میخواستم بپرسم جایی هستش که فلش استودیو اجاره بده برای یک روز و قیمتاشم مناسب باشه؟
میخواستم بپرسم جایی هستش که فلش استودیو اجاره بده برای یک روز و قیمتاشم مناسب باشه؟
هر چند سوال آقاي ضرابي هم بي پاسخ مانده ولي من هم براي يكي از دوستام دنبال چنين گزينه اي هستم.
اجاره فلاش و مخلفات مربوطه براي 2 الي 3 روز
هادی هژیرآذر
اميدوارم حرفي که ميزنم اشتباه و غير منطقي نباشه:
سه شاخه فلاش تابش 150 ژول 125هزار تومان.
اگه حرف الکي زدم حتما بگيد تا بدونم.
ممنون.
من هم همینطور شنیده ام . اما نمیدونم کیفیتشون چطوره و چه تفاوتهایی مثلا با Jtl160 داره.
هادی هژیرآذر
راستش همون ماهی که این تاپیک رو زدم و فلش برای اجازه پیدا نکردم تصمیم گرفتم فلش بخرم (چون در قصد داشتم در آینده فلش بخرم) و با فکر میکنم 200 تومن رفتم تا فلش تابش بخرم ولی یه موقعیتی شد و این ست jtl رو با 380 تومن خریدم. تابش ها هم خوب هستن...
اتفاقا" جی تی ال ها نسبت به این تابش ها قابل مقایسه نیتا" . اول از همه بدنه تر و تمیزو کوچیک و سبک این جی تی ال ادمو بهش جذب میکنه و بعدشم کیفیتشون و جور بودنشون . در ضمن برا دوستانی که دوربین کامپکت دارن و یا نمیتونن از سیم سنکرو استفاده کنن باید بگم که فتوسل این تابش ها توی کاسه لامپ فلاش که با فلاش دوربین کار نکمیکنه ( زمانی که قدرت فلاش رو کم کنی با اتش کردن فلاش سرخود دوربین عمل نمیکنن) . منم میخواستم برم یه ست سه تایی تابش بگیرم که بادیدن کیفیت خوب این جی تی ال ها 2 تا شاخه خریدم به قیمت 275 هزار تومن بهمراه دو تا سافت باکس بزرگ یکی 60 در 90 و دیگری 60 در 60 به همراه دوتا چتر 90 سانت سیلور. فوق العاده هم ازشون راضی هستم . در ضمن تابش 160 هزار تومنی ها 110 ژول هستن اما جی تی ال ها 160 ژول .
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
دوستانی که jtl دارن کاراشون رو با تابش مقایسه کردن ؟
اگه آره در مورد کیفیتشون توضیح بدید ممنون میشیم.
پوریا جان ازشون راضی هستی؟
راستی لامپ های مدلینگش گیر میاد؟ چنده؟
ویرایش توسط tonino_baliardo : Tuesday 31 October 2006 در ساعت 15:27 دلیل: آپدیت
لامپ مدلینگش مثل لامپ شعمیه میتونه هر میزانی باشه فلاشش 40 هزار تومن هست و معمولا" مغازه دار تا 1 سال گارانتی میکنه . لامپ مدلینگ میتونی هر چی که به حولدرش میخوره و در حد ولتاژش هست رو قرار بدی . لامپشم ارزونه . بازم میگم این دوتا که من خریدم واقعا" شکیل و زیبا و کار امد و دقیق هستن. عکسهاشو تو تاپیک فلاش استدیو ارزون قیمت میذارم برو ببن.
Nikon D750 & D7200 - Tamron 24-70 f2.8 di vc - NIKKOR 50mm f/1.8G - Sigma 10-20 f4,5.6 - Nikon Sb800,Sb700,Godox TT685N - Lowepro Inverse 200 AW - Lowepro runner 450 aw - Gopro 4Black - Dji Osmo
سلام با توجه به عنوان تاپیک کاش توی بحث خرید فلاش نمی رفتین و اگه جایی هست که اجاره میده می گفتین .
من آجزانه التماس می کنم کسی اگه جایی می شناسه که فلاش اجاره می دهند معرفی کنه.من برای یکسری نمونه کار که شامل پرتره و تبلیغات است 1-2 روز احتیاج دارم.
* فکر می کنید برای این کار می تونم از این چراغ مطالعه بلندها با لامپ 200 استفاده کنم مثلا 3تا ؟یا پریژکتور 800 ؟