دوستان عزيز يک سوال داشتم در مورد فلاش
براي پخش شدن نور diffuser بهتر است يا reflector و کلا اختلاف اين دو در چيست ممنون ميشم
در ضمن فلاش من st 530 sigma و دوربينم canon 40D است
دوستان عزيز يک سوال داشتم در مورد فلاش
براي پخش شدن نور diffuser بهتر است يا reflector و کلا اختلاف اين دو در چيست ممنون ميشم
در ضمن فلاش من st 530 sigma و دوربينم canon 40D است
محمد بارفروشي
Canon Eos 40D + Sigma 17 - 70 + Sigma 70 - 300 + Naneu Pro C100
همانطور که از اسم آنها مشخص است، دیفیوزر برای پخش کردن و نرم کردن نور و محو شدن لبه های سایه ها استفاده میشود ، رفللکتور هم برای بازتاب دادن نور و هدایت تمام یا بخشی از نور در جهت دیگر (که البته بعضی مواقع هم میتواند موجب پخش شدن نور هم بشود)
راه دیگر نیز ترکیب این دو است.
مثلا" وقتی با فلاش اکسرنالی که دیفیوزر نیز روی آن قرار دارد و سر فلاش به سمت سقف است, عکس میگیریم، علاوه بر دیفیوزر، سقف نیز در نقش یک رفلکتور بزرگ عمل میکند و نور ملایم و یکدستی را به وجود می آورد.
رفلکتور:
دیفیوزر:
اگر طرح سوال جاش مناسب نیست عذر میخوام .
این دیفیوزر ها مدلهای متفاوتی ظاهرا دارند . حقیقتش من از تفاوتهاشون اطلاع چندانی ندارم . میخواستم اول سوال کنم که برای یک عکاسی از محیط دسته جمعی کدومش بهتره و اینکه از کجا میشه اینها رو تهیه کرد ؟
.....
اگر در عکاسی دسته جمعی در داخل فضای سر پوشیده عکاسی کنید و ارتفاع سقف زیاد نباشد ( همانطور اقا وحید عرض نمودند سقف بصورت یک رفلکتور عمل کرده و نور یکدستی را بوجود می اورد )
در محیط غیر مسقف همه اگه بصورت off camera بتوانید عکاسی کنید نتیجه بهتری می توانید بگیرید
برای تهیه در تهران به ناصر خسرو سر بزنید
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
دوستان برای اس بی 600 رفلکتور خاصی که مخصوص خود فلاش باشد وجود دارد؟
ایا به راحتی میشه روی فلاش نصبش کرد ؟منظورم اینه که جای خاصی رو بدنه فلاش برای این منظور تعبیه شده یانه؟
و اخر هم قیمتها ویا احیانا مارک و مدل خاصی دوستان پیشنهاد میدن
ممنون شما