امین جان قیمت دهنه 72 یا 77 چنده؟
سپاس
Printable View
من در مورد قیمت حرف خاصی ندارم.
این رو در نظر بگیرید شما در جلوی یک لنز خوب، یک فیلتر بی کیفیت نصب کنید، از خروجی کار قطعاً آگاه خواهید بود !!
حالا این فیلتر بی کیفیت هم میتونه ارزون باشه هم گرون. پیشنهاد میکنم برای خرید فیلتر خساست بخرج ندید. این فبیل خرید ها، خرید سوخته محسوب میشن و مثل لنز و باقی تجهیزات نیست که بخرید و تست کنید و اگر خوشتون نیومد بفروشید !!
با دقت کامل و آگاهی بالا خرید کنید.
درود
احیانا قیمت پایینی سراغ دارید؟
مثلا قیمت Hoya ProND1000 برای دهنه 82 که حدود 380 الی 460 و حتی در برخی شهرها حدود 600 هست از نظر شما کمه؟:::whistling:::
بابا دستتون زیر سر ما!
از این فیلترهای ارزان بخرید نخواستید هدیه بدید به دوستان فروم ازتون به شدت قدردانی می کنیم!!;-)
اما در مورد کارایی،
کاهش 10 گام نور در صورت استفاده از این فیلتر ها چیزی نیست که شما بدون افت کیفیت و با بستن دیافراگم بدست بیارید!
استفاده از دیافراگم بسته بخصوص در برخی لنزها به قدری در کیفیت خروجی تاثیر گذاره که برای عکاسی حتما ارزش استفاده از این فیلترهای با ارزش را خواهند داشت.
اگر هم واقعا و از شوخی گذشته از نظر هزینه برای این نوع فیلتر مشکل ندارید، می توانید تا سقف 1.200 و حتی بالاتر به فیلنرهای ND1000 شرکت هایی مثل Lee، Tiffen، و حتی B&w فکر کنید که براتون قیمت پایین جای سوالی باقی نگذاره!
اخیرا تبلیغ فیلتری از نوع ND توسط شرکت Marumi دیدم که ND100000 بود!!
این فیلتر مختص عکاسی از خورشید ساخته شده.
ارادتمند.
نمایندگی رسمیش شرکت سی گل هست ولی اطلاع ندارم موجود داره یا نه!
مبارکتون باشه.
بنده پارسال از بندر حدود 320 یا 340خریدم!
ولی چون با ابزار دیگه بود به صرفه شد وگرنه هزینه پستش حدود 30 الی 50 می شد که در نهایت با قیمت نهایی که عرض کردم یکی می شه!
فیلتر ان دی از برند nisi رو چطور ارزیابی میکنید؟
یه مدل nd2000 از این برند پیدا شده 380 تومان برای دهانه 77.
من هم ممنون میشم اگه کسی در مورد کیفیت فیلتر 1000 برند Nisi اطلاعی داره بگه که خوب هست یا نه
عالی است nissi
شما از فیلتر ان دی این برند استفاده کردید؟
بین nisi و هویا کدوم بهتره؟
ممنون.
http://photocinex.com/index.php?id_p...oduct#/1-_-77_
http://photocinex.com/index.php?id_p...oduct#/1-_-77_
بله استفاده کردم
از نیسی ان دی 1000 سایز 67 (الان هم به یکی از دوستان نزدیک دادم و استفاده میکند و راضی هست )، وینیت کم و ته رنگ هم پایین
اگر هویا اصل گیر آوردید و از نوع proND 1000 باشد خوب مسلما بهتره
اما نیسی تقلبی ندیدم.
در خرید نیسی خیالتان بابت کیفیت راحت باشه
جنس تقلبی اصولا برای اجناسی بوجود میاد که برند های مطرح غیر چینی باشند!
nisi که اصولا چینیه هرچند کیفیت قابل قبولی داره! بنابراین نباید انتظار داشت تقلبی این برند در بازار یافت بشه. که دلیلش هم قیمت مناسبش هست.
