شماره تماس از نمایندگی فومکس ندارید ؟
یا ادرسش رو لطف کنید بدید
Printable View
شماره تماس از نمایندگی فومکس ندارید ؟
یا ادرسش رو لطف کنید بدید
تنکس
ببنید با فلاش هایی که نوشتم این وسایل خوبن بیارم
سافت باکس 80-120
چترسافتباکس هشتگوش با گرید – ۱۲۰ سانتیمتر
بیوتی دیش با داخل سفید و قطر ۷۰ سانتیمتر همراه با دیفیوزر سفید
---
شيدر به همراه زنبوري و کيت رنگي
لامپ مدلينگ 1000
کاسه نرمال
خرطومي (اسنوت)
ببنید منتظم
مچکر
تازه تماس گرفتم گفتند هر هد فلاش 400 سری d یک میلیون و 400 هزار میشه
انتخاب یه سافت باکس دوم، با ابعادی حدود ۶۰*۴۰ به اکتاباکس (هشت گوش) ارجح تره (ضمن اینکه ارزون تر هم هست، اگر هم هم قیمت بودند، من بازم سافتباکس دوم رو ترجیح میدادم) ...
کاربرد بیوتی دیش (مصارف محدود به پرتره های نسبتا خاص) به نسبت کمه
ترجیح با داشتن «دو» کاسه نرمال، و برای هر کدام، شیدر (Barn Door) و زنبوری است (قیمتی هم ندارند، اما کاربرد زیادی دارند)
یه پایه نور کوتاه (۷۰ سانت یا کمتر) برای نور فون میتونه کاربرد داشته باشه
اسنوت و لامپ و اینها هم که سر جای خود :-)
برای نصب فون ها هم:
۱. پایه فون پرتابل (برای آتلیه های خانگی و نیز کار سیار مناسب اند.
۲. پایه فون (نصب بر روی دیوار یا زیر سقف) در دو نوع زنجیردار، یا برقی (که برای استفاده در منزل مناسب نیستند)
ببخشید من اینقدر سوال میکنم ولی فکر میکنم یکم گیج شدم دوباره باهم مرور میکنیم
----------------------------------------------
3 عدد فلاش فومکس 400 ژول
هر فلاش 1 میلیون و 400 هزار
سه پایه ی نور بادی
سافت باکس فومکس
120-80
و 60-40
برای هر کدوم شيدر به همراه زنبوري
اسنوت
لامپ مدلينگ 1000
دو کاسه نرمال
درسته دیگه ببینید چیزه دیگه ای از قلم نیوفته :::whistling:::
شیدر و زنبوری رو برای «کاسه نرمال» ها عرض کردم، و نه برای برای سافتباکس ها :-)
فایل پیوست 64616
برای سافتباکس هم چیزی مشابه زنبوری و موسوم به Grid وجود داره.
برخی سافتباکس ها، با لبه های بیرون زده هستند و موسوم به Recessed Front یا RF که قابلیت نصب Grid دارند.
فایل پیوست 64614
برخی دیگر لبهء تخت و غیر بیرون زده دارند و موسوم به Flat Front یا FF که قابلیت نصب Grid رو ندارند.
فایل پیوست 64615
معمولا از سومین هد برای نور بک-دراپ استفاده میکنند، مگر اینکه طراحی نور سوژه هر سه شاخه رو به خودش اختصاص بده و چهارمی نیاز بشه ... کمتر این حالت پیش میاد و شاید نقش سومین هد را بشود با یک رفلکتور پارچه ای جایگزین کرد و نیاز به چهارمین هد رو مرتفع کرد.
هد ها، بطور همزمان از ۲ نوع لامپ بهره میبرند:
۱. لامپ مدلینگ یا لامپ مدل یا Modeling Lamp
۲. لامپ نعلی
از لامپ مدلینگ برای پیش-نمایش (Preview) نورپردازی (نور و سایه ها) استفاده میشه - این لامپ رو میتونید بصورت continuous روشن بذارید.
از لامپ نعلی که مثل فلاش سر دوربین عمل میکنه و ماهیتش بصورت تخلیهء انفجاری و شدید هست و در زمان بسیار بسیار کمی (کسری از ثانیه) تخلیه میشه و حالت ممتد نداره و موقع شاتر زدن یا تخلیهء عمدی خازنهای شارژ شدهء داخل هد، میزند(تخلیه میکند)
در حینی که لامپ نعلی تخلیه میکند، لامپ مدل بطور اتوماتیک خاموش و سپس روشن میشود که روی کلوین عکس، تاثیری نگذارد.
لامپ نعلی تقریبا به حالت ۲۷۰ درجه (یا بعضا نزدیک به ۳۶۰ درجه) از یه دایرهء کامل هست.
