نه صابر جان چون خیلی کوچیک بود نپرسیدم. روی آمازون میشه قیمت حدودی در آورد
نه صابر جان چون خیلی کوچیک بود نپرسیدم. روی آمازون میشه قیمت حدودی در آورد
از دوستان کسی میدونه از کجا میشه Cineroid LM400 گیر آورد ؟ من بعد از مدتها تحقیق در مورد این نورهای LED بهترین برندی که بهش رسیدم Cineroid LM400 بود اما اینکه ایران بشه پیدا کرد جای سوال شده واسم !!!
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
دوستان کسی با این LED که سایت نورنگار برای فروش داره کار کرده ؟
ساير محصولات | پروژکتور ال ای دی کایزر DigiNova
پروژکتور ال ای دی کایزر DigiNovaVideo Lights پروژکتورها پروژکتور نور سفید LED
طول عمر تقریبی 100000 ساعت
نوردهی مداوم : 2 ساعت
کنترل الکترونیک جهت روشنایی یکنواخت
منبع تغذیه : 4 عدد باطری نیم قلمی ( خریداری جداگانه )
میزان روشنایی : معادل لامپ هالوژن 8 وات
دمای رنگ : تقریباً 5500 کلوین
با سلام
دوستان ، من تاپیک رو مطالع کردم و چون آخرین پست مربوط به دو سال پیش بود( یعنی زمان ایلخانیان ) و با توجه به اینکه مدتیه که تکنولوژی پیشرفت بیشتری کرده و همه در مجالس یه led کاشتن رو یه DSLR و فیلم برداری از ماه داماد و عروس خانم رو انجام می دهند ،
اگر برای استفاده عکاسی در نور کم بجای فلاش led های جدید کاربرد خوبی دارند ، لطفا تجربیات خود را به اشتراک بگذارید.
نام و مدل و قیمت هم بدون ذکر نام فروشنده گفته بشه تا جایی که قوانین فروم اجازه میده ، ممنون خواهم بود.
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
من دنبال یه منبع نور ارزان برا استفاده به عنوان بکگراند لایت یا بک لایت سوژه هستم که همراه با دو فلاش اس بی 800 و 600 برای نورپردازی استفاده کنم، یک گزینه ای که به ذهنم رسید همین نورهای پیوسته led بود، کسی از دوستان تجربه کار با این نورها رو داره؟ می تونن برا این کار مناسب باشن؟
خیر نور پیوسته در سرعت بالا و دریچه دیافراگم بسته که اغلب مورد نیاز شما برای فلاش است کمکی نخواهد کرد
از اونجایی که از همون دوره ایلخانیان میام چند مورد رو بگم
بحث فیلم برداری کاملا جداست و اساسا نیاز به نور پیوسته داره قبلا با پرژکتور های نور گرم کار میکردن و حالا با ال ای دی که مزایای خوبی داره از جمله سبکی و شارژی بودن و عدم نیاز به برق و شارژ نگه داشتن زیاد. و نور گسترده تر و منبع نوری بزرگتر
در مورد عکاسی استفاده از نور پیوسته مزایا و معایبی داره
مهمترین ایرادش اینکه ناچار خواهید بود از سرعت های پایین استفاده کنید . یا دست کم از حساسیت بالا استفاده کنید. به لطف تکنولوژی بالای دوربین های امروزی که مربوط به عصر ایلخانیان نیست براحتی و بدون افت کیفیت محسوس میشه تا حدود ایزوی 3200 رو استفاده کرد (البته بالاتر هم میشه ولی بستگی به انتظار شما از کیفیت و نویز داره) اما نکته ای که به تجره برای من ثابت شده اینه که استفاده از نور ال ای دی فقط زمانی کارسازه که بتونید از عدد دیافراگم پایینی استفاده کنید در واقع من اگر لنز اف 1.4 -1.2 نداشته باشم چندان به نور ای ای دی دلخوش نخواهم بود به تجربه و در شرایط معمولی نور در یک باغ در شب ال ای دی پنل با لنز اف 2.8 در حد نور فیل می تونه کمک کنه و نباید انتظار معجزه داشت ولی همان پنل کوچک با یک لنز اف 1.2 مجزه گر خواهد بود
ویرایش توسط mreza1001 : Thursday 11 May 2017 در ساعت 19:21