البته بنظر بنده اگر واقعا قصد دارید فیلتر Nisi تهیه کنید به فکر فیلترهای مربعی باشید. مهمترین مشکل در عکاسی با فیلترهای ND با غلظت بالا، مشکل فوکوس کردن هست که این مسئله در فیلترهای مربعی خیلی سریع و راحت تر قابل برطرف کردنه.
البته قیمت فیلترهای مربعی هم خیلی خاص و بالاست.
در مورد انتخاب غلظت هم نیاز عکاس ارتباط مستقیم با انتخاب داره!
اگر غلظت صحیح را انتخاب نکنید، ممکنه اصولا از فیلترتون هیچ بهره ای نبرید.
مطمئنا استفاده از فیلتر های با غلظت بالای 1000 فراگیر نیست و در محل ها و شرایط خاص کاربردیه.
ارادتمند
سلام آیا کسی میتونه در رابطه با تفاوت مدل های فیلتر ND توضیحاتی بده ؟ من فقط فیلتر ND 400 رو میشناسم و دوست دارم با بقیه انواع فیلتر های ND و کاربرد هاشون قبل خرید برای دهانه ی بعدی آشنا بشم...سپاسگزارم.
سلام کسی اطلاع داره که آیا میشه فیلتر nd8 وnd4بزاریم روهم کیفیت عکس کم نشه.ازمارکcokin
آیا دراین صورت 12استپ کم میشه؟
سلام
اگر اشتباه نکنم nd4 دو استاپ و nd8 سه استاپ نور رو کم میکنه یعنی در مجموع 5 استاپ
یک بار من همین سوال رو پرسیدم و دوستان گفتند که کیفیت رو کم میکنه
ضریب کاهش سرعت شاتر توسط فیلتر توان 2 هست . یعنی ND8 و ND4 که به ترتیب 2 به توان 3 و 2 می شوند در مجموع 5 استاپ سرعت را کاهش می دهند.
در مورد کیفیت شما هرچه المان بیشتری سر راه رسیدن نور به سنسور قرار بدهید بالطبع از کیفیت کم می شود ولی در فیلتر های مرغوب این مسئله نامحسوس و قابل قبول است.
سلام دوستان
من میخوام فیلتر برای لنز نیکور 18-105 بگیرم برای عکاسی از رودخونه و آبشار و چنتا سوال دارم
دهانه لنز من چند میلیمتر هست؟واگر من بخوام لنزم رو عوض کنم و لنز جدیدم دهانه اش بزرگتر باشه فیلتر قبلی قابل استفاده هست؟
برای اینکار nd4 مناسب تره یا nd8؟
کیفیت مارک Kenko Zeta چطوره؟ وکلا چه مارکی رو پیشنهاد میکنید؟(بیشتر از 200 نمیخوام هزینه کنم)
برای عکاسی از طلوع و غروب خورشید هم از فیلترهای nd استفاده میشه؟چه میزان کاهش؟
ممنون
درود
دهانه لنز شما 67mm
اگر لنز جدید بزرگتر باشه خیر نمیشه ولی بلعکس میشه با تبدیل ها این کار رو کرد
استفاده از فیلتر های ND به شرایط نوری بستگی داره اینکه هوا ابری هست یا آفتابی داخل جنگل هستید یا فضای باز (به نظر بنده ND 32 بهترین گزینست)
برای عکاسی از طلوع و غروب بهتر است از فیلترهای با استاپ بالا استفاده بشه که نتیجه ی شیرین تری رو داره
با توجه به اینکه Kenko Zeta فقط nd4 ,nd8 داره و به نظرتون نیاز به کاهش بیشتر هست چه مارکی و چه میزان کاهشی رو پیشنهاد میکنید
نمیتونم برای vnd هزینه کنم
Nd1000 nisi or nd1000 hoya
راهنمایی کنید کدوم بهتره؟؟؟؟؟
درود
هویا شارپنس رو تا حدودی کاهش میده که البته این مسأله در کراپ صد در صد خودش رو نشون میده. اما از نقاط قوتش اینه که ته رنگ خاصی بر روی عکس اعمال نمیکنه.
نیسی افت شارپنس نداره ولی ته رنگ روی عکس به جا میگذاره که البته طبیعی است و براحتی رفع میشه!
نتیجه اینکه هر کدوم رو بخرید ضرر نکردین. البته اگه چاپ خیلی بزرگ دارید به نظرم نیسی بهتره.
ارادت
این بحث کاهش شارپنس فیلتر هویا، زمانی که خودم هم قصد خرید فیلتر داشتم برایم اهمیت زیادی داشت. مقایسه ای هم در اینترنت دیدم بین 4 فیلتر nd 1000 که در آن نیز افت شارپنس اشاره شده بود و به عنوان مشکل اصلی این فیلتر عنوان شده بود. اما مسئله ای که باید در نظر گرفته شود، اساسا استفاده این فیلتر برای نوردهی های بالاست و طبق بررسی ای که اگر اشتباه نکنم در همین تاپیک انجام شده بود، دوستان نمونه عکس قرار داده بودند و در نوردهی های طولانی مدت این مسئله شارپنس اصلا دیده نمیشد. به نوعی شاید بگویم اصلا موضوعیت نداشت.
بنابراین شاید لازم است عنوان شود که فیلتر های هویا در نوردهی های لانگ مشکل شارپنس ندارند.
درود
دقیقا درسته!
بنده نمونه این فیلتر را دارم و ازش دارم استفاده می کنم.
همچنین در نظر داشته باشید افزودن هر المان خود به خود موجب افت کیفیت می شه. پس نبود افت کیفیت در NISI کلا رد خواهد شد.
اما خود هویا، بنده که بجز درصد بسیار محدودی افت کیفیت جدید تاکنون ندیدم!
اراتمند
در تکمیل عرایضم، لینک پست جناب ایمان مهر که این تست را انجام داده بود را اضافه میکنم... دیدن آن خالی از لطف نیست
لینک
nisi با توجه به اینکه جناب سعادتم تاییدش کردند خریداری شد البته هنوز به دستم نرسیده ... با تشکر از دوستان
درود
بالاخره چند روز پیش پس از مشورت با دوستان لنز 10-18 ابتیاع گردید و در پروژه عکاسی جدیدم ازش استفاده کردم ، باید بکم کمی سوپرایز شدم ، لنز فوقالعاده ای است . حال برای طبیعت گردی و ثبت های شخصی نیاز به فیلتر 1000ND دارم ، و از آن جایی که احتمالا این لنز مهمان 1 سال بیشتر من نباشد به زودی 16-35 رو تهیه میکنم (دهنه فیلتر از 67 به 77 افزایش پیدا میکند) قصد خرید فیلتر را دارم که موقع فروش هم به مشکل بر نخورم . یا باید فیلتر های مربعی cokin را بگیرم که در آینده بتوانم در لنزهای دیگر استفاده کنم ، یا از فیلتر های عادی استفاده کنم و بعد با لنز فیلتر را بفروشم . با این تفاسیر دوستان پیشنهادشان چیست ؟ در پست های اخیر nisi و Hoya مد نظر دوستان بوده ؟ اما کمی هم نظر به فیلتر مربعی Cokin Nuances Lightcatcher ND P1024 دارم .
خودم به این دو گزینه رسیدم :
پیشاپیش ازتون تشکر میکنم ....
فیلتر ان دی 1000 دهنه 77 بگیر با تبدیل به 67که فردا فقط تبدیله بمونه رو دستت که قیمتی هم نداره
پیشنهاد منطقی هستش ، فیلتر مربعی هزینه زیادی رو دستم میگذارد ، ممنون هادی عزیز
خوب دوستان شدیدا بین hoyaو nisi دو دل هستم ، پیشنهاد نهایی کسانی که کار کردند با هر کدوم از فیلتر ها چی هست ؟
و سوال آخر از دوستان چون آف عجیبی به Nisi ND1000 82mm(W) II خورده ، آیا تبدیل 82 به 67 موجود هست ؟ چون تا حالا این سایز تبدیل رو حد اقل ، در نت ندیدم .
