سلام لطفا یک فیلتر قابل اعتماد برای 24-70 F2.8 معرفی کنید سایز فیلتر 82
راجب فیلتر های کوکین فرانسه تعریف های زیادی شنیدم آیا همینطوره که میگن؟
نمیخوام قیمت فیلتر از 200 خورده ای بیشتر بشه
ممنون
Printable View
سلام لطفا یک فیلتر قابل اعتماد برای 24-70 F2.8 معرفی کنید سایز فیلتر 82
راجب فیلتر های کوکین فرانسه تعریف های زیادی شنیدم آیا همینطوره که میگن؟
نمیخوام قیمت فیلتر از 200 خورده ای بیشتر بشه
ممنون
درود
فروشنده مطمئن کمه! جنس اصل هم کم. چون تا دلتون بخواد جنس تقلبی در بازار هست.
بنابراین اگر فروشنده معتبر خودتون سراغ دارید سراغ برندهایی مثل Hoya، Hama بروید.هویا را زمانی سیگل وارد می کرد. الان خبر ندارم. سیگما هم هست که سیگل داره ولی قیمتهاش رو ندارم.
مارومی هم که نمایندگی فروش داره و می توانید در سایت خودش اسمش رو پیدا کنید.
ارادتمند
درود
طبق گزارشات دوستان، کوکین های رینگی مشکل شل شدن در رینگ و افتادن فیلتر از داخل حلقه رینگ را داشته اند. البته کیفیت کوکین بسیار خوبه از نظر اپتیک بخصوص در فیلترهای مربعی. بنابراین بنظرم بهتره به فکر برندهایی مثل سیگما و یا مارومی باشید.
برای برند هویا و هاما هم اگر فروشنده معتبر سراغ دارید موارد خوبی هستند.
مارومی و سیگما هم از نمایندگی هاشون پیگیری کنید.
ارادتمند
درود
حتما قبل از خرید به لینک زیر سر بزنید. مقایسه بسیار جالبی بین فیلترهای UV انجام داده و در پایان هر ریویو رتبه فیلتر رو بین فیلترهای دیگه نوشته. دقت کنید در پایان هر ریویو رتبه را ببینید نه بر اساس لیست انتهای صفحه !
UV filters test - Introduction - LensTip.com
یا حق
سلام
قیمت مارومی از نمایندگی با قیمت هویا و کنکو از فروشگاه معتبر فقط ده هزار تومان اختلاف قیمت دارند، هر سه حدود 90 تومان هستند، البته هویا و کنکو نازک هستند ولی مارومی معمولی هست، فریم نازک مارومی 50 تومان گران تر است، در ضمن همگی مولتی کوتد هستند، حال کدام را پیشنهاد میدهید؟
با سیگل شرط کنید که جنس اصلی می خواهید. بله زمانی که اصلی داشت.
بهتره فاکتور هم بگیرید. که البته معمولا صادر می کنند.
این خودش چینیه! دیگه تقلبی چی داشته باشه. در ضمن کیفیت هویا قطعا خیلی بالا تر از این مدله.نقل قول:
راستی Green L که میفرمایید تقلبی هم دارد؟ یا تو بازار پیدا کردم بخرم؟
ارادتمند
با سلام. خوشحالم که در جمع شما دوستان و علاقمندان عکاس هستم.
مدتیه که کانن 70دی با کیت لنز 18-135 تهیه کردم و الانم بعد خرید سه پایه ونگارد 263+ در پی خرید یه فیلتر پلارایز هستم. و بیشتر علاقمند عکاس طبیعت هستم.
دوست عکاسی دارم که به بنده از برند b+w فیلتر پلارایز معرفی کردند و خودشونم در حال استفاده هستند و راضی .
به بنده پیشنهاد میکنند که دهانه 77 میلیمترش و بخرم و با مبدلی 67به77 ببندم به لنز که بعد ها هم فیلتر بدردم بخوره و پشیمون نشم، (احتمالن در اینده به لنز واید برای عکاسی منظره بخرم)
خودمم فکر کردم که حدودای 300 وقتی دارم برای یه فیلتر مرغوب پول میدم یه فیلتر با نگرشی به اینده بخرم که بر روی بیشتر دهانه لنز ها جواب بده .
فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
1- عدم بسته شدن هود( که البته خود شما دوستان و اساتید در نظر دارید که بهترین شرایط نوری برای عکاسی قبل غروب و ساعتی بعد طلوع خورشیده که در اینصورت نیازی به هود بستن نیست) تا نظر شما خوبان چه باشد!
2- عدم بسته شدم درب لنز!(ایا میشود درب لنز برای دهانه 77 خرید و بست بر روی فیلتر؟)
و در اخر خوشحالم میکنید که به بنده لطف کنید و نظرتون در اینباره به بنده انتقال بدید که درست ترین کار ممکن چیه برای من؟
ممنونم از شما.
با سلام. خوشحالم که در جمع شما دوستان و علاقمندان عکاس هستم.
