فوتوشاپ Cs3 کی عرضه میشه؟ اگر زمانش نزدیکه صبر کنم تا بیاد.
Printable View
فوتوشاپ Cs3 کی عرضه میشه؟ اگر زمانش نزدیکه صبر کنم تا بیاد.
عرضه كه شده است و يكي دو هفته ديگر ميرسد به بازار رضا با قيمت2000 تومان!
اگر اینترنت پر سرعت دارید از اینجا بگیرید:
http://www.vastdown.com
البته الان cs2 را دارد ولی گفته به زودی 3 را هم می گذارد.
لینک دانلود cs3:
http://dlpc.mihanblog.com/More-182.ASPX
انواع سریال نامبر و اکتیواتور هم در این سایت موجود است:
www.4shared.com
در قسمت جستجو بزنید: cs3
سلام
مرسی که انقدر زود جواب دادید.
موفق باشید
دوستان ميدونم كه سوالم خيلي درپيته ولي ببخشيد ميخواستم بدونم چه طوري ميتونم يه پنجره رو روي يه عكس قرار بدم البته خودم يه كارايي كردم ولي ميخوام دوستان حرفه ايي راهنمايي بفرمايند براي بيشتر روشن شدن ميخوام يه عكس منظره رو طوري تغيير بدم كه انگار داري از پشت پنجره اونو ميبيني
در ضمن يه سايت خيلي معروفي بود كه آموزش هاي افكتها و كار با فتو شاپ رو به صورت تصوير آموزش ميداد من آدرسشو گم كردم اگر لطف كنيد ممنون ميشم
البته با توجه به شرایط عکس میتوان کارها و راه های متفاوتی را انجام داد.
شما میتوانید با استفاده از ابزار های انتخاب بسته به عکس اول پنجره را انتخاب کرده برای این کار از ابزار های زیر استفاده کنید:*(shortcut=L)
Lasso tool - Polygonal lasso tool - magnetic lasso tool
البته اگر پنجره شما به صورت یک قاب ساده است میتوانید از ابزار های زیر استفاده کنید:*(shortcut=M)
Rectangular marguee tool - Elliptical marguee tool
همچنین برای انتخاب دقیقتر از ماسک استفاده کنید.بعد از انتخاب پنجره آن را روی عکس قرار داده و با Transform اندازه و زاویه آن درست کنید و لایه ها را merge کنید.
اگر دقیقا مشکل خود را بگویید دقیق تر میشود راهنمایی کرد.این ها همه راه های ساده بود.
دوست عزير من ميخواهم چهارچوب رو خودم روي عكس بزارم در حقيقت اون چيزي كه من ميخوام رو پيدا نكرده ام (چهارچوب) بنابراين من خودم ميخوام اينو بسازم براي مثال شما با ابزار select به صورت چهار ضلعي يه مستطيل درست ميكنم و با يه رنگي پر ميكنم و از blen به اون تكسچر ميدم و بالا اومدگي و برجستگي بهش ميدم حالا ميخوام ببينم چه جوري ميتونم اونو حرفه ايي ترش كنم البته اگر راه ديگه ايي هم وجود داره ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اينم يه نمونه كه براتون گذاشتم
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1177397827
سلام
ببخشید فکر کردم شما پنجره را دارید! اگر میخواهید آن چیزی که در فکر خود دارید را دقیقا پیاده کنید من فکر میکنم بهترین راه 3D max باشد(و همه نرم افزار های 3D) ،چون میتوانید پنجره ی خود را همان گونه که میخواهید در نماهای مختلف طراحی کنید(مثلا در یکی از پنجره ها نیمه باز باشد) و یک material به آن بدهید.نقل قول:
دوست عزير من ميخواهم چهارچوب رو خودم روي عكس بزارم در حقيقت اون چيزي كه من ميخوام رو پيدا نكرده ام (چهارچوب) بنابراين من خودم ميخوام اينو بسازم
ولی با فتوشاپ برای طرح یک پنجره میتوانید یکی از style های خود فتو شاپ را به آن بدهید یا طرح را از عکسی جدا بیاورید و با روشهای مختلف به خورد آن بدهید حتی میتوانید از material های 3D استفاده کنید.
یک راه ساده برنامه های Ulead است،مثل photo impact که پر از این گونه طرح ها میباشد.
سلام
من هم به جمع CS3 داران پیوستم.ولی:
1.من سیستمم کلنگیه.رم 256 -سی پی یو 500 مگا !!!!!!!!!!!! - و کارت گرافیک 16 !!!!