درود
دقیقا نمی دونم چه لنز 35-16 ای مد نظر شماست!
ولی اگر اشتباه نکنم دهنه 35-16 F/2.8 باید 82 باشه!
در ضمن می شه از جاهایی تو حدود 250 دهنه 82 هویا ND1000 رو پیدا کرد!
اما در مورد فیلتر های مربعی!
این سری فیلترها ارزش هزینه دارند!
به شخصه اگر کوکین ساز p در بازار یافت بشه تهیه می کنه!
خوبی فیلتر مربعی در یانه که شما به راحتی می توانید فوکوس را انجام دهید و بعد فیلتر را روی لنز بگذارید. در حالی که این قضیه در فیلتر های رینگی به این راحتی مقدور نیست
ارادتمند
در يكي از بررسيها كه سيستم فيلترهاي مربعي nisi و cokin و lee را بررسي كرده بود بهترين سيستم فيلتر مربعي را با اختلاف زياد nisi معرفي كرده بود:
Photographic Filters. NiSi, Cokin & LEE review & comparison | Paul Reiffer - Photographer | Commercial Landscape Cityscape
در اين بررسي بر روي 4 فاكتور مهم در اين فيلترها تمركز شده است:
- Simple and easy to use
- No “light leaks”
- No “colour cast”
- Durable and hard-wearing
البته به يك بررسي نمي توان اكتفا كرد. اگر كلمات nisi filter system review را در گوگل امتحان كنيد بررسي هاي زيادي براي اين سيستم فيلتر وجود دارد.
درود
ممنون دوستان مخصوصا مطصفی و نیمای عزیز
نیما جان این فیلتر مربعی nisi با خواندن ریویوهاش کلی قلقلک شدم برای خریدش ، به قول آقا مصطفی یک بار برای همیشه هستش ، امروز پیگیری میکنم ببینم میتونم ست nisi رو پیدا کنم .(کلا تجربه ای هم در فیلتر مربعی و حتی نحوه بستش و ملحقاتش ندارم خدا به خیر کند )
از راهنمایی همه دوستان ممنونم ، معمولا هر خریدی با مشورت عزیزان انجام داده ام راضی بودم.
درود
قبل از هز جیزی از دوستان برای راهنمایی بابت خرید فیلتر تشکر میکنم . بنا به ان تا دلیل بر خلاف میلم نشد که فیلتر مربعی nisi یا lee رو پیدا کنم و سر آخر به مدل Nisi ND1000 77mm(W) II رضایت دادم و از اونجایی که لتز 18-10 رو داشتم یه تبدیل 77 به 67 هم تهیه شد .
در هر صورت تصمیم گرفتن یه تست سریع و چند عکس از فیلتر تهیه کنم که اگر دوستانی تصمیم به خرید داشتند راحت تر بتونن تصمیم بگیرند.
بسته بندی محصول بسیار تمیز بود و جعبه نگهدار ی فیلتر هم با کیفیت مطلوبی هست .
فایل پیوست 75811
خود فیلتر هم اولین بار که از جعبه خارج کردم حس خوبی بهم داد رینگ و قاب بسیار با کیفیتی دارد (بنده فقط فیلتر های هویا ، مارومی و بنرو رو از نزدیک دیدم) البته چند ضدگی خیلی میکرونی در داخل رینگ بود که موقع بستن به تبدیل 77 به 67 کاملا حس میشد که مساله مهمی نیست .
