uv مارومی تهیه کنید
Printable View
فیلترهای مربعی بله دارند ولی کوکین تا به حال ندیدم!
پک، شکل ظاهری و جنس فیلتر به سادگی گویای کیفیت هست.
اول از همه ببینید چه فیلتری نیاز دارید!نقل قول:
پیشنهاد میکنید فیلترها رو از فیلتر فروش داخل معروف پاساژ جوانمرد بخرم یا از نمایندگی ها؟
مثلا ممکنه ND بخواهید یا GND بعد همچنان اصرار دارم از ست های سه تایی خرید کنید که با علامت اختصاری H شروع می شوند و در داخل پک یک عدد هولدر هم دارند.
دوم اینکه فرقی نمی کنه از باب همایون بخرید یا نمایندگی ها! ببینید کدام مناسب قیمت فیلتر را می فروشند.
در مورد رینگ ولی بهتره از همون ناصر خسرو خرید کنید که رینگ چینی بخرید و هزینه اضافی پرداخت نکنید (بخصوص اگر قصد خرید رینگ عمومی ندارید!)
و نکته نهایی اینکه حتما رینگ را قبل از استفاده (اگر چینی هست و ارزان قیمت) یک بار با اسکاج و ریکا بشوئید تا رنگ آن از بین برود! چون رنگ بصورت استاتید و الکترولیز نیست، در بارندگی و فضای مرطوب موجب رنگی شدن لوازم و لباسهای شما می شود.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه!
اگر سوالی بود بنده در خدمتم
ارادتمند
ممنونم.همیشه با راهنماییتون بنده رو شرمنده میفرمایید
برای شروع میخوام ست h270 شامل سه فیلتر ان دی 2و4و8 و هولدر + رینگ یونیورسال رو تهیه کنم و به مرور ان دی تیره تر، gnd و استار رو تهیه کنم.
فقط ببخشید یک سوال دیگه. این هولدرها چنتا فیلتر میشه گذاشت توش؟ از عکسش بنظر میاد 3تا شیار فیلتر داره
فیلترهای GND لذت خاصی به عکاسی می دهند! ازشون غافل نشوید.
هرچند اثر این فیلترها با پردازش قابل شبیه سازیه ولی لذت کار با ابزار چیز دیگه ای هست!
رینگ یونیورسال هم با توجه به موردی که عرض کردم بررسی بفرمایید توجیه اقتصادی داره یا نه؟
اگر سه دهنه لنز متفاوت دارید صرف با خریدشه!
اما اگر مثلا 1 دهنه رینگ جواب گو هست بنظرم فعلا عجله نکنید.
استاندارد هولدر های کوکین سری P شامل 2 عدد فیلتر مربعی و یک عدد فیلتر رینگی (مثل استار) می باشد که جای فیلتر رینگی هم در می شود از فیلتر مربعی استفاده کرد.نقل قول:
فقط ببخشید یک سوال دیگه. این هولدرها چنتا فیلتر میشه گذاشت توش؟ از عکسش بنظر میاد 3تا شیار فیلتر داره
در مورد استفاده از فیلتر بیشتر هم روشهایی وجود داره و شما می توانید هرچقدر که می خواهید فیلتر جلوی لنز سوار کنید :-D لازمش تهیه رینگ مخصوصه که بدلیل افتش شدید کیفیت شاید توجیه اقتصادی نداشته باشد.
اما در خصوص فیلترها یک نکته دیگر را هم توجه داشته باشید!
زمان خرید این پک شما فیلترها را داخل یک جعبه تحویل خواهید گرفت که مشکل حجم را ایجاد می کند. برای حل این مشکل پیشنهاد می کنم به فکر تهیه یک کیف فیلتر مثلا با مارک مارومی یا هر مارکی دیگه ای باشید که صد البته خودتون اطلاع دارید مارومی! رو از کجا می شود تهیه کرد. فکر کنم قیمتش بین 30 تا 60 باشه.
از لوازم جانبی دیگری که می توانید تهیه کنید،
هود فیلتر، نورگیر پارچه ای و درب مخصوص اتصال روی هولدر هست
هود هم مانند هولدر با خرید تعداد بالا قابل اتصال به هم می باشد.
اما نورگیر!
تاثیر این وسیله را زمانی احساس می کنید که قصد عکاسی در حالت پشت به نور در هنگام طلوع یا غروب خورشید دارید!
اثر بازتاب نور از سطح فیلتر به لنز اثر منفی روی تصویر شما خواهد داشد.
برای رفع این مشکل یا باید خودتان پشت دوربین درهنگام ثبت اثر قرار بگیرید و یا اقدام به ساخت یک نورگیر دست ساز کنید.
البته فعلا تمام توجه خودتان را به فیلتر و عکاسی جلب کنید و لذت ببرید;-)
هر موردی نیاز بود بفرمایید بنده در خدمتم.
ارادتمند
سلام دوستان عزیز
قصد خرید فیلتر uv دهانه 95 را دارم فعلا توی بازار فقط مارومی موجود است آیا دوستان تجربه استفاده از این برند رو دارند ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون میشم
سلام بر تمامی دوستان و عزیزان
نیازمند راهنمایی هستم
خودم تا به حال تجربه کار با فیلتر های مربعی رو نداشتم و تو نزدیکانم هم کسی نیست که تجربه داشته باشه یکی از دوستان ازم راهنمایی خواسته جهت خرید و میخواد حداقل هزینه برای این نوع فیلتر رو بدونه خودم هم چون آگاهی ندارم خوشحال میشم اگه محبت کنید و بگید برای تهیه ی یک ست ( برای مثال پلاریزه ) حدود هزینه چقدره ؟ به چه مواردی باید دقت کرد تو خرید این نوع فیلتر ها ؟ لوازمی که نیازه چیست ؟ این رو هم اضاف کنم برای مثال یک لنز با دهانه 52 و یک لنز با دهانه 77 رو در نظر بگیرید که نیاز به فیلتر مربعی دارن باید چه چیزی تهیه کرد ؟ رینگ ؟ هولدر ؟ پک کامل ؟ بنده کوچکترین اطلاعی ازین نوع فیلتر ندارم
درود
نوع کاربری و تعداد لنزها خیلی مهمه!!
اگر برای یک لنز قصد تهیه دارید شاید توجیح نداشته باشه!
یک فیلتر مربعی پلاریزه برای دهانه کمتر از 82 با هولدر و یک رینگ چیزی نزدیک 500 تمام می شود.
اگر دهانه لنز بالای 82 باشه که دیگه قیمت می ره تو 700 الی 1 میلیون!!
در کل برای خرید باید به ترتیب زیر عمل کنید!
1- مشخص کردن تعداد لنز، دهانه هر لنز
2- انتخاب هولدر مناسب برای فیلترها با توجه به دهانه لنزها که در واقع سری فیلترها هم مشخص می کند و از طرفی با توجه به آلترا واید بودن یا نبودن لنز هولدر را تحت الشعاع قرار خواهد داد
3- مشخص کردن فیلترهای مورد نیاز از نظر جنس و نوع (نه ابعاد)
4- براورد قیمت و انتخاب صحیح
5- تهیه فیلتر در صورت صرفه اقتصادی
حالا اگر ممکنه به ترتیب جلو بریم بهتر می تونم کمکتون کنم
اراتمند
ممنون آقا مصطفی
مثل تمام راهنمایی هاتون کامل و پله پله ...
1.گلوگاه همینجاست چون هنوز به نتیجه ای نرسیده 18-140 داره و احتمال داره 11-20 توکینا یا 10-20 یا چیز دیگه برداره حتی نیم نگاهی هم به 17-70 داره ( حقیقتش خود من هم شرایطم مشابه منتهی با این تفاوت که من بین 17-70 و 10-20 و سیگما 105 یدونه انتخاب میکنم )
2.هولدر چیست :think:;؟ از اسمش مشخص که نگهدارنده هست :::blushing::: یعنی اگه درست متوجه شده باشم قطعه ای که برای هر دهانه با قطر متفاوت باید جداگانه تهیه بشه درسته ؟
با اجازه آقا مصطفی،هولدر قطعه ایست که در دهانه جلویی لنز بسته میشه و فیلتر روی اون نصب میشه.از هولدر زمانی استفاده میکنیم که مثلا یک عدد لنز با دهانه 67 داریم و میخواهیم یک فیلتر دهانه 77 رو روی اون ببندیم.در واقغ هولدر یک نوع تبدیل دهانه از کوچک به بزرگه.زمانی که شما چند لنز از یک دهانه ثابت بزرگتر دارید و یک لنز با دهانه کوچکتر میتونید با استفاده از هولدر مربوطه فیلتر های دهانه بزرگ رو روی دهانه کوچکتر ببندید و برای تک لنز دهانه کوچک دیگه هزینه فیلتر نداشته باشید.البته اگر برای دهانه های مورد نظرتون موجود باشه.مثلا بنده تا حالا هولدر 77 به 58 ندیدم.
جناب درّی آنچه شما توضیح دادید تبدیل دهانه فیلتر هست.
هولدر در واقع همان قطعه ایست که روی لنز بسته میشه و نگهدارنده فیلتر های مربعی ست.
هولدر های یونیورسال دهانه های مختلفی رو ساپورت میکنن و دارای گیره هایی هستند که به دور لنز قفل میشوند.
فایل پیوست 76691
دقیقاً این هولدره. ولی مستقیماً روی لنز بسته نمیشه بلکه از طریق یک رینگ متصل میشه. یعنی یک طرف رینگ رزوه شده به لنز وصل میشه و یک طرف دیگه رینگ به هولدر وصل میشه.
رینگ هم دو نمونه هست. یک نمونه همونطور که گفتم رزوه شده و برای هر دهانه لنز باید رینگ مخصوص تهیه بشه که قیمتش از حدود 35 40 تا 70 80 متغیره. یک نمونه دیگه اصطلاحاً بهش یونیورسال میگن که چهارتا پیچ داره و دور دهانه لنز قفل میشه و قیمتش حدود 150 هست
درود
خوب ببینید در چنین شرایطی باید دقیق تر بررسی کرد!
بین مدلهای لنزی که زدید بدون شک 70-17 اصلا ارزش خرید کردن نداره!
از طرفی بیشرین دهنه لنز موجود در این سری 82 هست و این یعنی مثلا سری P کوکین به راحتی جواب خواهد داد! البته خیلی هم راحت نه! گزارشاتی از ثبت شدن جزئی هولدر در فوکال 11 شنیده شده که بنده هنوز نتونستم تست کنم.
از طرفی با این گستردگی لنز که حداقل 3 نوع لنز متفاوت هست باید برای خرید رینگ اتصال هولدر برنامه ریزی داشته باشید!
رینگ ها برای هر دهنه در نمونه اصلی حدود 70 هزار و در نمونه تقلبی حدود 40 هزار تومان هست. با احتساب سه لنز متفاوت این رقم بین 120 تا 200 نوسان خواهد کرد!
اگر فعال یک لنز دارند و به زودی خبری از لنز جدید نیست، بنظرم یک رینگ کافیه ولی اگر از نظر بودجه مشکلی ندارند بهتره از همین الان به فکر تهیه یک رینگ اتصال Universal باشید.
البته به شرطی که بحث خرید لنز قطعی باشه. توجه داشته باشید لنزهای دارای المان کروی و یا دهانه بزرگتر از 82 نیاز به تغییر سری خواهد داشت که قیمت نهایی به شدت افزایش خواهد یافت.
در بین انتخاب لنزها هم پیشنهاد می کنم به جای 70-17 گزینه 50-17 را جایگزین کنید! بین 20-10 و 11-20 هم شخصا توکینا را بیشتر می پسندم و شارپترهم خواهد بود.
لنز 105 هم که جای بحث نداره
در این خصوص دوستان توضیحات کامل رو دادند.نقل قول:
2.هولدر چیست :think:;؟ از اسمش مشخص که نگهدارنده هست :::blushing::: یعنی اگه درست متوجه شده باشم قطعه ای که برای هر دهانه با قطر متفاوت باید جداگانه تهیه بشه درسته ؟
در کل به نگهدارنده فیلتر در جلوی دوربین گفته می شود که تصویرش را امین جان زحمت کشید و فرستاد!
اما در خصوص هولدر یک نکته مهم وجود داره!
هولدرهای متعارف توان قرار گرفتن 2 فیلتر مربعی و یک فیلتر دایره ای را دارند. یعنی در یک لحظه می توانید 3 فیلتر را استفاده کنید. هرچند امکان افزایش فیلترها با بستن رابط هولدر جدید فراهم هست.
اما برای لنزهای آلترا واید هولدر های واید باید تهیه کنید که نهایتا 2 عدد فیلتر داخلش قرار می گیرد! ولی احتمال ایجاد حالت ویگنت در تصویر کاهش خواهد یافت.