حالا فکرشو بکنید با این سیستم می خوام raw هم عکس بگیرم!!!
برای همین من برای نصب سی اس 3 شک داشتم .ولی حالا می بینم حتی از cs2 هم زودتر بالا می آید!!
حالا می خواستم ببینم برای اینکه بهترین کارایی رو داشته باشم هر کدوم از امن ها رو چقدر تنظیم کنم
page file فتوشاپ(scratch disk)
virtual memory ویندوز
level catch و history catch فتو شاپ
و هرچیزی که به نظرتون مفیده
2.من اشتباهی نسخه extended خریدم.چون در واقع احتیاجی به کار با 3d objects ندارم.حالا چطور می تونم این امکان رو توps خاموش کنم که بی خود حجم ramاشغال نشه.البته بعید می دونم امکانی برای این کار باشه!
مرسی
سلام دوستان میگم ورژن cs3 فاینال کرک نشده هنوز ؟ اگه کرک شده از کجا دانلودش کنیم ؟
اگه هم لینک مطلبی رو در مورد color profile میشناسید ( وقتی که یه پنجره new باز میکنیم ) ممنون میشن معرفی کنید .
سلام
ببخشيد اگر سوالم احيانا تكراري است
من وقتي فايلهاي .nef رو با فتوشاپ باز ميكنم در بعضي فايلها اختلالات رنگي به وجود مياد. به صورتي كه انگار با قلم مو قسمتهايي از عكس را خط خطي كرده باشم. اين اختلالات بيشتر به رنگ سبز يا نارنجي است. پروفايل رنگي هم كه استفاده ميكنم sRGB است. اين اختلالات معمولا در نواحي خيلي روشن عكس ديده ميشه. ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنند
1- اين مشكل درهمه فايلهاي Raw شما وجود دارد؟
2- يك نمونه از همين فايلهاي مشكل دار را كانورت كنيد و اينجا آپلود كنيد
با سلام و عرض احترام
من تو این انجمن خیلی گشتم ولی تاپیکی که دقیقا به blending های فوتوشاپ پرداخته باشه نبود. از دوستان عزیز اگه کسی یه اموزش کامل در مورد انواع blending های فوتوشاپ و کاربرد و تقاوت انها توضیح بده ممنون می شم. اینکه هر کدوم دقیقا چه معنی می ده و ...
با تشکر فراوان
جناب روشن؛ با تشکر از آموزش تان در پست 39 این تاپیک (رتوش با ماسک)؛ دستور شماره 5 واضح نیست:
5- برای احیای جزئیات از high pass استفاده میکنیم. به لایه 1 همین فیلتر را حدود 20 واحد اعمال کنید. منظور کدام فیلتر است؟ گاسین بلر یا های پس؟ من سر در نیاوردم این های پس به چه درد می خورد.
در دستور شماره 7 آیا ماسک هر دو لایه را رنگ کنم؟ لطفا قلم و رنگ خاکستری مورد نظرتان را بنویسید. من نمی دانم در فتو شاپ چه جور قلمی نرم است.
با اجرای فرمانهای پست 31 نتیجه کارم بهتر شد. در آن جا هم دستور شماره 7 واضح نیست. منظور اپسیتی اجست منت لایر است؟ از پاسخ تان ممنون می شوم.
راستی جای دیگری در این سایت آموزش دیگری از رتوش زدن داده شده که من ندیده باشم؟
خدمت شما عرض شود که :
- روش گفته شده یکی از صدها روش موجود است و هر کسی بهتر است با هر روشی که راحت تر است، عمل کند.
- با معرفی cs3 ، رتوش نیز دچار تغییرات شگرفی شده است که شاید دیگر الان استفاده از روشهای جدید، تاثیر بسیاری در کیفیت کار و سرعت داشته باشد.
- در آن روش، گفته شده که عدد 20 یک عدد حتمی و همیشگی نیست و باید خودتان بر حسب تصویر تصمیم بگیرید . اما بله, باید هم به های پس و هم به گاسین بلر اعمال گردد.
- نرم بودن براش را میتوانید با تنظیم hardness در قسمت تنظیمات براش بدست آورید.
-رنگ خاکستری برای رنگ کردن ماسک لایه نیز برای تنظیم میزان تاثیر ماسک بکار میرود. هر چقدر این رنگ به سیاه نزدیک باشد، لایه زیرین بیشتر از ورای آن دیده خواهد شد و بالعکس. رنگ خاکستری مورد نظر هم پس بستگی به مورد استفاده و تصمیم خودتان دارد.
جناب روشن از توضیح تان ممنون؛ اما ابهامم برطرف نشد. شما فیلتر -های پس- را برای چه استفاده می کنید و روی کدام لایه؟ این فیلتر به نظر نمی رسد توان بازگرداندن جزئیات را داشته باشد. سوال دیگر آن که روی ماسک هر دو لایه کار می کنید یا فقط روی یکی؟ آن چه شما در پست 43 به عنوان نمونه کار این روش قرار داده اید بسیار تفاوت دارد با آن چه من به آن می رسم. رتوش شما بسیار خوب در آمده. شما از هیچ پلاگینی استفاده نکرده اید؟
نتیجه کار فقط با همان روشی که گفته شده، بدست امده است.
اگر با پلاگین آن نتیجه ( که چندان هم ایده آل نیست) بدست امده بود و من آنرا به عنوان نتیجه آن روش در فروم قرار میدادم، بهتر بود که دیگر فاتحه ای برای خودم میخواندم که چنین به همه دروغ گفته ام.
در پست قبلی هم گفتم، اصلا خودتان را با آن روش اذیت نکنید. روشهای بهتری الان موجود هست و همچنین پلاگینهای بسیار حرفه ای که در تاپیک مربوطه میتوانید پیدایشان کنید.
قصد جسارتی در کار نبود. امیدوارم نرنجیده باشید. خوشحال می شوم لینکی برای آموزش "روش های بهتر" معرفی بفرمایید و این که کدام پلاگین ها مد نظر شماست. ممنون.
با سلام خدمت دوستان عزيزم من مشكل كوچكي با برنامه فتوشاپ دارم و آن هم اينكه گاهي اوقات هنگاميكه در روي يك تصوير مي خواهم متني فارسي بنويسم برخي حروف مثل حرف (( ف )) بشكل عجيب و غريبي در ميآيد و يا اينكه جملات يك متن پراكنده ميشوند.در ضمن بايد به اطلاعتان برسانم كه من از نرم افزارهاي فتوشاپ9 Cs2 و فتوشاپ 9 Me استفاده كرده ام و از برنامه فارسي نويس مريم و يا برنامه فارسي نويس فتوشاپ Me استفاده كرده ام اما همچنان مشكل به قوت خود باقي است لطفاً درصورت امكان راه حل مشكل را ارائه فرماييد.ممنون
به نظر من عمده مشکل از کرک نرم افزاری که خوشبختانه یا متاسفانه در ایران هست ناشی میشه
شما یک نسخه ی دیگه ویندوز تهیه و نصب کنید
انشا الله درست میشه:biggrin:
با سلام،
عزیزان آیا در فتوشاپ این امکان وجود داره که چندین عکس را با هم resize کرد؟:::confused2:::
منظورم اینه که یکی یکی اونارو ریسایز نکنیم بلکه به عنوان مثال 20 تا عکس رو با هم با دادن یک بار دستور به یک اندازه کوچیک کنیم؟
اگه این امکان وجود نداره لطفاً برنامه ای رو معرفی کنید که بتونه این کار رو انجام بده.:dream:
با تشكر از نعما عزيز و گله از دوستان جديد براي گردش نكردن در تاريكخانه ديجيتال:
کد:http://www.akkasee.com/darkroom/archives/010604.php
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=813
سلام به تمامی دوستان
یك سوال از خدمت اساتید داشتم
با چه روشی می توان سوژه را ( مثلاَ عكس پرتره ) از یك بكگراند شلوغ و بعضاَ كم كنتراست با موها بطوری جدا كرد كه هم بتوان لبه های صاف و تمیز بدست آورد و هم جزییات موها را كه بعضا با بكگراند ادغام شده را داشت؟:(
سلام.
یک سوال .
بهترین فیلتر برای کم کردن عمق میدان در عکس چیست ؟
یا یک راه حل مناسب . ؟
مخصوصا در عکسهای پرتره که میخواهیم پس زمینه بسیار بلور و عمق میدان کم باشد .
ممنون.
در مورد جدا كردن سوژه از Background دوستان چند تا پلاگين معرفي كردن اما كسي ميتونه روشي را بصورت Step By Step در Photoshop بيان كنه؟
در همین تاپیک در موردش صحبت شده است.
من دو روزه مشکلی با فتوشاپم پیدا کردم.
عکسهایی رو که توی فتوشاپ باز میکنم با عکسی که توی zoombrowser و و windows pictures & fax viewr و paint و office picture manager باز میکنم، خیلی رنگهاش فرق داره. نرم افزارهای دیگه همه مثل هم نشون میدهند ولی توی فتوشاپ اختلاف از زمین تا آسمان است. ادیت هم که میکنم و دوباره سیو میکنم هم همین بساط است. حتی موقع save for web خود فتوشاپ، اون پنجره ای که باز میشه، رنگهاش کلی با اون که توی خود فتوشاپ میبینم فرق داره!!! تیره تر از فتوشاپ هم هست. قبلا اینطوری نبود. نمیدونم چی شده؟ مثلا امروز عکسی داشتم که رنگهاش رو ادیت کردم و کلی رنگ قرمز رو کم کردم، اما توی نرم افزارهای دیگه حسابی قرمزتر و تاریکتر هست. بنظرتون اشکال از کجاست؟
فرمت هم jpeg هست
-----------------------------------------------------------
پی نوشت:
حتی توی Adobe Image Ready هم مثل سایر نرم افزارها تاریکتر و با رنگهای متفاوتی از فتوشاپ نشون میده.
color setting فتوشاپ رو هم روی پروفایل مانیتور خودم گذاشتم، ولی باز هیچ فرقی نکرد.
-----------------------------------------------------------
پی نوشت2:
خوب یک چیزهایی کشف کردم.
اون موقع که فایلها رو توی فتوشاپ باز میکردم و ادیت میکردم و عکسها روشنتر بودند، color setting روی sRGB IEC61966-2.1 بوده.
الان که color setting رو گذاشتم روی مانیتور، موقع باز کزدن اون فایلها Embeded Profile Mismatch میده.
حال اگر Discard the embeded profile یعنی don't color manage رو بزنم، عکس مثل سایر نرم افزارها، تاریکتر و با رنگهای تندتر هست.
اگر Use embeded profile یعنی instead of the working space رو بزنم، عکس روشنتر و مثل همونی که قبلا توی فتوشاپ میدیدم، دیده میشود.
اگر convert to working space که working space پروفایل مانیتور است رو بزنم، باز هم عکس روشنتر و مثل همونی که قبلا توی فتوشاپ میدیدم، دیده میشود. (که نمی فهمم چرا!!!)
الان اول اینکه بین این سه تاگزینه گیج شدم.
دوم هم اینکه توی فتوشاپ کدوم پروفایل رو باید انتخاب کنم؟ و توی کدام ادیت انجام دهم. (فرض کنید فایلها رو برای save for web میخوام یا برای ارسال برای کسی)
لطفا کمک کنید.
چک کنید:
- پروفایل رنگی مانیتور روی sRGB Color Space profile باشد، از طریق : dysplay properties>setting> advanced>color management
- پروفایل رنگ در ادوبی فتوشاپ هم از مسیر color setting باید روی sRGB باشد.
ممنون جناب روشن.
پس توی این مقاله مدیریرت رنگ که گفته شده برای کالیبره کردن مانیتور از پروفایل خود مانیتور استفاده کنید، برای چیست؟
راه حلی که در پست قبلی گفته شد، مسیری سرراست و بی دردسر است.
مسیرهای پیشرفتهتری هم وجود دارد که نیازمند اطلاعات بیشتر و تنظیمات کاملتر است، جهت نیل به یک سیستم حرفهای Color Management . که اگر عمری بود مطالب زیادی در موردش قابل بحث خواهد بود.
با سالم
من عکسهای که با دروبينم ميگيرم رزوليشن ان 72 است حالا برای يکی از دوستان که برای يک پوستر عکسی با رزو ليشن 300 مي خواهد بايد چه کار کنم يا با چه نرم افزای کار کنم در ضمن عکسهای با چه برنامهای باز کنم بهتره
با تشکر
سلام
در فوتوشاپ در منوی image>image size
scale style و constrain proportion و resample image را انتخاب کنید. وسپس در 72 را تبدیل به 300 کنید
با سلام
1- لازم نبود تاپیک جدا باز کنید.
2- این موضوع قبلا مطرح شده است.
3- رزولوشن مفهومی است که فقط هنگام چاپ یا نمایش معنی پیدا میکند. در ادامه پرسیده شده پس چرا هر دوربینی برای عکسهایش رزولوشن پیشفرضی را تعیین میکند و پاسخ داده شده: "چون مقدار آن نمیتواند تهی باشد و بالاخره باید یک عددی در آنجا بنشیند." و نظر سازنده دوربین مبنی بر چاپ یا نمایش عکس در سایزی مشخص با تعیین رزولوشن، تامین میشود.
نتیجه:
باید ببینید چند پیکسل قرار است در چه مساحتی چاپ شود؟ این رزولوشن حقیقی شماست. تعیین مقدار کمتر دور ریختن اطلاعات است. تعیین مقدار بیشتر آب در هاون کوبیدن.
مثال:
چاپ 90،000 نقطه در مربعی که اضلاع آن یک اینچ است، تراکمی به اندازهی 300 نقطه در اینچخط (نه مربع) بدست میدهد.
نتیجهی عملی و راهحل ساده:
در فتوشاپ و در همان ImageSize که جناب ترابی فرمودند، پیکسلهای طول و عرض تصویر را یادداشت کنید، سپس بدون دست زدن به رزولوشن ابعاد طول و عرض چاپی را به واحد سانتیمتر وارد کنید و بعد از آن در حالیکه واحد رزولوشن نقطه بر اینچ است، مقدارش را آنقدر کم یا زیاد کنید تا به اعداد پیکسل طول و عرضی که یادداشت کرده بودید (یا کمی بیش از آن) برسید.
این قابلیت حقیقی دوربین شما برای چاپ عکسهایش با شرط سایز چاپ معین است. مثلا اگر به عدد 180 رسیدید و بیهوده آنرا تا 300 افزایش دادید فقط حجم فایل را بزرگ کرده و پردازش آنرا را مشکلتر کردهاید.
پ.ن: این پست و دو پست قبلی را به این تاپیک منتقل کردهام.
نمی دانستم در كدام تاپیك عنوان كنم....
دوستانی كه زبان انگلیسی شان خوب است و دارای كارت اعتباری هستند حتما سری به سایت Scott Kelby بزنند.
دوره های آموزش فتوشاپ به صورت آنلاین برگذار می شود. توسط بهترین اساتید دنیا...
http://www.kelbytraining.com/online/index.html
سلام. من بعد از نصب فتوشاپ cs3 با مشكلی مواجه شدم به این صورت كه بعد از ویرایش فایلهای خام نيكون.nef
امكان ذخيره اونها به فرمت .jpg از طريق save as میسر نیست و حتما باید از save for web استفاده كنم. در صورتیكه این مشكل برای فایلهای خام كانن وجود نداره. از آخرین ورژن ACR هم استفاده میكنم. از نسخه های مختلفی از فتوشاپ cs3 موجود در بازار هم استفاده كرده ام اما مشكل همچنان باقی است.
خروجیتان 16 بیتی نیست؟
آیا قبل از ذخیره سازی فایل را 8بیتی می نمایید؟
مجددا یکی از فایلهایتان را در Adobe camera RAW پردازش کنید. و خروجی آن را وارد فتوشاپ کنید. از طریق منو Image > Mode چک کنید که در مد 16بیتی است یا 8 بیتی.
ممنونم آقای روشن
موضوعی كه یادم رفته بود در ادامه سوال اولم بنویسم همین بود كه وقتی از طريقmode میخواهم 16 بیتی را به 8 بیتی تغییر بدهم عملا اتفاقی نمی افته و فایل همچنان 16 بیتی باقی میمونه (*RGB/16) مگر اينكه از همان اول در ACR این تبدیل رو انجام بدهم. كه البته باز هم امكان استفاده از save as وجود نداره. مساله اینجاست كه من همین نسخه از فتوشاپ را روی دستگاه دیگری بدون مشكل دارم استفاده میكنم!
سلام و خسته نباشید
من تازه عضو سایت شدم و در مورد پست های قبلی و سوالهای مشابه خبری ندارم,اگه میشه راهنماییم كنید :
من یه عكس آنالوگ رو اسكن كردم , پرتره های توی عكس مات و غیر قابل تشخیص شدن, من میتونم كاری كنم كه كیفیت عكس بالاتر بره یا حداقل كیفیت قسمتی از عكس(چهره ها) بهتر بشه؟:::confused2:::
خیلی لطف میكنین اگه كمكم كنید:::love2:::
بله فتوشاپ را دو سه بار از منابع مختلف نصب كردم. همین فتوشاپی كه الان دارم روی دستگاه دیگری هم نصب است و فایلهای من بدون مشكل روی آن كار میكنند. اتفاقا یك ماه پیش مجبور به نصب دوباره ویندوز شدم حتا بعد از نصب ویندوز و نصب دوباره فتوشاپ این مشكل همچنان برقرار بود به همین دلیل فكر كردم شاید كركهای موجود در بازار ایران همه این مشكل را دارند! البته مدتی بود متوجه شده بودم كه گاهی اوقات برای بعضی فایلهای من این مشكل وجود ندارد. كه دیروز تصادفا متوجه شدم تمام فایلهایی كه فتوشاپ برای آنها درست كار میكند قبلا روی دستگاه دیگری ویرایش شده بودند و یك فایل xmp موجود داشتند. برای امتحان یكی از xmp ها را پاك كردم و طبق انتظارم باز هم همان مشكل دقیقا برای فایلی كه xmp آن پاك شده بود به وجود آمد.
این مساله را بررسی کنید:
در محیط adobe Camera RAW با ترکیب CTRL+K وارد صفحه تنظیمات شوید و در قسمت گزینه Save Setting image in ببینید گزینه Sidecar XMP files انتخاب شده است با خیر. اگر انتخاب نشده است، انتخابش کنید و مجددا مشکل را بررسی کنید.
درست شد!!!!!!!!!!!!!! واقعا ممنون آقای روشن.
گزینه sidecar از قبل انتخاب شده بود. من camera raw database رو انتخاب كردم و دوباره امتحان كردم كه در كمال تعجب درست شد. البته هنوز هم اگر sidecar... انتخاب شده باشه همون مشكل باقیه. راستش من متوجه نشدم كه اشكال از چیه.:::confused2:::
در واقع این قسمت کنترل میکند که اطلاعات Xmp چگونه ذخیره شود. به صورت فایل Xmp یا در دیتابیس. ظاهرا سیستم شما در بازیابی این اطلاعات مشکل داشته که با این تغییر مشکل رفع شده است.
سلام
دو عكسی كه پست قبلی ملاحظه میكنید دو كراپ از عكسی است كه با فلاش برون خیز دوربین و با پس زمینه روشن گرفته شده و سوژه با استفاده ازExtractوColor Rangeاز پس زمینه جدا شده است. در صورت تعویض پس زمینه با رنگ سفید مشكل عمده ای مشاهده نمیشود ولی در صورت استفاده از رنگ تیره هاله سفیدی اطراف موها رو احاطه میكنه. ممنون میشم دوستان راهنمائی كنند مشكل از انتخاب ناشیانه است و یا اینكه راهی برای حذف این هاله پس از انتخاب وجود دارد. قسمت كراپ شده در اندازه اصلی است(پس از كراپ كوچك نشده). به دلیل سرعت پائین sendطی دوپست ارسال گردید. با عرض پوزش
سپاسگذارم
یک کراپ صد در صد از عکس اولیه و بدون ویرایش( مثلا همین قسمت که گذاشتید ) اگر بود خیلی بهتر میشد روش کار کرد و روش کار هم به خوبی معلوم میشد
اما همین قدر بدونید که بیرون کشیدن مو از یک پس زمینه سفید و سپس قرار دادن سوه روی یک پس زمینه تیره علاوه بر اینکه خیلی سخته , یکی از بهترین قسمتهای ویرایش محسوب میشه
================
نحوه کشیدن ماژیک در فیلتر Extract بدون شک اشتباه بوده
به عکس زیر نگاه کنید
این عکس هم دقیقا مثل عکس شماست یعنی موها در یک پس زمینه سفید و به صورت آشفته ای قرار گرفته اند
[IMG]http://i4.*******.com/6u6orqw.jpg[/IMG]
اکنون فیلتر Extract رو اجرا میکنیم
به نحوه کشیدن ماژیک در بین موها دقت کنید
[IMG]http://i4.*******.com/8664pr4.jpg[/IMG]