فایل پیوست 75812
عکسی از خود فیلتر هم برای دوستان گذاشتم . البته اولین بار که جعبه فیلتر را باز کردم با ندیدن درج کلمه Japan در روی رینگ تعجب کردم اما با سرچ در گوگل این سری از فیلتر رو بدون درج کلمه japan دیدم ، در بعضی ها هم درج شده (دلیلش رو نمیدونم) !
در هر صورت پس ار نصب فیلتر (با استفاده از تبدیل )چند شات ثبت کردم ، من تغییر محسوسی در شارپنس حس نکردم ، اما ثبت عکسها با فیلتر کمی سرد تر شدند که فکر میکنم در فیلتر های ND مخصوصا در این Density بالا شایع باشد ، دو نمونه ثبت که با فیلتر و بدون فیلتر و با استفاده از 3 پایه و لنز 10-18 و بادی 70D ثبت کردم رو برای مقایسه دوستان قرار میدهم .عکس ها به صورت Jpeg ثبت شدن و فراموش کردم در هر دو نمونه قفل آینه رو فعال کنم ، لوکیشن عکس هاهم در بالکن منزل هست ;-) در پست های بعدی سعی میکنم چند ثبت هدفمند تر برای مقایسه انجام دهم .
عکس اصلی با کمی کراپ :
فایل پیوست 75813
فایل پیوست 75814
کراپ 100%
فایل پیوست 75815
فایل پیوست 75816
در کل من شدیدا از خریدم تا به امروز راضی بودم وقعا فکر نمیکردم این فیلتر افت شارپنسی نداشته باشه ، در این 2 روز بنده به غیر ار کمی تغیر دمای عکس و Vignetting نا محسوس آن هم در فوکال های پایین نکته منفی دیگه ای مشاهده نکردم (در کل فکر میکنم این موارد جز نکات منفی نیستند و در این نوع فیلتر ها امری طبیعی هستند)
پ.ن :نکته قابل ذکر این است که بنده نه در حدی هستم که از تجهیزات عکاسی تست بگیرم و نه دانش لازم این کار رو دارم ، درج این پست صرفا جهت کمک به دوستانی بود که قصد خرید فیلتر ND1000 دارند و شاید این فیلتر هم جز گزینه هایشان باشد . مجددا از همه دوستان و اساتید که بنده رو راهنمایی کردن و وقتشون رو برای من گذاشتند تشکر میکم .
الان دیدم with رو whit تایپ کردم ;-)
امان ار عجول بودن ....!
مبارکه دوست عزیز...
قیمت رو هم میفرمایید لطفاً!
درود بر دوستان و اساتید گرامی
من امروز داشتم برای فیلتر nd میگشتم که به این مورد برخوردم که قیمتش 650 تومن بود
میشه بگید ایا ارزش خرید داره؟ فکر میکنم ورودی نور قابل تغییر باشه از فیلتر ایا درسته
NiSi Slim Variable Neutral Density Filter ND8-1500 Multi-coating 77mm - Negah Shop - تجهیزات حرفه ای عکاسی
و این که اگر بخوام کنترلی بخرم که گرون نباشه و فقط بشه با فشار دادن شاتر رو باز و سپس بست برای نیکون چی خوبه
سپاس
درود
افت شارپنس هویا در طبیعت به قدری کم هست که تقریبا به چشم نمیاد مگر همانطور که گفتید در کراپ 100% اما واقعا عدم تغییر رنگ این فیلتر بسیار جالبه.
تقریبا در هیچ نمونه تستی تاکنون ندیدم رنگ خروجی به هم ریخته باشه!
بخصوص که خروجی نهایی را شخصا هم تست کردم.