و بعنوان پیشنهاد اگر خریدتون قطعی شدن حتما سعی کنید برای شروع یک ست کامل از سری H تهیه کنید که سه عدد فیلتر و یک هولدر در داخلش قرار داره.
اگر باز هم سوالی بود در خدمتم
ارادتمند
تشکر میکنم از راهنمایی و محبت تک تکتون :::love2:::
سلام
قصد تهیه ی یک فیلتر uv سایز 52 دارم، توی سایت های مشهور در دسترس فیلترهای Cokin Pure به قیمت 130 ، Rodenstock به قیمت 90 و Hoya Fusion به قیمت 85 موجوده . دوستان آیا پیشنهاد خاصی برای خرید دارند؟ برای اتلاف کمتر نور و عدم کاهش کنتراست دارم فیلترم رو عوض میکنم، تا حالا یه فیلتر نیکون برای حفاظت استفاده میکردم. اگر دوستان فیلتر بهتری میشناسند که قابل تهیه در بازار تهران باشد ممنون میشم معرفی بکنند، ترجیح میدم حضوری خرید کنم اگر فروشگاه معتبری میشناسید اون رو هم پیام کنید!
در مورد فیلتر cpl هم فقط Cokin Pure رو به قیمت 215 توی اینترنت میبینم، در این مورد هم ممنون میشم راهنمایی بکنید. بیشتر هم افزایش کنتراست مد نظرم هست تا کاهش بازتاب.
دوستان فیلتر Mentter برند معتبری هست؟
درود، فیلتر پولاریزه 77mm با قیمت مناسب لطفا معرفی کنید.
دوست عزیز فیلترهای پلاریزه، به نسبت به فیلترهای یو وی از حساسیت بیشتری برخوردار هستند به این معنی که در انتخاب اونها باید دقت بیشتری به خرج داد، علاوه بر اینکه باید اصلی و از برند مطرح و معتبر باشد باید دید که ته رنگی در تصویر ایجاد می کنند یا خیر و همچنین باعث افت کیفیت تصویر میشوند یا خیر. با توجه به این مقولات بنده hoya HD رو بهتون پیشنهاد میدم که شاید کمی گرون باشه اما کیفیت بسیار خوبی داره
دوستان گرامی یک عدد فیلتر سایز 58 مولتی کتد رودن اشتاک یک ماه کارکرده به همراه جعبه بدون هیچ مشکل فنی به فروش میرسد هر کس خواست پیام بده لینک آگهی رو هم میزارم شمارم اونجا هست
https://divar.ir/v/%D9%81%DB%8C%D9%8...-58/-z4FAhRzD/
دوستان فیلترهای ND , VND یا پلاریزه رو میشه با تبدیل استفاده کرد؟
مثلا سایز ۷۷ بگیرم و تبدیل به ۶۷ بزنم
البته فکر کنم واسه پلاریزه نمیشه
اگه راهنمایی کنین کدوم فیلترها رو میشه با تبدیل استفاده کرد ممنون میشم
میخوام سایز ۷۷ بگیرم که بعدا اگر قصد ارتقا لنز و دوربین رو داشتم خرج مجدد نکنم
بله منظورم دهانه هست
تبدیل دهانه ۷۷ به ۶۷
من یه جا فکر کنم خونده بودم فیلتر پلاریزه حتما باید هم اندازه دهانهی لنز باشه
پس هیچ مشکلی نداره فیلتر سایز ۷۷ رو با دهانه روی لنز با قطر ۶۷ ببندم؟ منظورم از مشکل تاثیرش تو عکس هست…مثل سیاه شدن گوشهها یا...
درود
یک عدد فیلتر کوکین سری Nuances تهیه کردم و با وجود فیلتر هویا، فکر می کنم به زودی بتوانم یک رویوی خوب از هر دو فیلتر ایجاد کنم.
با برخی از دوستان خوب فروم هم هماهنگ کردیم که اگر بشه یک تست کامل بین برند های B+W، Nisi, Hoya,Cokin داشته باشیم تا به عنوان یک مرجع وطنی راهنمای خوبی برای دوستانی باشه که قصد تهیه فیلتر ND1000 رو دارند.
امیدوارم بتوانم هماهنگی های اولیه را انجام بدم و شرایط تست یکسانی را فراهم کنیم. لطفا کمی تامل بفرمایید...:;)
ارادتمند.
درود بر دوستان گرامی
میخواستم بدونم در حال حاضر برای خرید فیلتر UV خوب چه برندی رو توصیه میکنید
با توجه به اینکه b+w تقلبی زیاد داره
آیا rodenstock هم تقلبی داره؟
من دو تا قیمت با اختلاف فاحش دارم
که اونی که گرونتره ادعا میکنه فیلترش اصله و تقلبی نیست.در ضمن سایز مورد نظر من 62 هست که با توجه به کم بودن این سایز گزینه های چندانی ندارم
برای چه لنزی قصد خرید UV دارید؟
متاسفانه برند های معروف در بین علاقه مندان عکاسی و فروشندگان و واردکنندگان به یک اندازه محبوبیت داره.
شما می توانید با همین رنج قیمت از گزینه های جایگزین مثل مارومی و هویا استفاده کنید.
مارومی سری Exus از نظر کیفیت شاید اختلاف کمی با برندهایی مثل رودن اشتوک و یا B+W داشته باشند ولی در عوض قطع به یقین اصلی هستند. هرچند بنظر شخصی بنده کم هم از برندهای معروف ندارند.
قیمتشان هم معمولا در رنج 300 هزار تومان است.
ارادتمند
برای لنز 105 ماکرو نیکون.
البته از rodenstock یه قیمت دویست و خورده ای دارم و یه قیمت 390.
هر دو هم ادعا دارن جنسشون اصله
و در آینده نزدیک هم برای 200-70(77mm) نیاز به فیلتر دارم
که اون هم یه جا 360 قیمت داده یه جا 490
البته اون قیمت بالاها رو به یکی از دوستان سپردم از بازرگانیهای قدیم و معتبر برام تهیه کنه
با سلام
چند وقتیه قصد خرید فیلتر دارم ولی بخاطر عدم آشنایی با برندهای جدید و برندهایی که فیک زیاد دراومده نتونستم انتخاب کنم
دوستانی که تجربه استفاده فیلترهای Nissi دارن از لحاظ کیفیت تصویر در چه حدی هست؟
و اینکه فیلتر nd2000 این برند نسبت به nd1000 افت شارپنس و یا تغییر رنگ داره؟
دوستان تا کنون به این فیلتر Soft Focus Filter بر خوردید؟به چه کار میاد؟امروز در سایت نیکون در اکسسوری 105 نیکور رویتش کردم.
سلام
من مدتی دنبال فیلترهای مربعی بودم با همچین فیلتری برخورد داشتم اما کار نکردم بیشتر برای پرتره کاربرد داره و همونطور که اسمش روشه مقداری عکس رو سافت میکنه اگه نورپردازی هم انجام شده باشه افکت های جالبی بدون نیاز به فوتوشاپ تو عکس ایجاد میشه
مخصوصا بافت چهره و پوست رو خیلی نرم میکنه و کمی هم عکس رویایی! میشه
سلام دوستان
تهران جایی هست که بشه( filter gelatine) فیلتر پشتی لنز 8-15 یا 11-24 کنون تهیه کرد؟
درود
دوستان فروم از ND1000 های Nisi استفاده کرده و راضی هستند. گویا کمی ته رنگ ایجاد می کنه.
خیلی بعید قیمت هویا بالاتر از Nisi باشه!نقل قول:
hoya مثلا در همین مورد فیلتر nd قیمتی که گرفتم تقریبا دو برابر nissi واسه همین میخواستم ببینم ارزش خرید داره یا hoya خیلی سرتره؟
تا جایی که بنده خبر دارم هویا حدود 300 باید قابل تهیه باشه.
nisi حدود همین قیمته.
در سری مربعی قیمت بالاتره و ممکنه به 600 هم برسه که با احتساب رینگ و هولدر حدود 750 دستتون رو می گیره.
علظت بالای ND کاربرد خاص داره. حتما مطمئن باشید این غلظت ها بکارتون میاد یا نه!
تو این رده فکر کنم منظور شما فیلترهای Deffuser باشه!
این فیلتر ها باعث سافت شدن تصویر می شوند.
برای پرتره در عکاسی نگاتیو برای کاهش اثر رتوش استفاده می شد.
در عکاسی دیجیتال بدلیل تحول پردازش کمتر کاربرد دارند.
در حال حاضر شخصا از این فیلتر برای عکاسی شب استفاده می کنم و اثر خوبی داره.
شما دقیقا دنبال چه کاربردی از این فیلتر هستید؟
سلام به همگی
من بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که برای دوربینم یک لنز بخرم
حال برای تهیه فیلتر نیز از شما استادید راهنمایی می خواستم که برای لنز پرایم 50mm f1.8G روی دوربین D3300 چه فیلتری تهیه کنم بهتره؟ یا اصلا لازم هست بگیرم؟
فیلتر قبلیم پلاریزه بوده و ازش راضی هستم ولی چون 52 هست باید یک فیلتر دیگه بخرم.
ممنون میشم راهنماییم کنید( البته نمی خوام خیلی هزینه کنم ، اول جلوگیری از آسیب لنز و بعد هم کاربردش ، چون عکاسی آماتور میکنم و نمی تونم خیلی هزینه کنم )
با تشکر
برای کاربرد خاصی قصد تهیه لنز دارید ؟ و همینطور فیلتر ؟ چون اینجوری راحت تر میشه راهنمایی کرد
برای مثال اگه هدف از خرید 50 قسمتیش ثبت پرتره باشه و پرتره محیطی هم کار کنید کاربرد فیلتر ND بیشتر از پلاریزه هست. یا اگه قصد تهیه UV برای حفاظت از لنز رو داشته باشید استفاده از لنز هود منطقی تره تا هزینه برای فیلتر UV
فیلتر های رودن اشتوک ساخت کجاست؟ من یه دونه دیدم زده بود ساخت ژاپن! مگه آلمانی نیست؟
میتونست بزنه ساخت آلمان در ضمن بارکدش رو چک کردیم ظاهرا اصل بود و مشخصات فیلتر رو میآورد.
سلام
قصد دارم فیلتر برای لنزم بگیرم حالا ND یا پلاریزه رو نمیدونم :-(
فقط هم برای عکاسی طبیعت میخوام :::happy:::
دوربین 7100 و لنز 18-140 که دهنه 67 م م داره
پیشاپیش ممنون:::love2:::
درود
منظورتان از نمیدونم اینه که کاربردشان را نمیدونید؟
پلاریزه:
- ثبت آسمان آبی تر در عکس ها
- عکاسی از کف رودخانه و کف استخر و حذف انعکاس آب
- عکاسی از فضای داخل ماشین و ویترین مغازه ها و حذف شیشه
- حذف انعکاس های ناخواسته از سطوح شفاف و شیشه ای
- عکاسی تصاویر با قدرت رنگی بالا از آبشارها، دریا و رودخانه ها +
فیلتر nd هم با کاهش دادن نور ورودی به سنسور برای عکاسی سرعت پایین کاربرد دارد: ثبت حرکت ابرها، نرم کردن آب و...
اگر فقط قصد خرید یکی از این فیلترها را دارید بنظرم nd بگیرید چون بعضی از ویژگی های پلاریزه در مرحله ادیت و پردازش دست یافتنی است.
با عرض سلام
من قصد دارم یه دوربین 760D کنون با لنز 18-135 STM بگیرم ، تازه کار هستم و از انواع فیلترها و کاربردشون هم اطلاعی ندارم فقط بهم گفتند که باید برای محافظت از لنز یک فیلتر هم برای لنزم بخرم. حالا آیا برای محافظت از لنز حتما باید فیلتر لنز بگیرم؟؟
و در صورتی که بخوام یک فیلتر برای لنز بگیرم چه نوعیش و چه مارکی را بخرم بهتره ؟؟؟
ممنون از راهنمایی دوستان
امکان استفاده همزمان از فیلتر مدور متغیر و سپس فیلترهای مربعی امکان پذیر می باشد؟
پس با این حساب بجای فیلتر مدور < مربعیش رو بخرم بهتر هست و راحت تر ترکیب میشه با مربعی های دیگه.
فیلتر Neutral Grey دقیقا برای چه هدفی در عکاسی ببکار میرود؟
بنده شش ماه پیش یه فیلتر پولاریزه دهانه ۵۲ مارک B W گرفتم به قیمت صد تومان الان تو سایتها میبینم قیمت خورده سیصد!
یعنی مال من قلابی هستش؟
خوب نمی شه نظر کلی داد!
فیلترهای مربعی باتوجه به سایزشون قیمت های متفاوتی دارند.
برخی مواقع قیمت هولدر و فیلترهای مربعی روی هم با قیمت یک لنز یکی می شه
مهمه که بدونید برای چه لنزی فیلتر می خواهید و چه شرایطی
اما در حالت عموم معمولا فیلترهای مربعی به مراتب بیشتر دستتون را برای استفاده باز می گذارند.
کاربرد این فیلتر برای برای کاهش نور بخشی از کادره که نور بیشتری داره.نقل قول:
فیلتر Neutral Grey دقیقا برای چه هدفی در عکاسی ببکار میرود؟
مثلا برای تاریک کردن آسمان نسبت به زمین در یک شرایط یکسان
یا کم کردن نور از سطح دریا و رودخانه و ....
اثر فیلترهای GND با پردازش هم قابل شبیه سازیه.
ارادتمند
فیلتر B+W دهانه 67 پلاریزه میداد 100 تومن ثابتش و متغیرش رو میداد 150 تومن شک دارم تو اصل بودنش؟ فروشنده که از اعتبار خوبی برخورداره و بیشتر از اون خرید میکنند خودم واسه 105 نیکون میخواستم ولی هنوز نخریدمش*
فیلتر پلاریزه متغیر و ثابت؟
یعنی چی دقیقا؟
در ضمن بهترین روش برای تشخیص اصالت کالا جستجو در نت هست.
ببینید این فیلتر با مشخصات دقیقش آیا در نت با معادل قیمت دلاری ذکر شده قابل تهیه است ؟
اگر نبود باید بهش شک کنید حتی اگر فروشنده نزدیک ترین فرد از بستگان شما باشه.
ارادتمند
راستش اون موقع اطلاعات الان رو نداشتم و دیدم uv دهانه ۵۲ رو حدود سی تومن میدن گفتم پلاریزه همین دهانه صد تومن معقول بنظر میرسه. اما برند ها رو نمیشناختم. از طرفی از فروشگاهی گرفتم که ضمانت اصالت کالا داشت و شعارش هم بررسی، انتخاب و خرید آنلاین هستش. فکر کنم متوجه شدید کدوم فروشگاه. به قیافه ش نمیومد کارکرده باشه. چون رزوه رینگ رو همون موقع بررسی کردم هیچ اثر ساییدگی نداشت. عملکردش هم خوب بود و جای شک نداشت. ولی خودم الان فکر میکنم قلابی بوده ولی قلابی خوبیه!
هزینه و مصرف با هم باید تطابق داشته باشند.
اگر قرار باشه یک فیلتر 300 هزار تومانی روی یک لنز 300 هزار تومانی بسته بشه در واقع فیلتر فدای لنز شده.
در مورد کیفیت هم اگر تاثیر زیادی روی خروجی نداره خوب استفاده از آن مشکل جدی نخواهد داشت.
در خصوص اصالت کالاهای فروشگاه های اینترنتی هم شما الان ببرید بگید تقلبیه! ازتون عذرخواهی می کنند و می گن اطلاع نداشتیم و پول را بر می گردانند.
مورد از فروش یک ساعت دیدم که یک ساعت با قیمت حدود 600 هزار تومان به قیمت 10 میلیون فروخته شده بود. بعد از پیگیری خریدار ازش عذرخواهی کردند که این را به شرط اصل خریدیم و پول را بهش برگردانده و تاکید کردند موضوع را پیگیری می کنیم!!!
حالا سوال اینجاست بنظر شما آیا موضوع پیگیری می شود یا ساعت به یک بنده خدای از همه جا بی خبر دیگه به همین قیمت و چه بسا بیشتر فروخته خواهد شد؟
مهمترین مشکل جامعه ما مصرف زدگیه.
در شرایطی که خیلی از کالاها در ایران وارداتی هستند (بخصوص در زمینه عکاسی) چرا یک جستجو در نت را برای یافتن حدود قیمت جهانی کالا، شکل و شمایل و ظاهرش انجام ندهیم تا دچار مشکلات پس از خرید و سرخوردگی نگردیم؟
تا زمانی که شما خرید نکردید مالک پولتان هستید ولی وقتی خرید کنید باید 80 درصد فکر کنید دیگر رنگ پولتان را تحت عناوین کالای تقلبی و ... نخواهید دید.
ارادتمند