مدتیه که کانن 70دی با کیت لنز 18-135 تهیه کردم و الانم بعد خرید سه پایه ونگارد 263+ در پی خرید یه فیلتر پلارایز هستم. و بیشتر علاقمند عکاس طبیعت هستم.
دوست عکاسی دارم که به بنده از برند b+w فیلتر پلارایز معرفی کردند و خودشونم در حال استفاده هستند و راضی .
به بنده پیشنهاد میکنند که دهانه 77 میلیمترش و بخرم و با مبدلی 67به77 ببندم به لنز که بعد ها هم فیلتر بدردم بخوره و پشیمون نشم، (احتمالن در اینده به لنز واید برای عکاسی منظره بخرم)
خودمم فکر کردم که حدودای 300 وقتی دارم برای یه فیلتر مرغوب پول میدم یه فیلتر با نگرشی به اینده بخرم که بر روی بیشتر دهانه لنز ها جواب بده .
1- عدم بسته شدن هود( که البته خود شما دوستان و اساتید در نظر دارید که بهترین شرایط نوری برای عکاسی قبل غروب و ساعتی بعد طلوع خورشیده که در اینصورت نیازی به هود بستن نیست) تا نظر شما خوبان چه باشد!
2- عدم بسته شدم درب لنز!(ایا میشود درب لنز برای دهانه 77 خرید و بست بر روی فیلتر؟)
و در اخر خوشحالم میکنید که به بنده لطف کنید و نظرتون در اینباره به بنده انتقال بدید که درست ترین کار ممکن چیه برای من؟
ممنونم از شما.
درود
فیلتر های b+w جزو فیلترهای بسیار خوب هستند و البته بسیار زیاد تقلبیش هم در بازار یافت می شود.
در خصوص قیمت نظری نمی توانم بدم ولی بنظر قیمت جهانی این فیلتر باید حدود 100 دلار باشه که با این اوصاف و علاقه وافر فروشگاه های داخل ایران به ارائه بهترین قیمت به کاربران!!!! باید تو 400 یا حتی بالاتر روش حساب کنید. تازه اگر باز هم فروشنده در حقتون لطف داشته باشه و کالای اصلی تحویلتون بده.
البته دقیقا اطلاع از قیمتش در حال حاضر ندارم.
[QUOTE]فقط تنها مشکلی که باعث دودلی بنده شده .
/QUOTE]
یکی از بزرگترین معضلات استفاده از فیلتر پلاریزه عدم امکانت نصب هود هست. هود همیشه کاربرد حذف تابش نور نداره و ممکنه گاهی به عنوان محافظ و ... هم استفاده بشه. البته عمومیت نداره. در عکاسی در زمان طلایی همانطور که گفتید استفاده از هود کمتر نیاز می شه. البته برای رفع این مشکل دو راه کار وجود داره.
1- تهیه هود های مخصوص برای هنگام نصب فیلتر پلاریزه که در قسمتی از هود امکان چرخاندن فیلتر وجود داره (شخصا در ایران این هد را ندیدم)
2- تهیه فیلترهای مربعی و استفاده از هود فیلترها برای رفع مشکل که البته این روش هم دردسرهای خاص خودش را داره و هزینش هم کمی بالاتره.
بله امکان تهیه درب لنز 77 برای فیلتر وجود داره ولی درب لنزهای فابریک قیمت بالایی دارند. بنابراین باید به فکر درب لنزهای قدیمی یا شرکتهایی مثل فوتیکس باشید.نقل قول:
ممنونم از شما.[
ارادتمند
ممنونم بزرگوار .نقل قول:
/QUOTE]
یکی از بزرگترین معضلات استفاده از فیلتر پلاریزه عدم امکانت نصب هود هست. هود همیشه کاربرد حذف تابش نور نداره و ممکنه گاهی به عنوان محافظ و ... هم استفاده بشه. البته عمومیت نداره. در عکاسی در زمان طلایی همانطور که گفتید استفاده از هود کمتر نیاز می شه. البته برای رفع این مشکل دو راه کار وجود داره.
1- تهیه هود های مخصوص برای هنگام نصب فیلتر پلاریزه که در قسمتی از هود امکان چرخاندن فیلتر وجود داره (شخصا در ایران این هد را ندیدم)
2- تهیه فیلترهای مربعی و استفاده از هود فیلترها برای رفع مشکل که البته این روش هم دردسرهای خاص خودش را داره و هزینش هم کمی بالاتره.
بله امکان تهیه درب لنز 77 برای فیلتر وجود داره ولی درب لنزهای فابریک قیمت بالایی دارند. بنابراین باید به فکر درب لنزهای قدیمی یا شرکتهایی مثل فوتیکس باشید.
