من دیروز یه دونه 160 ژول خریدم 100 تومن (jtl ) از ناصر خسرو - مغازه شقایق
من دیروز یه دونه 160 ژول خریدم 100 تومن (jtl ) از ناصر خسرو - مغازه شقایق
بهرام زارعی
Canon S2IS
نورنگار بودم فلاش mettle داشت 300 ژول 300 تومان 200 ژول 250 تومان ( البته فقط خود فلاش )
من برا عكاسی پرتره و فشن می خوام ... كسی از كیفیت و كاركرد این فلاش خبر داره ؟
سلام امیدوارم همه خوب باشید.
من یک ست فلاش می خوام که کارمو راه بندازه توقع زیادی ازش ندارم چون پول زیادی هم ندارم .دوربینم هم مدیوم فول مکانیکی هست و کارام هم پرتره های فشن و تبلیغات فکر کنم خودمو بچلونم بتونم 200 ت براش خرج کنم .
اگه میشه کلا در مورد فلاش های ایرانی راهنماییم کنید.
اگه زود راهنماییم کنین تو همین هفته به جای اینکه برم آتلیه کرایه کنم برم بخرم که راحت بشم.
مرسییییییییییی
سلام كسي ميدونه اينا چي هستند.
لامپ الکتریکی AS-45M
- قدرت: 45ژول - دارای :سنسور,سیم سنکرون و دکمه تست
قیمت : ۳۰۰,۰۰۰ ریال
سال گذشته من چند عدد فلاش jtl کرفتم اما ازشون اصلا راضی نیستم. مدام به مشکل بر می خورند و نمایندگی هم درست و حسابی پاسخگو نیست. یکیشون مدام فیوز میسوزونه ، یکی کابل سینکش کار نمی کنه ، یکیشم سوخت. به نظر من پس انداز کنید و یک ست فلاش خوب بخرید.
اتفاقاً من هم دارم راضی هم هستم. مشکل خاصی هم ندارند. هفته پیش پای یکی گرفت به سیم و یکی از هد ها به شدت زمین خورد و دیگه روشن نشد . گارانتی هم تمام شده بود. بردم نوین تجارت (نمایندگی) در کمتر از 2 روز تعمیر شد و تماس گرفتند که حاضر است البته 5000 تومان هم پول تعمیرش شد.سال گذشته من چند عدد فلاش jtl کرفتم اما ازشون اصلا راضی نیستم. مدام به مشکل بر می خورند و نمایندگی هم درست و حسابی پاسخگو نیست. یکیشون مدام فیوز میسوزونه ، یکی کابل سینکش کار نمی کنه ، یکیشم سوخت. به نظر من پس انداز کنید و یک ست فلاش خوب بخرید.
در باره فیوز هم تا به حال نسوخته البته فیوز که خیلی ارزان است (هر عدد 50 تومان بسته 10 تاییش 500) اگر مال شما فیوز میسوزونه ایرادی در کار است.
یه ستی که به صرفه باشه چی پیشنهاد می کنید؟؟؟(یعنی خوب باشه ولی قیمتش کم باشه)
چه مقدار هزینه کنم خوبه؟؟؟
دوربین ۳۰ دی کنون لنز هم ۱۷ ۷۰ سیگما می خوام بگیرم .
I have 7 M in My Name so I am Sir.M7
Mohammad Mahdi Mohammadi
به نظرم اول تعیین کنید که چقدر می خواهید هزینه کنید تا بهتر بشود انتخاب رو انجام داد. فکر کنم ارزانترین همین jtl باشه اما با کمی بیشتر میشه فلاش هایی با بدنه بهتر خرید . ظاهراً عملکردشان یکسان است.