با سلام
آیا کسی از دوستان عکسی از نحوه چیدمان فلاش و دوربین برای فضای یک آتلیه 4*5 جهت عکس پرسنلی و عکسهای تمام قد از عروس وداماد دارد.
با سلام
آیا کسی از دوستان عکسی از نحوه چیدمان فلاش و دوربین برای فضای یک آتلیه 4*5 جهت عکس پرسنلی و عکسهای تمام قد از عروس وداماد دارد.
در این وب سایت میتونین انواع چیدمان فلاش رو یاد بگیرید.
کد:http://www.photoflexlightingschool.com/Lighting_Lessons/index.html
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
با سلام
نورپردازی استدیویی
حمید رضا مرادی
G12
آکاش همینجا یه عکس از نحوه چیدمان فلاش چتر و دوربین یه عکس میزاشتین و اطلاعات میدادین
این وب سایت که لینکش رو گذاشتین خارجیه.
کمک چندانی نمیکنه
ممنون
بزرگترین کمک ها را همین خارجی ها می کنند!
اما اگر نمی توانید ارتباط برقرار کنید شما چیدمانتان را بکشد و بگذارید. و نمونه عکسی که گرفته شده هم بگذارید یا اشکالتان را بگویید. دوستان راهنمایی می کنند و چیدمان اصلاح می شود.
شما میتونین از google translate استفاده کنین که متن های سایت خارجی رو به فارسی ترجمه میکنه:
البته ترجمه ها دستو پا شکسته هستن.
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
چیدمان فلاش یه کار علمی خالص نیست
یک سری اصول عمومی داره که میتونید با خوند کتاب هایی در زمینه نور پردازی اون ها رو یاد بگیرین
اما این تمام راه نیست
حداکثر چیزی که به شما میشه یاد داد یه سری مسائل تئوریه
از من میشنوید اول یه دونه فلاش تهیه کنید بعد شروع کنید به مطالعه و تا میتونید از خودتون ابتکار به خرج بدید و عملی کار کنید
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
برای گرفتن یک عکس پرسنلی حرفه ای سه را ه هست:
نور از پشت + نور روبه رو
نور از پشت + نور چپ + نور راست
نور برای پشت + نور چپ + نور راست
با وجود این دوستانی هم هستند که بدون فلاش و با استفاده از دو لامپ قوی عکس پرسنلی میگیرن، درآمد هم دارند!!!
-----
عکس تمام قد بستگی به نوع نور پردازی داره
اما یه مثال روتین
فلاش همراه با لایت باکس قدی در سمت چپ + نور پس زمینه + نور پر کننده
----
عکس عروس و داماد بیشتر از نور به فیگور نیاز داره
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
از یک سایت خوب بازدید کردم اما اسمش رو نتونستم پیدا کنم اما چندتا عکس از تویه سایت ذخیره کردم بد نیست ببینید
b_e794472a3fdef11e540e7d449920602f.jpg
سلام
سری هم به این جا بزن یک سایت معرفی کردم برای چیدمان مجازی نور
زنجيره (معرفي سايت های مرتبط با عكاسي)