ارادتمند
یه مدلی از سایت دیجی.ک.ا.ل ا از برند b+w گذاشته برای فروش با قیمتی خیلی مناسب و تعجب برانگیز:
B+W CPL-HAZE Filter 67mm
65.000T
لطف میکنید بگید تفاوت در چیه با مدل های گران قیمت؟
در ضمن دوستان با در نظر گرفتن هزینه کمتر جهت کارهای شخصی، نظرشون در مورد کیت سه تایی سایت ا.ف.ر.ن.گ، از برند هویا چیه؟
Hoya 67mm Digital Filter Kit II
uv+cpl+nd8 .
250.000T
ارزش در برابر قیمت داره با تجربه شما دوستان؟
و یه مقدار هزینه 400تومن فکر میکنم ظلم به پوله برای شخص من!!! بازم نمیدونم!، اگر بفکر هزینه کمتر باشم و از روی تجربه شما خوبان از چه برند و مدلی به بنده پیشنهاد میکنید؟ که از نظر کیفیت درسته که نه در حد مدلهای سطح بالا نخواهد بود اما در حد جلب رضایتم باشه کافیه؟
متشکرم.
نمی شه در مورد تفاوت صحبت کرد چون کلا این فیلتر تقلبیه!
این محصول قطع به یقین محصول شرکت اشنایدر چینه که تجار میهن پرستمون زحمت کشیدند برای کمک به من و شمای مصرف کننده و سود کلان در چین سفارش تولیدش رو دادند!!!!! باورکنید قیمت تمام شدش برای واردکننده کمتر از 20 هزار تومان شده.
اسم برند شرکت اشنایدر که تولید کننده B+w هست حداقل 100 هزار تومان می ارزه.
در شرایطی که قیمت جهانی این محصول در دهنه 77 نزدیک 200 دلاره چطور ممکنه یک محصولی در ایران حدود 20 دلار فروش بره؟!
اگر به این لینک هم نگاه کنید، محصولی با این نام در بین محصولات سایت اشنایدر نمی بینید!
اگر یک بار فروم و تاپیک های فیلتر را مطالعه کنید به وفور به یان عبارت برخورد می کنید که نصب نکردن فیلتر بهتر از بستن فیلتر بی کیفیته!نقل قول:
در ضمن دوستان با در نظر گرفتن هزینه کمتر جهت کارهای شخصی، نظرشون در مورد کیت سه تایی سایت ا.ف.ر.ن.گ، از برند هویا چیه؟
Hoya 67mm Digital Filter Kit II
uv+cpl+nd8 .
250.000T
ارزش در برابر قیمت داره با تجربه شما دوستان؟
دوست عزیز هر کام از این فیلترهایی که نوشتید در سایتهای معتبر اینترنتی قیمتی نزدیک به 200 هزار تومان دارند!
بنظرتون فروشنده عاشق چشم و ابروی شما و مشتری های دیگه است که اینقدر بهتون لطف کنه؟
خوب راه های دیگه ای هم هست.نقل قول:
و یه مقدار هزینه 400تومن فکر میکنم ظلم به پوله برای شخص من!!! بازم نمیدونم!، اگر بفکر هزینه کمتر باشم و از روی تجربه شما خوبان از چه برند و مدلی به بنده پیشنهاد میکنید؟ که از نظر کیفیت درسته که نه در حد مدلهای سطح بالا نخواهد بود اما در حد جلب رضایتم باشه کافیه؟
متشکرم.
شما که محدودیت بودجه دارید به فکر Hama باشید که هم قیمت خوبی داره و هم تقلبیش نسبت به برند های دیگه بخاطر قیمتش کمتره.
جنس اصل هم اگر بخواهید فعلا فقط دو نماینده رسمی در ایران برای دو برند مارومی و هویا هستند که می توانید در تاپیک اسمهایشان را مشاهده کنید.
خرید فیلترهای ارزان نسبت مستقیم با افت کیفیت تصویر خروجی نهایی شما داره.
فیلتر پلاریزه ای در اوایل راه عکاسی خریداری کردم که در حالت واید لنز عالی بود و در تله تصویر را محو می کرد. هنوز هم دارمش و هیچ وقت از دلیلش سر در نیاوردم.
بازار فیلتر ایران به شدت آلوده به کالای تقلبیه!
برای خرید مطمئن یا باید فروشنده مطمئن داشته باشید و یا از نمایندگی های رسمی خرید کنید و تازه با شرط تضمین اصالت و فاکتور.
فیلتر بدلیل کوچکی و کم حجمی در تعداد حدود 10 الی 20 مورد در بازارها و فروشگاه های خارج از کشور در شرایط تخفیف مثل سال نو با حدود 30 درصد تخفیف خریداری می شه و بعد در داخل کشور فیلتر های تقلبی ای که کیفیت ساخت جعبه بسیار نزدیک به اصلی دارند می آورند و فیلترش را درون جعبه فیلترهای اصلی، و فیلترهای اصلی را درون جعبه فیلترهای فرعی خریداری شده قرار می دهند.
