سلام دوستان
با تبریک سال نو.
ممنون میشم اگر دوستان برایSpeedlite و چتر یک Flash Mount Adapter مناسب و قابل اطمینان معرفی کنند. در صورتیکه محل اتصال چتر هم داشته باشد بسیار بهتر است.در صورت امکان محل خرید آن را هم ذکر کنند.
ممنون
سلام دوستان
با تبریک سال نو.
ممنون میشم اگر دوستان برایSpeedlite و چتر یک Flash Mount Adapter مناسب و قابل اطمینان معرفی کنند. در صورتیکه محل اتصال چتر هم داشته باشد بسیار بهتر است.در صورت امکان محل خرید آن را هم ذکر کنند.
ممنون
EOS 5D+VG, EOS 7D+VG, Sigma 10-20, EF 24-105L,EF 50 f1.4, EFS 15-85, Speedlite 580EXII, Giottos MGL9241B, Giottos MH7012, Lowepro Promag2 AWx2ایران من. سرزمین سپند هزاره ها
منظورتان پایه ای است که فلاش کفشکی را رویش نصب و از آنطرف به پایه وصل شود و جای چتر هم داشته باشد؟
ناصرخسرو-پاساژ جوانمرد-فروشگاه سینار الان یک مدل پشت ویترین گذاشته قیمت نکردم اما روبروی قصردوربین یکی از مغازه ها دارد 12000 تومان. بعد از عید هم یکی دیگه از مغازه ها در ایران پگاه خواهد اورد!
سلام
شما این قطعه رو نیاز دارید
نکته ای که در این رابط نهفته هست اینه که کشویی مربوط به محل اتصال فلاش دو نوع طراحی شده
در نوع اول عرض کشویی فیکس هست و باید با فلاشتون موقع خرید کنترل کنید..
نوع دوم قابل تنظیم هست که عرض کشو کم و زیاد میشه .
من از مدل اول خریدم و برای فلاش 580 استفاده میکنم
مدلی که در عکس میبینید از نوع دوم هست
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
ممنون از راهنمایی ارزشمند
بله.یک مدل Hama هم خودم پیدا کردم. فقط یک سوال دارم که از بی تجربگیم در استفاده از فلاشه. در پایه فلاشهای مدرن مثل 580 بیش از 5 پین اتصالی برای هات شو دوربین وجود دارد که وقتی روی این کفشکها بسته می شوند چون این کفشکهافلزی هستند به هم اتصال پیدا می کنند. آیا این برای عملکرد دقیق فلاش و سلامتی آن مضر است یا نه؟
تبریک برای سال نو و متشکر
EOS 5D+VG, EOS 7D+VG, Sigma 10-20, EF 24-105L,EF 50 f1.4, EFS 15-85, Speedlite 580EXII, Giottos MGL9241B, Giottos MH7012, Lowepro Promag2 AWx2ایران من. سرزمین سپند هزاره ها
شما برای استفاده از فلاش 580 یا 430 باید از رادیو فلاش استفاده کنی که در تاپیک فلش تریگر در مورد ان زیاد صحبت شده.
در واقع فلاش به رادیو فلاش نصب شده و پایه کشویی رادیو فلاش به رابط نصب شده و رابط به سه پایه فلاش
در مورد پین های فلاش هیچ نگرانی نداشته باشید
فاصله چتر تا فلاش زیاد مهم نیست.. حداقل طولی که داخل رابط میره تا گیر کنه خوبه
در عکس بالا رابط چتر رو قرار نداده...اگر عکسی با رابط پیدا کردم براتون میزارم
5DmarkII/70-200F4Lis/50f1.8/580II
درود
در مورد پینهای فلزی فلاش اصلا نباید روی فلز قرار گیرند
چون به هم راه میدهند و اتصال ایجاد میکنند . و فلاش خودش یهو شلیک میکند حداقل حالت TTL آن را از کار می اندازد.
سعی کنید از مدل پلاستیکی استفاده کنید و یا روی آنرا با چسب نواری بپوشانید که پین ها با فلز در تماس نباشند.
خود من یک سال پیش عین سوال شما را رو پرسیده بودم دوستان این جواب ها رو دادند یادم نیست کجا بود.
مدل تبدیل و پایه ای که فلاش را روی پایه فلاش متصل میکند مدل یونیمات آن را در پاساژ پگاه میتوانید پیدا کنید. اما سر آن فلزی است.
موفق باشید
انوش