با سلام خدمت اساتید محترم سایت
متاسفانه من خیلی از سرایت استفاده از فرم ها سر در نمی آورم ، امید وارم که سوالم را جای درستی مطرح کرده باشم
" متاسفانه نمیتوانم فایل های NEF دوربینم را "D5000" را در هیچ نرم افزاری ویرایش کنم ولطفا کمکم کنید
متشکرم
با سلام خدمت اساتید محترم سایت
متاسفانه من خیلی از سرایت استفاده از فرم ها سر در نمی آورم ، امید وارم که سوالم را جای درستی مطرح کرده باشم
" متاسفانه نمیتوانم فایل های NEF دوربینم را "D5000" را در هیچ نرم افزاری ویرایش کنم ولطفا کمکم کنید
متشکرم
با نرم افزار فتو شاپ و با استفاده از camera raw نسخه 5.5 به بالا فایل های دوربینتان را باز کنید
تاپیک هایی مرتبط با موضوع شما
Photoshop CS4
Nikon D5000
حمید رضا مرادی
G12
سلام
در پک بسته بندی دوربین نیکون یک Cd هست حاوی نرم افزاری بنام Capture NX 2 که باید ورژن 60 روزه باشه که کرکش رو میتونید از همین سایت دانلود کرده و فعالش کنید. اما همین جوری هم براحتی قابل نصب است. این نرم افزار خود نیکون است و دقیقا چیزی است که شما لازم دارید. البته اگر بخواهید آنرا در فتوشاپ جدید بکشید و بندازید توی فتوشاپ CS4 انرا با Adobe Camera Raw باز میکند.
من که خودم با وجود اینکه سالهاست فتوشاپ کار میکنم ( قبل از عکاسی) اما برای ادیت اولیه و تبدیل Nef به Tif از Capture NX 2 استفاده میکنم. و Tif رو راحت وارد فتوشاپ میکنم و ادامه کار را انجام میدم.
ضمنا ورک شاپی هم که سایت عکاسی قراره 27 آذر برگذار بکنه ، دقیقا بر همین قسمت تمرکز داره، تاریکخانه دیجیتال . ویرایش فایل خام بعد از عکاسی. آگهی آن هم در سایت هست و همینطور در بخش اخبار.
موفق باشید
انوش