فیلتر اصلی به قیمت جهانی فروش می ره و فیلترهای تقلبی با جعبه اصلی هم به قیمت جهانی حالا کمی ارزان تر!
اینطوری با یک بار خرید شما 2 برابر حد عادی سود می کنید.
وضعیت ایقدر اصفناکه که خود فروشنده ها هم برخی مواقع در تشخیص جنس اصل دچار مشکل هستند.
همونطور که دوست بزرگوار اقا مصطفی فرمودن همه انها تقلبی هستند.
برای لنز 1 میلیون تومانی 400 تومن پول فیلتر دادن به نظر من زیاد منطقی نیست ....
در این شرایطی که اکثر ما عکاسی می کنیم (که نهایت استفاده مان از عکس انتشار در وب است) خریدن فیلتر های اعلا و درجه یک بیشتر بار روانی مثبت و حس خوب دارد وگرنه در سایز 800 پیکسل تفاوت خروجی کوکین 1 میلیون تومانی و فوتیکس 100هزار تومانی در 99درصد مواقع قابل تشخیص نیست.
به نظرم یک فیلتر هویا سایز 67 بگیرید بعدا اگر لنز را ارتقا دادید فیلتر های مرغوب تر و گران تر بخرید (هرچند همان هویا بسیار راضی کننده است)
برای لنز 10-20 سیگما فیلتر ND 1000 چه برندی خوبه؟
NISI چطوره؟
سلام . در مورد خرید این فیلتر ها دچار مشکل شدم. چون از عبارات تخصصی و قیمت های اصل فیلتر ها آشنایی ندارم ، تقاضا دارم راهنمایی کنید از هر مدل فیلتر کدامیک مناسب تر برای یک تازه کار هست :lenz 18-140
UV filter :
Hoya 67mm Ultraviolet (UV) Multi-Coated Glass Pro 1 Digital Filter 41$
B+W 67mm Clear UV Haze with Multi-Resistant Coating (010M) 29$
Hoya 67mm NXT/ UV Haze Filter 38$
Tiffen 67mm UV Protection Filter 10$
Hoya 67mm HD Hardened Glass 8-layer Multi-Coated Digital UV (Ultra Violet) Filter. 41$
polorize :
Hoya 67mm HD Circular Polarizing Filter 55
Tiffen 67mm Circular Polarizer 29$
Hoya 67mm alpha Circular Polarizer Filter 45$
ND :
Tiffen 67mm Neutral Density 0.9 Filter 26$
Tiffen 67mm Neutral Density 0.6 Filter 22$
Hoya 67 mm NDx8 HMC Neutral Density Filter 30$
قراره تو ایران خرید کنید یا خارج از کشور؟
بازار ایران با خارج از کشور خیلی متفاوته!
باید ببینید کدام کالاها بصورت اصلی در بازار قابل یافت هستند.
بستگی به هزینه و اصالت جنس داره!نقل قول:
برای لنز 10-20 سیگما فیلتر ND 1000 چه برندی خوبه؟
NISI چطوره؟
تما برندها محصولات خوبی در این حوزه دارند.
ممنونم از تک تک دوستان عزیز برای راهنمایی خوبتون (ببخشید که نتونستم نقل و قول بزنم)
حالا بین b+w و Hoya کدومیک برند اصلی در ایران یافت میشه؟ (دوستم که عکاس ماهری هم هست اینطور پیشنهاد کرده که :
تو ایران بهترین برند یکی رادن اشتوک یکی بی پلاس دبلیو.
حال این نمایندگی که میفرمایید سایت فروش هم داره؟ چون بنده ساکن شهرستان و شمال کشورم نمیدونم در این نزدیکی نماینده یی دارن یا خیر!
به دوست ماهرتون بگید براتون گیر بیاره!
بنده که هیچ فروشنده شش دانگ مطمئنی برای خرید برندهای آمانی سراغ ندارم. فعلا هم نمایندگی محصولات عکاسی این دو برند آلمانی بصورت رسمی در ایران وجود ندارند.
دوست جنابعالی هم اشتباه نگفته این دو برند خیلی خوب اند ولی قیمتشان را خبر دارید؟ برای چه لنزی می خواهید اینقدر هزینه کنید؟
قیمت فیلترهای این دو برند در ایران متوسط تو 600 می چرخند. (البته اگر اصل باشند و فروشنده هم حاضر به ارائه تضمین و فاکتور باشه)
فیلترهایی مثل Tiffen های آمریکایی هم در ایران هستند که نزدیک 1 میلیون فروخته می شوند.
Lee هم فیلترهای زیادی داره که کما بیش در ایران قابل تهیه است اما قیمتشان بالای 800 هزار تومان خواهد بود.
اگر بنا به اسم و اصالت جنس باشه، شاید تقلبی این برند ها بخاطر کمتر شناخته شدن در ایران بیشتر یافت بشه تا برندهایی که همه گیر شده اند مثل B+w و رودشتوک که به هر کسی بگی فوری می گه این دو برند تو ایران خوب هستند.