در مورد شارپنس و نکته جالبی که هست اینه که در برخی تصاویری که تست گرفتم نشانی از این افت ندیدم و گاهی در شرایط نور محیطی خاص این حالت ایجاد می شه
(هنوز برای خودم جای سواله و در حال بررسی هستم)
ارادتمند
نکته اول اینکه:اگر خروجی نهایی در حالت بدون کراپ از نظر رنگ صحیحه درکش برای بنده مشکله که چطور میشه در کراپ صد در صد رنگها بهم بریزه؟ و نکته دوم اینکه شما بین سه برند هویا،هاما و بی پلاس دبلیو جهت ان دی 1000 کدوم رو پیشنهاد مکنید؟و نکته سوم:آیا ممکنه کیفیت فیلتر های یک برند با تغییر قطر دهانه تغییر کنه؟
درود
در مورد سوالاتت خب منتظر میمونیم تا مصطفی عزیز خودشون پاسخ بدن. اما برند "هویا" آنقدر با کیفیت و خوش قیمت هست که اگر سه فیلتری رو هم که دیروز سفارش دادم بحساب بیارم، تا الان نزدیک 12 عدد از این فیلتر تهیه کرده ام. همگی هم ان دی 1000 77 و 82مم که حداقل 4تاش به مصرف خودم رسیده.
درود
منظور بنده از افت کیفیت در شارپنس بود که در کراپ 100% خودنمایی می کنه و نه در تغییر رنگ!!
نقل قول:
افت شارپنس هویا در طبیعت به قدری کم هست که تقریبا به چشم نمیاد مگر همانطور که گفتید در کراپ 100% اما واقعا عدم تغییر رنگ این فیلتر بسیار جالبه.
بنده به میزان هزینه و جیب خودم اگر بخواهم نگاه کنم هویا!نقل قول:
و نکته دوم اینکه شما بین سه برند هویا،هاما و بی پلاس دبلیو جهت ان دی 1000 کدوم رو پیشنهاد مکنید؟
هاما تا به حال ندیدم Nd1000 داشته باشه.
البته الان فیلترهای مربعی کوکین هم در بازار هستند ولی فعلا تستی ازشون ندیدم. اگر تست ها خوب باشه بعنوان گزینه اولم در نظر می گیرم.
در مورد B+w این برند یکی از بهترین هاست! قیمتش هم بالاست و برای بنده و شاید خیلی از عکاسهای آماتور مقرون به صرفه نباشه. اگر بنا باشه چنین هزینه ای بکنم ترجیح می دهم یک فیلتر VND در کنار ND1000 داشته باشم تا نیازهام کاملا برطرف بشه.
B+W تغییر در شارپنس کمی داره ولی ته رنگ به تصویر نهایی تزریق می کنه! ولی هویا بدون تغییر رنگ هست و کمی در شارپنس تاثیر می گذاره (بنا بر تست انجام شده توسط The-digital-Picture)
حالا اینکه کدام را بیشتر می پسندید شخصی هست ولی بنده از نظر قیمت و پذیرش، باتوجه به نوع کاربرد ND1000 هویا را بیشتر می پسندم.
قانونا نه! مگر اینکه المان استفاده شده در دهانه های متفاوت متغیر باشه!نقل قول:
و نکته سوم:آیا ممکنه کیفیت فیلتر های یک برند با تغییر قطر دهانه تغییر کنه؟
مثلا دهانه تست شده ND1000 هویا معمولا 72 یا 77 هست! بنده دهانه فیلترم 82 هست و خروجی یکسانی با تست ها داشتم.
سلام دوستان عزیز .
ممنون شما میشوم که در مورد فیلتر nd1000 nisi اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بگذارید .
این فیلترهای تقلبی در بازار دارن و اینکه مشکل شارپنس یا تغییر رنگ در این فیلترها چطوریاست؟!
و اینکه بین خرید nd1000 nisi و nd1000 hoya کدامیک رو پیشنهاد میکنید ؟!
تشکر میکنم .
درود
اگردر مورد اثر x در فيلترهاي متغيير اطلاعات بيشتري داريد ممنون ميشم مطرح كنيد. من يك فيلتر 82 ND 2-1000 تهيه كردم كه در دامنه نهايي مقداري دچار اين اثر x ميشه سوالم اينه كه اگر اين حالت طبيعي باشه كه عملا در دامنه 1000 بي استفاده است و مگه ميشه با علم به چنين ايرادي باز هم دست به توليد اين دست فيلترها بزنن ...
