اینجا رو ببینید، خیلی جالبه. من یکی از این میز ها رو امروز توی یه شرکتی دیدم، خیلی چیز جالبی بود:
کد:http://www.miniphotostudio.nl
اینجا رو ببینید، خیلی جالبه. من یکی از این میز ها رو امروز توی یه شرکتی دیدم، خیلی چیز جالبی بود:
کد:http://www.miniphotostudio.nl
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
بنده هم تا به حال همچین چیزی ندیده بودم...
خیلی میز جالبی است.ممنون
محمد جان ( دنیرو ) ببین یكی ازش نمی سازی تست بگیری ببینیم جواب میده یا نه...
لینك های بیشتری هم اگر از این وسیله داشتید لطفا قرار دهید....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
اگر درست یادم باشه چنین وسیلهای رو به نام میز نور میتونید در تهران(منظور همون ناصرخسرو اونورا!) پیدا کنید...
من خیلی ازش خوشم نیومده... به نظرم بیشتر جاگیر هست... برای کسانی که کار مسلسلی دارن... و همیشگی .. قراره از چیزهای ثابتی عکاسی کنن بیشتر به کار میاد....(مثلا مدلهای کوچکی از این وسیله هست برای جواهر سازان که از کارهای خودشون عکاسی کنن...)
من خیمه نور رو بیشتر دوست دارم... با پارچه میشه کارهای بهتری انجام داد و اینقدر جاگیر هم نست...
اینهم عکس اون مدلی که خودم دیدم و گرفتم. 2 تا پروژکتور با سافت باکس کوچیک داشت، و یه سقف رفلکتور پلکسی گلاس. کفش هم یه پلکسی مات بود که خم شده بود....
Hamed KhoramyarMy Gear: D300 + Nikkor(s) 10.5mm / 10-24 / 17-55 / 70-200 / TC 1.7 / SB800 / MF3a + 50 F1.4 D
محمد جان ( دنیرو ) ببین یكی ازش نمی سازی تست بگیری ببینیم جواب میده یا نه...حامد جان مرسی بابت لینک و توضیحاتبرای کسانی که کار مسلسلی دارن... و همیشگی .. قراره از چیزهای ثابتی عکاسی کنن بیشتر
به کار میاد
ولی با حرف آرش موافقم چون ما قصد نداریم باهاش مرتب کار کنیم ( یعنی من که تا حالا قصدی نداشتم) روی ا ین حساب همون Lightbox یا خیمه نور نیاز ها رو برطرف میکنه و ضمن اینکه جاگیر هم نیست ...
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack