من تمام عكسهاي خود با دوربين ديجيتال سوني w5را قبل از آرشيو كردن با فتوشاپ auto level مي كنم و بعد روي cd آرشيو مي كنم البته با اينكار عكسها ديگر توسط دوربين قابل ديدن نيستند آيا كار درستي انجام مي دهم
ضمنا اكثرا عكسها خيلي بهتر مي شوند
با تشكر
من تمام عكسهاي خود با دوربين ديجيتال سوني w5را قبل از آرشيو كردن با فتوشاپ auto level مي كنم و بعد روي cd آرشيو مي كنم البته با اينكار عكسها ديگر توسط دوربين قابل ديدن نيستند آيا كار درستي انجام مي دهم
ضمنا اكثرا عكسها خيلي بهتر مي شوند
با تشكر
معمولا توصیه می شود که عکسهای اوریجینال را حفظ نمایید و عکسهای ادیت شده را جایگزین آنها نکنید. چون ممکن است بعدا به دلیلی نیاز به فایل اصلی داشه باشید مثلا پیدا کردن یک نرم افزار که بهتر از فتوشاپ کار کند.
ضمنا مد اتوماتیک فتوشاپ همیشه بهترین جواب را نمی دهد و بهتر است خودتان روش تنظیم و بهینه سازی عکس را یاد بگیرید.
'گاهي اوقات اين autolevel نه تنها نتيجه خوبي ندارد كه فاتحه عكس را نيز ميخواند. احتمالا خودتان نيز متوجه چنين مواردي شده ايد.
اما حذف نسخه اصلي عكس. اينكار يكي از هفت گناه كبيره در عكاسي ديجيتال است.
سلام ...نوشته اصلی توسط heidary_sh
همونطور که آقای شهبازی و روشن گفتن همیشه Auto Level و Auto Color بهترین نتیجه رو نمیده، ولی تو عکسهای عادی معمولا نتیجش بد نیست. ولی پاک کردن نسخه اصلی اشکالهای زیادی میتونه درست کنه. مثلا فرض کنید شما مانیتورتون رو عوض کنید و تازه بفهمید که مانیتور قبلیتون اصلا کالیبره نبوده. اونوقت تنظیمات رنگ عکسهاتون به هم می خوره و برای تنظیم جدید به نسخه اصلی نیاز دارین (اتفاقی که برای یکی از دوستهای خودم افتاد). البته این تازه بهترین اتفاقیه که ممکنه بیفته!
ویرایش توسط arax30th : Tuesday 14 February 2006 در ساعت 23:32
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
آقای شهبازی و نیک نژادنوشته اصلی توسط arax30th
موفق و پیروز باشید
افشين ساسانيان
Panasonic Lumix DMC FZ5
سلام ...نوشته اصلی توسط asa_59a
حالا یه سوتی دیگه از این حرفها نداره که ! ;)
آراز سركارفرشیCanon EOS 40D
Canon EF-S 18-55 IS + Canon EF-S 55-250 IS
استفاده از Auto Color به علت داشتن كنترل بسيار بيشتر ، توصيه ميشود.
شخصا مثله كردن كتاب مردم را دوست نميدارم، اما همه كتاب Photoshop.Book.for.Digital.Photographers را ندارند و اگر هم داشتند، شايد حس خواندن همه اش نبوده، بخش مربوط به بحثمان را جدا كردم، البته بايد بگويم شخصا مقادير بي رحمانه تري براي دو انتهاي سايه روشن در تنظيمات پيش فرض قرار ميدهم (يعني براي كنتراست بيشتر، بيشتر كليپ ميكنم)
http://www.amirmohebi.persiangig.com...correction.pdf
ویرایش توسط Amir Mohebi : Tuesday 14 February 2006 در ساعت 23:45