لذا قول جناب توسلی عزیز واقعا به صرفه نیست. بخصوص با این لنزی که شما دارید.
بنظر بنده برای لنز شما فیلتر بالای 300 اصلا توجیه اقتصادی نداره. بخصوص فیلترهای UV
حالا در مورد پلاریزه و موارد دیگه می شه بیشتر بحث کرد.
شخصا ترجیح می دهم از برندهایی خرید انجام بدم که داخل ایران نمایندگی دارند. حداقل جنس تقلبی نصیبم نمی شه. در موردشون هم پایین تر مطالبی عرض کردم.
اگر قرار باشه برای چنین لنزی صرفا هزینه کنم بعنوان UV (اگر چه شخصا اعتقادی به کارایی این فیلتر ندارم) از محصولات هاما و برای پلاریزه و ND از هویا استفاده خواهم کرد.
مابه التفاوت قیمت هویا با B+w و رودنشتوک هم باشه برای خرید فیلتر و لوازم دیگه.
نیسی خوبه
هویا اصل هم اگر گیرتون بیاد خیلی خوبه.
مارومی هم نمی دونم الان ND1000 در بازار هست یا نه ولی گزینه مناسبیه البته به شرطی که قیمتش بالای 300 الی 350 نباشه
ارادتمند
متشکرم! نمیدونم شاید جایی من اشتباه نوشته باشم uv که شما اشتباه برداشت کردید!!!شرمندم :).
من دنبال فیلتر uv نیستم کل بحثم در مورده فیلتر پلارایز هستش!
میخوام فیلتر پلارایز بگیرم که دوستم b+w رو پیشنهاد کردند که قیمتشم فکر کنم حدودای 350 باشه البته قیمت دقیق ندارم.
تو تاپیک خوندم دو برند هویا و مارومی نمایندگی دارن در ایران . انکانش هست ادرسی بهم بدید چون هفته اینده دارم میرم تهران همونجا خرید انجام بدم .
یا اگر امکان داره فروشنده معتبر به بنده معرفی کنید ممنونتون میشوم .
B+W 67mm Clear UV Haze with Multi-Resistant Coating (010M)
Hoya 67mm HD Circular Polarizing Filter
در مورد فیلتر ND باید اول تحقیق کنید و ببینید چه میزان تاریکی یا کاهش نور مورد نیازتون هست!
این فیلتر مثل فیلترهای دیگه نیست که عمومی کاربرد داشته باشه. کاربرد هر درجه غلظت فیلترهای ND در مکان خاصیه.
ارادتمند
فیلتر ND1000 میتونه یک فیلتر جامع برای عکاسی در نور های مختلف باشه؟ مثل ابر و آبشار و ... (در روز)
درود
به نظر بنده حقیر برای بلار کردن جویبار و آبشار nd1000 زیاده! حتی گاهی با کم کردن ایزو و بالا بردن شاتر و بدون استفاده از فیلتر هم میتوان به این مهم دست یافت. مخصوصآ اگر آبشار یا جویبار در دل جنگل بوده و شرایط نوری پایین، اجازه استفاده از شاتر 1/30 رو بده.
ولی برای نشان دادن حرکت ابرها وجود این فیلتر ضروریست.
هیچ چیز شیرین تر از یک انتخاب صحیح نیست.
یا حق
فيلتر nd1000 مثلا اگر سرعت شاتر روي ١/١٢٥ باشه ١٠ استاپ كم ميكنه كه ميشه ٨ ثانيه درسته؟ حالا سوال بنده اينه ما براي اينكه به ٨ ثانيه برسيم توي عكس خروجي بايد دوربين رو ببريم روي حالت bulb و ٨ ثانيه شات بزنيم يا اينكه بايد تنظيمات خاص ديگه اي انجام بديم؟
استاندارد های سرعت شاتر اینها هستند :
http://jimdoty.com/learn/exp101/exp_..._speeds_j6.jpg
میزان کاهش سرعت شاتر با فیلتر ND را اگر بر این اساس محاسبه کنید راحت تر هستید.
دوستان در مورد فیلترهای مانفرتو با نام و نشان تجاری خودش چیزی شنیدن؟ گویا تو ژاپن ساخته میشه و و محدوده قیمت 24 دلار تا 169 دلار دارند محصول ها در سه نوع،ضروری،پیشرفته و حرفه ای موجود می باشند.
سلام دوستان کسی از فیلتر های سری zeta مربوط به برند kenko استفاده کرده ظاهرا فیلترهای مرغوبی هستند و کیفیت ساخت خوبی دارن؟
سلام دوستان
من قصد تهیه فیلتر benro uv SHD رو داشتم سایز58
میخواستم ببینم کسی داره ؟آیا راضی هستین؟
میدونم مارکا بهتری مثل hoyaیا غیره هم هست ولی این با توجه ب قیمتش ب نظرم خوب اومد،مشخصاتش زده16لایه کوتینگ
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود
دوست عزیز خرید برند benro خصوصا در بخش فیلتر به هیچ عنوان توصیه نمیشه و مستقیما پول دور ریختنه. نبستن فیلتر خیلی بهتر از بستن فیلترهایی نظیر فوتیکس و بنرو هست.
