اکثر آتلیه هایی که تا کنون دیده ام ( بهتره بگم همشون) بدون پنجره بوده اند.( شایدم من کم آتلیه دیدم یا اتفاقی بوده) اما مطالب مقالات و کتاب های خارجی رو که نگاه کردم دیدم همه از وجود پنجره در آتلیه به عنوان یک امتیاز یاد کرده اند. (البته مسلما با نور کنترل شده)
حالا من دقیقا در گیر همین مساله شدم : یک اتاق 3 در 4 دارم که یک طرفش کاملا پنجره است و خوشبختانه رو به شمال هم هست. من کار حرفه ای نمی کنم ولی این اتاق در یک دفتر کار قرارداره و محلش اداریه. اکثر مواقع بعد از غروب آفتاب اونجا عکاسی میکنم پنجره هم لوردراپه داره و مشکل انعکاس نداره اما امشب متوجه شدم که از بیرون (این اتاق رو به خیابونه) کاملا معلومه فلاش زده میشه (لازم به ذکر نیست که من مجوز کسب و ارشاد و ... ندارم و اصلا حد اقل برای یک سال شایدم بیشتر قصد حرفه ای شدن -پول دراوردن- ندارم چون کارم چیز دیگست و کاملا هم صفر کیلومتر هستم) حلا فکرش بکنین یکی بیاد یقه مارو بگیره که چرا اینجا آتلیه راه انداختی و . . . اونوقت من هی بگم بابا من حرفه ای نیستم اونم میگه اینهمه وسایل ریختی اینجا مگه حرفه ای شاخ و دم داره و . . . باقیشم درگیری با خیلیها از جمله دارایی !
حالا من تصمیم گرفت پنجره هرو بپوشونم جوری که شبا نور فلاش معلوم نشه روزها هم اگر یهو هوس کردم عکس بگیرم ! بتونم نور روز رو دیفیوز کنم و ازش بهره ببرم . خودم فکر کرد رو شیشه ها کالک بچسبونم اما بازم نور فلاش میره بیرون. . .
دوستان همفکری کنید کسی تجربه مشابه داره؟ راستی شما پنجره هاتون رو چی کار کردید؟ اصلا با وجود پنجره تو آتلیه موافقید؟ چه پیشنهادی دارید؟