکتون باشه، چند خریدید؟ من هم قصد خرید دارم ولی از وقتی که تعدادی از دوستان گفتند فلاشهای 866MII مشکل Overheat پیدا میکنه صبر کردم تا ببینم موضوع موردیه یا همه اونها این مشکل رو داره!
من این مدل تریگر رو دارم و فلاشک هم 622MII هستش ، توی بروشورهای همراه تریگر یه کاغذ گذاشته بودند که به همین مسئله اشاره میکرد، ولی من در این چند ماه گذشته که فلاش خریدم هیچ مشکلی با هیچ کدوم تا بحال نداشتم و هر دو باهم بخوبی کار میکنند
پاینده باشید
سلام افشین جان
من از ن.ن 270 گرفتم نمیدونم جایی دیگه ارزونتر میده یا نه.
این مشکل Overheat هم تو کاتالوگش نوشته بعد از 20-30 فلاش مستمر سیسنم برای حفاظت از مدارات به طور خودکار خاموش میشه و بعد 15 دقیقه اتوماتیک روشن میشه!
به هر حال من اینو خریدم و امیدوارم با این تریگر هنل کار کنه:dream:
اینم لینک کاتالوگ فارسیش:
http://www.nissindigital.com/files/p...111rev.1.0.pdf
سلام
البته مشکل گویا حادتره! و مسئله دیگه اینه که این فلاش (HSS ( High Speed Synk نداره چون دورین های کنون اصلان فلاشهای غیر کنونی رو بعنوان فلاش نمیشناسند! و متاسفانه نمیتونم با قیمت حدود 600 تومنی 580EXII کنار بیام:::angry:::
یا حق
ویرایش:
الآن داشتم جزوه ای که جناب اخوندی لینک داده بودم میخوندم، گویا امکان سینک تا سرعت 1/8000 رو داره! آیا دوستان با دوربینهای کنون تجربه این نوع عکاسی رو دارند؟ اگه راضی هستند بفرمایند ما هم استفاده کنیم.
تریگر ندارم. سر دوربین استفاده کرده ام...
من شنبه نیسین 866مارک 2 رو با این تریگر Hahnel Combi TF تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم خدمت دوستان!
امیدوارم جواب بده!
دوستان سلام، ببخشید که نتونستم زودتر بیام خبر بدم.
من Nissin Di 866 II رو با تریگر Hahnel Combi TF تست کردم>>>>کار میکنه>>>M/Av
lol
سلام
میشه قیمت
Di 622
و
Di 866
بدید
سلام
ريالDI 622 markII 1700.000
ريالDI 866 markII 2800.000
البته این قیمت رو سایت زده تو بازار باید ارزونتر باشه.
سلام...اول از همه عرض خواهی منو بپذیرید.....من واسه اولین بار میخوام از فلاش اکسترنال استفاده کنم..تمامی تاپیک های مربوط به فلاش ها و نحوه ی استفاده و فلاش های Nissin رو کامل مطالعه کردم... ولی هنوز چند تا سوال داره اذیتم میکنه....منظورم اینه که مشکلم همینه.... من دوربین 60D دارم... دیروز هم Nissin 866 MII گرفتم (شیراز :300,000)
با اینکه راهنمای فارسیشو هم کامل خوندم ولی باش مشکل دارم.....اول اینکه آیا من میتونم بدون استفاده از فلاش سر خود دوربین فلاش اکسترنالو بصورت جدا (که اگه اشتباه نکنم به اصلاح آف کمرا میگین !!) استفاده کنم؟ یعنی فلاش رو بزارم 3 متر اونور تر و بدون استفاده از فلاش سرخود شلیک کنم؟؟ باید تریگر داشته باشم یا بدون تریگر هم میشه؟؟
مگه نمیگن 60d خودش روی بدنه وایرلس داره؟؟ پس دیگه به تریگر نباید قانونن احتیاج داشته باشم..مگه نه؟ اگه اینجوری میشه خب حالا من چه جوری باید دوربین و فلاش رو تنظیم کنم؟ بازم ببخشید .......ممنون.
تريگر وايرلس 60D از طريق فلاش سرخود دوربين به فلاش اكسترنال ارسال ميگردد .اگه اصلان قصد استفاده از فلاش سرخود دوربين را نداريد بايد از كابل تريگر و يا تريگرهاي راديويي استفاده كنيد .
سلام مجدد
ضمن تشکر از دوست عزیز niabbas که قیمت دادند
یه سئوال پیش اومده اونم اینه فرق DI 622 با DI 622 mark II چیه ؟
کلا این Mark II چه آپشنی رو به فلاش یا دوربین ها اضافه میکنه؟
متشکرم
من تفاوت هایی که دیدم تو مشخصات این هاست
DI 622
زمان شارژ مجدد : از 0.2 تا 4.7 ثانیه با باطری های آلکالاین
زوم : از 18 میلیمتر تا 105 میلیمتر
DI 622 Mark II
زمان شارژ مجدد : 5 ثانیه با باطری های آلکالاین
زوم : از 24 میلیمتر تا 105 میلیمتر
قفل نوردهی فلاش : حالت FE Lock ( کانن ) و حالت FV Lock ( نیکون )
فرقشون همینهایست که اشاره کردین.
از نظر ظاهری هم تفاوتهای با هم دارند.
Nissin Di 622
فایل پیوست 19501
Nissin Di 622 markII
فایل پیوست 19502
یه رادیو فلش از مارک فلشهای چینی بخری به احتمال زیاد مشکلت حل میشه . چون اکثر فلشهای چینی از یه مدار و برد استفاده میکنند .
سلام ...کجا؟ توی تنظیمات دوربین یا فلاش؟؟ اگه منظورتون تنظیمات دوربینه flash firing رو Disable میکنم ولی گزینه ای به اسم Wireless Func وجود نداره....
تنظیمات فلاش رو رو چی بزارم؟ روی Remote ? میشه یه کم دقیق تر توضیح بدین؟؟ یعنی حتما با 60d میشه ؟ دیگه تریگر نخرم؟
http://cpn.canon-europe.com/files/ed...aption_002.jpg
ظاهرا nissin di866 mark ii برای نیکون در تهران پیدا نمی شود!!! کسی جایی ندیده؟
فلاش های 580 430 320 و اگر اشتباه نکنم 270 کنون قابلیت وایرلس دارند. در 3 مدل از دوربین ها کنون یعنی 7d, 60d و 600d فلاش به صورت اینترنال سینک می شود و در مدل های دیگر با استفاده از یک ترانسمیتر که جای فلش روی دوربین می نشیند. در پاسخ به مطلبی که گفته شده بود فلاش های کنون قابلیت اسلیو ندارند. بنده خودم canon exII 580 دارم که فلاش بسیار قدرت مندی است.
من به تازگي 550d خريدم و كاملا در زمينه عكاسي بي تجربه هستم ، به نظر شما :
فلاش di622 mark2 به درد من ميخوره يا di622 ، تقريبا 30000تومان با هم اختلاف دارند ، براي كاربري معمولي به حال من فرقي ميكنه يا نه ؟
با تشكر از همه
سلام
فلاش di622 mark2 رو میشه به صورت وایرلس به Canon 600D وصل کرد؟ آیا در حالت وایرلس قابلیت TTL و تمام قابلیتهایی که زمانی که فلش روی هات شو نصب میشه قابل استفاده است؟
دیروز که داشتم با فلاش nissin 866 عکس می گرفتم یهو ی با شلیک دوربین ، صدای توپ از فلاش اومد و دیگه فلاش عمل نکرد :-( بعدش با زدن دکمه تست ( فلاش رو از دوربین جدا کردم ) نور ضعیفی از فلاش شلیک می شد که با چند بار تکرار فلاش خودبخود خاموش می شد و با روشن کردن ، دوباره خاموش می شد ، احتمال زیاد لامپ یا مدار شارژ آسیب دیده ، خودم حدس می زنم ی چیزی مثل خازن ترکید اما جرات نمی کنم توش دست ببرم :::angry::: گارانتی هم که نداره ، دوستان راهنمایی کنن که حالا باید چیکار کنم ؟
تعمیرات فلاش های نیسین رو آفومار انجام میده.برای 866 یکی از دوستان هم همین مشکل پیش اومد با مراجعه به آفومار به راحتی تعمیر شد.
سلام
منو نگران کردید! الآن چک کردم دیدم فلاش 866mII من هم وقتی روشنه یک صدای ویزویز (مثل صدای اتصالی یا جرقه ریز برقی) میده :-(، دوستانی که این فلاشرو دارنر آیا این صدا عادی هستش یا باید یک فکری بکنم؟
من این فلاش رو برای مراسم چهارشنبه گرفتم اصلن نمیخوام ریسک کنم و وسط مراسم دستم رو بذاره توی پوست گردو :::angry:::
پاینده باشید
PS: ببخشید نمیخواستم پست اضافه بزنم! من یک فلاش 622 هم دارم ولی اون هیچ صدایی نمیده!
نگران نباشید.866 کلا به اندازه یک کارگاه ساختمان سازی سر و صدا داره.خصوصا موقع خاموش روشن شدن و از اون بدتر هنگام زوم کردن...مثل چرخ دنده ای میمونه که روغن کاری میخواد!!!
اتفاقا چند روز پیش داشتم با این فلاش ور می رفتم.عجب سر و صدایی دارد ! من احساس کردم مشکلی دارد و بعد دیدم نه همه همین طور هستند مثل اینکه تایپ 2 این فلاش سر و صدای کمتری دارد در سایت اش که گفته شده صدایش کمتر شده ! اما الله و اعلم !
فایل پیوست 19898
.
Quieter operation
New transmission motor significantly reduces the operating noise, the volume level (70dB or less) is achieved
فایل پیوست 19922
تنظیمات دوربین در حالت استفاده از multiflash در فلاش نیسین برای چنین عکسی باید چی باشه ؟
من هر چه امتحان کردم حرکات دست خیلی مات میشه و مثل تصویر پیوست فریز نمیشه