متاسفانه تو این آشفته بازار یا برندهای چینی هستند با قیمت کمتر یا جنسهایی با برندهای معروف مثل B+W ولی تقلبی با قیمت کمتر. فریب 16 لایه کوتینگ رو هم نخورید چون مظمئن باشید برای بازار گرمی هست.
در این خصوص من پیشنهاد میکنم که یا HOYA HD بگیرید یا اصلا فیلتر استفاده نکنید.
درود،
دوست عزیز مانفروتو چند وقتیه که داره فیلتر تولید میکنه و هنوز قدمتش به قدمت فیلترهای آلمانی و ژاپنی و امریکایی نمیرسه، فعلا ریویوی معتبری در دسترس نیست ولی حداقل شیشه این فیلترها در ژاپن تولید میشه که ید طولانی در تولید فیلتر دارند و انصافا برندهای معتبری مثل hoya و kenko به ساختن فیلتر های خوب شهرت دارند. برداشت شخصی من اینه که شیشه فیلترهای مذکور ساخت یکی از دو کمپانی فوق باشه. در این صورت خریدش پیشنهاد میشه ولی به نظرم تا موجود شدن یه ریویوی معتبر صبر کنید.
دوستان سلام و عرض ادب روز همگی به خیر و شادی
برای دوستی قصد تهیه ی فیلتر با دهانه 52 برای لنز 18-55 ورژن 2 دارم ( نوع عکاسیشون طوریه که همین لنز جواب نیازهاشو میده ) البت قصد تهیه 50 سری D رو هم دارن ازونجا که خودم هم این لنز رو دارم و به طبع در صورت تهیه فیلتر خودم هم گه گاهی ازش استفاده میکنم :::whistling::: ازتون راهنمایی میخوام
تو فروشگاه اینترنتی .... 3 عدد با این قطر دهانه موجوده
هاما پلاریزه پروکلاس با قیمت 90
کنکو Smart Filter Circular PL SLIM با قیمت 90
متین Digital CPL Pro با قیمت 69
بنده خودم سابقه استفاده از فیلتر یو وی هاما رو دارم کیفیت ساخت مناسبی داشت و البت یه فیلتر ان دی مارومی هم داشتم که ازون هم راضی بودم و الان به امانت دست دوستیه
تا به حال از پلاریزه استفاده نکردم
ازونجا که قرار نیست برای لنز خیلی خاصی ( به جز 50 ) استفاده بشه آنچنان هم حساس نیستم گرایش خودم بنا به سابقه روی هاماست ولی ازونجا که کنکو هم قیمته اگه بشه راهنمایی کنین که خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
پیشاپیش تشکر میکنم ازتون
- نیما -
امروز با یک فیلتر جدید آشنا شدم. گفتم شاید بد نباشه دوستان هم نیم نگاهی بهش بندازن و اگه کسی اطلاعاتی در مورد این فیلتر داره ارائه بده بلکه بیشتر یاد بگیریم:
LEE Filters
فایل پیوست 75555فایل پیوست 75556فایل پیوست 75557
یکی از عکاسان خارجی مورد علاقم که کارهاشو دنبال میکنم، در قسمت تجهیزاتش، نوشته فقط از فیلترهای این شرکت استفاده میکنه...
حالا اینجا موجود هست یا نه، قیمت هاش مناسبه یانه... اطلاع ندارم.
سلام دوستان کسی از فیلتر hama professional 104477 slim 18 layer coating یو وی استفاده کرده؟ لطفا نظر بدهید ظاهرا کیفیت مناسبی داره؟
درود
Lee فیلتر های خوبی داره و بسیار مرغوب.
تو ایران پیگیر تهیه بودم ولی قیمت هاشون بالا بود و تو 600 الی 1 میلیون قیمت می دادند.
در مقایسه های انجام شده بین فیلترهای مربعی شرکت های معتبر، عملکرد خوبی داشته ولی تو برخی تست ها ته رنگ به تصویر می داد.
این مقایسه را با Nisi دیدم که البته خود Nisi هم همین مشکل را داشت و در یک تست اینطوری بود و در تست دیگه نه!
در مقام مقایسه شاید بشه گفت یکی از رقبای جدی این سری فیلتر محصولات Tiffen باشه که کاربرد عکسای و فیلم برداری دارند و حتی برخی تکنولوژیهای بکار رفته در آن انحصاری اون شرکته!
ارادتمند
دوستان سلام.بنده برای لنز 105 ماکرو نیکون با دهانه 62 میخواستم فیلتر UV خریداری کنم.البته بیشتر هدفم محافظت از المان جلوی لنز هست.یکبار بر اثر نبستن فیلتر روی یکی از لنزها نقره داغ شدم.نظر دوستان درین خصوص چیه؟برای 105 ضروری هست؟و مورد دوم مابین Kenko 62mm Zeta L41 UV و Rodenstock 62mm UV Blocking Digital pro MC Slim Filter کدوم مورد تایید دوستانه؟
سلام دوستان. پیشاپیش عذرخواهی از سوال سطح پایینم.
من بیشتر تمرکزم روی عکاسی منظره و طبیعته، به طور کلی فیلتر UV رو بهتر میدونید برام و یا پولاریزه؟ چون با توجه به مطالبی که خوندم هر دو یه جورایی برای عکاسی منظره محاسنی داره. ممنون
درود
فیلتر UV در حال حاضر بیشتر بعنوان یک محافظ استفاده می شه!
از طرفی فیلتر خوب قیمت بالایی داره که ممکنه حتی از لنز هم گرانتر بشه (البته درمواردی) به همین دلیل باید اول بفرمایید لنزتون چیه؟
از طرفی دیگر یک فیلتر پلاریزه کاربردهای خاصی داره و باید متناسب با زمان استفاده شود و برخلاف یک فیلتر UV بصورت دائمی قابل استفاده نخواهد بود
ارادتمند
سلام
من قصد دارم در آینده ای نزدیک فیلتر nd بخرم. اولش دنبال فیلترهای گرد بودم ولی الان بفکر فیلتر مربعی افتادم.اما هیچگونه اطلاعاتی ازش ندارم. لطفا بنده رو راهنمایی کنید
چه برندهایی فیلتر مربعی دارن و کیفیت کدوم قابل قبوله
هزینه اولیه برای تهیه هولدر چقدره و بجز هولدر و رینگ تبدیل چه چیزهایی نیاز داره. هولدرها سایز مشخصی دارن یا اندازه هاشون فرق میکنه
قیمت فیلترهاش چقدره و بازار خرید و فروشش چقدر خوبه. مثلا اگر من فیلتری بخرم بعدا مشتری داره یا میمونه رو دستم
معایب و مزایاش نسبت به فیلترهای گرد چیه؟
آیا از فیلترهای گرد بصرفه تر هست؟
در کل اگر دید آینده نگرانه به عکاسی داشته باشم، خرید مربعی رو پیشنهاد میکنید یا خیر؟
ببخشید یه سوال دیگه اینکه مثلاً اگر من هولدر کوکین رو تهیه کنم میتونم از فیلترهای شرکتهای دیگه روش استفاده کنم یا اینکه فیلترهای هر شرکت با هولدر خودش سازگاره؟
سری P شرکت کوکین مدنظرم هست
درود
دوست عزیز حدود 2 سال پیش در مورد فیلتر های کوکین اطلاعات بسیار کاملی در همین تاپیک قرار دادم!
بطور کلی شرکتهای مانند موارد زیر در خصوص فیلترهای مربعی که قدیم به کاشه ای معروف بودند فعالیت دارند.
Cokin
Lee
Tiffen
Nisi
Photix
از بین این موارد اگر قصد دارید هزینه کنید و مشکلی با هزینه زیاد ندارید Lee محصولات گوناگونی داره!
Tiffen هم که مربوط به امریکاست و کمتر تو ایران یافت می شه و اگر باشه با قیمت بالا
فوتیکس هم چینی هست و شخصا رغبتی به خرید محصولاتش ندارم. هرچند تعداد محدودی هم فیلتر مربعی داره
باقیمانده این مجموع کوکین هست و نیسی
شخصا کوکین را بدلیل گسنرده بودن بیشتر از nisi می پسندم.
Nisi محصولات مربعی خودش را به مجموعه ND محدود کرده در حالی که رنج گسترده ای از انواع فیلترهای رنگی و ND و ... در کوکین وجود داره. اما!!
انتخاب هولدر در مدلهای دیگه نسبت به کوکین شاید راحت تر باشه!
یک اندازه استاندارد هست و برای همه قابل استفاده. ابعاد فیلترها معمولا 10X10 یا 10X15 هست.
اما در کوکین به منظور کنترل قیمت و بدست آوردن بازار بیشتر تقسیم بندی متناسب با دهانه لنز انجام شده.
یعنی مثلا تا دهانه 82 برای فوکال 15 به بالا سری P. و برای دهانه بزرگت سری Z و X هست که قیمت ها هم افزایش خواهد یافت.
بعنوان مثال یک فیلترGND 8 در سری P با حدود 100 هزار تومان تهیه می شود ولی در سری Z و X ممکنه بین 400 تا 700 هزار تومان باشه که مثل قیمت برندهای Lee و Tiffen خواهد شد.
من تو لیست شما که نگاه می کنم در حال حاضر لنزی با دهانه بالاتر از 70 ندارید. در این صورت همین سری P عالیه.
ولی ممکنه اگر بخواهید مثلا 20-11 توکینا را خریداری کنید نیاز به تهیه هولدر واید داشته باشید.
