پاسخ: ساخت Soft Light دست ساز با استفاده از فلاش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amir A
يک نوع ديگرش که خودش اسليو ميشود (فتوسل دارد) يعني ميتوانيد وايرلس با آن صفا کنيد. جالب اينجاست که فلاشهاي معمولي براي اين کار بسيار عالي جواب ميدهند.
جناب محبی بنده بد جور طرفدار این مدل شدم.....
والله یكسری فلاش قدیمی معمولی دارم اصلا ساخته شده اند برای این كار...
مدت ها بود در فكر ساختن همچین وسیله ای بودم ( یكی قبل از من عقلش رسیده :::big grin::: ) اما با دیدن این وسیله واقعا به آن علاقمند شدم....
دوستان اگر اطلاعاتی از این نوع داشتند بسیار مشتاق هستم برای شنیدن......
الان پست بعدی جناب عالی رو دیدم......
این پایه كه كه یك سر پيچ سه پايه و از طرف ديگر رزوه دارد در ایران یافت میشود ؟
سلام
کاوه جون گیر می ات فقط تو ناصر خسرو .فکر کنم سال گذشته تو یه مغازه قبل از پاساز پگاه دیدم .
فلاش رو به همین شکل همراه چتر روی سه پایه گذاشته بودند . یادمه کامل می گفتند 80000 تومن می شه :::wow:::
چترش هم رنگ طلایی بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
این پایه كه كه یك سر پيچ سه پايه و از طرف ديگر رزوه دارد در ایران یافت میشود ؟
بله کاوهجان، اما بايد حسابي بگردي.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1348346
سلام. یادمه کامل می گفتند 80000 تومن می شه .
اسدجان بچهها فلاش و سه پايه را لازم ندارند و قيمت چتر و آن وسيله،زير 20 تومان در ميآيد، اگر از فتوسل هاما نيز استفاده کنند مبلغ دوبرابر ميشود (منتهي در اين صورت بايد Umbrella Holder بدون کفشک را انتخاب کرد، جالب اينجاست که اين مدل بدون کفشک را فقط در قطعات مارکدار ديدهام و ممکن است کمي گرانتر باشند)
نقل قول:
فلاش رو به همین شکل همراه چتر روی سه پایه گذاشته بودند . یادمه کامل می گفتند 80000 تومن می شه
یعنی فلاش+چتر+سه پایه=80000 تومان؟!
خوب اینم اولین نمونه کاری من
البته میدونم کادرش شاید مشکل داشته باشه ولی میخواستم تا حدودی کارکرد این وسیله رو نشون بدم .
جا داره از راهنمایهای امیرخان محبی هم تشکر کنم.
[IMG]http://i9.*******.com/66yumwn.jpg[/IMG]
محمد جان بنظر من اگر یک رفلکتور هم درست کنی و سمت راست سوژه قرار دهی نورپردازیت کامل می شود.
موفق باشی
نقل قول:
محمد جان بنظر من اگر یک رفلکتور هم درست کنی و سمت راست سوژه قرار دهی نورپردازیت کامل می شود
مرسی توفیق جان
اتفاقا دیشب بنا بر توصیه جناب محبی یک رفلتکور دست ساز درست کردم البته با روکش فویل و اگر درعکس مشاهده کنید سمت چپ صورت و گردن به خاطر رفلکتور روشن شده البته نمیدونم کمه یا زیاده ؟!؟! آیا سایه ها مشکل ساز هستن یا خیر .... و خیلی سوالاته دیگه.
در هر صورت من هنوز خیلی مسلط نیستم ولی سعی میکنم که روی اصول کلی کارو بلد بشم.
و اینکه امیدوارم این وسیله هرچند ساده برای دوستان مفید بوده باشه .
این هم نمونه دیگری از کاربردهای Soft Light
منتظر رفع ایرادهای عکس هستم .
[IMG]http://i16.*******.com/4t6argk.jpg[/IMG]
======================================
فقط هنوز برای نور پشت سر و موها به نتیجه ایی نرسیدم ... یعنی اینکه از چه نوری استفاده کنم ؟!؟!
بزرگترين مشكل در هردو عكس، انتخاب فاصله كانوني نامناسب است (به ترتيب، 48 و 36 ميليمتر) كه حسابي باعث ديستورشن در صورتها شده است. براي پرتره سر و گردن، از 70 ميلي متر به بالا استفاده كنيد.
براي استفاده از نورموها عجله نكنيد. فعلاً با يك نور و رفلكتور ادامه دهيد كه بسيار بسيار آموزنده است.
بعداً براي نور موها ميتوانيد از اسنوت استفاده كنيد.
نقل قول:
بزرگترين مشكل در هردو عكس، انتخاب فاصله كانوني نامناسب است (به ترتيب، 48 و 36 ميليمتر) كه حسابي باعث ديستورشن در صورتها شده است. براي پرتره سر و گردن، از 70 ميلي متر به بالا استفاده كنيد.
ممنون امیر خان . چشم حتما با 70 میلیمتر کار میکنم
نقل قول:
بعداً براي نور موها ميتوانيد از اسنوت استفاده كنيد.
اتفاقا دارم یک اسنوت دست ساز درست میکنم ولی اینکه از چه منبع نوری استفاده کنم یک کم گیجم کرده . http://qsmile.com/qsimages/42.gif
چون یک فلاش بیشتر ندارم .....اگه 2 تا بود میشد از یکیش به عنوان اسنوت استفاده کرد .
از پرژکتور یا لامپهای کم مصرف میشه استفاده کرد یا جالب نیستن ؟