لامپ مدل شبیه لامپ چراغ جلوی ماشین و بحالت سوزنی است. بعضا سرپیچ دار هم روئیت شده اند.
لامپ مدل، معمولا در وسط لامپ نعلی نصب میشه.
این لامپ ها نباید با دست لمس شوند.
معمولا روی هر دوی این لامپ ها، یک حباب شیشه ای محافظ نصب میکنند که در برخورد اولیهء احتمالی، ضربه را گرفته و لامپ نعلی و مدل در امان بمانند.
همانطور که علی گفت :
اکتا باکس به فضای زیاد نیاز دارد و در ضمن گران هم هست. به نظرم میشه با پولش یک سافت باکس 40-40 یا 60-60 باضافه یک 80-120 خرید درسته؟
بیوتی دیش : گرچه جذاب است اما اول اینکه شما گرید براش ننوشتید. بیوتی دیش بدون گرید مثل ماشید کوپه بدون سقف است . اون دیفیوزر سفید که سرجاش. بعد اینکه چرا داخل سفید؟ همان داخل نقره ای بگیرید لازم باشه کمی در ادیت رنگ ها رو گرم میکنید. کلا هم با توجه به هزینه توصیه نمیکنم . به جاش همان دو تا کاسه با گرید برای هرکدام را بگیرید
کیت شیدر همراه با ژل رنگی هم به نظر نیاز نیست. با کاسه و 4 تا طلق رنگی همانکار را می توانید انجام دهید
اگر از اسنوت استفاده کردید لامپ مدلینگ رو کم کنید و مواظب سوختن دست و داغ شدن فلاش باشید
سپاس بی نهایت از دوستان
فقط یه چیزی نگفتید رفلکتور پارچه ای چند سانتی بگیرم و چندتا و چه رنگی ؟
بازم ممنون
بنظرم همون یکی کفایت میکنه ... هم برای داخل و هم خارج از استودیو ...
الان ۹۰ سانتی دایره و ۱۲۰ سانتی (شبیه بیضی اش) در بازار زیاده ...
همه هم الان ۵ حالته اش رو میسازند (سفید، نقره ای، طلایی، مشکی و ... )
به «۵ کاره» موسوم اند ... همه هم چینی هستند.
فایل پیوست 64639
توی شبکه سایتایی پیدا میشه که این فلاش رو دارن ولی اثری از نمایندگی نیست.
ممنون میشم دوستان اگر اطلاعی دارند از سایت نمایندگی در اختیار قرار بدن و اینکه آیا فروشگاه "ایران فلاش" نمایندگی هست یا فقط این فلاش ها رو برای فروش داره؟
فروشگاه افرنگ در تهران برج بهار این فلاش در قدرت های مختلف همراه با تمامی اقلام مرتبط برای فروش دارند
همانطور که میدانید افرنگ جزو فروشگاه های صاحب نام هست حتما کمکتون میکنن .
ممنون گرامی، همین طوره، با این سایت آشنا هستم ولی بحثی از نمایندگی نشده مثلاً برای برند هنسل چند نمایندگی در ایران هست که برای گارانتی قابل پیگیریه یا پیش از این برای الینکروم بود که دیگه نیست و ...
و مورد دیگه اینکه فلاش های 200 رو افرنگ قیمت نزده و گویا موجود ندارن می خواستم ببینم میشه قیمتش رو گیر آورد.
فقط یه سؤال برام ایجاد شده که متأسفانه به طور دقیق جوابش رو نمی دونم یعنی راهنمایی یکی از دوستان خارج فرومی کمی سردرگمم کرده.
سؤال:
اگر یک فلاش غیر پرتابل استودیویی مثل همین فلاش های سری d و dp و ... تهیه بشه آیا میشه باتری پک به طور جداگانه براشون تهیه کرد و در صورت نیاز خارج از استودیو و به صورت پرتابل ازش استفاده کرد یا خیر؟
اگر فلاش برق/باتری باشه مشکلی نیست. وگرنه راه اندازی فلاش برقی با باتری های الحاقی نیازمند حمل لوازم و درد سر خواهد بود.
از فردی که پاسخ میداد پرسیدم فرمودند با اینورتر میشه استفاده کرد اما وقتی گفتم باتری پرتابل، گفتن نه، تاچند ماه آینده باتری دارش میاد که بیشتر سردرگم شدم.
توی سایت فومکس هم چیز خاصی دستگیرم نمیشه متأسفانه:
http://www.fomex.com/src/products/pr...660&now_page=1
دوست عزیز من خودم برای فروردین ماه قصد خرید hd600 دارم من یکم در موردش تحقیق کردم به نظر فلاش خوب و پر قدرتی میاد از ویدئو هایی که یک عکاس آلمانی باهاش کار کرده بود متوجه شدم البته توی اروپا به اسم فلش پوینت فروش میره ولی خوب شما ببین جالبیش اینه که لامپ اس ام دی هم داره خیلی کاربرد داره قدرت زیاد باتری پر قدرت و مخفی خب قیمتشم که خیلی خوبه به نظم جواب کار عکاسی رو میده صد در صد در فضای باز اگه البته سه پایه . سافت باکس و رفلکتور هم باشه عالی میشه حالا اگر شما خریدی یک بررسی ازش بزار اگرم شماره وارد کنندشو خواستی بگو برات بزارم
سلام لطفا شمارشو بذار-فرق سری D با HD چیه؟قیمت باطری دارش چنده؟من میخوام برا فلاش و تجهیزات وابسته 10 تومن هزینه کنم آیا کافیه؟
سلام خدمت اساتید عزیز.من تازگی آتلیه زدم .دوربین 5D MARK III گرفتم .
1- کیت فلاش استودیویی 300 ژول میخوام که خوب باشه و نهایتا تا 3 میلیون تومان.یه مدل و مارک خوب بهم معرفی کنید.با این قیمت میشه فلاشی تهیه کرد که پرتابل هم بشه استفاده کرد ینی باتری دارشو هم معرفی کنین.
2- یه سوال مهم اینکه وقتی من این کیت فلاش رو تهیه کنم سرعت سینکش بالاس یا باید یه رادیو فلاش هم واسش تهیه کنم؟ چون میخوام با سرعت شاتر بالا هم ازش استفاده کنم.
3- لوازم جانبی مورد نیازم رو هم ممنون میشم بگین که تهیه کنم .یه جوری باشه یه بار بیام تهران واسه خرید. سپاس فراوان
سلام من قصد خرید فلاش HD600 فومکس رو دارم.امروز از نمایندگی پرسیدم میگه دو مدل هست یکی HD600 و یکی HD600P فرقشون هم اینه که مدل HD600P ولوم لامپ مدلینگ داره ولی اون یکی نه!حالا این به کنار مشکل اصلی اینه که یه فروشنده میگه لامپ مدلینگ 1000 وات داره یکی میگه لامپ سوزنی اسرام 650 وات داره به نظرتون کدوم رو بگیرم فروشنده خودش میگفت لامپ 1000 وات باعث گرمای بیش از حد فلاش میشه.
سلام
ولوم مادلینگ رو که HD و سری های معمولی هم دارند یحتمل سری P تنظیم سرخود مادلینگ رو داشته باشه یعنی قدرت فلاش هر چقدر باشه مادلینگ هم همونقدر باشه و به این ترتیب یه تصویر تقریبی خوب از آنچه که بعد از ثبت دیده خواهد شد از شدت نور خواهید داشت(تصور می کنم با توجه به توضیح شما این فرقش باشه).
2. در مورد 1000 وات هم مدلای HD لامپ 1000 دارن که البته بیشتر شاید به کار فیلمبرداری و ... بیاد تا عکاسی اما خوب اصولاً باید روش به شما همون 1000 تحویل بدن و اون 650 و دلایل دیگه اگر هم درست باشه(شاید تا حدی) ولی توجیهی برای فروشنده شده که 1000 بردار 650 بذاره.
ممنونم.امروز زنگ زدم آقای فرزین سرلک قیمت گرفتم هد فومکس HD600P=2050000 سافت باکس 60&90=500000 تریگر فومکس=400000 بیوتی دیش =380000 به جز بیوتی دیش 55سانتی همه مارک فومکس بود آقای سرلک گفتن بیوتی دیش فومکس تو بازار نیست
شنبه میخوام سفارش بدم به نظر شما نیازه حضوری برم اونجا یا خودشون بفرستن؟
نمایندگیشون که خیابون جمهوریه و رفتنش چندان سخت نیست و به هر حال تو ایران اکثر مواقع مشکلاتی سر خریدهای غیرحضوری پیدا میشه متأسفانه یا شاید هم خریدار دقت بیشتری می کنه وقتی جنس براش می فرستن تا یه عیبی پیدا کنه و ... واس همین حضوری رفتن هم فال هم تماشا :)
با وجود اینکه مادیفایرهای فومکس خیلی عالین اما شخصاً وقتی میبینم خیلی از کسانی که الان درآمدهای خوبی دارند از فلاش های بسیار عادی و مادیفایرهای عادی تر استفاده می کنند، به نظرم میاد شاید اینجور هزینه ها زیاد لازم نباشه و جای دیگه بشه سرمایه گذاری کرد. هرچند بیوتی دیشش قیمتش خوبه نسبتاً.