اما در مورد لوازم.
برای اتصال فیلترها شما به یک هولدر و رینگ نیاز خواهید داشت.
هولدر که استاندارده و صد البته چینیشون هم در بازار وجود داره
ولی در مورد رینگ کمی باید تامل کرد. شما 3 عدد لنز دارید که بنده دقیقا دهانه آنها را نمی دانم. با فرض اینکه در اینده هم به لیستتون فیلتر افزوده شود، پیشنهاد می کنم بجای هزینه های کوچک 30 هزار تومانی برای هر اندازه دهانه لنز، (به شرط خرید رینگ چینی) و یا 70 هزار تومان (در صورت خرید رینگ فرانسوی) بهتره یک رینگ عمومی (Universal) تهیه کنید.
با این کار مشکل شما برای استفاده فیلترها بر روی هر لنزی تا دهانه 82 رفع خواهد شد بدون نیاز به تهیه رینگ اتصال!
اما پیشنهاد بنده
حتما برای خرید فیلتر به سراغ ست های کامل و پکیج ها بروید!
مثلا ست H250 یا H210 که هم 3 عدد فیلتر دارند و هم هولدر.
هر فیلتر GND قیمتی نزدیک 110 الی 120 در بازار داره و هولدر قیمتی جدود 70 هزار تومان که در صورت تهیه یک ست کامل شما به راحتی می توانید هم از تخفیف شرکت بهره مند شوید و هم یک هولدر داشته باشید.
فقط باقی می ماند رینگ که اگر مثلا دهانه تمام لنزهاتون 52 یا 58 هست یک رینگ چینی به راحتی تمام کارتون را انجام می دهد.
اما اگر مثلا مجبور به خرید یک دهانه 52 و یک 58 (از 2 به بالا) هستید شاید بهتر باشه یک بار برای همیشه حدود 170 هزینه کنید یک رینگ Universal تهیه کنید.
ارادتمند
درود
مصطفي عزيز در مورد لنزهايي كه فيلتر نمي خورند مثل سيگما 8-16 هم كوكين هولدر و فيلتر واسه اين سايز داره يا بايد از هولدرهاي مخصوص لنز استفاده كرد
و سايز فيلتر كه فك كنم خيلي بزرگ ميشه كدوم برند مناسبتره از لحاظ قيمتي و كيفيتي ؟
لنزی مثل 16-8 سیگما که دارای المان کروی خارج از لنزه داستان متفاوتی داره!
در خصوص همین لنز سیگما که فرمودید، این لنز در فوکال 16 یک هولدر داره که می شود با اتصال ان روی لنز امکان اتصال فیلتر را فراهم کرد.
تصویر خروجی لنز در حالتی که این هود نصبه کمی حالت کروی داره که البته در فوکال 8 تا 15 مشخصه ولی در 15 و 16 عملا دیگه اثری از اون هود در تصویر نیست.
بنابراین در این شرایط امکان استفاده از این هولدرها برای فیلتر وجود داره.
اما در حالت عام، بنده شخصا فکر می کردم با خرید یک رینگ Universal شاید بشه مشکل رو حل کرد. در سری P که این اتفاق رخ نداد!
مگر اینکه از سری X یا Z استفاده کنید که دهانه بسیار بزرگ است و می شود تا حدودی فیلتر رو به المان جلوی لنز نزدیک تر کرد. البته در نظر داشته باشید متاسفانه در این حالت هم لبه های هود خود لنز به فیلتر می چسبد و اجازه مانور بیشتر را نخواهد داد!
البته اجازه بدید یک بار دیگر هم چک کنم و جواب نهایی بدم.
در این مورد هم مسئله برند صرفا نیست!نقل قول:
و سايز فيلتر كه فك كنم خيلي بزرگ ميشه كدوم برند مناسبتره از لحاظ قيمتي و كيفيتي ؟
شما باید ببینید چی تو بازار هست!
الان بیشتر کوکین موجوده و البته خوش قیمت تر از برند های دیگه. وگرنه اگر Tiffen یا Lee را هم بخواهید شاید تهران بشه تهیه کرد ولی با قیمتی به مراتب بالاتر از قیمت جهانی!
ارادتمند
بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون
فیلترهای کوکین تقلبی هم دارن؟ اگه دارن چطور میشه تشخیص داد؟
پیشنهاد میکنید فیلترها رو از فیلتر فروش داخل معروف پاساژ جوانمرد بخرم یا از نمایندگی ها؟
سلام
قصد تهیه یه فیلتر بعنوان محافظ لنز دارم
چه فیلتری بگیرم که هم ارزون باشه و هم کیفیت عکس خراب نکنه
دوربین نیکون 5300 با لنز 18-140
پیشاپیش ممنونم
سلام.من دیروز لنز 50 میل 1.8 گرفتم.به نظرتون یه فیلتر یو وی ساده بگیرم یا چی؟ممنون