تصورم اين بود كه يا استفاده از اين فيلترها ترفند خاصي داره كه من ازش بي اطلاع هستم يا اينكه فيلتر من تقلبيه ... سپاس
درود
در این خصوص قبلا به تفصیل صحبت شده!
دو عدد فیلتر پلاریزه رو روی هم قرار بدید
اگر هر دو CPL هستند یکی را برعکس روی دیگری بگذارید
اگر یکی PL و دیگری CPL هست بصورت عادی روی هم قرار بدید
حالا این دو فیلتر را در خلاف جهت همدیگر و حول نقطه مرکزی خودشان بچرخانید. مشاهده می کنید نور عبوری کم می شود. این اصول ساخت فیلترهای پلاریزه هست و استثنا نداره!
زمانی که شما دو فیلتر را روی هم قرار بدید در زمان تاریکی مطلق با کمی تغییر زاویه دید خودتون باز متوجه عبور نور می شوید. این بخش هم دقیقا همان مشکل وجود اثر X هست.
فیلترهای تغیر زمانی که مورد استفاده قرار می گیرند و مثلا اعداد 2 تا X را دارند، به معنی این هست که از نظر تاریکی و ضریب عبور نور معادل فیلتر ذکر شده خواهند بود و هیچ الزامی به نداشتن حالت X ندارند.
اما چرا تولید می شوند، خوب بخاطر کاربرد بسیار خوبشون.
شما با خرید یک فیلتر NDx 2-1000 قرار نیست تا عدد 1000 از ND اون استفاده کنید.
در این فیلتر شما تا حدود عدد 600 الی 800 می توانید پیشروی کنید که این خیلی خوبه. در حالیکه اگر قرار باشه فیلتر ND تخصصی و اختصاصی بگیرید بجای هر کدام از اعداد، اون وقت بحز افزایش حجم فیلترهای لازم برای حمل با مشکل هزینه روبرو خواهید شد و نگهداری.
به همین دلیل از این سری فیلترها بصورت گسترده استفاده می شود ولی معمولا تا اعدادی مثل ND256 و نه بیشتر و از همه مهمتر نه آخرین عدد مورد پشتیبانی! در این حالت مشکلی برای استفاده نخواهید داشت.
در مورد ND1000 و بی استفاده بودنش در فیلتر های VND کاملا درسته!
به همین دلیل هم هست که همچنان کاربرد ND1000 به اندازه ای هست که تقریبا تمام شرکت های مطرح در حال تولید آن هستند.
بهترین حالت ممکن برای داشتن فیلتر ND برای افرادی که زیاد از این نوع فیلتر استفاده می کنند تهیه فیلترهای VND از 2 تا 400 و تهیه یک فیلتر ND1000 اختصاصی خواهد بود.
در این حالت نه پول اضافی بابت ND1000 فیلتر VND پرداخت شده و هم یک فیلتر ND1000 بسیار خوب می توانید تهیه کنید.
این بخش رو مجددا جدا پاسخ می دم! وقتی هدف درامد باشه همه چیز شدنیه!نقل قول:
مگه ميشه با علم به چنين ايرادي باز هم دست به توليد اين دست فيلترها بزنن ...
فروش عمر جاویدان هم شدنیه! مهم اینه که هدف شرکت ها چی باشه. ضمن اینکه 2-1000 چنین فیلتری همانطور که گفتم قرار نیست استفاده بشه و از 2 تا حدود 7000 هم استفاده شود خیلی مناسبه. هرچند بنظرم بیشتر تبلیغه و تهیه همان VND 2-400 هم از نظر منطقی و هم عقلی مقرون به صرفه تر خواهد بود.
ارادتمند
درود و سپاس
توضيحات بسيار جامع و كاملي بود و چكيده بسيار خوبي از سه صفحه مطلب ساخت فيلتر ... متشكرم