پیشاپیش مبارک باشه
سلام امروز یه هد D400P فومکس به قیمت 1550000 و سافت باکس 60&90 فومکس به قمت 500 و بیوتی دیش 55 سانت چینی همراه با زنبوری و دیفیوزر ه قیمت380 تومن و تریگر چینی(البته من دوس داشتم مارک فومکس باشه خود آقای سرلک گفتن نیازی نیست همین چینی خوبه!!! تریگر چینی 80 تومن و تریگر فومکس 380 تومن!) و یه محافظ لامپ نعلی پیرکس به قیمت 100 تومن و یه سه پایه گازی به قیمت 100تومن سفارش دادم و جالبه آقای سرلک دستشون هم دردنکنه بعد از 2 ساعت وسایلم رو ارسال کردند.قیمت کل با تخفیف شد 2500 ناقابل!
سلام دوستان. به نظرتون اگه دو شاخه فلش fomex بگیرم بهتره یا کیت godox بگیرم؟ برای کار پرتره با یه شاخه و رفلکتور هم می تونم عکس پرتره بگیرم. فکر نکنم حتی نیاز به دو شاخه باشه؟ یه شاخه fomex با سافت باکس 80×100
من fomex D400 دارم و کاملا راضی هستم.کلوین رنگ خوبی داره اگه توان خریدش رو دارین حتما بخرین.فکر کنم دو عدد فلاش سه تومن قیمتش بشه
من از تریگر godox استفاده میکنم که تا سرعت دویست جواب میده و اگه عکس کودک میگیرین بهتره از تریگری استفاده کنین که تا حداقل 250 جواب بده چون دست کودک در سرعت دویست کمی مات میشه.اگه سافت باکس خودش بگیری مطمئنا خیلی بهتره و اینکه سه پایه ها زیاد تفاوت ندارند
فومکس کلوین خوبی داره اما نه که فکر کنین با فلاش های دیگه خیلی تفاوت داره.باید ادیت و تنظیم رنگ مناسب رو هم در نظر گرفت.من با فلاش microporo ex-300 عکس گرفتم خوب بوده ولی نه مثل فومکس.فلاش های رده پایین چند شات اول کلوین خوبی دارن اما بعد شات زیاد تغییر میکنن اما تفاوت زیاد نیست.نباید به نظرم رو این مورد زیاد حساس بود.بیشتر با ادیت و روتوش و تنظیم رنگ مناسب موافقم.
ببخشید منظورتون سرعت پرتاب نور چیه؟متوجه نشدم.
دوست عزیز سرعت پرتاب نور یا flash duration به مدت زمانی میگن که فلاش زده میشه و خازن ها تخلیه میشن و دستگاه دوباره شارژ میشه حالا 99 درصد فلاش های بازار از سرعت پایه 800 تا 2000 رو جواب میدن فلاش های حرفه ای تر از 800 تا 5000 الی 10 هزار یا 20 هزارم هم جواب گو هستند که اون عدد بالاتر بیشتر برای عکاسی پیاپی در ثانیه استفاده میشه هر چی سرعت پرتاب نور شما بالاتر باشه سرعت فریز کردن هم زیاد میشه نمونه عینیش رو بخوام بگم مثل رقص نور هر چی تند تر میزنه شما اجسامی که در حال حرکت هستند رو فریز تر و قطعه قطعه تر میبینید هر چی کند تر نور حرکت کنه شما تصاویر رو کشیده تر و جرکات مشخص تر میبینید امیدوارم بتونم توضیح درستی داده باشم
وقتی از تریگر godox استفاده میکنم سرعت رو روی 250 بزارم تریگر جواب نمیده تا دویست جواب میده چون گوشه های کادر عکس مشکی میشه.فقط وقتی از فلاش سرخود دوربینم به عنوان تریگر استفاده میکنم 250 جواب میده و فلاش ها راحت جواب میدن البته توی قسمت منوال فلاش سرخود قدرت اون رو روی 1/32 میزارم که روی سوژه اثر نزاره و ازین روش فقط در موارد خاص استفاده کردم.و طبق اطلاعاتی که بهم دادن تریگری موجود است که فلاش های فومکس تا سرعت 500 هم جواب میدن.
سلام روز بخیر
من به دنبال فلاشی هستم بجز پروفتو و هنسل ، که بتونه سرعت بالا رو سینک کنه (1/4000 یا 1/8000) . نحوه ی سینک با سیم سنکرون هم باشه، مشکلی نیست.
تحقیق که میکردم، بعضی از مدل های فومکس رو پیدا کردم که کیفیت ساخت خوبی هم داره و میخواستم اگر کسی میشناسه و دقیق تر اطلاع کنه راهنماییم کنه
البته برندهای دیگه هم اگر میشناسید، بهم بگین مسئله ای نیست
خیلی ممنون میشم.
سلام
فومکس سری G تولید کرده که high speed هست
البته شک دارم وارد شده باشه
اما اگر صبر داشته باشید حتما موجود میشه
http://www.fomex.com/src/products/pr...530&now_page=1