فلش های سفید در واقع به مرز تاریک موها اشاره میکنن . یعنی ما ماژیک رو باید تا جایی بکشیم که دیگر اثری از سفیدی پس زمینه وجود نداشته باشه و به مرز ـاریک موها رسیده باشیم
فلش های آبی در واقع قسمتهایی هستند که ما ماژیک رو در اونجا نکشیدیم. این نقاط در شناساندن رنگی که نباید در اکسترکت وجود داشته باشن به فیلتر کمک میکنه
در واقع اگر محدوده بزرگی دارید که نباید در پایان کار وجود داشته باشن , سعی کنید به این حالت باشه و قسمتی از مرکز این نقاط بدون کشیدن ماژیک باشه ؟( امیدوارم منظورم رو فهمونده باشم . کمی سخته توضیحش )
پس از اجرای فیلتر باید کار شما شبیه شکل زیر باشه
[IMG]http://i4.*******.com/6yozblx.jpg[/IMG]
اکنون قسمت بیرونی موها رو مثل من با ابزار کمند چند ضلعی انتخاب کنید
سپس با دستور Select/Feather کمی لبه ها رو نرم کنید . من برای این اندازه عدد 15 رو انتخاب کردم
یعنی مثل شکل زیر
[IMG]http://i4.*******.com/7wgbexi.jpg[/IMG]
از اینجا به بعد چندین روش داریم که برحسب رنگ موها متفاوته. برای موهای تیره و برای مواقعی که میخوایم از پس زمینه تیره استفاده کنیم میشه از دستور سریع زیر استفاده کرد
اکنون دستور
Image /Adjustmennts/Shadow-Highlight
رو انتخاب و مثل شکل زیر تنظیمش کنید . ( البته این تنظیم باید بر حسب عکس شما باشه )
[IMG]http://i4.*******.com/7y6fhqt.gif[/IMG]
پس از تائید باید عکس شما شبیه شکل سمت چپ از تصویر زیر باشه
در اینجا ممکنه چون دارید از پس زمینه تیره استفاده میکنید دیگه اشکالات آنقدرها دیده نشه و قابل قبول باشه
[IMG]http://i4.*******.com/6jx5aq8.jpg[/IMG]
اما اگر اون پس زمینه مشکی رو از زیر لایه اصلی برداریم ( تصویر وسط از شکل بالا ) اون وقت باز هم اشکالات کار دیده میشه . مخصوصا اگر بخواهیم از پس زمینه سفید استفاده کنیم این اشکال هنوز برقراره
راه حل قطعی اینه که از ابزار لکه استفاده کنید و تنظیمات و اندازه اون رو مطابق تصویر بالا تنظیم کنید و قسمت لبه موها رو مطابق سلیقه و بر حسب جهت موها با این ابزار بکشید و در واقع باید خودتون مو ایجاد کنید
اگر کمی حوصله به خرج بدید باید به تصویری مثل شکل سمت راست برسید که هر پس زمینه ای رو میشه براش استفاده کرد
یاسر جان فوق العاده. با یه كار سردستی من بی تجربه این نتیجه بدست اومد. واقعاّ ازت ممنونم.
اصل فایل رو با میل برات میفرستم .
راستی این دختری كه عكسشو گذاشتی چقد شبیه دختر منه!
باز هم سپاسگذلرم
این مشکلی بود که منم درگیرش بودم.
جناب دلباز ممنون از توضیحات کاملتون. :biggrin:
واقعن تو کارتون استادین :cool:
سلام
من چجوری میتونم با CS2 فایل jpeg رو به فایل jpg به صورت grayscale256 با درجه وضوح 100dpi تبدیل کنم ؟!!!
ممنون
میدونم که تو سایت در مورد جداسازی سوژه از خود عکس و قرار دادن پس زمینه مطالب زیادی هست اما هر چی سرچ کرم چیزی پیدا نکردم میشه راهنمای کنید ممنونم:mad:در ضمن فتوشاپ cs3
دلباز جان آیا پلاگینی هست که این کار (جدا کردن مو ار بک گراند) رو به نحو احسن انجام بده؟؟
یه سوال دیگه هم دارم پلاگین های کداک که تو نت به قیمت خوبی به فروش میرسن رو میشه جایی تپمجانی پیدا کرد اگه لینک دانلود گیر آوردی اساسی التماس دعا دارم
یعنی هلو بیا برو گلو
نه هنوز بشر همچین چیزی نساخته. امیدوارم که بسازه
اما جدی بخوام بگم , خب برنامه های زیادی برای این جور کارا ساخته شده ولی خب هیچ کدام کامل نیستند
مثل فیلتر extract فتوشاپ یا Fluid Mask یا ...
هر کدام طبق یک الگوی از پیش تعیین شده برای انتخاب و حذف نواحی اقدام میکنن که ممکنه در یک عکس جوابگو باشه و در عکس دیگه نه
من خودم با ابزارهای فتوشاپ کنار اومدم و در این زمینه نیاز به پلاگینی ندارم. من حتی تراشه های مداد رنگی رو هم به راحتی با همین فیلتر Extract از پس زمینه جدا کردم و هیچ مشکلی نداشتم
اما چیزی که خیلی مهمه اینه که شما از هر ابزاری که استفاده میکنید باید سعی کنید در اون به مهارت برسید. مدتی تمرین و کار لازمه تا بتونید در موقعیت های مختلف به نتیجه دلخواه برسید
============
در مورد پلاگین های کداک زیاد اطلاعی ندارم
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یک مشکلی با فتو شاپ پیدا کردم که 2 روزه باهاش درگیرم میخواستم ببینم اگه دوستان راه حلی برای این مشکل دارند من رو بی نصیب نگذارند.
من عکسها رو در فتو شاپ ادیت می کنم و وقتی میام اونهارو Save کنم به فرمت jpg حدوداً 12 گام Saturation افزایش پیدا میکنه.و وقتی دوباره اون عکس رو تو فتوشاپ باز می کنم با همون رنگهای اصلی می بینمش . در واقع فکر می کنم که فتوشاپ داره عکسها رو دسچوره نشون میده . چون وقتی عکس رو در ACR به اندازه 12 گام دسچوره میکنم در فتوشاپ خیلی کم رنگ به نظر میاد ولی وقتی خروجی میگیرم با رنگهای اصلی می بینمش همه تنظیمات رو هم تا اونجایی که به ذهنم می رسد چک کردم ام بی نتیجه بوده. من از نسخه 4 این برنامه تا حالا از این برنامه استفاده می کنم اما به این مشکل بر نخورده بودم یا شاید هم دقت نکرده بودم یا شاید جایی رو دستکاری کردم در برنامه و این اتفاق افتاده .
به هر حال
هم اکنون نیازمند یاری رنگی شما هستیم:::happy:::
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1205054841http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1205054868
به مسیر
Edit / Color Settings
برید تا کادر مکالمه اون باز بشه
[IMG]http://i30.*******.com/30j6vkg.gif[/IMG]
در سمت راست روی گزینه More Options که من اون رو با شماره 1 مشخص کردم کلیک کنید تا قسمت پیشرفته تنظیمات باز بشه
اکنون به قسمتی که من با شماره 2 مشخص کردم برید و تیک کنار اون رو بردارید
اگر مشکلتون حل نشد و از اینجا نبود بگید
مشکل حل شد :clap:
مثل اینکه چند روز پیش یکی از دوستان میخواستن انجا چیزی طراحی کنن و همه تنظیمات رو به هم زدن.
احتمالاً به زودی با ایشون دیداری بس دوستانه خواهم داشت.:hammer:
مقدار Desaturate روی 40% بود تنها جایی هم که من دقت نکرده بودم همینجا بود.
ابته باز یک مقدار خیلی کمی تفاوت هست اما نه در اون حد، در حد 1 یا 2 استاپ.
خیلی خیلی ممنون از لطفت دلباز جان.
سلام
به این عکسا دقت کنید
http://www.flickr.com/photos/alansmythee/
مثلا این یکی:
http://farm3.static.flickr.com/2199/...c25903.jpg?v=0
من دنبال طریقه ایجاد این حالت داجینگش هستم روش های مختلفی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم دقیقا این حالتو ایجاد نمیکنه!http://lost-forum.com/images/smilies/ponder.gif
میخواستم اگه اساتید چیزی در این باره میدونن بنده رو راهنمایی کنن.[img]http://i14.*******.com/6gurhxk.gif[/img]
مرسی!http://my.blackmice.com/images/smilies/biggrin.gif
سلام
به این عکسا دقت کنید
http://www.flickr.com/photos/alansmythee/
مثلا این یکی:
http://farm3.static.flickr.com/2199/...c25903.jpg?v=0
من دنبال طریقه ایجاد این حالت داجینگش هستم روش های مختلفی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم دقیقا این حالتو ایجاد نمیکنه!http://lost-forum.com/images/smilies/ponder.gif
میخواستم اگه اساتید چیزی در این باره میدونن بنده رو راهنمایی کنن.[img]http://i14.*******.com/6gurhxk.gif[/img]
مرسی!http://my.blackmice.com/images/smilies/biggrin.gif