دوستان کسی بای خیمه نور با ابعاد 95 در 95 برای عکاسی از لوازمی مانند جارو برقی یا اشیا دیگری از این قبیل تجربه ای داره و میتونه در نورپردازی ایده ای بده؟
آیا میشود از لامپهای عرف مثل مدادی یا ... در بیرون خیمه نور استفاده کرد و چند تا؟
دوستان کسی بای خیمه نور با ابعاد 95 در 95 برای عکاسی از لوازمی مانند جارو برقی یا اشیا دیگری از این قبیل تجربه ای داره و میتونه در نورپردازی ایده ای بده؟
آیا میشود از لامپهای عرف مثل مدادی یا ... در بیرون خیمه نور استفاده کرد و چند تا؟
نادر مسلمی
90 در 90 برای جاروبرقی های معمول کم است. نیاز به خیمه مخروطی دارید.
لامپ مدادی؟؟ نور نامناسبی دارد. شدید و هرچه از مرکز دور می شوید نور سرد تر می شود.
با توجه به ابعاد بزرگ سوژه و نیاز به استفاده از اف های بسته نیاز به نور فراوان دارید. اگر فلاش مناسب ندارید. پیشنهاد من استفاده از نور روز همراه با کنترل است.
جناب میلانی ممنون
آیا لامپ کم مصرف پر وات سفید خوبه؟
نادر مسلمی
جناب میلانی با تشکر -- البته چشممان شما رو هم زیارت کرد توسط جناب صبحدل.
من میخواهم از سه یا 4 لامپ بزرگ کم مصرف استفاده کنم. با توجه به سایتی که دوستان معرفی کردند فکر میکنم جوابگو باشد. البته فقط مشکل اینه که امکان کنرل شدت لامپها رو باید با سافت باکسها یا فیلترهای اضافی کنترل کنم. توصیه دیگری نیز دارید ؟ باز هم ممنون
نادر مسلمی
لطف دارید چند مورد به ذهنم میرسه :
من یک بار با نور کم مصرف کار عکاسی محصول کرده ام که اجسام تزئنی براق بود ولی کوچک بودند. لامپ ها از یک نوع باشه بهتره (از نظر وایت بالانس) و لامپ های خوب روش کلوین رو هم نوشته. برای دیفیوز کردن می توانید از کاغذ کالک استفاده کنید که البته کمی تهرنگ می دهد ولی با دانستن کلوین لامپ و تنظیم دقیق وایت بالانس تهرنگ ناشی از کالک کاملاً و دقیق قابل رفع است. لامپ کم مصرف را باید مدتی روشن بگذارید تا به نور ایده آل و کلوین ثابت برسد اوایل کلوینش فرق داره و رنگ نورش رنگ واقعیش نیست. بهتره تو فواصل عکاسی روشن بگذارید.
با اجازه آقای میلانی ،
من هم یکبار با خیمه دست ساز و لامپ کم مصرف از اشیای تزئینی عکس گرفتم ، برای دیفیوز کردن هم از لایه سفید که در خیاطی کاربرد دارد استفاده کردم ، همانند آقای میلانی عرض میکنم لامپ ها را دائم روشن نگهدارید که در نور خروجی شان موثر است .
در ارسال اشتباه شد.
لطفا مدیران این پست را پاک کنند.
با سلام
من خیمه نور رو گرفتم و برای ساخت نورهای جانبی سه عدد فلاش سه لامپی خیلی تمیز با رفلکتور پشتی (آبکش بزرگ استیل) درست کردم.
سعی میکنم فردا عکسهایی رو ضمیمه کنم تا بقیه هم ببینند.
نادر مسلمی