البته اینا که من میگم 5 کاره یا به عبارتی 5 در 1 هستند. به نظرم کاملاً بستگی به نوع استفادتون داره. از اونجایی که سایز بالا داشتن مشکلی براتون ایجاد نمیکنه اول توصیه می کنم بزرگتر رو تهیه کنید، اگر لازمتون شد سایز پایین تر بگیرید که بعید می دونم. سایزای کوچکتر تو محیطای کوچک کاربردی تر میشن.
واقعاً کاربردشون تو این سایزا هم فرق داره، 122 رو به سختی اما شاید خودتونم بتونید با دست نگه دارید در مواقع لزوم ولی 168 سانت رو خیلی بعید می دونم و حتماً به یک کمک احتیاج دارید.
در مورد قیمت هم به نظرم گشت بیشتری تو بازار داشته باشید قیمتای پایین تری میتونید تهیه کنید.
همیشه بزرگ تر بهتر نیست، همیشه ارزون تر بهتر نیست و ... سعی کنید اونی که بدردتون میخوره رو بخرید حالا شاید خیلی کوچک باشه شاید خیلی ارزون باشه یا گرون باشه و اینکه در مورد استفادش مطالعه کرده باشید و مطمئن باشید به کارتون میاد.
سلام به همه!
دوستان برای عکاسی فضا باز و بیشتر نیم تنه بالا چه سایز رفلکتور مناسبه؟
از بین مارکهایی مثل فتوفلکس و اس&اس کدوم بهتره؟
به نظر من يه تيکه يونوليت از همه چی بهتره
اين رفلکتور ها که انعطاف پذير هستند چون کج ميشن فقط يه تيکشون نور رو به سوژه منعکس ميکنه و نور خيلی تيزی ميدن اما يه چيزی مثل يونوليت در سطح خيلی بزرگتری نور رو منعکس ميکنه و نور نرم تر ميشه
از طرف ديگه رفلکتور ها که انعطاف پذير چون تا شدگی و چروک دارند (به خاطر جمع شدن) نوری که ميدن يکدست نيست اگر روی ديواری چيزی بندازيد مشخصه و بعضی جاها پرنور و بعضی جا ها کم نور تره
من هر سری استفاده کردم پشيمون شدم مخصوصاً از قسمت نقره اي که شدت انعکاس بيشتری داره و تيزی نور بيشتر به چشم مياد
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid