2تشکر
-
Friday 17 September 2010, 11:22
بهترین رنگ فون برای دیوارهای فضای آتلیه
سلام دوستان. میشه لطفا به من کمک کنید در این مورد که : دیوارهای آتلیه من سنگ روشن است و رفلکس نور دارد خودم فکر کردم بهترین راه حل اینه که از فون استفاده کنم و برای هر دیوارم یک فون استفاده کنم منظورم اینه که به دیوار یک فون آویزان کنم فقط موضوع اینه که نمیدونم چه رنگی بهتره هر کسی یک پیشنهادی دارد مشکی سفید سبز یا آبی ، خاکستری ولی یک موضوع دیگه اینکه این چند فضا یکی میخواهد به عنوان فضایی برای میز بیلیارد استفاده بشه یکیش تاب و قسمت دیگر ماشین البته این فضا برای اتلیه عروس و داماد است و میخواهد توش فیلمبرداری هم بشه و یک سوال دیگه کف اونجارو هم باید بپوشونم یا همون سنگ هست خوبه یا باید یک موکتی پارچه ای استفاده کنم. ممنون میشم کمک کنید با تشکر
-
Friday 17 September 2010, 13:01
كاربر فعال
پاسخ : بهترین رنگ فون برای دیوارهای فضای آتلیه
شاید استفاده از فونهای با جنس فوتر مشکی -- نمونه عکس فرهاد برنجی -- با ابعاد 3در 4 مناسب ترین باشد..
میتونی به زیر پات هم ادامه بدی . 40 تومن هم بیشتر هزینه ندارد.
-
Friday 17 September 2010, 14:36
سلام دوست عزیز بهتره از فون های روکش مخملی استفاده بکنی اینطوری رفله نداری و چون طولش هم نسبتا بلنده ( 5 متر ) راحت زیر پا میاد مشکل کف هم حل میشه فقط کفش پاشنه بلند بره روی فون ممکنه سوراخ بشه
-
Friday 17 September 2010, 14:44
میشه لطف کنید بگید از کجا میشه تهیه کرد
-
Friday 17 September 2010, 14:45
میشه لطف کنید بگید چه رنگی بهتره
-
Friday 17 September 2010, 14:58
من خودم چند وقت پیش از باب همایون پاساژ ایران پگاه خریدم تشریف ببرید میتونید نمونه ها و رنگ ها رو ببینید .
در مورد رنگ ها سفید ، مشکی میتونید بگیرید و باید ببینید چقدر میخواهید هزینه کنید .
-
Friday 17 September 2010, 19:28
یک چیز دیگه هم اضافه کنم اینکه توی این فضا فیلمبرداری هم می خواهد بشه با توجه به این شرایط رنگ رو بگید
-
Friday 17 September 2010, 20:17
خب پس کروماتیک هم لازم داری. باب همایون همه اینارو پیدا میکنی.
-
Friday 17 September 2010, 21:01
ببینید دوستان منظورم از فیلمبرداری برای کار مجالس مثلا وقتی دارند عکاسی میکنند در حینش هم فیلمبرداری هم میکنند و می توان کلیپ هم استفاده کرد برای این موضوع کدام رنگ بهتر است و منظورتان ار کروماکی رنگ آبی بیشتر یا سبز؟
-
Saturday 23 October 2010, 20:56
كاربر فعال
دوستان خیلی جاها من دیده ام از کاغد دیواری هایی شبیه ابریشم ضد آب برای فون استفاده کرده اند و واقعا کیفیت خروجی بسیار عالی هم در تصویر داشت. آیا هیچیک از دوستان این نوع را تجربه کرده و یا دارد؟